DATO: 30.jan.2011 / KLOKKESLETT: 22:46

11 kommentar(er)

Hallo!

Har vært dårlig til å oppdatere i det siste, men dere kan få vite hva jeg har gjort i det siste litt senere hvis dere vil. På fredag var det skoleball i klubblokalet i byen. Kjempekoselig! Kvelden startet med velkomstdrinker ved inngangen til salen. Mens vi ventet på at alle skulle komme satt vi å snakket og bare koste oss. Deretter var det partnerene som skulle trekkes. Jentene var i overtall og det endte med at noen av guttene hadde det som plummen i egget med en jente på hver side av seg. Jeg kom sammen med Nikolai og Andrea.


Meg og Andrea.

Mine to syke syke syke bestevenninner.

Under middagen ble det holdt flotte og ikke misnt morsomme taler. Litt i drøyeste laget også noe av det som ble nevnt om jentene, men guttene fikk så hatten passa de også. Flinke var de i hvertfall!


Lars holdt damenes tale.

Vilde og Ingvild holdt herrenes tale.

Timene fløy, og klokka var halv ti da vi begynte å danse, hvis ikke jeg tar helt feil. Polonese var den første dansen, eller Bolonese i følge Bahar. Etter polonesen var det vals med kavaleren som stod for tur. Siden Andrea danset polonese med Nikolai, var det meg som skulle danse vals med han. Nok om dansingen, for den fortsatte ut over hele kvelden.I de såkalte pausene ble det spilt av skikkelig musikk, og vi fikk virkelig sluppet oss løs. Det var det gøyeste med det hele, og alle danset som om det var det siste de skulle gjøre.

Det ble mange kåringer, og noen av prisene var ting som årets sjarmør, årets svetteste gamer, årets fineste klesstil, årets smarteste, årets musiker osv. + Konge og dronning selvfølgelig!


Meg og Alexandra.

Jeg hadde en konge kveld, og det virket det som om det var mange andre også hadde, i hvertfall etter å ha sett alle facebook statusene. Jeg vil derfor bare si tusen takk til dere som gjorde alt for alle skulle få en fin kveld, det var kjempebra opplegg! Noen av de som hadde flere fingre med i spillet var blant annet disse herlige jentene som ønsket oss velkommen, men som også brukte flere timer på å lage makroner til ballet. Så mange at de ikke fikk gjort leksene, eller hva, Mari?

Mari og Thea.
Det var enda to til som ønsket oss velkommen nede, men de hadde jeg nok ikke bilde av, men de har i hvertfall lagt mange timer ned i planlegging og kåringer osv.

Det ble tatt mange flere bilder, og her er noen av dem.

Silje og Andreas.

Sondre og Vilde.

Mathilde og meg.

Rina og Ina.

Magnus og meg.

 Det ble som sagt mye kåringer, og jeg orker ikke å legge ut alle de bildene her, så hvis dere har veldig lyst å se de, kan dere alltids få sett dem på facebook!
God natt!

Hva synes du om bildene?
Så det gøy ut?

♥Miriam
DATO: 30.jan.2011 / KLOKKESLETT: 13:18

5 kommentar(er)

God morgen skjønne lesere!

Stod opp for ikke lenge siden, og fikk i meg litt frokost. Planene for dagen er enkle; være på dataen, spise på cafèen, kjøre til kristiansand, noe som tar omtrent tre timer. Når jeg har kommet hjem må jeg få satt meg i badekaret å ha ansiktsmaske og hårkur. Håret er helt sykt slitt, og fjeset mitt har fått besøk av tre nydelige kviser. love.

Bildeopplasteren min funker enda ikke, og jeg flyr snart i flint!

 

Hva er dine planer for dagen?

♥Miriam
DATO: 29.jan.2011 / KLOKKESLETT: 23:00

4 kommentar(er)

Heisann!

Det jeg egentlig skulle gjort i dag var å legge ut masse bilder fra ballet som var i går. Men tror du ikke at blogg.no har gjort det igjen? Neida, men bildeopplasteren funker ikke, og jeg har prøvd hundrevis av ganger. Satser på at det funker litt senere eller i morgen. Skal poste et innlegg om det så fort det virker!

Blir litt stresset av å ikke få postet sånne innlegg med en gang liksom. Er så greit å få bare få det unnagjort.

Vært på ball i år?
Klikker din bildeopplaster?

♥Miriam
DATO: 26.jan.2011 / KLOKKESLETT: 18:27

8 kommentar(er)

Nå har jeg nettopp laget meg en kaffe, og skal prøve å få lest noen kapitler i boka i dag også, før jeg etterpå må finne på noe med lillebror. Skjønn som han er spurte han meg om ikke vi kunne se en film eller noe. Hadde det ikke vært for at den dumme boka må leveres på fredag, kunne jeg sett film med ham i hele kveld. Jaja, får se en film med ham etterpå, før jeg tar turen bort på suncity og får tilbake litt brunfarge etter å ha vært syk og uggen i en uke.

Lest den boka før?
Skal du se film i kveld?

♥Miriam
DATO: 26.jan.2011 / KLOKKESLETT: 15:25

5 kommentar(er)

Hallo!

Dagen i dag har jeg også tilbingt hjemme med mine to søsken. Alle tre er syke, og det er mamma også. Men hun er på jobb likevel, tøff sa du? Hun kom nettopp hjem og skal nå begynne rett på middagen. Frokosten derimot var det jeg som lagde. Miriam kan mekke frokost vet du, jeg lagde speilegg og baguetter til alle tre.

Det kjipe er i hvertfall at jeg egentlig skulle vært på dommerkurs i dag, men så kan jeg ikke pga. sykdom. Jeg var egentlig en av dem som ble trukket ut til å være med siden det var for mange som hadde meldt seg så nå kan jeg ikke. Hadde det ikke vært for den "#¤%&/ influensaen! Får vel prøve meg igjen til høsten..Vært på dommerkurs?
Vært hjemme fra skolen i dag?

♥Miriam
DATO: 25.jan.2011 / KLOKKESLETT: 13:05

11 kommentar(er)

Hei alle friske og syke mennesker.

I dag stod jeg opp i ni tiden. Har ikke vært på skolen i dag, så meg og lillebror har vært hjemme. Vi så nettopp en film. Lurte han til å se en skikkelig jente film med meg. Men han syntes den var gøy, though.

Har enda ikke spist noe, og har ikke planer om å spise noe heller. Mat er det siste jeg har lyst på akkurat nå. Likevel har jeg kikket i kjøleskapet fem ganger eller noe i løpet av dagen..? Men jeg må vel lage noe som både meg og Johan kan ha. Stakkars, jeg har ikke laget noe mat til han heller i dag. Har fôret han med litt sprite da. Men han har i det minste spist frokost i motsetning til meg.


I jula hos mormor

Er du syk?

♥Miriam
DATO: 24.jan.2011 / KLOKKESLETT: 20:44

6 kommentar(er)

VM-kampen ruller for øyeblikket over tvskjermen, og jeg sitter her. heh.

Dagen min har blitt sovet og lest bort. Fikk lest tre kapitler da, og sovet en god stund. Ikke ble det trening heller på meg. Konge å bli syk nå som det er ball denne fredagen. Jaja, på ballet skal jeg uansett, og det kunne jo vært verre.(?)


frisk enkli'

her sovnet jeg da...
Nå skal jeg faktisk følge med på resten av kampen, så blir det enda mer soving etterpå om jeg kjenner meg selv rett! God natt i såfall!

Ser du kampen?

♥Miriam
DATO: 24.jan.2011 / KLOKKESLETT: 14:23

7 kommentar(er)

Heisann.

Formen er langt i fra på topp, og alt jeg vil er egentlig å sove. Men leksene gjør seg ikke selv. Kanskje jeg skulle begynne med å lese litt i boka som skal leveres på fredag. Lura. Får vel heller unne meg en blund hvis jeg får gjort en del lekser først, så kanskje jeg orker trening i kveld! Jaja, immunforsvar skulle vi hatt...


sippekid i dag, I know.

Mye lekser?
Syk?

♥Miriam
DATO: 23.jan.2011 / KLOKKESLETT: 21:46

5 kommentar(er)

God kveld

Har ikke blogget noe i dag nesten, men har ikke hatt så mye å fortelle dere akkurat i dag. Dagen har gått til å se film, spise middag og bowling med familien. En koselig og ganske avslappende dag. I tillegg har jeg som dere sikkert har fått med dere hatt overnattingsbesøk av Andrea, noe som var kjempe koselig!


Huff av meg for et bilde, men orket ikke flere bilder fra arkivet.

Hva har du gjort i dag?
Overnattet i helga?

♥Miriam
DATO: 23.jan.2011 / KLOKKESLETT: 20:33

6 kommentar(er)Synes om bildet?

¢¾Miriam
DATO: 22.jan.2011 / KLOKKESLETT: 19:21

15 kommentar(er)

Walla!

Andrea er på vei til meg nå for å overnatte. Vi skal ha en konge kveld med latter, film og godis. Kan det bli bedre enn en filmkveld med bestevenninna? Det skal mye til i såfall. I mens jeg venter legger jeg ut en aldri så liten outfit, så får dere også se buksa på i samme slengen.Synes om outfiten?
Likte dere bedre buksa når den var på?

♥Miriam
DATO: 22.jan.2011 / KLOKKESLETT: 15:43

11 kommentar(er)


ting til ballet, unntatt ringen.Kanskje dere får se buksen på senere i en outfit eller noe. Det måtte i såfall bli hvis jeg kommer meg ut av dette sykehuset i kveld. Får se hva det blir til!

Hva synes du om innkjøpet?

♥Miriam
DATO: 22.jan.2011 / KLOKKESLETT: 15:10

3 kommentar(er)

Heisann!

Vet jeg er flink til å prioritere andre ting enn bloggen, men sånn blir det i en hektisk hverdag. I går var jeg på disco med to venninner og koste meg maks. Etter discoet ble det nattmat og bring it on med lillesøster. Det var kos. Dette resulterte i at vi våknet halv ett, og likegreit satte oss til med nok en film, og derfor avsluttet vi nettopp dagens frokost.

Var i byen i går etter skolen med Johanne. Og flinka som sparer klarte vel ikke helt å holde løftet om å spare så veldig lenge akkurat. Men det som ble kjøpt var for det meste til ballet, så nå er alt klart! Det blir fett! :) Bilde av hva jeg kjøpte kommer i et eget innlegg senere.


begge er like pene på dette bildet! love

Hva gjorde du i går?
Flink til å spare?

♥Miriam
DATO: 19.jan.2011 / KLOKKESLETT: 22:25

3 kommentar(er)

Hei!

Kom nettopp hjem fra kamp, og tenkte i grunnen bare å gå straka vagen rett i seng, men her sitter jeg nå likevel. Guttene klarte ikke å vinne i dag, men de spilte ikke dårlig fordeom. Nok om det, det er surt nok å tape som det er. Tror faktisk jeg skal legge meg nå, så har jeg kanskje en sjanse til å klare å stå opp i morgen tidlig. Hvis jeg ikke oppdaterer i morgen er det på grunn av jeg vil være opptatt med prøvelesing og trening. Bare så dere vet det!

God natt babes!

Gjort i dag?

♥Miriam
DATO: 19.jan.2011 / KLOKKESLETT: 15:44

9 kommentar(er)jakke // h&m  topp // melinda sin  bukse // levis  hårbånd // zara  smykke // fikk av Mari til konfen

 

Synes om outfiten?

♥Miriam
DATO: 18.jan.2011 / KLOKKESLETT: 21:48

11 kommentar(er)

Heisann!

I det siste har jeg blitt helt hekta på kaffe! Ja, dere leste riktig. Også kaffe av alle ting! Men jeg har funnet en skikkelig god en. Jeg smakte den for første gang når vi var hos mormor i julen. Den heter Café Caramel og smaker bare helt vidunderlig. Love it!


Haha, dårlig bilde, men fant bare et jeg tilfeldigvis hadde tatt en gang i hui og hast. Nub, jeg vet.

 


Har begynt å drikke en kaffe på vei til skolen, og kanskje en på kvelden eller mens jeg gjør lekser. Det er så herlig!

Liker du kaffe?
Smakt den før?

♥Miriam
DATO: 18.jan.2011 / KLOKKESLETT: 16:37

3 kommentar(er)

Hei!

Dagen min i dag kunne egentlig ikke blitt noe særlig kjedeligere. Er ikke veldig i form, men dagen kunne i det minste bestått av en trening for å muntre opp litt på humøret. Men neida. I stedet blir det lekser før jeg skal videre på skolestyremøte som jeg blr lønnet for heldigvis! Så, så ille er det ikke. Det er for all del lettjente penger, men ikke akkurat dødsgøy.

Har i grunnen mest lyst til å legge meg litt. Jeg bare fryser og er kvalm hele tiden. Vurderte fra morgenen av å være hjemme i dag, men jeg endte opp på skolebenken som alle andre. Jaudå.

Jeg er bare en sippete skravlekjerring i dag, så dere skal slippe mer syting fra meg!


Har du en kjedelig dag i dag?
Er du syk?

♥Miriam
DATO: 17.jan.2011 / KLOKKESLETT: 22:03

2 kommentar(er)

Hei og god natt!

Skulle egentlig bare si at jeg tar kvelden nå. Eller jeg skal opp i senga å lese litt i mine to bøker. Den ene er gøy, mens den andre er engelsk, og det sier vel sitt? I hvertfall pga av at formen ikke er helt på topp tenkte jeg å få meg litt søvn om ikke så alt for lenge, så hadebra!


overse mine poseøyer her. ikke bra!

Leser dere bøker på skolen/hjemme?
Liker du engelske bøker?

♥Miriam
DATO: 17.jan.2011 / KLOKKESLETT: 17:27

4 kommentar(er)


Kjøpte dette smykket på bikbok på onsdag, snart en uke siden altså. Men har glemt helt bort å vise dere det. Kjøpte ikke noe mer den dagen i og med at det igrunnen bare var tannlegen jeg skulle til, dessuten så sparer jeg :-)
Kostet forresten bare 19 kr nå, and i love it!

♥Miriam
DATO: 17.jan.2011 / KLOKKESLETT: 16:20

5 kommentar(er)

Hey!

Har sittet med lekser siden jeg kom hjem fra skolen faktisk, og utrolig nok har jeg fått gjort en del, og mye av arbeidsplanen er fylt ut med gule og blå tusjer. Blir nesten litt stolt av meg selv her jeg sitter. Det er mandag i dag liksom?! halloen, hva skjer med meg?

I kveld blir det trening og jeg ser veldig frem til det! Men først blir det middag. Apropos middag, tror mamma nettopp sa for andre gang at det er middag! Got to run! Vi snakkes babes!


Hva skal du i dag?
Er du flink til å starte tidlig med lekser?

♥Miriam
DATO: 16.jan.2011 / KLOKKESLETT: 22:17

5 kommentar(er)

Filmen sluttet for ikke lenge siden, og den var veldig bra! Takk til Bertil som lastet den ned til oss, og til mamma som kjørte til lund for å hente den og samtidig kjøpte en proppet pose med godis. Ikke bra for meg, men skal på trening i to timer i morgen, og da skal alt det usunne jeg har spist hele helga bort, og sunnheten starter for fullt igjen. Eller det er den nødt til å gjøre! Blir i grunnen feil å si at sunnheten kommer tilbake, for den har egentlig aldri vært her.. hmpf.

I morgen er det i hvertfall på an igjen med skole, lekser og trening, og dere vet hva det betyr? Ja, dere blir nok nedprioriert igjen. sorry mac.


Veldig grei start på morgenen med en kaffe! Får vel begynne dagen i morgen også med en! love it

Tror jeg tar kvelden snart, så god natt!

Gjort i kveld?
Liker du å starte morgenen med kaffe?

♥Miriam
DATO: 16.jan.2011 / KLOKKESLETT: 19:17

5 kommentar(er)

Hallo på dere!

Dagen i dag har gått med til håndballkamper og minispa. Vi knuste Vindbjart, og Melinda sitt lag knuste også Sørfjell som spilte rett etter vår kamp. Gøy å se at de faktisk bruker tingene jeg lærte dem på onsdag, også i kamp! Ingen banker oss på karrus, er det ikke det de sier?

Etter at middagen var overstått tok jeg meg et velfortjent bad. Var ikke helt i form etter kampen, og her i huset har vi visst kommet litt i gang med omganssyken. Regnet med at det hjalp litt med et bad for feberen, og det gjorde det! Hadde ansiktsmaske og hårkur, og nå sitter jeg her med tidenes turban surret rundt hodet.

Mamma kommer snart hjem, og de blir de easy a for alle penga!


turbaaan♥

Skal i kveld?
Gjort i dag?
Sett easy a?

Miriam
DATO: 16.jan.2011 / KLOKKESLETT: 00:08

8 kommentar(er)¢¾Miriam
DATO: 15.jan.2011 / KLOKKESLETT: 14:29

15 kommentar(er)


where did I go wrong?

Synes om bildet?

¢¾Miriam
DATO: 15.jan.2011 / KLOKKESLETT: 13:38

5 kommentar(er)

God morgen fintfolk!

Stod opp for rundt en time siden og kastet i meg noe frokost. Melinda stakk nettopp til byen, så her sitter jeg helt alene. Sånn vi liker det! Har egentlig ingen planer for dagen. Tar meg kanskje en tur på fellesmøte i kveld, men er ikke sikker enda. Har egentlig bare lyst på en filmkveld eller noe med familien. Utnytte at jeg for en gangs skyld er hjemme på en lørdagskveld.
I morgen derimot blir det håndballkamp mot vinnerne av serien, og vårt lag skal kjempe om andreplassen. Det blir nice, og jeg kjenner allerede at det kribler i kroppen. Det kommer nemlig til å bli en jevn kamp.Har du noen planer for dagen/kvelden?
Skal du/har du spilt kamp i helga?

♥Miriam
DATO: 15.jan.2011 / KLOKKESLETT: 01:04

3 kommentar(er)

Hei og god natt!

Kvelden har jeg tilbringt med herlige jenter bak disken i filadelfia. I dag var det nemlig vår tur til å lage taco til en hel sulten menighet. Dødli greit egentlig. Det ble en masse snakking, om både viktige temaer og skoleball da så klart. Jeg gleder meg veldig selv om de sier vi ikke burde ha alt for høye forventninger, men det er sannelig lettere sagt enn gjort. Spesielt siden alt er klart og planlagt. Bare partneren som mangler. Men partnere blir trukket når vi har ankommet 'ballokalet'. Lurer fælt på hvem jeg kommer med. Sykt typisk meg å komme med DEN nuben.. jaja


Hei, heh... random

Har dere hatt ball ?
Gjort i kveld?

♥Miriam
DATO: 14.jan.2011 / KLOKKESLETT: 16:45

7 kommentar(er)

Hei på dere!

Nå er det endelig helg, og det skal jeg feire med..... vondt i kneet.. hurra! Dessuten gir tablettene meg mer magesmerter enn tante rød.
Det hele begynte i går kveld på trening. Ja, falt kun en gang, og det var ikke så vondt, men etter trening hadde jeg fått verdens feiteste kne plutselig. Etter treningen og i dag har det gjort litt vondt, men ikke sånn hele tiden, bare hvis jeg må bøye det sånn helt ned eller noe. Da jeg hadde kommet til gårdstunet vårt og var midt i bakken klarte jeg selvfølgelig å falle. Og gjett en gang om jeg klarte å lande på akkurat det kneet? Tårene begynte faktisk å trille utenatt jeg ville. Hadde det ikke vært for den dødla slattersen! Slatters, I hate you!
Nå ser kneet mitt slik ut:


Veldig digg ja! Men det var min dag :-)

Hva har du gjort i dag?
Har det skjedd med deg noen gang?

♥Miriam
DATO: 13.jan.2011 / KLOKKESLETT: 19:35

2 kommentar(er)

Walla!

Sitter ferdig stæsjet til trening. Neida, har kastet på meg noen filler som ser helt forferdelige ut sammen, men det er sånn vi liker det! Trening ja. Passer meg bra i grunn ettersom jeg kun har spist junk i dag. Pizza, not good you know!

Dere husker kanskje at jeg sa at jeg skulle blogge så mye.. eller jeg sa ikke akkurat det, men at jeg hadde mye å blogge om sa jeg i hvertfall. Og det har jeg. Men tid er noe det er mangel på ettersom skolen har tatt over førsteplassen over prioriteringlista mi.. heh. Ikke noe greit det der.

I hvertfall så må jeg løpe nå. Sykt bra innlegg, I know.


Ble litt bedre med dette bildet da, HAHA!

Skal i kveld?

♥Miriam

DATO: 11.jan.2011 / KLOKKESLETT: 15:56

6 kommentar(er)

Heisann!

Kom nettopp inn døra etter å ha vært med mamma på handletur. Om ikke lenge er det livsretten min som serveres på middagsbordet! HAHA, følte meg kul nå.. I hvertfall er dagens planer ikke annet enn å få gjort litt lekser, og så en tur opp i kirka å se film. Det blir koselig! :-)I dag har min sidemann i klasserommet bursdag. Martin Rypestøl blir seksten, og fikk mopedlappen i dag. Masse gratulerer til han! Han fikk også en veldig fin gave av noen i klassen og vennene hans i fra de andre klassene som kjøpte sammen. HAHA! Det vittigste uttrykket jeg har sett i mitt liv i det han åpnet den! Hva det var han fikk, er en helt annen sak, ehe..Hva er dine planer for dagen?

♥Miriam
DATO: 09.jan.2011 / KLOKKESLETT: 21:33

8 kommentar(er)

Hei og god kveld! Nå kommer tipset jeg lovet dere tidligere i dag!

Er du lei av å bli grønn på fingrene etter å ha brukt ringer? Tipset til for deg er i såfall å ta en gjennomsiktig neglelakk på innsiden av ringen. Har gjort det på et par av mine ringer, de jeg bruker mest, og har tenkt til å gjøre det på resten av dem også ganske snart. - Det virker!

 Prøvd det før?
Synes om tipset?

♥Miriam
DATO: 09.jan.2011 / KLOKKESLETT: 15:48

7 kommentar(er)


Ringer er mitt favorittilbehør, og jeg elsker dem!
Apropos ringer så har jeg et lite tips til dere! Følg med så kommer det muligens i et eget innlegg i kveld eller i morgen!

Synes?

♥Miriam
DATO: 08.jan.2011 / KLOKKESLETT: 20:45

12 kommentar(er)
Både skjørtet og genseren kostet 49 kr, så jeg fikk brukt gavekortet mitt på gina, og har fortsatt over 150 kr igjen på det! I LOVE SALE!
Tenkte bare dere skulle vite at inspirasjonen min er på topp for tiden, så ikke se bort i fra at det kommer en del innlegg i morgen fra meg! Stay tuned!
Nå blir det nok en one tree hill kveld, og det kan jo ikke bli bedre enn det! Snakkes puser! :)

Synes?

♥Miriam
DATO: 08.jan.2011 / KLOKKESLETT: 17:14

3 kommentar(er)

Hallo! Har visst kommet inn i en stim der jeg deltar i alle konkurransene jeg kommer over. Men denne gangen var det virkelig en premie jeg kunne tenke meg å vinne! Det man kan vinne er solpass på brun og blid til en verdi av 1000 kr!
Siden jeg tar en del solarium hadde jo dette passet perfekt, og jeg synes at jeg burde utnytte det snevet av vinnerflaks jeg i det heletatt har.. Det skulle i grunnen bare mangle. Hvis du også vil delta kan du klikke her.

Jeg har virkelig SYKT lyst til å vinne. Dere kan si hva dere vil om det å ta sol, at det er farlig, at man kan få kreft osv. Men det er ingenting som får meg til å føle meg bedre enn etter at jeg har lugget en halvtime i solariumet! Det verste jeg vet er å være blek. Hvis dere liker å være bleke, så er det bra for dere, no hard feelings. Men jeg heter det! Dessuten er det ikke bare negative ting med å ta sol. Det gir fra seg like mange stråler som det solen gjør, og man får tilført en masse vitaminer som er viktige. Så; det er like trygt som det er behagelig.


Er du med i konkurransen?
Tar du sol?

♥Miriam
DATO: 08.jan.2011 / KLOKKESLETT: 12:18

12 kommentar(er)
Når jeg tenker meg om så har vi i grunnen tre hunder.. hahaha, tog du an?

♥Miriam
DATO: 08.jan.2011 / KLOKKESLETT: 12:03

4 kommentar(er)

Hallo og god morgen!

Håper dere har sovet godt, noe jeg ikke har i natt, ehe. Det skyldes flere grunner. For det første er jeg fortsatt så støl i beina at jeg ikke klarer å gå ned trappen. For det andre skulle Melinda stå opp klokken sju/halv åtte. Passet meg perfekt siden det var lørdag liksom. Så, ja jeg har vel vært oppe siden halv elleve eller noe i den duren. Veldig uvanlig til meg å være, men sant!

Til tross for at jeg omtrent ikke kan gå, skal jeg traske rundt i butikker i ettermiddag. Det blir veldig spennende må jeg si! ahah, Så hvis dere ser en jente på ca. 170 over bakken som går som en gammel dame uten stokk, så er det nok bare meg som har vondt i beina etter tidenes styrketrening, og ikke ei dame som nettop har sterilisert seg eller noe..


ser sånn ca sånn ut i dag. foreløpig i hvertfall! :-)

Sovet godt?
Hva skal du i dag?

♥Miriam
DATO: 07.jan.2011 / KLOKKESLETT: 17:27

9 kommentar(er)


Ikke så lett å se, men jeg har dårlig tid! Må løpe, så vi snakkes!

Synes?

♥Miriam
DATO: 07.jan.2011 / KLOKKESLETT: 16:29

3 kommentar(er)

walla!

I skrivende stund chiller jeg bare og venter på at middagen skal bli klar. I kveld blir det først solariumet og deretter filadelfia! Skal synge i dag med lovsangsteamet og i kafeen etterpå med skjønne folk! Det blir koselig. I morgen har jeg ikke de store planene akkurat, eller skal kanskje gå med Andrea på dagen og bare være hjemme på kvelden eller noe. Vi får se! :)

Lurer i grunnen på om jeg klarer å gå på høye hæler fra brun og blid til filadelfia med tanke på at jeg ikke er noe særlig støl etter gårsdagen styrketrening som varte i en og en halv time! Kan blir festlig.


hei, saklig bilde. Orket bare ikke mer av megmegmegbilder.
Men jaja, teksten på bildet er jo sant da forsåvidt! Musikk det går i her i gården!

Hva skal du i dag?
Musikktips?

♥Miriam
DATO: 07.jan.2011 / KLOKKESLETT: 15:08

15 kommentar(er)

Kjøpte den egentlig på mandag, men fikk ikke tatt bilde av den før i går, så here you go!


overse trynet mitt og det kvalme håret! takk :)

synes?

♥Miriam
DATO: 06.jan.2011 / KLOKKESLETT: 16:10

4 kommentar(er)

Hallo, leste nettopp et innlegg om en konkurranse der jeg kan vinne et gavekort på nelly! Det hadde vært awesome! Please give me! Hvis du også vil være med kan du klikke her!
Kommer nok flere innlegg fra meg senere, men akkurat nå kaller leksene!


Hei rudolf. Åhr, jeg vil ha sommer!

Er du med i konkurransen?
Hva skal du i dag?

♥Miriam
DATO: 05.jan.2011 / KLOKKESLETT: 20:02

20 kommentar(er)

Hallo!

Nå begynte akkurat andre omgang av håndballkampen med Norge-Brasil. Satt og fulgte med i stad, men jeg synes rett og slett at det er ti ganger gøyere å se jentelandslaget! Spiste også middag sammen med familien foran tven, men det var som sagt ikke like gøy som det jeg hadde håpet på. Hadde trodd de skulle skjerpe seg etter en elendig kamp i går mot Sverige. Akkurat nå ligger de under med to mål, så det blir artig å se hvordan resultatet blir til slutt!


Pizzasnurrer og salat, love it!

Ser du kampen?
Gjort i kveld?

♥Miriam

Design av

hits