DATO: 31.jan.2010 / KLOKKESLETT: 21:30

4 kommentar(er)

neimen, hei igjen!
siden jeg allerede har lagt ut noen innlegg i dag, kan jeg like greit legge ut ett til. men denne gang er det kun for å fortelle dere at jeg har fått ny mobil. kanskje ikke så sykt interessant for dere, men håper dere overlever, det hadde vært litt trist hvis ikke. mobilen jeg kjøpte, eller det vil si mamma&pappa kjøpte, het nokia 5530 express music. bra mobil som det er ganske greit å finne fram på. bortsett fra noe med lydløsen, men det er nå så. synes den er ganske så fin, og ett pluss for at den er rosa, og for at den har gøye spill! det var det.

har du samme mobil ?
kjenner du noen som har den mobilen ?

♥miriam
DATO: 31.jan.2010 / KLOKKESLETT: 20:58

2 kommentar(er)

..hmmm. that's the question. neida, såee joda.
men som dere ser har jeg fått nytt design, som jeg egentlig burde fått for lengst. men har jo trossalt ikke blogget så veldig mye i det siste. men jeg får vel si som jeg alltid sier. det skal det bli slutt på!

hva synes du om mitt nye design ?
♥miriam

DATO: 31.jan.2010 / KLOKKESLETT: 19:26

5 kommentar(er)

tenkte jeg skulle vise dere et bilde av tøflene mine, har kun ett siden de allerede er innlevert til vurdering. får krysse fingrene for at de falt i smak hos kunst&håndtverk læreren.

som meg og mamma sier: 'vi er ikke noen designere, men kreative, det kan dem ikke si noe på.'
så, tror dere at det er mus eller griser tøflene skal forestille? ( vær greie, og si mus♥ )

hva synes du om tøflene ?
- miriam
DATO: 31.jan.2010 / KLOKKESLETT: 19:17

2 kommentar(er)

hei på dere!
jeg har vært borte en ukes tid, og beklager for at jeg ikke gav noen forvarsel, men det kom liksom bare. vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det, men uka har gått utrolig fort, og på toppen av det hele har vi hatt to prøver som jeg bare måtte øve til. siden jeg har satt meg noen mål for det nye året. det ene er å få minst 4,9 i snitt, men jeg vil jo selvfølgelig ha 5,0. men nok om skole og karakterer. har jo også et liv utenom skole og data, så jeg håper dere forstår meg.
for å ta igjen det dere har gått glipp av her på bloggen, vil det komme noen innlegg senere, så følg med!

random bilde fra i vår ( tror jeg ) egentlig bare for å vise at jeg faktisk har ett liv utenom dataen.

♥miriamDATO: 22.jan.2010 / KLOKKESLETT: 14:39

4 kommentar(er)

... og jeg har ikke ord for hvor deilig det er at det er fredag i dag. det er i hvertfall helt supert å få et avbrekk i fra skolen. i allefall etter denne uka. kan nesten ikke huske sist jeg var så trøtt. jeg tror det er kulda som tar knekken på oss alle. i dag er jeg faktisk overraskende glad. utrolig nok. og magnus nesset vært bestevennen min i dag. når han er hyper og glad, sprer han det over på meg, og sikkert en del andre også. takk for det. du skjønner det at dagen er ikke helt den samme uten. men jeg får gå over til det som ikke er like deilig, og det er at nå må jeg sette igang å øve til prøve, så vi blogges!
♥miriam

bildet ble tatt rett etter at jeg hadde kommet inn døra i dag. overse tenna mine der, for de er helt pissegule. kameraet på mobilen jeg har nå gjør ikke noe nytte for seg. lager bare gule tenner..DATO: 18.jan.2010 / KLOKKESLETT: 16:11

5 kommentar(er)


hmm... hvorfor var det ikke vann i den elva ?

mormor og morfar på vei til sentrum

meg, catrine, melinda og mormor

jeg tok bilde av sjøen på vei til amadores.

amfi del mar.

jeg er litt stolt over at jeg tok det bildet med digitalkameraet mitt.

melinda med bassengkanten.

vi fikk drinker den ene dagen på stranda. haha, jeg la ikke merke til de i bakgrunnen før jeg hadde lagt inn bildet her.

tante og skjønne kent.

jeg tipper at melinda ville blitt litt småsur om ikke jeg la ut et bilde av henne også med drinken, så for å være på den sikre siden, får dere se bilde av henne også.

akkurat nå er jeg litt redd fordi det datt noe i gulvet uten at noen var borti det. jeg er alene hjemme, og sitter kun på dataen, og det er helt stille her. lurer på om det var et lys som datt i gulvet eller noe..?
samma det, vel.

hva synes du om bildene ?
- miriamDATO: 17.jan.2010 / KLOKKESLETT: 22:19

2 kommentar(er)


har desverre ikke rukket å få lagt inn noen bilder fra sydenturen, men de kommer. promise!

hva synes du ?
- miriamDATO: 17.jan.2010 / KLOKKESLETT: 00:00

2 kommentar(er)

kunne jeg bare vært i gran canaria litt til....
ah, det hadde vært så utrolig deilig! har kost meg maks hele tiden. det har vært over 25 grader nesten hver dag, og et par av dagene var det nært til 30 grader. og jeg trodde jeg skulle få karasjokk når vi skulle gå gjennom det 'røret' fra flyet og inn til terminalen. det var så sinnsykt kaldt! hadde det bare vært sommer..
ellers har jeg spilt kamp i dag, og vært på fellesmøte i domkirka. kanskje fikk du med deg møtet på radio ?
i morgen skal jeg i filadelfia, så på karruss en stund, skal se 4 kamper eller noe, også skal jeg prøve å få lagt inn litt bilder ogsånn i fra turen, hvis dere vil.

bildet er fra i sommer. savner det.
♥miriamDATO: 07.jan.2010 / KLOKKESLETT: 21:34

2 kommentar(er)

... og i morgen klokken 8 jeg drar!
jeg skal til gran canaria i morgen, dere. det betyr kanskjenull blogging på en stund. kommer jeg over en data, kan det hende at jeg legger igjen et innlegg til dere, men gidder ikke stresse rompa av meg for å kunne blogge når jeg har ferie. håper dere skjønner det. gleder meg ufattelig mye! har pakket ferdig, og det eneste som gjenstår er hva jeg skal ha med meg i toalettvesken. til og med beina er ferdig barbert! sånn egentlig skulle jeg vært helt inne i min fantasifulle og kreative verden akkurat nå, men jeg orker bare ikke. på skolen kan det være greit med kunst og håndtverk, men hjemme er det noe herk. orker serr ikke å begynne å male en eske som tøflene mine skal ligge oppi, og tove små garnbiter som etter hvert skal sys på tøffelen. det må da være måte på hva miriam bu skal gidde. det er trossalt meg vi snakker om her. - ikke en akrobat.
håper dere skjønte ironien.

på denne stranda hadde jeg tenkt meg på et par ganger i løpet av turen, om ikke vi styrter eller at regnet tar oss. neida, må ikke si sånn. men.... ja, jeg håper at dere ikke slutter å lese bloggen bare fordi jeg skal bort 1 uke. bare fortsett å kommenter, og besøk bloggen mens jeg er borte. ( dere få som faktisk leser )
kos dere med snøen, mohahaha.
♥ jeg skal i allefall kose meg
- miriam
DATO: 04.jan.2010 / KLOKKESLETT: 21:46

2 kommentar(er)

hei alle søte og små♥
jeg stiller meg ofte spørsmålet; hvordan kan man smile og le midt oppi alt vondt ? særlig i disse dager.
uheldigvis finnes det ingen korrekt svar som stemmer for alle. det er noe hver person må kjenne og føle på. og for meg har jeg funnet ut at venner og familie er det som funker. det har seg nemlig sånn at jeg ikke har fått den fine starten på 2010 som jeg ønsket. men livet går videre, og man må nesten bare ta alt som det kommer, selv om det kanskje er akkurat det som er det vanskeligste. jeg har i allefall opplevd noe av det verste som er å opplave den siste tiden, og da er det jo alltid noe positivt i det negative. og selv om det kan være vanskelig å finne hva som kan være så positivt, er det som oftest èn ting eller flere. det positive jeg har funnet midt oppi alt mitt negative er at ting ikke kan bli hardere og vanskeligere enn det er akkurat nå, og at omtrent alt annet vil være lettere.

denne sangen er blant dem som gjør meg litt gladere i denne tiden.
en vanlig dag - ulrik munther
det er èn ting til som gjør meg glad, og det er dere og kommentarene dere legger fra dere♥

har du også hatt det vondt i det siste ?
hva får deg til å føle deg bedre ?
- miriamDATO: 03.jan.2010 / KLOKKESLETT: 13:52

9 kommentar(er)

heyhey!
har funnet ut at de bloggene jeg leser fast, ikke alltid oppdaterer så ofte ( noe ikke jeg heller er så flink til ). men det gjør ikke noe om jeg bare har flere blogger å lese. derfor vil jeg lese din blogg!

( fint bilde, jeg vet )

hva er din blogg ?
- miriamDATO: 03.jan.2010 / KLOKKESLETT: 13:29

4 kommentar(er)


1                                                                2
hvem synes du kler kjolen best, hvorfor ?
hvilken farge på kjolen synes du var finest ?

jeg synes at nummer 1 kledde kjolen best pga. at fargen var fin på henne, og kjolen satt fint. i tillegg hadde hun en litt mer gylden farge på huden i motsetning til nummer 2.
nummer 2 var litt i det blekeste laget til å bruke knallblå kjole. det synes nå jeg i allefall.DATO: 01.jan.2010 / KLOKKESLETT: 22:45

2 kommentar(er)

åjadda. for lengst! har ikke noen spesielle bilder jeg vil bruke, og vet ikke hvordan jeg vil ha headeren.. men hvis noen ønsker å lage header kan de legge igjen en kommentar også skal jeg enten sende dere noen bilder, eller legge ut noen på bloggen.
så, vil du lage header til meg ?
hvis mange lager, kan jeg ha avstemning med hvilken jeg skal bruke

nå er det bare en uke til vi skal ned i varmen igjen. gleder meg max!

jeg spør igjen:
vil du lage header til meg ?
- miriamDATO: 01.jan.2010 / KLOKKESLETT: 22:30

3 kommentar(er)

FEBRUAR


johannes bursdag. - kjempe koselig!

jeg fylte fjorten, som dere ser.. hrmf.

MARS


jeg tryna på sykkel på vei til skolen..

bortelid med skolen. ♥

APRIL


vi fylte bilen med ballonger når vi skulle feire lillebrors bursdag på hytta.

MAI


jeg var hos malene på en av tidenes jentekvelder

17. mai

JUNI


jeg var i mallorca

siste skoledag i 8. - sommerferien begynte!

JULI


andrea celine og jeg fant en død rotte i hagen.

AUGUST


jeg var i malene sin bursdag som egentlig skulle være bryggelunch. men så kom regnet, selvfølgelig. så da ble det på sjøbua i stedet for. - kjempe koselig!

filmkveld hos mari ♥

SEPTEMBER


KICKOFF! ( min gamle trener )

komf-leir. - savn!

OKTOBER


vi lagde film på skolen om ' ungdom og rus '.

ina hadde fjortiss vs emo bursdag. mari ble best kledd som fjortiss.

DESEMBER

grensehandel på svinesund med pappa, johan, melinda og mathilde ♥

julen

nyttårsaften 2009/2010

nyttårsoutfiten. ( mobilkamera )

hva synes du om bildene ?
har du hatt et fint år ?

jeg ønsker spesielt dem som ikke har hatt et fult så bra år, et kjempe godt nyttår, og håper for deres del at dette vil bli bedre. 
♥ miriam
Design av

hits