DATO: 13.mar.2012 / KLOKKESLETT: 16:43

7 kommentar(er)


Som dere sikkert fikk med dere tidligere, så kjøpte jeg min første deborah lippmann neglelakk i begynnelsen av måneden, og dagen etter fikk jeg jaggu min andre også! Den siste fikk jeg av Mathilde til bursdagen, og jeg elsker den! Begge neglelakkene sitter skikkelig lenge, og man skulle ikke tro det, men det gullglitteret som er i den ene legger seg veldig tett av bare to lag! Har desverre ikke noen veldig gode bilder der jeg har på meg denne, men det kommer nok. Et minus er at de er litt stive i prisen, men jeg synes de er verdt det jeg! Dessuten skal det litt til for å bruke opp en neglelakk, så jeg følte jeg kunne meg unne meg det, jeg, særlig etter å ha spart i tre måneder hehe.

Har du prøvd disse?

♥Miriam
DATO: 05.feb.2012 / KLOKKESLETT: 15:33

5 kommentar(er)Enda en favoritt jeg kjøpte i London. Denne vet jeg er å få tak i Norge også, noe som betrygget meg, da jeg merket at denne også går tom en gang. Dette er da en tørrshampo, som gjør at håret ikke ser fett ut, dersom du ikke rekker å vakse håret om morgenen, er dette en livredder. Akkurat denne er det hvit "pulver" i, noe som fungerer best i blondt hår, men den fungerer kjempe bra i mitt hår også! Men neste gang kjøper jeg nok en som er mer for brunetter, men selvfølgelig samme merke, ettersom jeg allerede har forelsket meg i denne!

Prøvd tørrshampo før?

♥Miriam
DATO: 02.feb.2012 / KLOKKESLETT: 19:57

9 kommentar(er)Da jeg var i London i høst med finfine damer, tilbringte vi hver dag i shoppinggatene, og jeg fikk med meg masse fint hjem igjen til Norge. Vi så helt tilfeldig River Island langs veien, og jeg bare måtte inn, selv om vi egentlig hadde bestemt oss for å gå tilbake til hotellet! Jeg var der ikke lenge, men jeg kom selvfølgelig ikke tomhendt ut igjen. Jeg fikk røska med meg denne herlige strikkegenseren, en som har blitt en av favorittene i klesskapet. Jeg bruker som regel bare basics under fordi den er så fin i seg selv. Elsker strikkemønsteret! 

Har du noen favoritter i klesskapet?
Hva synes du om genseren?

♥Miriam 
DATO: 18.jan.2012 / KLOKKESLETT: 17:38

5 kommentar(er)En av favorittene er dette pudderet som hørte til i starter kittet mit fra id bareminerals. Dette er det mørkeste av dem, som jeg bruker som solpudder, uansett om jeg har foundation under, eller ikke. Elsker det! Det gir glød, og jeg føler meg mye freshere på bare et blunk! Absolutt verdt pengene.De andre to favorittene jeg har når det kommer til sminkepungen må være mascaraen min som jeg ikke betalte mer enn 20kr for på primark, og h&m sin eyebrow liner. Ikke produktene bare billige, men de fungerer overraskende bra, begge to! Sistnevnte går jeg så og si aldri uten. Avhengig siden første gang jeg prøvde den. Mascaraen sitter lenge på, gir lange og fyldige vipper, og som nevnt er den veldig billig. 

Jeg velger å heller bruke litt mer penger på de produktene som skal sitte lenge på huden, og mindre på ting som mascara osv. Det er mer enn bra nok for meg! Hva gjør dere?

Hva er dine favoritter i sminkeveska?
Har du noe av det samme?

♥Miriam 

Design av

hits