DATO: 04.apr.2012 / KLOKKESLETT: 00:04

2 kommentar(er)

I løpet av påsken har jeg fått to påskeegg. Det første av min beste Johanne, sammen med et søtt kort. Det andre av mamma som kjenner meg litt for godt og fyller egget med det beste jeg vet. Herlig! Nå må jeg følge med på spillet, her er det mafia for alle penga! Kos dere!
DATO: 03.apr.2012 / KLOKKESLETT: 17:28

3 kommentar(er)

Heihei! Nå sitter vi på den største restauranten jeg noen gang har sett. Maten virker veldig god, men jeg var desverre ikke så veldig sulten, så jeg endte opp med brus og dessert. Koser meg veldig, og har hatt noen supre dager. I dag har vi vært i hovedstaden og shoppet. Stas!
Det siste bildet er til Johan, kos dere hjemme!
DATO: 31.mar.2012 / KLOKKESLETT: 00:30

1 kommentar(er)

God kveld, lesere! Jeg befinner meg nå på et vandrehjem i Sverige. Orket ikke ta fram pcen, så jeg holder roommaten min lysvåken. Bokstavelig talt. Har nettopp spist nattmat på macen, og er nå klar for å køye. Vi blogges!
DATO: 11.jan.2012 / KLOKKESLETT: 17:06

3 kommentar(er)

Siden alle nå i disse dager har begynt å skrive "savner sommer-innlegg", så skal jeg ikke legge skjul på at det savnet befinner seg i meg også. I disse dager hvor stormer, snø og kulde herjer rundt i Norge, er det ikke noe annet jeg har så lyst på som sol og varme. Ikke rart ettersom sommeren inneholdt en hel rekke av finfine dager!åh, jeg har så mange fine minner fra sommeren. Kan ikke annet enn å si at jeg gleder meg masse til den som ligger foran oss også. Er jo bare noen måneder til varmen kommer igjen, så det er vel bare å holde ut litt til.. 

Hva savner du?

♥Miriam
DATO: 09.okt.2011 / KLOKKESLETT: 21:05

5 kommentar(er)

Da vi først kom opp på hytta, tok alle på seg joggesko og behagelige klær før vi skulle ut på en i mitt og Lines tilfelle, ufrivillg tur. Jeg hadde som dere ser ikke joggesko, og endte opp med våte sko etter et steg i skogen.

Vi gikk nedover igjen, og jeg ble så hysterisk glad at jeg måtte vise min morsomme side, med Cecilie som fotograf.

Ceci ropte "kyss meg", og viste oss sin saftige og myke trutmunn.

Da ingen kom flygende til henne og gav henne et smask på truten, måtte hun vise hvor stusselig hun egentlig var, og presset frem sitt fineste smil til tross for sin vanskelige tid.

De andre fortsatte bare å gå..

Så stoppet de opp og befalte at jeg måtte ta bilde, så de kunne stille seg opp og late som de hadde det kjempe gøy, og var spreke..

Cecilie stakkars ble trøtt etter den 500meters lange gåturen, og sovnet på sofaen, og våknet ikke før vi begynte å snakke om kliss som kjæresterier osv. æsj...

Da hun våknet hadde hun mer enn nok energi for hele gjengen

og fant ut at hun måtte tøye. Det hadde hun jo trossalt ikke gjort siden dagen før.

Da la jeg merke til at hun hadde fått med seg farens bukseseler..

Så kom flere som ville leke.

Da ville Pia vise sine lekre poses.

Og de så jo behagelige ut, de!

Cecilie måtte nok en gang få min oppmerksomhet, og tryglet om å ha en photoshoot. Hun trengte nemlig nytt profilbilde, samtidig som hun ønsket å vise sine nesten usynlige krøller.

Cecilies mest brukte pose.

MÅLLØS

Gi meg håret ditt!!

Til slutt kom besta og ba oss legge oss. Det gjorde vi selvfølgelig.


♥Miriam
DATO: 09.okt.2011 / KLOKKESLETT: 20:20

2 kommentar(er)

Det er ikke lenge siden jeg kom inn døra etter en kjempe herlig helg på hovden. I nuet spiser jeg pizza, og skyper med Mathilde. Straks skal jeg ta en dusj, pleie huden, og se robinson før jeg legger meg.

Hva har dere gjort i helga?

♥Miriam
DATO: 06.okt.2011 / KLOKKESLETT: 23:39

2 kommentar(er)

Som den spontane jenta jeg er, blir jeg med noen venninner opp til Hovden i morgen, og blir der til søndag. Skal bli koselig! Avgjørelsen tok jeg senest i ti tiden i kveld, og pakkingen er i full gang. Skal prøve å rekke å forhåndsskrive noen innlegg i dette pakkekaoset, i allefall ett, som jeg kan poste i morgen tidlig før jeg drar. Ellers må dere, i likhet med meg selv, ha en fin avslutning på den etterlengtede ferien som snart er forbi, og dere andre, GOD FERIE!Skal dere noe gøy i helga?
Andre som skal på hytta?

♥Miriam
DATO: 06.mar.2011 / KLOKKESLETT: 15:08

9 kommentar(er)

Hei igjen!

Akkurat nå venter jeg i grunnen bare på at mamma skal fullføre vaskingen av badet, så jeg deretter kan gå inn å skitne det.. Neida, skal bare dusje litt. Okeida, jeg har egentlig ikke fått hetta, men har gått med hetta på hodet i hele dag. Planen med det var å skjule mitt ekle hår, og da tenkte jeg at det jammen trengte en vask, det også.

Bollene jeg sa jeg skulle bake, endte mamma opp med å lage. heh. Men de ble gode da! Og før jeg visste ordet av det hadde jeg spist to eller tre stykker.. Sulten, sa du?

Etter at jeg er ferdig med å dusje, må jeg komme meg ut og se om jeg kan få tatt noen bilder, eller bare gått en tur. Er så deilig vær her i dag. Sola skinner, og himmelen er skyfri! Det eneste som mangler nå er at snøen forsvinner. Når den har forsvunnet, er det jo nesten sommer. Lykke♥Er det fint vær der du bor i dag?
Spist/bakt boller i dag?

♥Miriam
DATO: 06.mar.2011 / KLOKKESLETT: 10:18

12 kommentar(er)

Joda, jeg er våken etter litt for få timer med søvn, men jeg klarte ikke sove mer. Øynene mine ville bare ikke lukke seg igjen. Men med tanke på at det er skole i morgen passer det meg i grunnen utmerket siden jeg da mest sannsynlig vil sovne tidlig i kveld.

I og med at det er siste feriedag, skal den nytes, og rett og slett bare være en daffesøndag. Jeg skal bake boller til familien siden det er bollesøndag i dag, og jeg skal ut å sole meg litt i det deilige været. Ellers skal dette bare være en dag hvor jeg kan gå rundt i joggedressen og dult på hodet uten bekymringer. ah, love.

Morgendagen blir 0 spesiell. Biptest og armhevningstest i gymmen, (minner meg på at jeg må ta en haug av armehevninger i dag, da dette er noe jeg er særdeles dårlig på) får vite om jeg kommer opp i prøvemuntlig, lekser som alltid, og bonusen på mandager er som alltid to timer med trening!Har du en kjedelig dag i vente?
Hva skal du i morgen?

♥Miriam
DATO: 05.mar.2011 / KLOKKESLETT: 13:17

7 kommentar(er)

Heihei!

Beina mine er fortsatt litt slitne, og en aldri så vakker blemme har plassert seg midt på hælen. Den gjør det mye enklere å velge sko. Ikke fine sko nødvendigvis. Apropos sko, så skal meg og mamma ut å gå en tur om et øyeblikk. Vi skal visst innom kiwi å handle litt. Vi var jo flere timer på bilka i går, og nå vil hun på kiwi. Makes no sense, men jeg får bare follow the leader.Nå må jeg stikke! innkjøp kommer senere i et eget innlegg, så stay tuned!

Hva skal du i dag?

♥Miriam
DATO: 03.mar.2011 / KLOKKESLETT: 21:22

9 kommentar(er)

Heisann!

Har ikke vært veldig flink på bloggfronten i det siste, men det får så være. Har ikke blogget så lite heller, når jeg tenker meg om... Jaja, same shit. I morgen tar jeg meg en tur til Danmark, men kommer hjem igjen om natten, så ikke fortvil. Jeg som sparer penger... Ikke bra for lommeboka dette her. Jaja, mamma er jo med så... Neida, joda. Ikke noe pappabank denne gangen. Men skal ikke nekte for at jeg har fått penger av han til å ha med meg...


Hvis Andrea ser dette bildet, kommer hun til å mobbe meg for hånda mi resten av livet. Men jeg vet hun digger hendene mine egentlig. Jaja, dette er i hvertfall ettermiddagens outfit, og sannsynligvis morgendagens også. Gidder ikke å pynte meg noe særlig for å være på danskebåten og BILKA en hel dag. Vet du hva.

Skal du til Danmark i morgen?

♥Miriam
DATO: 03.mar.2011 / KLOKKESLETT: 17:16

3 kommentar(er)Nettopp spist middag som meg og Melinda var og handlet i stad. Vi gikk bort til butikken, og hadde uheldigvis med oss bikkja. Den dro oss, så vi kunne egentlig bare stop for a minute, og la han gjøre jobben. I stedet kjeftet vi på han, og fikk han til å gå sent ved siden av oss. Men det gikk dårlig. Dessuten har han ikke selskapsblære, han pisser for hver femte meter han går. Hundelivet er sikkert hardt det også.

Hva har du gjort i dag?
Har du hund?

♥Miriam
DATO: 02.mar.2011 / KLOKKESLETT: 23:09

5 kommentar(er)


+ en sjokolade som jeg faktisk spiste i kveld sammen med mi bestevenninne og kjæresten hennes.


no money no honey, you know.

Innkjøpene for dagen kommer om bare noen strakser, så stay tuned!

Hva syntes du om gavene?
♥Miriam
DATO: 02.mar.2011 / KLOKKESLETT: 00:47

10 kommentar(er)

God kveld!

Vi ikke fortelle dere helt enda hva jeg skal i morgen, men skal opp klokken ni, før jeg tar turen med pappa og gjengen og fikser some stuff, og deretter drar vi til byen. Jeg skal se om jeg kan få tatt noe sol, og om jeg kan få brukt litt penger. I'm rich now you know. Neida, skal bare kikke. Har tilfeldigvis et "halvprispåetvalgfrittplaggpåbikbok-kort" som må brukes innen 19. mars. Dette er selvfølgelig en super mulighet for meg til å shoppe litt, noe jeg ikke har gjort siden arbeidsuka! Tre uker uten shopping. Jeg fortjener nesten en applaus for det ass. Men nå tar jeg kvelden, babes. Tidlig opp i morgen vet du! God natt!Hva skal du i morgen?
Shopper du mer enn du burde?

♥Miriam
DATO: 01.mar.2011 / KLOKKESLETT: 14:26

9 kommentar(er)

Hei!

Ble ikke noe blogging i går desverre. Grunnen til det var at jeg..... gjorde ingenting etterfulgt av teorilesing. Okeida, jeg vasket badet, og gikk i morgenkåpe til langt utpå ettermiddagen. Det var stortsett det som skjedde i går. I dag har jeg vært så snill at jeg har støvsugd underetasjen, brettet og hengt opp klær. Jeg burde være stolt i og med at jeg er super god til å rote. Jeg roter hver dag, mens jeg er MEGA flink hvis jeg rydder en gang i uka. Joda, det var dagens info.

Ellers så er det søknadsfrist i dag for å søke på vgs. Jeg har søkt på mk på Tangen, studiespesialisering på vågsbygd og tangen, og musikk på vågsbygd. Håper selvfølegelig på media, så krysser fingerene for det. Men nå skal øynene mine tilbake i teoriboka. Vi snakkes!Hva har dere søkt?
Gjort noe spesielt?

♥Miriam
DATO: 28.feb.2011 / KLOKKESLETT: 01:21

3 kommentar(er)

Beklager hvis dette innlegget inneholder veldig mange skrivefeil, men jeg er for trøtt til å oppdage dem, og til å rett på dem, så care. Det er nå et år til jeg har bursdag neste gang, og det skal allerede i morgen begynne å leses teori, vaskes og ryddes. Ikke fred å få. Neida, joda. Nå er det leggetid for meg, øynene mine prøver i hvertfall å fortelle meg det, så hvis ikke jeg vil skrive i blunde, er det best å bare komme seg opp trappen rett og slett!

God natt alle skjønne.


Random. Jaja, sov godt!

♥Miriam
DATO: 27.feb.2011 / KLOKKESLETT: 20:50

8 kommentar(er)

Er nettopp ferdig med å takke for 159 gratulasjoner på facebook. Joda, populæææær her. Kødda, men livet er hardt. Nå er det klart for horn, og søndagsfilm om ikke lenge. Dagen har vært konge. Jeg har stått på snowboard, feiret med de beste, fått fine gaver of ikke minst fått herlige gratulasjoner. Dagen kunne ikke blitt bedre. Bilde av gavene får dere muligens se senere. Men først skal det etes og dusjes!


Denne skjønnheten kommer ned til uka. Nå gjenstår kun teoriprøven.

Hva har du gjort i helga?
Gratulere?

♥Miriam
DATO: 25.feb.2011 / KLOKKESLETT: 15:24

3 kommentar(er)

TIL Å HA VINTERFERIE! WIHU

Hadebra! Nå reiser jeg til bortelid om en time, og det er mye her som skal skje før den tid. Kommer hjem igjen på søndag, altså bursdagen min.. Wihu! Ikke savn meg så veldig da. Vi snakkes! :-)

 
en smule trøtt..?

Hva skal du i helga?
Har du ferie nå?

♥Miriam
DATO: 02.jan.2011 / KLOKKESLETT: 19:12

7 kommentar(er)


hahah, pent ikke sant?
Får snart besøk av mine lille og søte bestevennine. Martine kommer ned en tur, og spiser pizza og ser film. Det blir kos! Jeg har som dere ser fortsatt ikke stelt meg, men mamma snakka med moren hennes istad og Martine hadde visst heller ikke stelt seg, så dette kan blir spennende. Jeg likner jo et fugleskremsel men det får så være.

Skal i kveld?

♥Miriam
DATO: 02.jan.2011 / KLOKKESLETT: 17:31

4 kommentar(er)

... så har jeg skaffet meg bloglovin' for en stund siden! Hvis dere ønsker å følge meg der, så kan dere klikke på tårnet i sidebaren, eller dere kan klikke HER.
Setter veldig pris på dere som gidder å følge meg, you make my day!


_we♥it  - yes is the new no

Følger du meg på bloglovin'?
Har du bloglovin'?

♥Miriam
DATO: 02.jan.2011 / KLOKKESLETT: 14:16

5 kommentar(er)

God morgen!

Har nettopp spist opp frokosten, og nå satt meg i sofakroken for å blogge. Dere som har sett mine nyttårsforsett vet at jeg skulle begynne å spise sunnere. Kan ikke si at jeg er helt inne i det enda, i hvertfall ikke etter at jeg spiste dette til frokost

Ikke akkurat veldig sunt. Men jeg har planen klar vet dere. Når skolen begynner igjen, er det dette som står på menyen hver morgen framover:

Grei plan egentlig.

I dag blir nok enda bare en chilledag, som mamma har begynt kalle det. Hun har blitt litt kjekk. I hvertfall, jeg har ingen planer so far, bare at jeg skal passe småsøsknene i kveld, og lage mat til oss. Jeg ender vel opp med å se nok en film. Melinda gjør det litt vanskelig å se film med henne ettersom film bare er enda et annet ord for godteri. Kjempe greit for meg som har godtestopp med andre ord. Men jeg klarer meg fint synes jeg.

Ja, jeg nyter som sagt ferielivet!

Planer for dagen?
Spiser du sunt?

♥Miriam
DATO: 01.jan.2011 / KLOKKESLETT: 17:40

5 kommentar(er)

Hallo igjen!

Har ikke fått blogget noe tidligere i dag på grunn av at dagen min startet klokken tre i dag. Jeg stod opp halv fire, og etter at frokosten var overstått hadde det allerede begynt å bli mørkt igjen. Hva skjer med verden liksom?! Neida, joda. For min del så starter jeg året med å se film, rydde og så se one tree hill. Deilig dag, sa du? Ohyes! Har også fått sendt inn to søknader om sommerjobb, så det er deilig å være ferdig med! :)


chiller bare. måtte bare toppe hele dette usaklige innlegget med et nydelig bilde.

Hva har du gjort i dag?
Sov du også leeenge i dag?
Søkt på noen sommerjobber for i år?

♥Miriam
DATO: 01.jan.2011 / KLOKKESLETT: 03:14

5 kommentar(er)

Hallo!

Dette blir mitt første innlegg i 2011! Da synes dere vel jeg burde hatt en knallbra innlegg som var skikkelig gøy å lese? Men neida, det får dere nok ikke fra meg. I hvertfall ikke på denne tiden av døgnet. Jeg ville egentlig bare fortelle at jeg har hatt en knallbra kveld med masse bra folk. Håper dere har kost dere like mye som meg!

Jeg tar kvelden om ikke lenge og blir sikkert liggende i senga en god stund utover dagen. Men det må til!


Igjen vil jeg si; godt nyttår til alle dere skjønne mennesker der ute!

Kost deg i kveld?
Hva synes du om bildene?

♥Miriam
DATO: 31.des.2010 / KLOKKESLETT: 15:36

8 kommentar(er)

Som en avslutning på året 2010, vil jeg ønske alle dem som ikke har det så bra, et godt nyttår. De som skulle ønske de aldri fikk oppleve dette året. De som mistet noen som stod dem nær. De som vil tenke tilbake på dette året å ønske de kunne gjort ting anerledes. De som ikke har noen som er glad i dem. De som ikke har noen å feire med i kveld. De som sitter alene, og har mistet noen i julen. De som ligger på sykehuset og skulle ønske de kunne bli friske mer enn noe annet. De som ikke lenger har håp i livet. Jeg ønsker dere et godt nyttår. For det finnes nemlig mennesker som har det så vondt. Vi kan ikke bare glemme dem, for de er her de også.Men midt opp i alt dette, skal jeg ikke glemme dere herlige lesere! Godt nyttår alle sammen!

♥Miriam
DATO: 31.des.2010 / KLOKKESLETT: 15:11

3 kommentar(er)

Jeg har satt meg noen nyttårsforsett og ting jeg vil oppnå i løpet av dette året. Vet ikke om jeg kan klare å fullføre alt, men vil prøve så godt jeg kan!♦ spise sunt
♦ "alt mulig stopp" så lenge jeg klarer
♦ godtestopp fram til 2012
♦ leve i sekundet, og følge drømmene
♦ få sommerjobb/helgejobb
♦ bruke mer tid på skole
♦ få 4,9 i snitt til sommeren
♦ begynne på MK på Tangen
♦ smiiileHar du nyttårsforsett/hva er dine nyttårsforsett?

♥Miriam
DATO: 31.des.2010 / KLOKKESLETT: 14:51

2 kommentar(er)

Yo mama!

Kom nettopp hjem etter å ha tatt sol. Deilig som vanlig. Håper ingen av dere så meg på senteret eller noe. Jeg så ut som den nuben! Daffeklær ftw!

Ser veldig fram til i kveld, og begynner vel å stelle meg om en god time eller noe. Skal opp i kirka og feire med mange kjente i kveld. Jeg skal nyte det maks og det vil jeg anbefale dere også å gjøre, for nå er det jaggu ikke lenge før skolen begynner igjen. Men det er likevel godt å tenke på at det er et nytt år med mange nye muligheter i vente! Jeg kan ikke si annet enn at jeg ser veldig fram til året 2011. Jeg fyller jo også 16 ganske tidlig i løpet av det neste året, og kan da ta mopedlappen, noe som blir awesome!

Jeg har funnet noen nyttårsforsett jeg har tenkt til å prøve å fullføre. Det vil komme et eget innlegg om det om ikke lenge! Kos dere enn så lenge, og nyt siste dagen i 2010!Hvor skal du feire i kveld?

♥Miriam
DATO: 30.des.2010 / KLOKKESLETT: 23:47

3 kommentar(er)

Walla nubs!

Neida! Men hei fordeom! Dagen min i dag begynte med vekkerklokken stilt på halv ti. Det hele endte med at jeg ikke stod opp før klokken var kvart over ti. Jeg spiste min sunne frokost før jeg tok en aldri så liten løpetur. Selve turen tok i dag nesten førti minutter, noe som er ganske mye til å være en så kort tur. Grunnen til det var snø, is og enda mere snø. Men ikke glem den viktigste grunnen av alle, nemlig en bokstavelig talt elendig kondis. Huff.

Etter min forholdvis gode  og sunne start på dagen dro jeg til byen med min lillesøster, hvor vi senere møtte tre venninner. Vi mistet to busser på veien inn til byen, og tiden før og bussturen hjem er noe jeg helst bare vil glemme. Hehe, den var flau. Men i hvertfall endte jeg opp med noen småting ettersom jeg må være flink å spare litt penger. ehm, den egentlige grunnen er at kortet mitt streiket, men jeg velger å skylde på at jeg er så innmari flink til å spare. eh.
Anyways, denne byturen endte opp med både vonde ben og rygg etter fire timer med subbing rundt i travle markens på høye hæler. Sjakktrekk, you know. Men jeg klager ikke! ehm, jo jeg gjør egentlig det.

Som om ikke dette var nok, ringte Andrea meg klokken syv og spurte om jeg ville være med i gimlehallen på møte. Så jeg stelte meg på en halvtime, og ble med. Det ble en masse ståing, og det var jo perfekt for min tilstand, men nå er jeg hjemme igjen, og gleder meg masse til en laang natt med mye søvn, noe jeg burde utnytte på det sterkeste med tanke på hvilken dag det er i morgen. Hvordan har din dag vært?
Gjort noe spennende i dag?

♥Miriam
DATO: 29.des.2010 / KLOKKESLETT: 20:16

4 kommentar(er)

Heisann!

Sitter bare i stua med pc'en på fanget. Sånn det skal være når det er ferie, eller hva? Selv om jeg egentlig burde vært ute og løpt av meg litt godis fra jula. Jaja, la gå for denne gang, men i morgen er det ingen nåde altså. Jeg skal! Nå har jeg faktisk planen klar. Skal sette på vekkerklokke i morgen på klokken ti, så skal jeg spise frokost for så å ut å jogge meg en tur. Når jeg kommer hjem skal jeg ta et varmt bad, så blir det bytur.

Nå venter jeg i grunnen på at Celine, altså Melinda sin bestevenninne skal komme ned. Vi skal opp å se på film, som vi egentlig har gjort omtrent hele det siste døgnet. Men det er sånn vi liker det! :)


jeg er forresten storfornøyd med den nye knallgule jakka mi!

Nå har jeg fått lagt ut bilde av absolutt alle JULEGAVENE mine, så nå kan dere gå å se :)

Hva skal du i kveld?
Planer for i morgen?

♥Miriam
DATO: 29.des.2010 / KLOKKESLETT: 19:50

4 kommentar(er)


deiligste tøflene jeg noen gang har vært borti. love

blondeskjorte jeg lenge har siklet etter som nå var på halvpris på cubus.

søte øredobber som var på halvpris på lindex.

ring fra lindex som kun kostet 6 kroner nå! den er i grunnen ganske kjedelig, så jeg skal dekorere den senere, så følg med!


Det var det jeg har kjøpt til nå. Har fortsatt to gavekort igjen, og massevis av penger, men sistnevnte skal spares. I morgen blir det nok en bytur på meg hvor jeg skal bytte ett par gaver. En av mine, og en for lillebror ettersom han hater alt som heter butikker, sentrer og by. Da får jeg også tatt litt sol, så da slår jeg to fluer i en smekk.

Hva synes du om innkjøpene?
Har du kjøpt mye på romjulssalget?

♥Miriam
DATO: 27.des.2010 / KLOKKESLETT: 20:50

6 kommentar(er)

Nå er det jaggu på tide å komme seg hjem herifra snart. Jeg blir fôret med mat ut og mat inn. Ikke at det er noe galt i det, men etter fire lange dager med spising er jeg ganske matlei rett og slett. Julemat her og julemat der. Hele tiden står det godteri på bordet, og mormor ber oss om å spise. Har sikkert lagt helt vilt på meg denne jula, og er rimelig klar for å få på meg joggeskoene så fort jeg kommer meg hjem.

Vi skal visst hjem i morgen, og da blir det muligens en ganske rolig dag. Hvis å pakke ut går under rolig(?)
Skal vel få opp tv'en på veggen, ta sol, blogge og forhåpentligvis jogge (tviler på at sistnevnte kommer til å skje, men jeg må vel bare ta meg selv i nakken rett og slett).


Jeg ender vel opp slik i morgen også. Men da er det ikke regn, men snø på menyen. digg

Planer for i morgen?
Trent noe i jula?

♥Miriam
DATO: 27.des.2010 / KLOKKESLETT: 00:34

5 kommentar(er)

.....phft, aldri hørt om!

Nei, som dere ser er døgnrytmen min forsvunnet langt ut på landet. Med andre ord; forsvunnet ut på landet sammen med meg. Jeg er nemlig enda på landet hos min mormor og morfar sammen med familien. Vet ikke helt når vi snur nesa hjemover igjen, men det blir mest sannsynlig enten tirsdag eller onsdag.

Har enda ikke planer om å legge meg på en stund. Jeg sovnet nemlig i følge Melinda veldig tidlig i går. Det vil altså si før lyset på rommet vårt ble slukket. eh.. Jeg sov derimot ganske lenge, og våknet klokken ti over ett. Hadde jeg bare stått opp med en gang hadde det jo ikke vært noe problem, og jeg kunne blogget en hel masse i dag. Men kul som jeg er lå jeg bare å chilla i verdens deiligste seng fram til klokken var omtrent tre. Null stress i joggedress sier jeg bare.


Ca. rett før jeg skulle på scenen siste skoledag. null stress

Har du normal døgnrytme, eller er du helt på jordet slik som meg?
Gjort i dag?

♥Miriam
DATO: 26.nov.2010 / KLOKKESLETT: 14:36

4 kommentar(er)

Hei snuppiser!

Har kommet hjem fra skolen, og sitter for øyeblikket på julekjøkkenet vårt og spiser risgrøt! Julestemning, sa du?

Endelig er det helg, etter en stressende uke med masse innhold. Men har likevel en følelse av at neste uke blir verre.. Stikkord: to tentamener, tyskprøve, framføring, 2 prosjekter.. Har visst nok å gjøre, ser det ut som.. Eller?

Men nå er det helg, så det skal ut av hodet fo en stund... Forhåpentligvis i hvertfall.

I går var jeg forresten en tur hos Malene. Julie og Malene hadde nemlig stelt i stand en "reunion" med alle jentene fra den gamle klassen! Det var kjempekoselig, og vi hadde det kjempe gøy. Har ikke ledd så mye på lenge. Vi så nemlig på gamle bilder. Off.. Jaja, morsomt var det!
Tror du jeg koste meg, eller?

Hva skal du i helga?
Så det ikke koselig ut?

♥Miriam
DATO: 24.nov.2010 / KLOKKESLETT: 14:13

1 kommentar(er)

09 - What you want more than anything right now.

I wanna go back to Turkey!
DATO: 22.nov.2010 / KLOKKESLETT: 17:23

3 kommentar(er)

Heisann!

Dette innlegget skulle egentlig vært postet rett etter skolen, men nettet vårt suger, rett og slett, så her kommer det!

Enda en dag vil nå gå bort til prøvelesing og trening. Interressant, ikke vel? Men trening er alltid ett høydepunkt i hverdagen. Digger det!

En ting jeg bare må si dere, er at det er bare en grunn til at jeg ikke har lagt ut outfit på en god stund. Og det er at jeg kler meg som en bonde nå som det er så kaldt ute. Føler meg seriøst som en uteligger når jeg kommer på skolen, og finner ut av hva jeg egentlig har kastet på meg i hui og hast, fordi det er så kaldt i huset. Ekleste følelsen. Slik var det på lørdag også i byen. Håper virkelig at ingen så meg. Jeg liknet et fugleskremsel, såe.. Great!

Ellers så har jeg det bra! Og Melinda skrev om verdens beste storesøster på tentamen i dag, og hun kan jo ikke ha ment noen andre enn meg! Hallo, liksom! Selv om hun som var med i fortellingen ble 17 og drakk, og ikke ble 16, så er det jo ikke langt i fra. Dessuten hadde hun jo ikke kommet på å skrive om det hvis ikke det var for at jeg var en engel sendt fra himmelen... Hvis ikke det var en hint da.... Neh, det tviler jeg på! Det var nok om meg! :-)

 
Naw, miss it! Meg og lillebror, forresten! :-)

Hva skal du idag?
Liker du å trene?
Har du samme "kledeg" problemet som meg?

♥Miriam
DATO: 03.aug.2009 / KLOKKESLETT: 01:04

1 kommentar(er)

ja, først må jeg bare begynne med at i orgen har jeg bestemt for å endelig få laget den videobloggen som jeg så lenge har lovet dere. og jeg skal også prøve å få postet den så fort som mulig :-)

jeg har jo også vært på ferie. som sagt var jeg på ikea og kvadrat ( et kjøpesenter )
jeg kjøpte ikke akkurat overraskende mye, noe som er veldig typisk meg. men kjøpte litt. kan jo slenge inn et bilde av min nye 'sminkehylle' og speil.
dsc03063
skulle rotere bildet, men det klikket litt. og jeg må gå inn på redigeringsprogram for å få det til. så gidder ikke det stresset akkurat nå. gjør det enten senere, eller så får dere rett og slett bare snu litt få skjermen eller hodet deres ;-D

dsc03060
se hva jeg fikk ! denne kom altså pappa hjem med i dag. synes den var ganske så stilig jeg. en sånn en blir man vel adri for stor for..?

dsc03055
her er enda et bilde som absolutt ikke ville bli rotert. men dette er hvertfall noe som kun jeg og min kjære søster kan finne på om kvelden når resten av folket i huset sover. jaja, minner.

her hadde jeg egentlig tenkt til å legge inn bilder av klokkene jeg og melinda skal få. men det funka visst ikke. så dere kan søke etter bilder selv da på google. det er rosa og hvit nixon klokker :-) kanskje vi får dem i morgen. takk mamma og pappa ! :-DDD
men nå må jeg slutte sånn at ikke dette innlegget blir en meter langt. så da for dere ha en fortsatt god kveld og natt.
vi blogges

- miriamDATO: 29.jul.2009 / KLOKKESLETT: 14:37

2 kommentar(er)

dsc02977
hei alle søte lesere!
dette er et bilde av stranda jeg tilbrakte mesteparten
av gårsdagen på. ( paradisbukta på andøya ) stranda ligger nesten rett nedforbi huset vårt, så det er jo ganske deilig nå om sommeren, selv om dette kanskje ikke er den stranda jeg er mest på.. men nok om det. andrea sendte meg melding og spurte om jeg egentlig ville være med i dyreparken, men siden det var så sykt fint vær, så lurte jeg heller på om hun ville være med på stranda, også kunne vi heller gå i dyreparken en annen dag. så da blir det dyrepark på fredag for meg :-)
etter at vi hadde vært i paradisbukta noen timer, gikk vi hjem, og spiste.. vi avtalte egentlig å gå sammen på kvelden også, men det ble det ikke noe av.. men så spurte andrea celine om jeg ville være med ut, så da ble jeg med henne.. vi var i bingen litt. men etter hvert så stakk hun, og jeg satt igjen der med magnus, lasse, andreas, christian og broren hans. det førte jo til at lasse fortalte omtrent alle vitsene han kunne, men det var jo artig det ;-D
i dag har jeg egentlig ikke noen særlige planer. alt jeg vet er at jeg skal ut med silje og tk senere men vet ikke når, så jeg får vel bare hoppe i dusjen jeg da.

var du på stranda i går, hvis ikke, hva gjorde du da i det fine været ?
hvilke planer har du i dag ?
vi blogges

- miriamDATO: 27.jul.2009 / KLOKKESLETT: 23:48

0 kommentar(er)

hallo solstråler!
i dag har jeg vært på shopping. det er alltid gøy :-D
kjøpte ikke noe særlig, kun et hårbånd fra h&m til 10 kr.

men det jeg egentlig skulle si, var at jeg vet at jeg har lovet dere en videoblogg. men akkurat nå for tiden er jeg ikke helt i form, og webcam'et er ikke mye bra. så derfor må jeg bare lage en film på kameraet mitt, som jeg kommer til å publisere med en gang den er ferdig, og forkjølelesen er sånn ca. borte. så alt jeg trenger er litt tid, og håper dere skjønner hvorfor :-D

men jeg går og legger meg nå. kommer nok et innlegg i morgen også..
dsc02833
god natt !
vi blogges

-miriamDATO: 20.jul.2009 / KLOKKESLETT: 12:51

0 kommentar(er)

hei alle sammen!
grunnen til lite blogging er ikke det 'fine' været, men rett og slett at jeg har vært på ferie. jeg var nemlig på 'camping', og deretter på hytta sammen med resten av familien og mormor og de :-) det var veldig koselig, men også ganske ekkelt og klamt å våkne sånn halv-svett i en klam sovepose i et telt, når det pøser utenfor... men jaja. gøy var det jo!

også vil jeg bare takke for alle spørsmålene, og tror at jeg avslutter der. så nå kan dere desverre ikke sende flere spørsmål, men det blir nok flere spørsmålsrunder. så følg med ! :-)

nå må jeg vel snart kle meg til en løpetur. og mest sannsynelig blir det vel en tur til andrea etter det, så det blir nok en koselig dag.

hvilke planer har du i dag ?
har du noen gang vært på camping ?
vi blogges

- miriamDATO: 13.apr.2009 / KLOKKESLETT: 22:49

1 kommentar(er)

sorry for lite blogging. men de som har lest de siste tidligere innleggene, har fått med seg grunner og sånt :-)

men.. nå må jeg si hva mer jeg har gjort i min lille daffete-påskeferie. tjaa..

torsdagen vi kom opp, feirte vi lillebror :) mamma hadde laget mat og mange kaker og sånn som vi tok med opp på hytta. der var hele familien til mamma + mor. - fra pappa sin side. mens vi satt i bilen og kjedet oss, kom mamma med en briliant idè. vi skulle blås ballonger. men når vi blåste dem, ble de ganske så elektriske, så de festet seg i taket og alle steder. ha-ha.
men, det ble ganske fint vær etter hvert. så når noen av gjestene hadde gått var det så varmt at vi egentlig kunne gå i t-skjorter og sånn ( tror jeg. jeg blander litt ). denne dagen kjørte vi mye forskjellig. når jeg sier mye forskjellig mener jeg firehjuling, cross-moped, og en gammel moped. for de som har peiling var det en Corvette. og bare jeg kjørte bil :-O haha, det var ganske skummelt i begynnelsen. tenk om jeg hadde krasjet med tante sin bil ?! huff.
prøvde meg på enda noen fletter denne dagen, som du ser under.

p4090652p4090653
FLETTER.

p4090658
BALLONGENE I BILEN.


fredagen fikk vi ikke lov til å kjøre noen slags mopeder eller noe av mormor og morfar. de er ganske kristne og mener at vi skal ikke bråke og forstyrre andre. spesielt ikke når det er en trist og lang helligdag. det skjønner jeg jo, men den gården hvor hytta er, ligger ganske langt borte fra alle husene.. :S men, men. vi kjørte mye mange andre dager.
den dagen begynte vi med å kjøre traktor og flytte masse stein som mormor og de skal bruke når de skal lage en ny garasje eller låve hvor de skal ha alle typer maskiner og sånn som står på gården.

lørdagen gikk alle jentene til byen og senteret i Flekkefjord. meg, melinda og catrine, min kusine fikk 200 kroner hver av mormor som vi kunne kjøpe noe tøy for. det er så typisk meg når jeg først har fått penger til å kjøpe noe jeg har lyst på. så finner jeg absolutt ingenting! catrine kjøpte en skikkelig søt tunika fra VILA. den var fin . heldiggris. når vi kom hjem der i fra, fortsatte vi med å flytte stein med traktoren, eller det vil si mamma og tante gjorde.. mamma kjørte faktisk traktor, det hadde jeg aldri kunnet forestille meg hvis jeg ikke hadde vært der. på kvelden var vi hos tante. vi bestilte pizza fra pizzabakeren som morfar betalte. når gjestene hadde gått, ellr vi var også gjester men vi "bodde" hos tante og onkel mens vi var på ferie. så når de andre hadde gått, og det bare var oss og tante og de igjen, så vi på Notting Hill. kos kveld !

søndagen sov jeg til kvart på tolv. når jeg våkna fikk jeg vite at mamma og resten av banden skulle gå en tur inn til dammen. så jeg gikk jeg rett ned i dusjen, og tok meg noe frokost sammen med melinda og så slappet vi av og så på TV og hun var litt på onkel sin PC. plutselig ringte mamma og ga beskjed om at vi måtte kle på oss jakke og sko og komme ned til bilen, vi skulle spise komper hos mor og far, nam! ( farmor og farfar ) klokka to og det tar 20-30 min opp til de fra tante og de, så da var det bare å gå. når vi kom der var tante elisabeth og kjæresten hennes, robert der og ruben og mikal, to av mine fettere der. når vi hadde spist kjørte far og johan, min lillebror ned på bensinstasjonen som far eier, og kjøpte en iskake eller noe. så fikk vi et fadderbarn i går som vi skal gi penger til hver måned. min onkel har vært nede i thailand og burma for å se hvordan de har det der nede. jeg synes det virker spennende men sånn som har forklarer det, er det ikke mye bra ! vi fikk en jente som var syv år gammel. utrolig skjønn, faktisk noe av det søteste jeg har sett ! mens vi hadde vært hos mor og far, hadde tante og onkel hatt besøk av to av de som var med onkel ned til thailand og burma. når vi kom tilbake fra mor og far, var de der fortsatt. de fortalte oss masse fra turen. når vi da kom hjem til tante og de lagde pappa og onkel lasagne til oss. vi var ikke ferdige å spise før klokka var halv tolv.

p4130662rrr

fadder barnet vårt, nydeligste jeg har sett!

i dag ble jeg vekket av at lillebror kom å sa at det var frokost. når vi kom ned, kom vi til den deilige lukta. de hadde stekt pannekaker og bacon. de hadde også varmet opp rester fra pizzaen som vi hadde på lørdagen. så pakket jeg. etter det lagde mamma og tante noen kranset med en type blåbær-lyng de hadde plukket når de gikk tur i går. de ble ganske fine. så gikk de en tur og plukket noen pinner som hun skal bruke. etter det gikk mamma og tante opp på gården. der var pappa, onkel og johan også. så bar vi ned bagasjen vi hadde dratt med oss til bilen. så var det tid for hjemreise. vi stoppet på et sted som heter Pitstop rett ved lyngdal eller noe. der spiste vi middag. så så vi på klokka og den var mye! jeg skulle nemlig på kino halv syv sammen med mathilde og andrea.  vi skulle se Marley & Me. den var utrolig trist i slutten! jeg brukte faktisk tre minutter på å skifte, noe rimelig nytt for meg ! sist gang på kino ble jeg så tørst, så i dag tenkte jeg å ta med en vannflaske. jeg fylte den opp. men så satte jeg den på kommoden mens jeg tokk på jakka. jeg klarte selvfølgelig å glemme den. utrolig nok!

hva har du gjort i påska ?
jar du vært på kino i ferien ?
hvilken film kan du anbefale ?
vi blogges

- miriam
Design av

hits