DATO: 28.feb.2011 / KLOKKESLETT: 01:21

3 kommentar(er)

Beklager hvis dette innlegget inneholder veldig mange skrivefeil, men jeg er for trøtt til å oppdage dem, og til å rett på dem, så care. Det er nå et år til jeg har bursdag neste gang, og det skal allerede i morgen begynne å leses teori, vaskes og ryddes. Ikke fred å få. Neida, joda. Nå er det leggetid for meg, øynene mine prøver i hvertfall å fortelle meg det, så hvis ikke jeg vil skrive i blunde, er det best å bare komme seg opp trappen rett og slett!

God natt alle skjønne.


Random. Jaja, sov godt!

♥Miriam
DATO: 27.feb.2011 / KLOKKESLETT: 20:50

8 kommentar(er)

Er nettopp ferdig med å takke for 159 gratulasjoner på facebook. Joda, populæææær her. Kødda, men livet er hardt. Nå er det klart for horn, og søndagsfilm om ikke lenge. Dagen har vært konge. Jeg har stått på snowboard, feiret med de beste, fått fine gaver of ikke minst fått herlige gratulasjoner. Dagen kunne ikke blitt bedre. Bilde av gavene får dere muligens se senere. Men først skal det etes og dusjes!


Denne skjønnheten kommer ned til uka. Nå gjenstår kun teoriprøven.

Hva har du gjort i helga?
Gratulere?

♥Miriam
DATO: 25.feb.2011 / KLOKKESLETT: 15:24

3 kommentar(er)

TIL Å HA VINTERFERIE! WIHU

Hadebra! Nå reiser jeg til bortelid om en time, og det er mye her som skal skje før den tid. Kommer hjem igjen på søndag, altså bursdagen min.. Wihu! Ikke savn meg så veldig da. Vi snakkes! :-)

 
en smule trøtt..?

Hva skal du i helga?
Har du ferie nå?

♥Miriam
DATO: 24.feb.2011 / KLOKKESLETT: 22:39

8 kommentar(er)

Heihei!

Bokrapporten er levert, jeg er nydusjet, har pakket ferdig og jeg har funnet klær til i morgen. Som dere sikkert nå skjønner vant vi kampen, og det var en konge kamp! En av de beste vi har spilt. Jeg stolt av laget vårt. Dere er råe! Men nå kaller senga på meg, og jeg er leggeklar så det holder. Til slutt vil jeg bare si god tur til Martine, den slasken, som reiser til Dubai i morgen, og ikke minst god natt til alle dere skjønne lesere!Gjort i dag?
Klar for å legge deg?

♥Miriam
DATO: 24.feb.2011 / KLOKKESLETT: 14:33

7 kommentar(er)

Hallo!

Kom nettopp hjem fra skolen, og fyrte opp i peisen med en gang.. Noe som ser ut til å ha gått dårlig. Ikke glør en gang... Jaja, har egentlig ikke tid til dette. Må få gjort ferdig bokrapporten, og helst levere den før jeg drar til Vennesla. Ohjess, vi skal til Vennesla for å spille kamp mot fiendene våre, Vindbjart. Neida, joda. I dag er det i hvertfall vår tur til å vinne. Hvis vi taper, hører dere nok ikke noe til meg før i morgen elns.


Jeg vet at jeg er pen, så akkurat det trenger dere ikke å kommentere.. OFF, lenge leve ironi.

Hva skal du i dag?

♥Miriam
DATO: 23.feb.2011 / KLOKKESLETT: 18:39

2 kommentar(er)

Good evening!

Bokraport har stått på planen min for i dag, og ikke annet enn det. Har en del igjen, men håper å få gjort mesteparten av den ferdig i løpet av kvelden. Men å skrive en bokraport er virkelig krevende spør du meg. Er det noe jeg synes er vanskelig er det slike oppgaver. Gi meg en slik oppgave, og du har ødelagt uka mi. Takker.

Når jeg i morgen har levert denne oppgaven, skal det pakkes, gjøres siste rest med skolearbeid så er det nesten ferie. Da gjenstår det bare en skoledag før vi kan rope ut god ferie og løpe hjem for å gjøre..ingenting. For min del består ikke denne vinterferien av bare ingenting. Jeg skal allerede på fredag etter skolen opp til bortelid med familien og familien Natvig og bli der til søndag. Denne søndagen er ikke en hvilken som helst søndag. Det er nemlig min bursdag, og jeg får feire den med de beste! I uka vet jeg ikke om det blir en tur opp til pappa, øfr jeg på fredag skal på dagstur til Danmark, også med familien. Ser veldig frem til en godt planlagt ferie.. Eller jeg har vel egentlig allerede to ferier ferdig planlagt. I påska blir det nemlig Latvia på meg og Johanne. Can't wait!Har du planlagt ferien?

♥Miriam
DATO: 22.feb.2011 / KLOKKESLETT: 15:35

3 kommentar(er)Heisann!

Kom inn døren for ikke lenge siden. Utenfor var det lys i lyktene og snøen borte fra tunet. I det jeg åpnet døren var det ikke kaldt inne, og det luktet rundstykker. Mamma hadde kommet hjem. Kakaoen stod på plata, og kremen i kjøleskapet. Kunne det blitt en bedre tirsdag enn dette? Jeg vet ikke med dere, men jeg digger mamma!

Nå blir det samfunnsfag pugging resten av dagen. Eller nesten i hvertfall. Vi får middagsgjest i dag, og etter det blir det skolestyremøte. LOVE.....

Hva skal du i dag?

♥Miriam
DATO: 21.feb.2011 / KLOKKESLETT: 20:31

2 kommentar(er)

Hei solstråler!

Nå er jeg klar for trening, og venter kun på at mamma skal bli klar. Turneringen gikk bra for vår del. Vi vant tre av fire kamper, og røk ut i åttendedelsfinalen eller kvartfinalen. Er ikke helt sikker, men vi hadde i hvertfall god innsats!

Har forresten ikke fortalt dere hvem som har fått sommerjobb i dyreparken.. Meg, WIHU! Joda, det blir kjekt.
Og siden sist har også min to mil lange ettervekst blitt fjernet. Nok et WIHU!
Nå er det treningtime, WIHUUUUU!


pena, ahahahahahhaah! DØR

Snakkes skjønnasår!
Hva skal du i kveld?
Fått deg sommerjobb?

♥Miriam

DATO: 20.feb.2011 / KLOKKESLETT: 19:59

4 kommentar(er)Hvis du bor i Kristiansand og ønsker å vinne et solkort på Royal Sun, kan du besøke www.frkfrida.blogg.no og delta i konkurransen som pågår på hennes blogg akkurat nå. Du kan jo delta uansett hvor i Norge du bor, men fordel å bo her i sommerbyen ettersom det kun er her dette solstudioet finnes.
Følte jeg måtte utnytte min vinnerflax, så jada. Ønske meg gjerne lykke til! :-)

Er du med i konkurransen?

♥Miriam
DATO: 20.feb.2011 / KLOKKESLETT: 19:42

4 kommentar(er)

there was a girl with no motivation. Neida. Har bare ikke hatt så lyst til å blogge de siste dagene, og ikke følt at det har vært noe vits hvis man ikke har lyst.. Men lysten kommer nok tilbake.. Får vel en liten pause denne uka i fra bloggen pga. at skole tar all tiden framover nå før ferien, men håper på å få blogget litt mer når endelig ferien kommer.

I'm fine. Har ikke skjedd så mye i det siste. Eller ok, det har skjedd en del. På fredag var jeg i kirka med Andrea, og fikk snakket en hel masse med henne. Og i går var det tid for Johannes sweet sixteen. Det var kjempe koselig! Mange gjester, og god stemning. En konge kveld med andre ord!
Bildene har jeg stjelt av Julie, den skjønne jenta til høyre på det nederste bildet!

Men akkurat nå er jeg skikkelig kvalm, så jeg får vel se fangene på fortet før det blir kvelden på meg. I morgen er det håndballturnering med skolelaget, og da gjelder det å være både frisk og rask.

Hva har du gjort i det siste?

♥Miriam
DATO: 17.feb.2011 / KLOKKESLETT: 20:11

10 kommentar(er)

Hahahah, jeg ler fortsatt, samtidig som jeg blir knallrød bare ved tanken på at denne skal vises for klassen i morgen. off. Dette er i hvertfall et prosjekt vi fikk to timer å forberede før det skulle fremføres, såe, ja. Det sier vel sitt. Kos dere!

Joda, hva synes dere?
Lo dere like mye som meg?

♥Miriam
DATO: 17.feb.2011 / KLOKKESLETT: 14:48

2 kommentar(er)

Joda, denne dagen har jeg det litt bedre enn i går kveld. Vi tapte kampen pga en dritt, men jaja get over it. Hovedgrunnen til min sipping var min egen prestasjon. Jeg sugde i går. Nok om den saken, blir deprimert av å tenke på det. jaja.

Nå skal det gjøres lekser og øves til prøve. Snakkes godtfolk!


Kaysavennen ser også litt deprimert ut. sødaEr du deprimert?
Blir du sur av å tape?

♥Miriam
DATO: 16.feb.2011 / KLOKKESLETT: 22:33

5 kommentar(er)

Jeg er ikke in the right mood akkurat nå, så jeg tar kvelden. Tror jeg bare legger meg ned og dør. Neida, bare nesten. God natt♥♥Miriam
DATO: 16.feb.2011 / KLOKKESLETT: 15:45

3 kommentar(er)

Hallo!

En stund siden jeg kom hjem, men måtte lage pizza til søskenflokken, og skifte de våte klærne. I går ble det ikke blogging grunnet tyskdate hele dagen, noe som bare var bortkastet. Jeg hadde ikke trengt å øve noen ting i går, men joda. Prøven gikk bra i hvertfall! Etter skolen var det uttak til skolelag i håndball. Det skal nemlig være turnering på mandag, noe jeg gleder meg til i og med at jeg var blant dem som ble tatt ut!

Kvelden min går bort til kjøring og håndballkamp. Kampen spilles i Arendal, som er ca en time å kjøre herifra. Vi skal gå klokka fem, som ikke er så alt for lenge til... Så jeg må vel stikke!Skal dere være med i turneringen?

♥Miriam
DATO: 14.feb.2011 / KLOKKESLETT: 14:19

5 kommentar(er)

Heisann!

Kom inn døren for ikke lenge siden, og jeg kan ikke akkurat si at det var deilig å begynne på skolen igjen... Vi har bare to prøver og en innlevering denne uka. null stress. Men joda, dere har sikkert fått nok av skole dere også, så vi stopper der.

Back on track. Det er som de fleste vet, i hvertfall etter å sjekket loggen, valentines day i dag. Det er i grunnen ikke noe spesiell dag for meg, og sikkert ikke for dere andre som er single. Dagen min har gått ganske som normalt og det regner jeg med den vil gjøre de neste timene også. Lekser, middag og trening. Ikke noe spesielt her, men til dere som har kjæreste, så må dere kose dere med dem, og dere som er single, finn på noe gøy med venner eller unn deg noe ekstra du ikke vanligvis ville gjort! Kos dere!Planer for valentines dagen?

♥Miriam
DATO: 13.feb.2011 / KLOKKESLETT: 10:41

7 kommentar(er)

Joda, jeg sitter her og prøver å manne meg opp til en tøff kamp, som også blir den første i år. Jeg gleder meg vilt, og skal virkelig kjempe for at de to poengene skal skrives opp på vår side av tabellen. Må egentlig stikke å begynne å gjøre meg klar, i og med at beina må barberes fordi de likner to jungler, og klærne skal på. Altså noe annet enn onepiece, noe jeg har på meg akkurat nå. Da sier jeg bare ønsk oss lykke til :)Skal du spille kamp i dag?

♥Miriam
DATO: 13.feb.2011 / KLOKKESLETT: 10:33

5 kommentar(er)

Kjære mamma.

Gratulerer med morsdagen! Håper du får en konge dag. Jeg er så utrolig glad i deg, og det tror jeg du vet. Alt du gjør for meg... Du er fantastisk! Du flytter deg med glede ut av stua hvis jeg skal ha besøk. Og besøkene er som regel også dine forslag. Du sitter i timer på loftet under bursdagene for å ikke forstyrre. Du er så skjønn! :-)
Jeg kunne virkelig ikke fått en bedre mor. Du er den beste!


Er det rart jeg digger denne dama?!

I love you♥

♥Miriam
DATO: 12.feb.2011 / KLOKKESLETT: 20:29

2 kommentar(er)

Hei og hadebra

Jeg har i grunnen litt dårlig tid akkurat nå. Skulle egentlig være hos Andrea klokka åtte, men det ble litt senere siden vi skulle spise middag før jeg gikk. Så nå sitter jeg her. Frekka

Hvis dere har så veldig lyst på outfit bilde, blir i hvertfall det når jeg kommer hjem igjen, har ikke tid nå! Men kos dere i kveld, det skal jeg!Planer for i kveld?

♥Miriam
DATO: 12.feb.2011 / KLOKKESLETT: 14:01

4 kommentar(er)

Hallo!

Er vel knappe to timer siden jeg stod opp, og siden den tid har jeg ryddet rommet og spist frokost. Fortjener nesten en applaus for at jeg faktisk ryddet rommet! Lillesøster er tydeligvis ikke veldig imponert; "ja, jeg gjør det jo alltid ellers". Takk for den

 

I hvertfall; I kveld tar jeg turen til ei venninne mens mamma skal ut, og pappa blir hjemme med resten av søskenflokken. Kanskje dere får se en outfit, selv om jeg har en anelse om at den ikke er så veldig spennende. heh.Nå er det pizzaboller her i huset, så vi snakkes!

Hva skal du i dag?
Rydder du ofte rommet?

♥Miriam
DATO: 11.feb.2011 / KLOKKESLETT: 08:37

4 kommentar(er)

God morgen solstråler!

Jeg er ferdig stelt, og det er kun bagen som gjenstår å bli pakket før jeg er klar for å dra inn til byen. Det er en time til bussen går, og jeg har en del som skal gjøres før den tid. Antrekket mitt er så kjedelig at selv slasker ser fine ut. Joda, har kun tatt på meg en hettegenser og en sort bukse. Hvor kjedelig er ikke det?!
/care

Jeg skal som sagt begynne klokken elleve i dag på jobb, og før det skal jeg ta sol i byen. Mot slutten av arbeidsdagen, kommer melinda innom for å spise pizza, så tar vi buss hjem.

I kveld skal jeg igjen inn i filadelfia å stå i kafèen, sammen med en haug fine jenter. Tror taco står på menyen, som vanlig, og kvelden blir lang.


happyface

Hva skal du i dag?

♥Miriam
DATO: 10.feb.2011 / KLOKKESLETT: 21:53

5 kommentar(er)

Hei!

Kom nettopp inn døra etter nok en treningsøkt. Kjempe gøy, men kroppen verker som søren! Gikk rett i fra jobb til trening. Seks og en halv time med jobbing tar virkelig på! Tror jeg bare skal få lagt meg fortest mulig. Skal nemlig begynne klokken elleve i morgen på jobb. Tar meg en dusj før det blir senga! Snakkes :)God natt alle skjønne mennesker!

Hatt en hektisk dag?
Trøtt?

♥Miriam
DATO: 10.feb.2011 / KLOKKESLETT: 11:11

4 kommentar(er)

Guten Morgen meine Freunde!

Joda, så jeg klarte det igjen! Sovnet etter at alarmen gikk, og sov til kvart på ti. Ikke greit det der, men nå har jeg i hvertfall både dusjet, sminket meg og kledd meg på den tiden. :) Nå skal det skrives artikkel, leses, pakkes og spises før jeg må gå om en time og et kvarter! Joda, vi snakkes!


Overse morratrynet mitt. NOT hot.

Synes om outfiten?

♥Miriam
DATO: 09.feb.2011 / KLOKKESLETT: 22:38

12 kommentar(er)

Heisann!

Var egentlig evig klar for å hoppe i loppekassen i det jeg kom på at jeg lovet dere innkjøpsinnlegg.. Orket egentlig ikke, men hva gjør jeg ikke for mine kjære lesere?
Joda, jeg er flink med penger. Bruker de opp med en gang de havner i lomma. De brenner som mamma sier. Sort belte i shopping. Der har du meg. Gidder ikke fortelle mer om dagen min annet enn at det har vært mye å gjøre.

 

Dårlig kvalitet, men orker ikke mer! :)Noe du likte?

♥Miriam
DATO: 09.feb.2011 / KLOKKESLETT: 10:23

5 kommentar(er)

Hallo!

Morgenen min startet egentlig ikke så bra. Jeg hadde satt på alarm på mobilen til klokken ni. Jeg våknet av alarmen, og følte meg rimelig våken i grunn. Tror du ikke selveste sovekongen klarte å sovne igjen? Jeg sov helt til klokken var ti over halv ti! Joda, så sånn kan det gikk. Bra jeg ikke begynner på jobb før klokka to da, men har en del ting som skal gjøres før den tid.

 

I går fikk jeg svidd av enda noen penger i byen mens jeg ventet på at klokka skulle bli to. Skal ikke si hva jeg kjøpte, for jeg skal prøve å få lagt ut bilde av alle innkjøpene de siste to dagene i kveld. Stay tuned!


pena

Men tror jeg stikker å lager meg noe frokost og en kopp kaffe! :-)

Forsov du deg i dag?
Bruker du mye penger?

♥Miriam
DATO: 08.feb.2011 / KLOKKESLETT: 20:03

6 kommentar(er)

Nok en arbeidsdag er overstått. Kom nettopp hjem, og nå er resten av kvelden satt av til tv titting. Så nettopp Hotel Cæsar, og nå begynner One tree hill. Deretter blir det sesongpremiære på frustrerte fruer.

 

Trodde aldri jeg skulle bli lei av pizza, men nå er jeg det, og jeg har fortsatt tre lange dager igjen. Men jeg klager ikke, ville ikke byttet det ut med varetelling på cubus akkurat! Det verste er i grunnen lukten som sitter igjen på fingrene etter en dag i maten.

 

I dag kom mamma og mine to søsken og spiste rett før jeg var ferdig, så satt jeg på hjem. Jeg serverte dem og tok bestillingen. Artig!

Men nå begynner One tre hill, så vi snakkes!


Bilde fra kinoen på søndag.

Skal du se tv i kveld?
Hvilke programmer følger du med på?

♥Miriam
DATO: 08.feb.2011 / KLOKKESLETT: 11:52

3 kommentar(er)

Stikker snart til byen, men f©ªr det skal jeg vise dere min megasunne frokost.


hahah, fin blanding med kakemann og smoothie! LOL

Vi snakkes!

¢¾Miriam
DATO: 08.feb.2011 / KLOKKESLETT: 10:49

6 kommentar(er)


Genseren kjøpte jeg forresten i går. Kjøpte en topp også jeg skal vise dere senere. Det er dyrt å jobbe i byen, gitt.
Synes om outfiten?

♥Miriam
DATO: 07.feb.2011 / KLOKKESLETT: 23:38

1 kommentar(er)

Hei igjen!

Jeg som sa at dere mest sannsynlig ikke ville få noen innlegg av meg idag. Tenk det! Overgår virkelig meg selv her. I hvertfall, nå tar jeg meg en kjapp dusj før jeg legger meg. I morgen ringer alarmen klokka ti, og jeg stikker til byen i halv ett tiden. Men nå kaller dusjen på meg! Snakkes :)


Hahaha, dør på meg av de gamle bildene! Pena.
Kjære Johan, hvorfor kunne du ikke bare vært så herlig for alltid?

God natt!

♥Miriam
DATO: 07.feb.2011 / KLOKKESLETT: 19:13

7 kommentar(er)

Hallo!

Kom hjem for ikke lenge siden, og kroppen min sier at den er utslitt, men jeg er klar som aldri før for nok en treningsøkt. Som dere vet har jeg jobbet på Dolly Dimples idag, og skal gjøre det hele denne uka. Arbeidsoppgavene mine var veldig varierte. Jeg brettet pizzaesker, vaska gulv, vaska bord, lagde pizza, tok bestillinger, serverte osv. I tillegg lagde jeg min egen pizza til lunch. Det skal jeg gjør hver dag.
Fått mye ut av dagen med andre ord. Jeg kan fortelle dere mer senere. Nå må jeg gjøre meg klar til trening!

Hva har du gjort i dag?

♥Miriam
DATO: 07.feb.2011 / KLOKKESLETT: 10:23

4 kommentar(er)

Hallo!

Den vanligvis stressede Miriam Bu, har for en gangs skyld god tid! woho! Jeg skal ta bussen 12:36 eller når det var. I hverfall, det betyr med andre ord at jeg har masse tid. Skal straks spise frokost, noe jeg enda ikke har gjort selv om jeg har vært våken siden i ni tiden. Joda, jeg hadde på alarm på så tidlig, believe it or not. Hadde noen lekser fra forrige uke jeg ikke hadde gjort, og hvis jeg husker riktig så hadde jeg nok å holde fingrene i denne helga..?


:O dølda bolle i fjeset her! hahaha

Pleier du å gjøre alle leksene?
Skole i dag?

♥Miriam
DATO: 06.feb.2011 / KLOKKESLETT: 22:40

3 kommentar(er)

Mens Mr. Bean ruller over skjermen sitter jeg her å prøver å unngå å se på. Blir så flau og stresset av se Mr. Bean filmer. Huff, luksusproblem. Jada, men ellers lever jeg bare livet, og digger det! Tar ikke kvelden helt enda i og med at jeg kan sove ganske så lenge i morgen. Arbeidsuka er som jeg tidligere har fortalt dere denne uka, og jeg skal ikke begynne på jobb før klokka to. Herlig! Men da skjønner dere sannsynligvis at det ikke blir så mye blogging i morgen. Slutter nemlig kokka seks, så må jeg ta buss hjem, skifte og så er det trening igjen klokka åtte. Dere er heldige hvis dere ser noe til meg i det hele tatt, egentlig. hehe :-)

Filmen vi så i dag var forresten helt sykt bra. Absolutt verdt å ta turen til nærmeste kino å få sett! Skal skaffe meg den på dvd asap!Har du sett fimen Burlesque?

♥Miriam
DATO: 06.feb.2011 / KLOKKESLETT: 17:10

5 kommentar(er)

Bokraporten er levert og jeg er klar for kino med bestejenta. Vi snakkes! :-)Skal i kveld?
Skal du på kino?

♥Miriam
DATO: 06.feb.2011 / KLOKKESLETT: 13:08

6 kommentar(er)

Hello!

Today I'll finish my bookreport, and hand it in before six o'clock. Hei, jeg har blitt litt engelsk i det siste. Satt i en del timer i går å skrev, og skal nok sitte en stund i dag også tenker jeg. Har snart skrevet ellevehundre ord, og har nok ett par hundre igjen, men jeg overlever. I kveld derimot blir det kino sammen med Mathilde. Vi skal se burlesque, og jeg gleder meg! Om ikke jeg får en bra dag, blir kvelden i hvertfall bra med Mathilde.Hva skal du i dag?
Har du skolearbeid du må gjøre i dag?

♥Miriam
DATO: 06.feb.2011 / KLOKKESLETT: 01:02

9 kommentar(er)Synes om bildene?

¢¾Miriam
DATO: 05.feb.2011 / KLOKKESLETT: 11:27

10 kommentar(er)

God morgen!

Kan dere tro det? Nei, nesten ikke jeg heller. I dag var jeg på beina før klokka slo elleve. Blir nesten litt stolt. I dag skal det skrives bokraport på mellom fire og seks sider, og kan ikke si annet enn at jeg gleder meg...... til å bli ferdig! I ett tiden skal jeg bort i hallen å se Melinda spille, og så blir det enda mer skriving før jeg forhåpentligvis får besøk av to herlige jenter. Looking forward to.


outfitbilde fra tidligere i uka, som jeg aldri fikk tid til å poste. trist

Hva skal du i dag?

♥Miriam
DATO: 05.feb.2011 / KLOKKESLETT: 00:34

4 kommentar(er)

Når jeg kom til pappa i helga, så jeg at det stod en rød scooter i garasjen.. Frekk i kjeften som jeg er spør jeg: " er den til meg?! er den til meg?! " Og det var den! Den var så sykt skjønn! En gammel vespa, drit fet etter min mening!Gledere meg vilt til å cruise rundt på denne til våren! Det blir konge!

Hva synes du?
Var den ikke rå?

♥Miriam
DATO: 04.feb.2011 / KLOKKESLETT: 15:51

5 kommentar(er)

Yo!

Joda, det er helg, men ikke en chillehelg slik det burde være. Neida, jeg skal skrive 4-6 sider på engelsk om ei bok, og dette skal leveres søndag kveld. Gjett hva jeg skal i helga? heh. Men neste uke blir digg da, da er det arbeidsuke. Det blir da Dolly Dimples på meg, og de fleste arbeidsdagene mine begynner klokken to, så det blir herlig! Må også begynne å lese teori til mopedlappen snart, tenkte å begynne med det neste uke siden det blir lite lekser og andre ting som skal gjøres da. Mopedlappen skal jeg ta i vinterferien i og med at jeg har bursdag den 27. Ikke lenge til forresten! :-)Har dere hatt arbeidsuke?
Hvor var du i arbeidsuka?
Har du mopedlappen?

♥Miriam
DATO: 02.feb.2011 / KLOKKESLETT: 22:07

3 kommentar(er)

Jeg var hjemme ca. klokken åtte, og lekser har stått på planen siden. Dere lurer sikkert på hvordan det gikk, og det gikk overraskende bra. Nå får jeg bare krysse fingrene og håpe på det beste. I såfall får jeg beskjed om en måned om at jeg har fått jobben. Noen spurte i forrige innlegg hvor jeg var på intervju, og det var i dyreparken i kristiansand! Først var det gruppeintervju sammen med åtte andre 15/16 åringer, og etter det var det enkeltintervju. Jeg satt i godt over en time og ventet, men det var forhåpentligvis verdt det. Jeg føler meg i hvertfall 10 kilo lettere etter å fullført det.


Gammelt arkivbilde. yo

Nå skal jeg i dusjen, og etter det må jeg prøve å få meg litt søvn. I morgen er det nemlig naturfagprøveøvingsdag! Jo da, men klimatrøbbel er'ke bra.

Prøve i morgen/fredag?

♥Miriam
DATO: 02.feb.2011 / KLOKKESLETT: 16:00

11 kommentar(er)

Heyhey!

Kjedelig dag som vanlig, med mye å gjøre. Nå er det ikke så lenge til jeg skal på intervju, og jeg både gruer og gleder meg. Hadde i grunnen vært sykt greit med sommerjobb i år! Jaja, nok om det.

 

Rekker fortsatt litt lekser før jeg må gå, så det er vel bare å begynne! Vi snakkes forhåpentligvis i kveld!


Web bilde, off! Jaja, gidder ikke arkivbilder.
Da gjenstår det bare å ønske meg lykke til, eller hva? :)

Gjort i dag?
Mye å gjøre?

♥Miriam
DATO: 02.feb.2011 / KLOKKESLETT: 07:50

4 kommentar(er)

Nå sitter jeg ferdig stelt, og veska er ferdig pakket. Alt som mangler er i grunnen å ta på seg jakka og komme seg ut døra. Martine og de kommer snart ned og henter meg, så starter skoledagen med dobbeltime med tysk. Kunne ikke blitt verre egentlig, men jeg klager ikke. Jeg er glad i dag! :)Klar for skole?
Hvilket språk har du?

♥Miriam

Design av

hits