DATO: 29.feb.2012 / KLOKKESLETT: 18:13

4 kommentar(er)

♥Miriam
DATO: 28.feb.2012 / KLOKKESLETT: 18:09

2 kommentar(er)


Tusen takk, igjen, til alle dem som var med på å gjøre dagen i går perfekt. Jeg hadde det kjempe koselig, både på Egon og her hjemme med kaker og brus. Tusen takk til alle de som var innom bloggen i går og gratulerte meg, og ikke minst til alle de 250 som gratulerte meg på facebook. Tusen takk til alle de som ringte meg og sendte meg melding, og tusen takk til de som bakte til meg. Sistnevnte har jeg enda ikke verken sett eller spist, så om noen strakser skal jeg bort til Mari og småfeire litt sammen med henne og Sigrid. Gleder meg♥ Dere er gode!

 

♥Miriam
DATO: 27.feb.2012 / KLOKKESLETT: 13:42

22 kommentar(er)

Hallo, Melinda her! Da var det payback time, ettersom Miriam lagde et slikt innlegg på min blogg - på min bursdag. Nå skal vi samle mange fine gratulasjoner til godjentaa! Spam kommentarfeltet♥ 

Klem og nuss
DATO: 27.feb.2012 / KLOKKESLETT: 12:22

3 kommentar(er)Tusen takk for alle gratulasjoner! Dere er søte. Den eneste dagen i året det er OK å bli vekket, er på sin egen bursdag. Da kommer familien syngende inn med gaver, brus og tente lys. Det kan vi like! Har nettopp sett et par one tree hill episoder, så nå skal jeg i dusjen, før jeg skal spise frokost med mine to små søsken. For en fin start på dagen. Ha en fin dag!


Hvordan blir dere vekket på bursdagen?

♥Miriam
DATO: 26.feb.2012 / KLOKKESLETT: 20:32

4 kommentar(er)

Min siste dag som sekstenåring har jeg brukt til å se en håndballkamp, bakt oreokake og sett film med Johannesnuppa. Ellers har Sigrid vært et gnagsår de siste minuttene, men trakk tilbake alle de stygge kommentarene sine da jeg har bursdag om noen timer. Skjønn.

 

Nå skal jeg sosialisere meg litt, og se film med resten av søskenflokken og Johanne. Ha en fin søndagskveld!
Hva har dere gjort i dag?

♥Miriam
DATO: 25.feb.2012 / KLOKKESLETT: 15:10

2 kommentar(er)

Nå skal jeg bare ta på meg jobbklær før jeg må gå. Kvelden går stortsett bort til jobbing, før jeg skal besøke Andrea, og mange andre jeg ikke har sett på lenge, som tilbringer helga på lan i kirka. Gleder meg masse! Ha en finfin lørdag, lesere!

 

Hva skal dere i dag?

♥Miriam
DATO: 24.feb.2012 / KLOKKESLETT: 19:28

4 kommentar(er)
Synes?

♥Miriam
DATO: 24.feb.2012 / KLOKKESLETT: 18:08

2 kommentar(er)
Det var ikke like lett å lage denne fletten på seg selv, så jeg spurte Andrea om jeg fikk lov til å lage en på henne da hun kom på besøk i stad. Hun sovner jo omtrent man nærmer seg håret hennes, så hun nølte ikke akkurat... Var ikke så lett å få fram på bildet, men den ble litt søt da!

Har du prøvd ut denne måten å flette på før?
Hva synes du?

♥Miriam 
DATO: 23.feb.2012 / KLOKKESLETT: 21:33

7 kommentar(er)

Denne dagen kunne ikke endt noe bedre. Utstillingen var topp, cupcakesene var himmelske, ryddingen gikk fort og nesten smertefritt og de beste var der. På toppen av det hele fikk jeg nettopp beskjed om at jeg hadde vunnet solkort til en verdi av 300,- For en lykkens dag! Den begynte ikke helt som jeg hadde håpt, men jaggu er det glemt etter en avslutning som dette. Nå sitter en stk glad jente i godstolen hjemme, og smiler.


// jeaphoto

 

Hvordan har deres dag vært?

♥Miriam
DATO: 23.feb.2012 / KLOKKESLETT: 13:22

4 kommentar(er)

Heihei!

I dag er jeg hjemme fra skolen. Våknet opp med et ansikt med lik farge som lakenet, og et hode som holdt på å sprenge. Nå har jeg fått i meg både frokost og lunch, og formen blir sakte men sikkert litt bedre. Har nettopp sett den nye one tree hill episoden, og klarer ikke vente til neste kommer ut!

 

I kveld er det utstilling på skolen, og jeg skal ha med meg mamma og lillebror. Vi skal vise det vi har laget på skolen så langt, og bli servert masse god mat. Nå skal jeg hente meg et glass brus, og bare slappe av. Ha en fin dag!

 

Tenkte å prøve meg på en slik flette i kveld!

// weheartit

Hva synes dere om slike fletter?
Flere som er syke?

♥Miriam
DATO: 22.feb.2012 / KLOKKESLETT: 19:04

8 kommentar(er)
♥Miriam
DATO: 22.feb.2012 / KLOKKESLETT: 18:09

5 kommentar(er)Bildene er tatt av Martine.

 

Hva synes dere?

♥Miriam
DATO: 22.feb.2012 / KLOKKESLETT: 10:28

0 kommentar(er)

"Er det den dagen i dag", var det første mamma sa i dag morges når stod opp, og tok på meg kosedressen. Formen er ikke heeelt på topp, og jeg våknet opp med varm panne. Men slik er det av og til. Er bare glad vi har en litt rolig uke på skolen, samtidig som det er en del å gjøre.

Siden jeg fikk en ordre, måtte jeg blogge om min gamle klassekamerat, Magnus, som kom og kastet seg over Lars for å gi han en klem. Søtt. Nå er det pause i fra mattetimen, som forresten snart er over. Begynte sent i dag, så det er allerede snart lunch. wohoo!For et surreinnlegg.... jaja

 

Hva skal dere i dag?

♥Miriam
DATO: 20.feb.2012 / KLOKKESLETT: 22:15

1 kommentar(er)

Etter å både ha spist de fineste cupcakesene og hatt den fineste hårsveisen i løpet av en mandag, kan jeg ikke si meg annet enn fornøyd. Når jeg snakker om hårsveis, mener jeg ikke den startet dagen med, men den jeg kom hjem med etter å ha sminket og stelt massevis av småbarn med både glitter og ansiktsmaling. Jeg var så heldig å få håret så tupert som jeg aldri før har hatt det, før det ble laget en sløyfe ut av det. Rosa glitter stod opp til øyenbryna, men jeg var litt søt da.... Har heldigvis fått tatt litt bilder, men de får jeg ikke lagt ut akkurat nå. Beklager det, ettersom jeg skjønner at dere gjerne ville sett meg som minnie mouse, men den som venter på noe godt, venter ikke for gjeves, altså! Bare å smøre seg med litt tålmodighet, babes!Bildene har jeg tatt i fra Mari, som var så søt og bakte disse til klassen i dag. Hun sier det var fordi det er en uke til bursdagen min i dag. Skal ikke nekte for at jeg foreslo det da.. Trengte egentlig bare noe å feire ettersom læreren var keen på kake på skolen. Søtt var det uansett!

Hva har dere gjort i dag?
Var ikke cupcakesene råe?

♥Miriam
DATO: 19.feb.2012 / KLOKKESLETT: 17:39

6 kommentar(er)Hva synes dere om bildet?

♥Miriam
DATO: 19.feb.2012 / KLOKKESLETT: 15:07

1 kommentar(er)

Heihei!

I går gikk dagen i et kjør. Den startet med at jeg skulle spille håndballkamp tidlig på morgenkvisten, noe som betyr oppmøte kvart over elleve. Jeg var da i hallen helt fram til rundt tre, før det var rett hjem, dusje, og så videre på jobb. Jeg var hjemme igjen rundt klokka tolv. Så det sier seg vel selv at jeg ikke rakk å blogge i går? Unødvendig, men måtte bare få oppklart dette ettersom jeg fikk en klage over telefon i går kveld... hmpf.

 

Nå sitter jeg her i hvertfall, helt tett i pappen, og nyser konstant. Skal gjøre ferdig en raport, levere den, og mer vet jeg ikke enda. Skal antagelig spise boller som står til heving akkurat nå. Fastelavens må være den beste dagen i året. Jeg mener, man jo spise boller til man triller! Score!Har dere bakt boller i dag?
Hva skal dere i dag?

♥Miriam
DATO: 17.feb.2012 / KLOKKESLETT: 17:42

3 kommentar(er)
Dette er to av bildene jeg leverte i dag. Disse er tatt i tv studio med kunstlys. Det er første gang jeg har gjort det, men syntes de ble greie da!

Hva synes dere?

♥Miriam
DATO: 17.feb.2012 / KLOKKESLETT: 14:22

3 kommentar(er)

Heihei!

Nå sitter jeg her sammen med gruppa mi. Siste innspurt før innlevering av lydprosjektet. Heldigvis er både naturfagen og fotooppgaven allerede i boks, og skal bare leveres før jeg kan ta helg. Denne dagen blir ikke noe mindre travel enn resten av uka akkurat. Er mye som skal gjøres før jeg skal ut i kveld. Sigrid har forresten ringt tre ganger mens jeg har holdt på med dette innlegget, eh. Savner deg babe! God helg, folkens!Hva skal dere i dag?
Mye som skal gjøres?

♥Miriam 
DATO: 16.feb.2012 / KLOKKESLETT: 17:20

5 kommentar(er)

Nå er det en halvtime til jeg skal til vennesla og spille kamp. Må egentlig bare løpe å få på meg treningsklær, eller løping blir det vel ikke akkurat noe av, haha! (internt) Er kjipt at det bare har blitt sånn hasteinnlegg og bilder i det siste, men har rett og slett hatt den mest stressende uken i mitt liv, og gleder meg til den dagen jeg våkner opp og er helt uthvilt og rolig. Meeeen, vi blogges!Stresser dere denne uken, eller er det bare meg?
Hva synes dere egentlig om bildeinnlegg?

♥Miriam 
DATO: 16.feb.2012 / KLOKKESLETT: 06:28

2 kommentar(er)

Heihei! Dette blir enda en travel dag med lite blogging. Mye som skal gjøres på liten tid, og da blir bloggen sekvfølgelig nedprioritert. I dag skal det både spilles kamp, skole og gjøres lekser. Akkurat nå har jeg norsk, og sliter allerede med å holde øynene åpne. Men litt pepsi max hjelper jo! Jaja, jeg får snorke videre, men ha en finfin torsdag! Tenk at det allerede er torsdag igjen! syktHar dere det travelt for tiden?

♥Miriam
DATO: 15.feb.2012 / KLOKKESLETT: 12:37

4 kommentar(er)Hva syntes dere?

♥Miriam
DATO: 14.feb.2012 / KLOKKESLETT: 19:01

7 kommentar(er)I går var det jeg som fikk besøk på skolen, og det var på tide å få tatt noen bilder av min hårfine bestevenninne. Hun gjør seg både foran og bak kamera, men i går var det min tur til å stå bak, og hun skulle stå foran. Hun gjorde en strålende jobb, og nå i kveld har jeg som dere ser fått redigert noen av de flere hundre bildene som ble tatt. Håper hun ble fornøyd med bildene selv, for det ble i hvertfall jeg!

Hva synes dere om bildene?

♥Miriam
DATO: 12.feb.2012 / KLOKKESLETT: 18:59

4 kommentar(er)

I går tok jeg med meg kameraet på aketur, i håp om å komme hjem med noen bilder jeg muligens kunne bruke til prosjektet vi har gående nå i foto. Jeg er ikke helt sikker på om noen av dem kan brukes, men fine ble de! Er så glad jeg så fine venner som disse!

Hva synes dere?

♥Miriam
DATO: 11.feb.2012 / KLOKKESLETT: 12:26

2 kommentar(er)

Heihei!

Til nå har jeg kommet i gang med litt skolearbeid. Nå venter en lang, varm dusj, litt sminke, og tykke klær, før jeg skal ut og ake (!) med en god gjeng. Etter det blir det pizza med ei venninne eller to, og et eller annet kos i kveld.


Gleder meg sykt til å lyse opp hele akebakken med den knallgule jakka... Og enda bedre blir det når jeg får på meg den rosa buksa mi....


Noen av dere som har akt i år?
Hva er deres planer?

♥Miriam 
DATO: 10.feb.2012 / KLOKKESLETT: 16:16

3 kommentar(er)

Heihei!

Dagen har gått veldig opp og ned. Begynnelsen av skoledagen var lite effektiv, noe vi desverre ikke kunne gjøre noe med heller, men det kom seg utover dagen. Det gjenstår kun redigering og raport på lydprosjektet, noe som føles deilig! Foto derimot er jeg ikke helt i boks med enda, men skal ta noen bilder av Andrea på Mandag, om det lar seg gjøre. Satser på at det blir bra!

I kveld skal jeg, igjen, se Harry Potter med mine to skjønne. Gleder meg masse, har ikke sett Sigrid på to uker! Nå skal jeg se om jeg kan gjøre ferdig nynorskoppgaven, og etter det er det helg. God helg, folkens!To reale babes!

Hva skal du i kveld?
Hvordan er din fredag?

♥Miriam 
DATO: 09.feb.2012 / KLOKKESLETT: 21:58

3 kommentar(er)God natt.

♥Miriam
DATO: 09.feb.2012 / KLOKKESLETT: 15:20

5 kommentar(er)

Heihei!

Da var ukens prøver overstått, og godt er det! I dag skal jeg prøve å i hvertfall bli ferdig med en av to innleveringer, men aller helst begge to! Senere blir det trening, og det er absolutt ikke umulig at det blir en episode gossip girl med ho derre sprøe jeg deler rom med etter det.Har dere mye å gjøre for tiden?
Flere som ser gossip girl?

♥Miriam 
DATO: 08.feb.2012 / KLOKKESLETT: 18:11

7 kommentar(er)

Hei! Da har jeg lest gjennom 50 sider med medieteori.. Rundt der i hvertfall. Er ikke så vanskelige kapitler, heldigvis! Nå har jeg altså tatt meg en liten pause for å oppdatere dere, og legge ved litt bilder som har blitt tatt i studio de siste dagene, før jeg skal lese videre.Lol, her var jeg så svimmel at jeg trodde jeg skulle falle i bakken. Hadde lekt ballerina i noen minutter...

Hva synes dere om bildene?
Hva gjør dere i dag?

♥Miriam
DATO: 07.feb.2012 / KLOKKESLETT: 17:17

8 kommentar(er)


Selv om Mari kanskje ikke kan babe-blikket, har hun mye annet en hver gutt burde verdsette! Et nydelig smil, fint hår, en skjønn latter, og hele jenta er jo egentlig bare fin! Å, smiler bare jeg ser henne. Love you!
Kos dere med disse bildene, mens jeg øver til to(!) prøver. 

Hva synes dere?
Er hun ikke fin?

♥Miriam 
DATO: 07.feb.2012 / KLOKKESLETT: 08:18

3 kommentar(er)Dette bildet ble tatt i går på skolen. Jeg skulle lage mitt anerkjente babe-blikk til min søte fotograf, Mari! Hhahaha, morsomt! Vi fikk prøvd ut både kunstlys, og blitz i studio. Veldig gøy i grunnen!

Hva synes dere? (haha)

♥Miriam
DATO: 06.feb.2012 / KLOKKESLETT: 15:17

3 kommentar(er)

Heihei! Igjen, sitter jeg på skolen og venter. Denne gangen er det ikke noe så kjedelig som konferansetime, men cellegruppe som står for tur. I mellomtiden skal jeg prøve å manne meg opp til å øve til to prøver jeg skal ha i løpet av uka. Først matte, deretter medieteori. Tørrere stoff enn det finner du ikke. Ha en finfin mandag enn så lenge!Hva skal dere i dag?
Har dere mye prøver for tiden?
 

♥Miriam
DATO: 05.feb.2012 / KLOKKESLETT: 15:33

5 kommentar(er)Enda en favoritt jeg kjøpte i London. Denne vet jeg er å få tak i Norge også, noe som betrygget meg, da jeg merket at denne også går tom en gang. Dette er da en tørrshampo, som gjør at håret ikke ser fett ut, dersom du ikke rekker å vakse håret om morgenen, er dette en livredder. Akkurat denne er det hvit "pulver" i, noe som fungerer best i blondt hår, men den fungerer kjempe bra i mitt hår også! Men neste gang kjøper jeg nok en som er mer for brunetter, men selvfølgelig samme merke, ettersom jeg allerede har forelsket meg i denne!

Prøvd tørrshampo før?

♥Miriam
DATO: 05.feb.2012 / KLOKKESLETT: 13:15

4 kommentar(er)

Av en eller annen merkelig grunn, etter en uke med forkjølelse, er sykdommen fortsatt ikke på vei bort. Den bare baller på seg, og senest i dag tidlig våknet jeg med sår hals. Jaja.. Skal ikke klage, dette er trossalt første helga på lenge at jeg ikke har trengt å tenke på noe lekser, eller annet skolearbeid, og det føles herlig! Wii, nå skal jeg bare tasse rundt med tøfler på føttene, og joggedressen på, frem til klokka seks, da blir det håndballkamp! For en søndag! Veldig etterlengtet, må jeg si.

Hva skal dere i dag?
Flere som er forkjølet? 

♥Miriam
DATO: 04.feb.2012 / KLOKKESLETT: 15:55

1 kommentar(er)Nå stikker jeg om ikke alt for lenge, på jobb. Er ikke hjemme igjen før i natt, så ha en fin lørdagskveld, lesere!

♥Miriam
DATO: 04.feb.2012 / KLOKKESLETT: 13:15

1 kommentar(er)

Heihei, og god morgen!

Kvelden i går avsluttet jeg i filadelfia med finfine jenter. Og etter å ha lagt meg sånn halvseint, ble jeg møtt av mammas jobbspørsmål klokka ti i dagtidlig. Ååå, vi elsker vel alle mødre som er a-mennesker. Dette resulterte i at jeg aldri fikk sove igjen, men demonstrerte med å bare ligge og slappe av i senga, med telefonen og musikk på radioen i to timer.

Nå har jeg nettopp fått i meg frokost, og håret henger i en flisete hestehale på et stusselig vis. Jeg har på meg mintgrønne joggebukser, og en XXXL, mørkebrun flisjakke. Eller noe i den duren.. Enough said?

Ute snør det som fy, og det er som det står over alt, kulderekord her i Kristiansand. Noe jeg ikke er særlig begeistret for. Derfor blir jeg inne så lenge som overhodet mulig, før jeg må videre på jobb. Ha en fin lørdag!

Hva skal dere i dag?

♥Miriam
DATO: 03.feb.2012 / KLOKKESLETT: 18:00

11 kommentar(er)


topp, clutch og bukse // h&m  smykke // london (melinda sitt)  sko // converse  vest // carlings

Beklager dårlige bilder!

 

Hva synes dere?

♥Miriam
DATO: 03.feb.2012 / KLOKKESLETT: 11:25

5 kommentar(er)

God morgen! Det verste har så langt vært å stå opp til et kaldt hus. Men når man har ved, peis, pledd og kaffe, er det jo ikke mye å klage over? Nå er jeg ferdig med det som skulle gjøres i dag, når det kommer til skolearbeid, og kan i grunnen si GOD HELG! Får se om jeg tar en liten ryddings på soverommet etterpå, det trengs visst. Men aller først skal jeg se den nye episoden av oth. Ha en finfin fredag!Hva gjør dere i dag?
Jobber dere av og til med skolearbeid hjemme i stedet for på skolen?
Ser dere på oth? 

♥Miriam
DATO: 02.feb.2012 / KLOKKESLETT: 19:57

9 kommentar(er)Da jeg var i London i høst med finfine damer, tilbringte vi hver dag i shoppinggatene, og jeg fikk med meg masse fint hjem igjen til Norge. Vi så helt tilfeldig River Island langs veien, og jeg bare måtte inn, selv om vi egentlig hadde bestemt oss for å gå tilbake til hotellet! Jeg var der ikke lenge, men jeg kom selvfølgelig ikke tomhendt ut igjen. Jeg fikk røska med meg denne herlige strikkegenseren, en som har blitt en av favorittene i klesskapet. Jeg bruker som regel bare basics under fordi den er så fin i seg selv. Elsker strikkemønsteret! 

Har du noen favoritter i klesskapet?
Hva synes du om genseren?

♥Miriam 
DATO: 02.feb.2012 / KLOKKESLETT: 16:04

4 kommentar(er)
Over ser dere bilder i fra måneden som nettopp gikk forbi. Mye snøbilder.. Håper det ikke blir like mange av dem neste gang, når februar er over! Måneden har innebært både oppturer og nedturer, men nå er jeg klar for en ny måned. Noe som minnet meg på at jeg fyller 17 i løpet av februar! Wihu!

Hvordan har deres januar vært?
Flere enn meg som bare har vært trøtte hele denne måneden?

♥Miriam 
DATO: 01.feb.2012 / KLOKKESLETT: 20:23

1 kommentar(er)

Og der var jeg ferdig med å lese medieteori. Takk og lov. Lillebror roper i underetasjen, det fyres i peisen, og jeg sitter under dyna og blogger. Akkurat slik alle onsdagskvelder er, eller burde være i hvertfall... Om man ser bort i fra en umulig lillebror da. Neida, joda.
Jeg har også fått sett kveldens episode av hotel cæsar og spist middag siden jeg kom hjem. Nå skal jeg muligens se en episode av gossip girl, før jeg legger meg. Har hatt den trøtteste dagen på lenge! Eller, siden mandag. Jaja, her er et par bilder fra fototimene!

Hva gjør dere i kveld?
Flere som er konstant trøtt?

♥Miriam

Design av

hits