DATO: 31.mar.2009 / KLOKKESLETT: 22:22

0 kommentar(er)

hallo alle sammen! :-D
idag har vært en ganske grei dag. det begynte med at jeg hadde satt på alarm på ti over halv syv, sånn at jeg hadde litt god til til å stelle meg og sånn. men det gikk ikke så bra. jeg sovnet igjen med en gang, som vanlig. men mamma vekket meg klokka syv, men jeg stod ikke opp før kvart over. så var det en vanlig syv-timers lang skoledag. etter skolen ble jeg med andrea hjem, for å hente bøkene hennes og spise litt. så gikk vi til meg for å øve til tyskprøve vi skal ha i morgen. -.-''  så fant vi " utkledningstøy " som vi skulle ta på oss, siden det var sånn utkledning på laget. :D det var gøy. jeg hadde mammas gamle brudekjole, mens andrea hadde mammas gamle silkekjole som hun brukte i onkels bryllup. kommer bilder i morgen, kanskje. for nå legger jeg meg, slik at jeg kanskje klarer å stå opp halv syv i morgen for å øve litt til prøven og sånn at jeg er opplagt for mattedagen i morgen.. GOD NATT <3
vi blogges

- miriamDATO: 30.mar.2009 / KLOKKESLETT: 14:38

0 kommentar(er)

nå sitter jeg på kjøkkenet og venter på at ovnen skal bli klar, sånn at jeg kan få satt in pizzaen.

kom nettopp hjem fra skolen, jeg gikk i boblejakke og tynne vårsko, for jeg trodde liksom at det skulle bli fint vær, sol og varmt, men nei da ! jeg var helt kliss blaut i rompa etter å sittet på det våte setet på sykkelen. jeg tok forresten følge med andreas bjelle hjem i dag, han er tøff ! vi snakka om mye rart, som vanelig. han tok den lengste veien hjem for at vi skulle sykle sammen :-D snill gutt'ass. han er forresten min bestevenn. glad i deg andreas :-)

ja, og jeg var jo hos mathilde sammen med mari i går. det var koselig. de er garantert mine bestejenter! tror ikke det er noen andre som skjønner seg bedre på meg enn dem. haha, vi tok noen " få " bilder. men jeg hadde egentlig regnet med at pappa skulle kjøre meg bort, men mamma sa at det var så fint vær, så da MÅTTE jeg sykle. selvfølgelig. og for å si det sånn er jeg ikke den personen som liker å sykle hjem om kvelden når det er mørkt. så pappa ringte, han har lastebil btw. så han ringte meg kanskje en time etter at jeg hadde kommet til mathilde, for å spørre om jeg skulle bli henta ! siden han og mamma skulle hjem og dusje så da kunne de ikke hente meg i ni tiden, så det ble i åtte tiden, men det ble av likevel et koselig og vellykket besøk :-)
som du kan se under tok vi noen kule bilder, kommer flere i kveld kanskje ;-D  men nå er pizzaen er ferdig, så jeg tar meg et stykke, så stikker jeg ;-)
vi blogges

p3290600

p3290595 rotert

- miriamDATO: 29.mar.2009 / KLOKKESLETT: 18:48

2 kommentar(er)

jeg sitter sånn halvveis klar til å gå, mens jeg venter sitter
jeg i sofaen og spiser lapper som mamma har laga,
de var faktisk ganske gode, nam! :-D


...  jeg sa jo tidligere at jeg ikke ville at det skulle bli en kjedelig dag. og det blir det ikke! jeg skal nemlig til mathilde, sammen med mari klokka 7. da blir dagen noe helt annet enn kjedelig. vi skal faktisk være ute å nyte det fine været, noe jeg ikke er så veldig flink til :-P vet ikke hva vi skal gjøre ute, men vi finner sikkert på noe gøy.
tror mamma har en bakehelg eller noe. i går lagde hun smoothie når jeg kom hjem fra bursdag i halv tolv tiden. tidligere i dag lagde hun lapper, og senere skal hun lage noen rundstykker, jøss.
jaja, men da får jeg vel gå å stelle meg da, til jeg skal møte jentene mine :-)
vi blogges

duuuumari
 
                                                mathilde      &      mari, 
                                                jentene jeg skal møte       


- miriam                               DATO: 29.mar.2009 / KLOKKESLETT: 14:31

2 kommentar(er)

heia :D
idag har vært en litt normal søndag fram til nå. nå sitter jeg her, og er snart klar for å gå i dusjen for så å lese til tyskprøve vi skal ha til uka. etter det tenkte jeg at jeg hadde lyst til å spørre om noen ville være med ut. jeg vil ikke at dette skal være en så kjedelig dag, som mange av de andre har vært. i morgen er det jo også skole igjen. uheldigvis.
men sånn er det visst bare. da får vi en ny arbeidsplan proppet med nye lekser for denne uka, men jeg ser fram til påskeferien da. den skal bli kos :-) meg og andrea skal finne på mye gøy, men det er så mange som skal bort i påska. folk skal på hytta og til syden og masse rart. jeg vil au ! men, men. som sagt har meg og andrea sånn halvveis planer, vi skal le sånn som vi pleier. vi kan ikke gjøre noe vittigere. andrea er kul!  jaja, nå babler jeg bare. finner ikke på noe å skrive så... kanskje det kommer noen innlegg, og bilder i kveld hvis du er heldig.
har du noen planer for påska ?
vi blogges.

- miriamDATO: 29.mar.2009 / KLOKKESLETT: 00:52

2 kommentar(er)

Hallosen :-D
akkurat nå er jeg i super form. kom nettopp hjem fra en kjempe gøy bursdag. npr jeg kom hjem, hadde min supre mamma laget smoothie ! årh, mamma, du er best :-D men nok om det. tilbake til bursdagen. den var utrolig gøy. og til malene, gratulerer med poijken, hahah. dere er så søte sammen . gidder ikke å skrive mere. men jeg koste meg hvertfall masse i bursdagen. tok noen fete bilder som jeg slenger inn under.
vi blogges.


p3280530p3280546

Nils, kjekken på sitt beste. :-)                                                    Aleksander er jo hot da !p3280538

Stollek på gang, ja :-)

p3280534p3280563

malene, den ene bursdagsjenta <3                                  Jannicke, den andre bursdagsjenta <3

Unnskyld at bildene ikke er rotert, det blir fikset på så fort som mulig, men orker ikke nå :P
det kommer kanskje fler i mårra, hade folks :-)

- miriamDATO: 28.mar.2009 / KLOKKESLETT: 17:46

1 kommentar(er)

sommer og sol, det er det eneste jeg tenker på om dagen, og hvor mye jeg gleder meg til å ikke sitte ved en pult inne i et kaldt klasserom og høre på at en lærer babler om alt mulig unødvendig. til og med ting vi ikke har bruk for! det jeg heller vil ha er sommer og sol, fylt med strandturer, båtturer, byturer, overnattinger, gå sammen med venner, soling og bading. man kan jo ikke få det bedre egentlig. jeg savner det virkelig når jeg ser ut av vinduet om kvelden når det er mørkt og det eneste man ser er at snøen har begynt å dale igjen. og neste dag når man våkner regner det og ligger fullt av slaps på bakken, æsj. når man våkner om morgene og ser ut av vinduet og det snaør og regner, blir hvertfall ikke jeg i godt humør.

blir du i godt humør av slikt vær ?
hva synes du om sommer og sol, savner du det ikke ?


- miriam
DATO: 28.mar.2009 / KLOKKESLETT: 15:08

0 kommentar(er)

hei folk. i dag har jeg vært å sett på basket kamp. det var forvirrende :S tavla der hvor målene står funka ikke, så vi kunne ikke se hvor menge mål de hadde. og de tok jo en milliòn timeout'er. vi skjønte jo ingenting. og forresten " vi " er theresa, thea, meg og christiane :) men til slutt skjønte vi det med målene på den derre tavletingen. de vi heide på, fløy, tapte med en del mål ja. det var synd. men før vi gikk på kampen, var vi på kiwi, meg og theresa kjøpte boller. vi hadde egentlig tenkt å kjøpe drikke også men vi trodde at vi ikke kom til å bli noe tørste, men det var feil. vi ble drit tørste. og vi gadd ikke å gå ned i gardenroben å ta noe vann heller, så vi venta til kampen var ferdig før vi gikk å kjøpte noe drikke på kiwi på vei hjem . det var deilig :-D
idag skal jeg forresten i bursdag, mamma er så grei og har kjøpt gave for meg. takk mamma :-) hun har kjøpt noe ganske fint ja. men kan ikke si hva det er, de som skal i bursdagen får jo se det da. det kommer faktisk ganske mange i bursdagen til malene og jannicke :-) men nok om det. skriver kanskje og legger ut noen bilder fra bursdagen enten senere eller i morgen .
vi blogges.

- miriamDATO: 27.mar.2009 / KLOKKESLETT: 20:13

0 kommentar(er)

tja. idag har vært en ganske så vanlig dag. har vært på skolen og etter det var jeg hos silje til treninga begynte. treninga var gøy i dag. vi hadde ikke trenere, så vilde, kamilla og mari hadde treninga i dag. vi spilte fotball som oppvarming, etter det spilte vi håndball, men vi spilte på plasser som ikke spiller på til vanlig, det var vittig og til slutt hadde vi straffekonk. det var en gøy trening .
i mårra skal jeg i bursdag til malene og jannicke. gleder meg masse :-D det kommer masse kule folker der. 
har egentlig lyst til å gå til byen i mårra med noen, siden da kan jeg kjøpe en gave til malene og jannicke også :-)
men nå sitter eg egentlig bare i en t-skjorte, siden har nettop dusja så nå går jeg å steler meg.
vi blogges ;-)

- miriamDATO: 27.mar.2009 / KLOKKESLETT: 19:44

2 kommentar(er)

hallo, jeg heter miriam som du kanskje har fått med deg :-)
har egentlig hatt denne bloggen en stund men har aldri giddet å gjort noe med den. jeg blir glad for kommentarer på innlegg som kommer senere og spørsmål som jeg også kan svare dere på. kan være jeg ikke vet hva jeg skal skrive om etterhvert eller at det blir kjedelig å lese min blogg, men da er det bare å komme med forslag til hva dere ønsker å lese.
men slenger inn et bilde av meg under :-P


dsc02014


- miriam
Design av

hits