DATO: 31.jan.2012 / KLOKKESLETT: 21:03

3 kommentar(er)

Heihei!

I skrivende stund sitter Melinda og jeg godt plassert i et nesten fremmed hus, og passer på et par nydelige barn for kvelden. Vi har nemlig bare vært her en gang før. Men det er akkurat like koselig denne gangen! Begge har nå lagt seg, og vi venter i grunnen bare på at de alt for frustrerte fruene skal dukke opp på skjermen. I mens skal gjøre siste finish på de leksene som skal være gjort til i morgen. Artikkelen er i det minste levert, og det er litt av en befrielse! Ha en fin tirsdagskveld, lesere!Flere som sitter barnevakt i kveld?
Ser du på frustrerte fruer?

♥Miriam 
DATO: 31.jan.2012 / KLOKKESLETT: 08:35

2 kommentar(er)

Synes?

♥Miriam
DATO: 30.jan.2012 / KLOKKESLETT: 21:20

5 kommentar(er)

Bildet ble tatt og redigert i dag, i fototimene. 

Hva synes dere?
Likte dere best svart/hvitt eller farge?

♥Miriam
DATO: 30.jan.2012 / KLOKKESLETT: 20:51

1 kommentar(er)

Føler meg velsignet som hadde hjerne nok til å finne ut hvordan man fikk fjernet de himla reklame lappene. Det hadde seg slik, at hun hadde gjemt hundrevis av linker inni designet, som reklame eller noe, for seg selv. Men i hvertfall.. La like greit til et nytt design, som jeg ble strålende fornøyd med! 

Mamma har syforening, og kaklinga er i full gang. Venter i grunnen bare på å få servert suppe og kake, så jeg blir enda feitere, og får enda dårligere samvittighet. ty♥Synes om designet?

♥Miriam
DATO: 30.jan.2012 / KLOKKESLETT: 16:22

0 kommentar(er)

Okei, bloggen min har sett ut som et kjøleskap proppet med post-it lapper i flere dager nå! Jeg er møkklei, og skal bytte design så fort som mulig. Forhåpentligvis rekker jeg å gjøre det etter kampen, i kveld, for slik som det er nå, så gidder jeg nesten ikke å blogge. Men nå må jeg løpe å få på meg drakta! Blogges!

 


Her er et bilde jeg tok, og redigerte på skolen i dag. 

♥Miriam
DATO: 29.jan.2012 / KLOKKESLETT: 15:10

3 kommentar(er)

Da var musikkvideoen endelig ferdig! Den er nå klar for å vises, og jeg håper dere liker den! Vi er veldig fornøyde selv, i hvertfall! 

Hva synes dere?

♥Miriam
DATO: 29.jan.2012 / KLOKKESLETT: 12:29

2 kommentar(er)

Hei!

Hele dagen i går var bare kjempe fin. Begynte med en bytur, og endte opp i kjelleren hos Mari, hvor vi spiste oss feite på cupcakes, og annen bakst, mens vi så Harry Potter. Jeg er fortsatt ikke heeelt inni denne fantasiverdenen til Harry, Hermine og Ronny, men det kommer seg, altså!

 

Nå skal jeg snart fortsette på videoraporten, og få levert den, før jeg skal gjøre enda litt lekser. Etter det blir det vel å pakke litt, ta en dusj, og fly videre på jobb. Vi får se om det blir noe blogging i kveld, overnatter nemlig hos Søstrene Birkeland i natt.. Vi får se! Ha en fin søndag!

 

Aller først skal det i hvertfall spises frokost, og drikkes kaffe. AmenHva skal dere i dag?

♥Miriam
DATO: 28.jan.2012 / KLOKKESLETT: 11:10

2 kommentar(er)

Heihei!

Nå skal jeg straks til byen, og se på at Sigrid bruker penger. Jeg må visst spare, og det er ikke alltid like lett. Til kvelden blir det å ta turen bort til Mari, som sannsynligvis skal feite opp både meg og Sigrid, og vi skal se Harry Potter.. Hvor sykt er det? Har aldri sett en eneste Harry Potter film, men nå var det visst på tide, sa de. Jaja.. Koselig blir det vel uansett.Hva skal dere i dag?
Er dere flinke til å spare? (dette spørsmålet er ikke til Mari)
Bare meg som ikke har sett Harry Potter?

♥Miriam 
DATO: 27.jan.2012 / KLOKKESLETT: 18:28

8 kommentar(er)Synes?

♥Miriam
DATO: 27.jan.2012 / KLOKKESLETT: 16:25

1 kommentar(er)Synes om bildene?

♥Miriam
DATO: 26.jan.2012 / KLOKKESLETT: 20:20

4 kommentar(er)

Heihei! Siden det har vært såpass lite tekst i innleggene mine i dag, tenkte jeg at jeg måtte vel oppdatere enda en gang, før jeg tok kvelden. Som nevnt tidligere, har jeg tatt en del bilder i dag, og er fornøyd med noen av dem, så bilder skal det bli nok av fremover! Nå har jeg nettopp sett Hotel Cæsar, og skal straks i dusjen. Har vært og trent. Når jeg er ren og pen (lol) igjen, skal jeg se resten av oth episoden jeg begynte på tidligere idag, før jeg tar kvelden.

Følte meg skikkelig flink i stad. Jeg gikk gjennom gata, og plutselig kom jeg på skikkelig masse jeg kunne skrive i artikkelen min i norsken. Så jeg startet omtrent å spurte hjem for å skrive det ned, så jeg ikke skulle glemme det. Jeg brukte kun tre minutter på å rable det ned, og nå mangler det bare ett par hundre ord før jeg er ferdig. Flink. (håper mamma ser dette)


Slik så jeg ut i dag når jeg var fotograf for Mari. Har aldri vært så nær å fryse i hjel tror jeg.. Drittvær på sørlandet. Ikkje bra!

Hva har dere gjort i dag?
Andre som har hatt en inspirasjonsrik dag?

♥Miriam 
DATO: 26.jan.2012 / KLOKKESLETT: 15:14

3 kommentar(er)Hva synes du om bildene?

♥Miriam
DATO: 26.jan.2012 / KLOKKESLETT: 12:06

4 kommentar(er)

I dag har vi vært på skøyter i gymen, så jeg tok noen bilder av min fine bestevenninne, Mari. Nå er det medieteori, så det gjelder å følge med! Blogges!

Synes om bildene?

♥Miriam
DATO: 25.jan.2012 / KLOKKESLETT: 20:25

3 kommentar(er)

Hallo!

Nå sitter jeg og Melinda og ser gossip girl, igjen, og koser oss. Dette må virkelig ikke bli en uvane.. Chips og sjokolande bør virkelig ikke være en del av våre daglige matinntak... ehe, lett å si. Nå må vi fortsette maratonet her! Ha en fin onsdagskveld, snupper!♥Miriam
DATO: 25.jan.2012 / KLOKKESLETT: 16:24

7 kommentar(er)

I disse dager, der toppbloggere og en haug av andre bestiller sydenturer oftere enn de skifter sokker, skal jeg ikke si at jeg ikke er misunnelig, for det er jeg! Derfor har Melinda og jeg allerede bestemt oss for en ny Londontur, i løpet av neste vår. Da har jeg fyllt atten, og kan ikke si annet enn at jeg gleder meg! Meg og Melinda på tur, da snakker vi shopping, soving og spising, all day long. wohoo!Hørtes det ikke gøy ut?
Har du vært i London?

♥Miriam 
DATO: 24.jan.2012 / KLOKKESLETT: 19:38

2 kommentar(er)

I fjord påske brukte jeg ferien i Latvia, sammen med 40 andre ungdommer fra menigheten, og i år igjen er jeg klar for tur. Jeg gleder meg masse, både til å ta nye bilder der ifra, oppleve enda mer, og være sammen med de beste. Slenger med noen bilder fra i fjord, og dere kan lese mer om intrykkene etter turen her, på min gamle blogg.Har du vært på en liknende tur?

♥Miriam
DATO: 24.jan.2012 / KLOKKESLETT: 17:10

5 kommentar(er)

Heisann!

Høydepunktet i dag, har garantert vært da Mari kom og serverte meg både pepsi max OG cupcakes på skolen. Og selv om vi går på media, så er ikke dette hverdagskost altså! Eller, pepsi max er hverdagskost, men ikke cupcakes a'la Mari, selv om hun i ny og né tar med seg bakst på skolen. Disse var nemlig hennes egen oppskrift, og da selvsagt; de beste.

Nå skal jeg begynne på middagen, før jeg skal gjøre litt lekser, ta en dusj, og muligens opp i kirka. En nok så normal tirsdag. Kos dere!


og dette bildet var egentlig kun til Sigrid, siden hun er så begeistret for drakta mi♥

Hvordan er deres tirsdag?
Noen planer?

♥Miriam 
DATO: 23.jan.2012 / KLOKKESLETT: 16:17

4 kommentar(er)

Det slår aldri feil. Hver eneste håndballsesong, er det nye skader som sniker seg innpå. Denne gangen er det achillesen. Jeg har vært hos lege, og blitt henvist til fysio, men der må jeg ikke regne med å få innkalling før om en måned. Derfor skal det i dag prøves ut såler, også får vi se hvordan det går! Er alltids noe galt, men ellers er dette en ganske så god, men travel dag. Prøven gikk supert, og filmen er vi svært godt på vei med, herlig! Skjønner ikke hvordan jeg kan bruke tiden på dette, men jaja. Nå må jeg løpe! Ha en fin mandag!

Hvordan er deres dag?

♥Miriam
DATO: 22.jan.2012 / KLOKKESLETT: 16:45

6 kommentar(er)

skjorte og genser // h&m  bukse // topshop

Synes?

♥Miriam
DATO: 22.jan.2012 / KLOKKESLETT: 15:59

2 kommentar(er)

Snø hos dere?
Synes?

♥Miriam 
DATO: 22.jan.2012 / KLOKKESLETT: 14:41

3 kommentar(er)

Nå har jeg brukt en del timer på lekser og øving, og skal snart legge det i fra meg for en stund, og ta en dusj. I dag skjer det ikke mye i mitt tilfelle i alle fall. Skal på viperskamp, men ellers ingenting.Er deres dag litt gøyere og mer innholdsrik enn min?

♥Miriam
DATO: 20.jan.2012 / KLOKKESLETT: 23:59

3 kommentar(er)

Okei, antrekksbilder ble ikke lagt ut av en enkel grunn: jeg fikk kleskrise, og endte opp med "safe-blusen" og en dongeribukse, og bølger i håret som ble maks mislykket. (troll) Kriiiiiise.

Nå skal jeg bare slappe av, før jeg legger meg. I morgen blir det bytur, med Andreasnuppa og barnevakt på kvelden. Jaja, lekser skal også gjøres. For et evig mas!God natt da, babes!

♥Miriam
DATO: 20.jan.2012 / KLOKKESLETT: 15:11

3 kommentar(er)

Heisann!

Dagen fram til nå kan faktisk ikke beskrives med et ennet ord enn deilig! Har tuslet rundt i byen iført joggedress, uggs, og oppsatt hår. Skal heller ikke legge skjul på at lunchen ble spist på McDonald's, noe som gjør dagen enda deiligere. Vi har fått filmet alt som skal filmes i dag, og det gjenstår kun redigering. Når den er ferdig kommer den sannsynligvis ut her på bloggen, så det er bare å glede seg! Nå skal jeg snart spise middag, før jeg skal stelle meg, og inn i filla. Håper å få slengt ut et antrekk før jeg går. Vi får se!


arkiv bilde, ettersom dere allerede skjønte fra første setning i dette innlegget at jeg ikke kom til å ta bilde av meg selv i dette antrekket. hehe

Hvordan har deres dag vært?

♥Miriam
DATO: 19.jan.2012 / KLOKKESLETT: 21:06

1 kommentar(er)

Heihei!

Jeg har blitt en aktiv twitrer igjen, woho. Der oppdaterer jeg mye oftere enn her på bloggen, og det skulle vel egentlig bare mangle? Hvis dere vil følge meg, kan dere gjøre det ved å trykke her. Hoho, har blitt helt hekta. Var egentlig bare det jeg ville informere om, ettersom jeg ikke alltid klarer å presse inne lange, heftige blogginnlegg hele tiden. Blir alltid glad for followers!Har du twitter?

♥Miriam
DATO: 19.jan.2012 / KLOKKESLETT: 17:15

0 kommentar(er)

Heihei!

Middagen er spist, men leksene er ikke gjort. De har jeg utsatt (nok en gang) til etter trening. Alltid like smart når det kommer til sånt. 

OIOI, krise! Må faktisk shave leggene (rene regnskogen) før jeg går. Fikk plutselig dårlig tid! Beklager det! Blogges!♥Miriam
DATO: 18.jan.2012 / KLOKKESLETT: 17:38

5 kommentar(er)En av favorittene er dette pudderet som hørte til i starter kittet mit fra id bareminerals. Dette er det mørkeste av dem, som jeg bruker som solpudder, uansett om jeg har foundation under, eller ikke. Elsker det! Det gir glød, og jeg føler meg mye freshere på bare et blunk! Absolutt verdt pengene.De andre to favorittene jeg har når det kommer til sminkepungen må være mascaraen min som jeg ikke betalte mer enn 20kr for på primark, og h&m sin eyebrow liner. Ikke produktene bare billige, men de fungerer overraskende bra, begge to! Sistnevnte går jeg så og si aldri uten. Avhengig siden første gang jeg prøvde den. Mascaraen sitter lenge på, gir lange og fyldige vipper, og som nevnt er den veldig billig. 

Jeg velger å heller bruke litt mer penger på de produktene som skal sitte lenge på huden, og mindre på ting som mascara osv. Det er mer enn bra nok for meg! Hva gjør dere?

Hva er dine favoritter i sminkeveska?
Har du noe av det samme?

♥Miriam 
DATO: 18.jan.2012 / KLOKKESLETT: 12:31

2 kommentar(er)Synes?

♥Miriam
DATO: 17.jan.2012 / KLOKKESLETT: 21:13

5 kommentar(er)

Heihei!

I dag har jeg rukket litt av vært, gitt. Jeg gikk rett fra skolen, til Nodeland for å spille kamp. Deretter hjem, rett i dusjen og så ut. Nå har jeg vært på jakt etter månen, men kan ikke si jeg fant den. Derfor ble det heller litt bookeh bilder. Er jo første gang, og det ble ikke brukt stativ ettersom jeg i utgangspunktet kun skulle ta bilder av månen. Jaja. Her er dagens fangst.Ooog, det var alt som ville lastes opp før bildeopplasteren klikka. Javel da! Bedre enn ingenting!

Hva synes dere?
Hva har dere gjort i dag? 

♥Miriam
DATO: 16.jan.2012 / KLOKKESLETT: 21:06

4 kommentar(er)

Omtrent hver uke har jeg en sang som sitter stuck i hodet, og som ikke kommer seg ut igjen før jeg får høre en ny som jeg liker. Logisk nok. Men jeg er ikke den typen som hører på en rekke sanger. Jeg hører kanskje på en eller to sanger om igjen, og om igjen, og om igjen. Helt til enten jeg eller Mari (haha) går lei. Denne uka er det denne som går på repeat: 


Gavin DeGraw - not over you// we♥it

Er du som meg, og hører på samme sangen om og om igjen?
Hvilken type musikk liker du?
Musikktips?

♥Miriam 
DATO: 16.jan.2012 / KLOKKESLETT: 20:26

0 kommentar(er)

Halloen!

Da var jeg kommet hjem etter å ha gått i ett siden klokka slo seks i dag tidlig. Har både vært på skolen og på jobbopplæring. Følte det gikk greit, og gleder meg til å fortsette! Nå skal jeg fôre magen min med enten nudler, eller noe annet godt, før jeg hiver meg i dusjen og tar en tidlig kveld. Sounds good!Ha en fin kveld, aller fineste lesere!

Hva har dere gjort i dag?

♥Miriam
DATO: 16.jan.2012 / KLOKKESLETT: 12:49

5 kommentar(er)I det siste har fargene på himmelen vært helt utrolige, og jeg tar frem kamera hver gang jeg er hjemme og har muligheten. Denne gangen har jeg igjen utforsket de ulike mulighetene på pixlr-o-matic, og fant tre redigeringsmetoder jeg likte. Disse tre bildene er det samme bildet, redigert på ulike måter. 

Hva synes dere?

♥Miriam
DATO: 15.jan.2012 / KLOKKESLETT: 22:44

1 kommentar(er)

Dagen har vært konge! Det har hele helga egentlig, når jeg tenker meg om. Startet dagen med å løpe til bussen på en søndag etter en herlig sleepover. Gårsdagens sminke hang omtrent på knærne, og jeg gikk i klærne som jeg sov i kombinert med veske og støvler. For et liv. Må ha gått i søvne, for om jeg var våken hadde jeg aldir vist meg slik.Nå kom jeg nettopp hjem fra tidenes date med Maren, og Læænn da. Vi bakte til vi var gode og svette. Da gikk vi og spiste omtrent halvparten av det vi hadde laget, og så på TV, før Linn kom og messa alt opp, slik at alle endte opp på hver sin iPhone. Meeen det var koselig da. 

Hvordan har din dag vært?

♥Miriam
DATO: 14.jan.2012 / KLOKKESLETT: 18:12

8 kommentar(er)
genser // vero moda  skjorte // h&m  bukse // h&m

Synes?

♥Miriam
DATO: 14.jan.2012 / KLOKKESLETT: 17:49

2 kommentar(er)♥Miriam
DATO: 13.jan.2012 / KLOKKESLETT: 19:15

10 kommentar(er)topp // bikbok  bukse // h&m (vises ikke, tg)  smykke // gina tricot
gule tenner, ty. stygge bilder fordi jeg har litt dårlig tid. Blogges!

Synes?

♥Miriam
DATO: 12.jan.2012 / KLOKKESLETT: 21:49

3 kommentar(er)Noen bilder som ble tatt i jula.. Prøvde selvfølgelig ut de nye linsene litt.

♥Miriam
DATO: 12.jan.2012 / KLOKKESLETT: 15:07

2 kommentar(er)

Heihei!

I dag er det ikke så mye som skjer. Skal på trening, også har vi fått besøk av mormor og morfar. Alltid like koselig! Skal straks se den nye episoden av oth før det skal spises middag. woho, ha en finfin dag!Hva gjør dere i dag?

♥Miriam
DATO: 11.jan.2012 / KLOKKESLETT: 17:06

3 kommentar(er)

Siden alle nå i disse dager har begynt å skrive "savner sommer-innlegg", så skal jeg ikke legge skjul på at det savnet befinner seg i meg også. I disse dager hvor stormer, snø og kulde herjer rundt i Norge, er det ikke noe annet jeg har så lyst på som sol og varme. Ikke rart ettersom sommeren inneholdt en hel rekke av finfine dager!åh, jeg har så mange fine minner fra sommeren. Kan ikke annet enn å si at jeg gleder meg masse til den som ligger foran oss også. Er jo bare noen måneder til varmen kommer igjen, så det er vel bare å holde ut litt til.. 

Hva savner du?

♥Miriam
DATO: 11.jan.2012 / KLOKKESLETT: 16:14

3 kommentar(er)♥Miriam
DATO: 10.jan.2012 / KLOKKESLETT: 18:39

4 kommentar(er)Boyce Avenue ft. Megan Nicole - skyscraper

Synes om sangen?

♥Miriam

Design av

hits