DATO: 30.mar.2009 / KLOKKESLETT: 14:38

0 kommentar(er)

nå sitter jeg på kjøkkenet og venter på at ovnen skal bli klar, sånn at jeg kan få satt in pizzaen.

kom nettopp hjem fra skolen, jeg gikk i boblejakke og tynne vårsko, for jeg trodde liksom at det skulle bli fint vær, sol og varmt, men nei da ! jeg var helt kliss blaut i rompa etter å sittet på det våte setet på sykkelen. jeg tok forresten følge med andreas bjelle hjem i dag, han er tøff ! vi snakka om mye rart, som vanelig. han tok den lengste veien hjem for at vi skulle sykle sammen :-D snill gutt'ass. han er forresten min bestevenn. glad i deg andreas :-)

ja, og jeg var jo hos mathilde sammen med mari i går. det var koselig. de er garantert mine bestejenter! tror ikke det er noen andre som skjønner seg bedre på meg enn dem. haha, vi tok noen " få " bilder. men jeg hadde egentlig regnet med at pappa skulle kjøre meg bort, men mamma sa at det var så fint vær, så da MÅTTE jeg sykle. selvfølgelig. og for å si det sånn er jeg ikke den personen som liker å sykle hjem om kvelden når det er mørkt. så pappa ringte, han har lastebil btw. så han ringte meg kanskje en time etter at jeg hadde kommet til mathilde, for å spørre om jeg skulle bli henta ! siden han og mamma skulle hjem og dusje så da kunne de ikke hente meg i ni tiden, så det ble i åtte tiden, men det ble av likevel et koselig og vellykket besøk :-)
som du kan se under tok vi noen kule bilder, kommer flere i kveld kanskje ;-D  men nå er pizzaen er ferdig, så jeg tar meg et stykke, så stikker jeg ;-)
vi blogges

p3290600

p3290595 rotert

- miriam
Kommentarer


Legg igjen en hilsenNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no


Design av


hits