DATO: 26.mar.2012 / KLOKKESLETT: 17:58

5 kommentar(er)

ah, det er så mange fine bikinier jeg har lyst til å klikke hjem med en gang. Men nå står Latvia for tur, så vi får vente å se om jeg finner noe der først, hihi!

Hvilken bikini likte dere best?

♥Miriam
DATO: 26.mar.2012 / KLOKKESLETT: 11:27

6 kommentar(er)


Ville du brukt noen av disse antrekkene?
Hvilket likte du best?

♥Miriam
DATO: 23.mar.2012 / KLOKKESLETT: 17:39

4 kommentar(er)

Heihei! I dag har bloggen eksistert i nøyaktig i tre år. Det har skjedd mye de tre årene, både gode ting og vanskeligere ting, så en del pauser har det blitt. Selv om det har vært noen tøffe år, er det ikke noe jeg ville endret på. Og all erfaring er god erfaring, right? Det har jeg hvertfall massevis av nå, på flere områder, i tillegg til hauger av gode minner. Jeg har vært på mange minnerike turer, fullført ungdomsskolen og begynt på linja jeg ønsket. Jeg gikk også ut av ungdomsskolen med det snittet jeg ønsket, og satte meg som mål.

 

I løpet av disse tre årene har jeg også døpt meg, blitt komfirmert og vært på min første Latviatur. Det er i dag akkurat en uke til jeg reiser tilbake til Latvia, og jeg gleder meg rått! Jeg vet ikke hva det er, men den turen bare gjorde noe med meg, og det føles så bra! I konfirmasjonstiden ble jeg medlem i filla, og kan nesten ikke huske sist jeg droppet et ungdomsmøte. Da jeg var konfirmert begynte jeg i cellegruppe, og møtte jenter som er mer like på meg, og som har mer til felles med meg enn noen andre.

 

Jeg har selvfølgelig også postet masser av kleine bilder av meg selv her på bloggen, så det er bare å holde seg fast!

Jeg har tatt en del bilder selv, og ikke minst blitt tatt bilder av. Har blant annet hatt et par shoots med Martine det siste året.

Jeg har tatt utallige close up bilder av meg selv for å ikke måtte bruke arkivbilder hele tiden, spesielt i sommer, da jeg nesten ikke rakk annet pga jobb.

Og eventyret ender ikke her. Jeg blir fortsatt å se på bloggen, hvertfall en stund til! Det har mest blitt oppramsing fra det siste året, men det er vel mest fordi det er det jeg husker mest ifra. I tillegg er det vel dette året det har skjedd mest også.Tror jeg må gi meg der med skrivingen, puuuh! Men her fikk dere et innblikk i mine tre år på blogg.no, og håper dere vil følge meg de neste tre også, neeeida.

♥Miriam
DATO: 16.mar.2012 / KLOKKESLETT: 12:02

6 kommentar(er)Jeg skjønner ikke hvordan det er mulig at noen bare kler alle hårfarger, fasonger og klipper. Rihanna er så absolutt den fineste dama jeg vet. Jeg vet ikke hva annet jeg skal si, hun er så digg!

Hva er mener dere?

♥Miriam
DATO: 02.mar.2012 / KLOKKESLETT: 11:32

6 kommentar(er)

Jeg har hatt årets fineste dager i februar. Jeg har blitt ett år eldre, og vært mye med verdens fineste venner. Vinterferien er her, noe som betyr mange gode og late dager. Finværet begynte, og gradestokken viste over femten grader flere dager. Jeg har hatt flere fotoshoots med fine jenter, og blitt fornøyd med flere av bildene. Jeg har brukt en del timer på jobb, og vært flink til å spare penger. Jeg har også fått lekt meg med akebrettet mens snøen fortsatt var her, og hadde en koselig akedag med de beste.

Hvordan var deres februar?

♥Miriam
DATO: 22.feb.2012 / KLOKKESLETT: 19:04

8 kommentar(er)
♥Miriam
DATO: 02.feb.2012 / KLOKKESLETT: 16:04

4 kommentar(er)
Over ser dere bilder i fra måneden som nettopp gikk forbi. Mye snøbilder.. Håper det ikke blir like mange av dem neste gang, når februar er over! Måneden har innebært både oppturer og nedturer, men nå er jeg klar for en ny måned. Noe som minnet meg på at jeg fyller 17 i løpet av februar! Wihu!

Hvordan har deres januar vært?
Flere enn meg som bare har vært trøtte hele denne måneden?

♥Miriam 
DATO: 30.jan.2012 / KLOKKESLETT: 20:51

1 kommentar(er)

Føler meg velsignet som hadde hjerne nok til å finne ut hvordan man fikk fjernet de himla reklame lappene. Det hadde seg slik, at hun hadde gjemt hundrevis av linker inni designet, som reklame eller noe, for seg selv. Men i hvertfall.. La like greit til et nytt design, som jeg ble strålende fornøyd med! 

Mamma har syforening, og kaklinga er i full gang. Venter i grunnen bare på å få servert suppe og kake, så jeg blir enda feitere, og får enda dårligere samvittighet. ty♥Synes om designet?

♥Miriam
DATO: 07.jan.2012 / KLOKKESLETT: 14:54

4 kommentar(er)Lol, kjenner meg igjen i hver eneste!

♥Miriam
DATO: 31.des.2011 / KLOKKESLETT: 17:07

4 kommentar(er)

Jaja, jeg vet jeg nesten hvert år setter meg nesten uoppnåelige mål, og klarer kanskje å fullføre et, og noen ganger to av dem. Men det er da bedre enn ingenting? Fra i fjord har jeg oppnådd fire, og må vel si meg fornøyd med det, og heller ta resten av dem dette året.

Dette er fortsettene fra i fjord. De fire nederste fullførte jeg i år, mens den øverste, og den midterste tar jeg med meg inn i det nye året også, i tillegg til å trene ekstra, altså utenom håndballtreningene. Å spise sunnere er vel også noe alle skriver hvert eneste år? Sparing hadde vel heller ikke vært dumt? Ønsk meg lykke til! 

 spise sunt
"alt mulig stopp" så lenge jeg klarer
 godtestopp fram til 2012
 få sommerjobb/helgejobb
 bruke mer tid på skole
 få 4,9 i snitt til sommeren
 begynne på MK på Tangen


we♥it

Hva er deres nyttårsforsett? 

♥Miriam
DATO: 22.des.2011 / KLOKKESLETT: 17:38

3 kommentar(er)

I går dukket jeg over en skikkelig, skikkelig fin blogg. Jeg ble helt forelsket etter å ha sett bare det øverste bildet. Jeg vet ikke hva mer jeg skal si. Nydelig jente, og en fantastisk blogg! På bloggen finner du kjempe mange flotte bilder, bli inspirert! Klikk her for å komme til bloggen. 
Har du lest den før?

♥Miriam
DATO: 29.nov.2011 / KLOKKESLETT: 22:44

6 kommentar(er)

Halloisen! Vet ikke om jeg nevnte tidligere i uka at meg(!) og Melinda tok oss et par timer, og ryddet og ommøblerte litt på rommet? Husker dere bildene fra i gårkveld? Den koselige sofakroken som jeg elsker? Her får dere et lite bildedryss fra rommet mitt, eller rommene våre blir det vel.

Bildene har selvfølgelig Melinda tatt, ettersom hun bruker både kameraet og minnekortene som det skulle vært hennes egne. Men som dere ser, kommer det jo noe positivt ut av det... En gang i blant...

Hva synes dere?

♥Miriam
DATO: 27.nov.2011 / KLOKKESLETT: 20:33

9 kommentar(er)


Elsket Roberto fra første stund, og er fortsatt helt betatt! Han er så morsom! Woho, vet ikke hva mer jeg skal si. Love him! Særlig når han griner, ahh♥

Hvem er deres favoritt?

♥Miriam
DATO: 05.nov.2011 / KLOKKESLETT: 15:42

6 kommentar(er)

p-max

sportsbh, takler ikke å trene med bh

tørrshampo, beste oppfinnelsen noen sinne!
 

deo og parfyme. Dersom jeg glemmer deo kan jeg likegreit bare gå hjem fra skolen igjen, blir skikkelig irritert, og føler jeg lukter vondt hele tiden, ikke at jeg nødvendigvis gjør det da, men får helt angst, og blir superstresset! Er livredd for å gi klemmer til folk dersom jeg stinker. (haha!)

unblock me, tidsfordriiiiv! bussen, skolen, hjemme, senga, over alt! got2loveit!


(nå er jeg i level 750, da!)

it girl - jason derulo, har ikke vært dilla på en sang så lenge siden åttitallet elns.

øyenbrynspenn, kan gå uten alt av sminke hvor som helst, men ikke uten denne. hårstrikk, må alltid ha et tilgjengelig på armen. Det ser grusomt ut dersom man går med korte gensere osv, men jeg MÅ.

balsam, vet dere hvor grusomt både livet og håret hadde vært uten?

 

Har flere jeg kan ramse opp, men de viktigste er skrevet ned. Kanskje jeg må fylle på litt underveis, vi får se!
Noe dere er avhengig av?
Noe dere visste?

♥Miriam 
DATO: 30.okt.2011 / KLOKKESLETT: 01:19

1 kommentar(er)

Selv om jeg mildt sagt er elendig på å oppdatere i helgene, var det ny leserrekord i kveld, eller i går blir det, og jeg blir så glaad! Dere er så søte! Har ett par ideer til innlegg den kommende uka, så det er bare å fortsette å klikke seg innom! Legg dere nå, og ha en fin søndag, dere!Hva skal dere i dag?

♥Miriam
DATO: 19.okt.2011 / KLOKKESLETT: 16:34

3 kommentar(er)

gutter som kaller deg vakker i stedet for digg

gutter som innrømmer sine feil

gutter som hjelper deg frivillig med å løfte barnevogna ut av bussen 

gutter som er glade i moren sin og ikke prøver å skjule det

gutter som smiler hele tiden ubevisst

gutter som stopper opp og snakker når du tilfeldig møter dem på gata

gutter som bryr seg om skole, som gjør sitt beste men samtidig driter litt i det

gutter som holder av fredagskvelden til deg i stedet for kompisene

gutter som kjøper gaver på interiørbutikker og venter tålmodig på å få dem fint innpakket

gutter som er fine å se på men som ikke prøver å være det

gutter som oppfører seg både når han er med deg og vennene sine

gutter som gir deg jakka si når du er kald

gutter som kan synge

gutter som elsker barn

gutter som ler av det samme som deg

 

.. de er fine de!Hvordan er din drømmegutt?

♥Miriam

 
DATO: 18.okt.2011 / KLOKKESLETT: 21:56

0 kommentar(er)

Heihei!
Fikk tidenes inspo til innlegg i dag når jeg satt frosset og kald på bussen, så gled dere! Men jaaaa, god natt!
DATO: 29.sep.2011 / KLOKKESLETT: 13:11

2 kommentar(er)

Dere spør støtt og stadig om hvilke blogger jeg leser. Vet ikke helt hva som er så kjekt med å vite det, men dere skal selvfølgelig få svar på det! Bloggene jeg først sjekker hver dag er martine, andrea, mari, melinda, matheakristine, kristina, maren, martine, marthe, tuva, marte og thea. Som dere da skjønner ut i fra å se på disse, er det for det meste at de fleste oppdaterer ofte, med mye bilder, outfits og ellers hverdagslige ting. Sjekker selvfølgelig også de innleggene som ser spennende ut i loggen, men disse er førsteprioriteter.Har du noen liknende blogger å anbefale meg?

♥Miriam
DATO: 27.sep.2011 / KLOKKESLETT: 22:16

4 kommentar(er)

Helt i begynnelsen av september, var det ei herlig jente som forlot oss, og reiste til USA for å bli der i ti måneder. Hun har tatt til vettet, og laget seg blogg. Jeg måtte selvfølgelig nesten overtale henne, men se jenta si vet du! En blogg jeg sjekker daglig, selv om hun har satt seg mål om å blogge en gang i uken, må jeg alltid inn bare for å være sikker på at jeg ikke gått glipp av noe. Kan ikke annet enn å si at jeg savner deg, Marte. Og det vet du at mange andre også gjør! Håper du får et konge år, og har masse å fortelle når du kommer hjem igjen! Take care!

Bloggen hennes finner du her!Jeg mener, sjekk jenta da! Gorgerous!


Leser du bloggen hennes?
Har du noen venner som er utvekslingsstudenter?

♥Miriam 
DATO: 20.sep.2011 / KLOKKESLETT: 16:58

4 kommentar(er)

Hold dere fast, cause I'm back in black! Og denne gangen alene, atter en gang. Love å ikke tukle mer med bloggingen på en stund. Skal prøve å holde meg her fra nå av. I en stund i hvertfall! Nå skal jeg forhåndsskrive noen innlegg til dere, så dere hele tiden blir fôret, og bloggen kommer dit den en gang var!Hva synes dere?

♥Miriam
DATO: 14.apr.2011 / KLOKKESLETT: 16:05

3 kommentar(er)

Hei, ja..

Jeg vet jeg har en blogg.. Eller to faktisk. Har laget meg blogg sammen med bestevenninna mi, Andrea, og har i det siste prioritert den nye mer en denne gamle kjerra her. Gammel og god sier dere, blanke ark sier jeg i dette tilfellet. Men så vet dere hvor jeg befinner meg henne. Legg oss til som venn her! Vi skal oppdatere dere ofte, så bare å følge med!


Forresten er jeg ferdig med alle årets tentamner, så jeg er helt i lykkerus atm!

Legge oss til som venn?
Hva synes du om at vi har laget blogg sammen?

♥Miriam
DATO: 04.apr.2011 / KLOKKESLETT: 18:00

6 kommentar(er)

Heyhey!

Da syntes jeg at det var på tide med et nytt design, så jeg tok meg tid til å fikse på det, og syntes det ble ganske fint. Har fortsatt et par småting som skal fikses før jeg kan si at det er helt ferdig, men det får jeg ta senere. Nå skal jeg rocke litt med rockeringen, før det blir lekser etterfulgt av trening. Deilig dag i grunn.Hvordan har din vært?

♥Miriam
DATO: 27.mar.2011 / KLOKKESLETT: 01:29

8 kommentar(er)

Heisann!

Nå er klokken over tolv, og det betyr at vi nå har datoen 27.03.11 som igjen betyr at det er to år siden denne bloggen ble opprettet. Wihu, jeg har nå blogget i to år. To fine år faktisk, men har hatt noen pauser innimellom som skyldtes både latskap, lite tid, mye skole og også vanskelige ting her hjemme. Men nok om det. Jeg kommer ikke akkurat til å lage en kake til meg selv, slik Voe, eller en eller annen bloggerjente gjorde da bloggen fylte år, men er litt gøy å se tilbake på. Bilder fra bloggtiden min kommer senere, hvis noen er gira på det..?

Apropos bursdag, så hadde bestevenninna mi bursdag i dag, eller i går blir det nå. Og siden jeg har en tradisjon som sier at jeg skal gratulere de beste her på bloggen, må det nesten inkludere henne også! Så gratulerer så masse til deg, min kjære venn! Håper du koste deg masse og hadde en strålende dag, Andrea Celine! Pass på gullfisken din.


ah, sommerminner♥

Vil du se bilder fra bloggtiden min?
Hvor lenge har du blogget?

♥Miriam
DATO: 20.mar.2011 / KLOKKESLETT: 11:06

11 kommentar(er)


Send inn utfordringer, og det vil komme en video i løpet av de neste ukene! Kjør på! :-)

Hva vil du at vi skal gjøre?
Noen forslag?

♥Miriam
DATO: 06.mar.2011 / KLOKKESLETT: 20:06

6 kommentar(er)

Heisann!

Nå har jeg gjort noe som jeg er ganske så god på; å delta i konkurranser. Men hvis man har vinnerflaks, er det jo lov å utnytte den? :)

Premien er gavekort på nelly for 1000 kr. Konkurransen finner dere HER

Hvorfor jeg fortjener dette gavekortet? Jaja, fortjener og fortjener... Jeg sparer jo penger som dere vet, og har planer om å gjøre så godt jeg kan med sparinga framover, slik at jeg råd til å være med på alt det jeg vil være med på uten at mamma eller pappa blir nødt til å legge ut for meg siden jeg kun har en mamma som tjener inn penger til både seg selv og tre barn. Da sier det jo seg selv at jeg ikke kan få akkurat hva jeg vil? Alt dere har sett på bloggen i innkjøpene har jeg betalt selv, og jeg får ikke noe fast beløp av foreldrene mine i måneden slik mange andre gjør. Jeg hadde satt veldig pris på dette gavekortet, og ville brukt det på noe jeg virkelig trenger, og ikke kastet det vekk på ett par wedgets når jeg har et par fra før. Gavekortet ville blitt brukt med omhu, og jeg ville virkelig hatt glede av det!Er du med i konkurransen?

♥Miriam
DATO: 03.mar.2011 / KLOKKESLETT: 17:56

1 kommentar(er)

Hei, nå har jeg blitt med i konkurransen til Caroline. Hun har konkurranse der hun deler ut 500kr. på gavekort hos brun og blid.

Bli med du også! trykk på denne teksten for å bli med.

♥Miriam
DATO: 20.feb.2011 / KLOKKESLETT: 19:59

4 kommentar(er)Hvis du bor i Kristiansand og ønsker å vinne et solkort på Royal Sun, kan du besøke www.frkfrida.blogg.no og delta i konkurransen som pågår på hennes blogg akkurat nå. Du kan jo delta uansett hvor i Norge du bor, men fordel å bo her i sommerbyen ettersom det kun er her dette solstudioet finnes.
Følte jeg måtte utnytte min vinnerflax, så jada. Ønske meg gjerne lykke til! :-)

Er du med i konkurransen?

♥Miriam
DATO: 13.feb.2011 / KLOKKESLETT: 10:33

5 kommentar(er)

Kjære mamma.

Gratulerer med morsdagen! Håper du får en konge dag. Jeg er så utrolig glad i deg, og det tror jeg du vet. Alt du gjør for meg... Du er fantastisk! Du flytter deg med glede ut av stua hvis jeg skal ha besøk. Og besøkene er som regel også dine forslag. Du sitter i timer på loftet under bursdagene for å ikke forstyrre. Du er så skjønn! :-)
Jeg kunne virkelig ikke fått en bedre mor. Du er den beste!


Er det rart jeg digger denne dama?!

I love you♥

♥Miriam
DATO: 29.jan.2011 / KLOKKESLETT: 23:00

4 kommentar(er)

Heisann!

Det jeg egentlig skulle gjort i dag var å legge ut masse bilder fra ballet som var i går. Men tror du ikke at blogg.no har gjort det igjen? Neida, men bildeopplasteren funker ikke, og jeg har prøvd hundrevis av ganger. Satser på at det funker litt senere eller i morgen. Skal poste et innlegg om det så fort det virker!

Blir litt stresset av å ikke få postet sånne innlegg med en gang liksom. Er så greit å få bare få det unnagjort.

Vært på ball i år?
Klikker din bildeopplaster?

♥Miriam
DATO: 09.jan.2011 / KLOKKESLETT: 21:33

8 kommentar(er)

Hei og god kveld! Nå kommer tipset jeg lovet dere tidligere i dag!

Er du lei av å bli grønn på fingrene etter å ha brukt ringer? Tipset til for deg er i såfall å ta en gjennomsiktig neglelakk på innsiden av ringen. Har gjort det på et par av mine ringer, de jeg bruker mest, og har tenkt til å gjøre det på resten av dem også ganske snart. - Det virker!

 Prøvd det før?
Synes om tipset?

♥Miriam
DATO: 08.jan.2011 / KLOKKESLETT: 17:14

3 kommentar(er)

Hallo! Har visst kommet inn i en stim der jeg deltar i alle konkurransene jeg kommer over. Men denne gangen var det virkelig en premie jeg kunne tenke meg å vinne! Det man kan vinne er solpass på brun og blid til en verdi av 1000 kr!
Siden jeg tar en del solarium hadde jo dette passet perfekt, og jeg synes at jeg burde utnytte det snevet av vinnerflaks jeg i det heletatt har.. Det skulle i grunnen bare mangle. Hvis du også vil delta kan du klikke her.

Jeg har virkelig SYKT lyst til å vinne. Dere kan si hva dere vil om det å ta sol, at det er farlig, at man kan få kreft osv. Men det er ingenting som får meg til å føle meg bedre enn etter at jeg har lugget en halvtime i solariumet! Det verste jeg vet er å være blek. Hvis dere liker å være bleke, så er det bra for dere, no hard feelings. Men jeg heter det! Dessuten er det ikke bare negative ting med å ta sol. Det gir fra seg like mange stråler som det solen gjør, og man får tilført en masse vitaminer som er viktige. Så; det er like trygt som det er behagelig.


Er du med i konkurransen?
Tar du sol?

♥Miriam
DATO: 26.des.2010 / KLOKKESLETT: 23:44

4 kommentar(er)

Hallo!

Dagen er snart over, og jeg har enda ikke laget et innlegg til min beste venninne?! Jaja, jeg har gratulert henne tre ganger i dag, så jeg tror ikke hun blir så veldig lei seg akkurat, men rett skal være rett!

Gratulerer med dagen til deg Martine. Verdens søteste og beste jente på 150 cm over bakken. Neida, joda! Jeg digger deg lillevenn og håper du har hatt en strålende dag, og fått alt du kunne ønsket deg! Jeg er så glad i deg, vennen!


sommeren med deg var konge!

Gratulere henne?

♥Miriam
DATO: 26.des.2010 / KLOKKESLETT: 16:55

3 kommentar(er)

Hallo! Lenge siden jeg har oppdatert nå, men jula er en familiehøytid, og jeg har ikke prioritert bloggen eller noe annet dataopplegg. Men her er i hvertfall gavene jeg fikk til jul i år, og jeg er kjempefornøyd! Hadde aldri trodd jeg skulle få så mye! TUSEN TAKK!
2100 ,-
Hva fikk du til jul?
Fikk du alt du ønsket deg?

♥Miriam

EDIT; det var visst en del gaver jeg ikke fikk tatt bilde av i går kveld. I og med at det ble ganske sent, så regner jeg med at det er en god nok unskyldning. Neida, men forhåpentligvis kommer det ut bilder i løpet av morgendagen av de tingene jeg glemte å ta bilde av.
DATO: 20.des.2010 / KLOKKESLETT: 14:42

10 kommentar(er)

Ja, etter min mening var det jeggu på tide med litt julestemning, også her på bloggen. Derfor har jeg nå brukt ti min eller noe på en ny header som ble helt ok egentlig.Synes?

Miriam
DATO: 19.des.2010 / KLOKKESLETT: 21:40

2 kommentar(er)

Kom hjem fra en kjempe koselig lagavsluttning for ikke lenge siden. Disse jentene kan virkelig ikke måles med noen! Bedre skal du lete sinnsykt lenge etter! Jeg digger dere jenter, you make my day! ♥

Hva har du gjort i kveld?
Spiller du håndball?

♥Miriam
DATO: 09.des.2010 / KLOKKESLETT: 10:08

2 kommentar(er)

Her kommer de fire siste episodene av Magnus og Leifs Julekalender! Genialt!

Tycks?

¢¾Miriam
DATO: 05.des.2010 / KLOKKESLETT: 22:22

5 kommentar(er)

TO KEEP MY PROMISE, SO HERE YOU GO!

God natt, godtfolk!

¢¾Miriam
DATO: 05.des.2010 / KLOKKESLETT: 20:46

3 kommentar(er)

Hallo!

Ja, da var det søndagskveld igjen, noe som betyr robinson og avslapping. Sistnevnte gjelder nok ikke for meg denne kvelden. Har og skal gjøre noe til en innleverung i naturfag. Robinson er et must om søndagene, og nå er det finale. Alita har gått videre, og nå gikk Stian også videre. De skal nå møtes i en finale der de andre deltakerne som var med før skal stemme.Hvem heier du på?
Ser du på robinson?

♥Miriam
DATO: 04.des.2010 / KLOKKESLETT: 12:13

2 kommentar(er)

Walla!

Stod nettopp opp, og er straks klar for å få i meg litt frokost. Idag blir det kanskje til at vi skal gå på skøyter! Sykt lenge siden sist! I tillegg håper jeg at jeg havner opp i et solarium før jeg skal på hummerfest med hele mamma sin familie. Gleder meg masse!


Jeg vil være brun igjen vet du!

Og nå er jeg så bleik, så ja.. vakkert

Hva skal du i dag?
Gått på skøyter i år?

♥Miriam
DATO: 04.des.2010 / KLOKKESLETT: 00:30

6 kommentar(er)

... så kommer den fjerde luka av julekalenderen allerede nå! 

Like or dislike?

♥Miriam

Design av

hits