DATO: 31.mar.2011 / KLOKKESLETT: 21:29

5 kommentar(er)

Herremann!

I skrivende stund har jeg så magesmerter at kroppen krymper seg sammen, og jeg omtrent ligger over tastaturet. Ikke vet jeg hva det kan komme av heller. Men nok sipping fra min side. Eller nei, jeg har pugget en del musikkhistorie og jeg føler jeg kan det, men føler ikke jeg kan det likevel. Ender vel opp med vekkerklokke på halv syv i morgen, og øveark liggende på nattbordet. fml.

Nå venter jeg bare på at Mexicos paradis skal vises på tven før jeg tar kvelden, som da betyr dø i følge Malene. Men hun tar feil, I know. Sauen Shaun♥Gjort i kveld?

♥Miriam
DATO: 31.mar.2011 / KLOKKESLETT: 19:09

2 kommentar(er)

Hey!

Har ikke blitt noe blogging i dag pga at dataen min streiket i stad, og hadde et svakt øyeblikk, men håper den overlever. Eller jeg håper jeg overlever blir det kanskje..? I hvertfall, det har vært en digg dag, hvis du ikke regner med skolen selvfølgelig. Kom hjem fra skolen, så var det til byen å spise kinamat med familien, og svi av litt gryn i gågata etterpå. Ikke bra for lommeboka mi som skal til Latvia om to uker.

Jeg tok meg selv nettopp i spørre om hvorfor jeg blogger akkurat nå. Har nemlig en prøve i morgen jeg virkelig behøver en god karakter på, så kjære Gud, gi meg en dose hukommelse, litt motivasjon og hel haug av lure metoder for å huske årstall. Takk♥Hatt en digg dag, du også?
Mange prøver for tiden?

♥Miriam
DATO: 29.mar.2011 / KLOKKESLETT: 16:48

9 kommentar(er)

Hei!

I dag er det den tirsdagen i måneden der jeg skal sitte å halvsove sammen med Maren og late som jeg følger med. Skal høre på utallige ord jeg ikke forstår, og si at jeg er helt enig. Skal spise frukt mens de andre drikker kaffe, og høre om hva skolen bruker penger på. Ohyes, jeg skal på skolestyremøte i dag. Kjempe gøy.. eller. Neida, men det kan faktisk være interessant av og til, hvertfall de gangene vi skjønner hva det handler om :-)

Nå skal jeg prøve å gjøre fredig siste biten av leksene for denne uka, så blir det prøvelesing og chilling resten av uka. Jeg blir så glad! wihu!


trøtta. Men vi blogges, babes! :-)

Hva skal du i dag?
Mye å gjøre?

♥Miriam
DATO: 28.mar.2011 / KLOKKESLETT: 18:42

8 kommentar(er)

Hallo!

I dag har jeg vært flink altså. Har allerede fått unnagjort en del lekser og konferansetime. Ikke at jeg liker å være på konferanse, men var ikke så ille heller akkurat. Helt greit :-)

Skjønner ikke hva som skjer med meg om dagen. Jeg nesten gleder meg til å begynne på forberedelsene til tentamen i norsk. Vi har fått liv som tema, og jeg har sykt mye inspirasjon rundt det. Blir nesten litt redd ved tanken på at jeg faktisk plutselig liker sånt? Jeg pleier å mislike det SÅ sterkt, mens nå ser jeg virkelig fram til det, og har bestemt meg for å gjøre mitt beste og be om en bra karakter. Det hadde vært noe, det. Men det ordner seg jo for snille jenter?

Nå skal jeg bare sløve litt før jeg snur nesa mot karrus på trening i ni tiden, og etter det blir det vel som alltid tenker jeg, dusjen, tv, sove. LML♥Hva skal du i dag?
Hatt samme "følelsen" før?

♥Miriam
DATO: 27.mar.2011 / KLOKKESLETT: 14:18

7 kommentar(er)

Joda, da har jeg trukket vinnerne av solkortkonkurransen ved hjelp av random.org, det var altså helt tilfeldig trekking. De tre vinnerne var vel de som hadde spammet mest, men det lønner seg visst..? Kommer flere muligheter senere, og flere solkort skal deles ut. Men denne gangen var det disse tre som ble de heldige:

Hege Lindvig

Melinda Bu

Vanessa Gundine Lorentsen

Gratulerer til dere, og til dere andre; det kommer en ny konkurranse i løpet av neste uke med samme premier og nye regler, så bare å følge med! :-)Var du en av de heldige denne gangen?

♥Miriam
DATO: 27.mar.2011 / KLOKKESLETT: 13:53

5 kommentar(er)

Nå dukket jeg nettopp over en konkurranse hvor premien var et makeup kit. Har kjempe lyst til å vinne, og hvis du ønsker å delta kan du klikke her. Ber om en dose vinnerflaks denne gangen også! :-)Er du med i konkurransen?

♥Miriam
DATO: 27.mar.2011 / KLOKKESLETT: 13:04

4 kommentar(er)

God morgen!

Nå begynner det å nærme seg slutten på konkurransen her på bloggen, så har du ikke fått meldt deg på, burde du gjøre det så fort som mulig. Avslutter den om en time, fordi det tar en del tid å trekke.
KONKURRANSE INNLEGGET.

Vil også minne dere på at det fortsatt går ann å sende inn utfordringer i DETTE innlegget. Utnytt sjansen, og se oss drite oss ut på film.

Men ellers så nærmer deg seg også slutten på en deilig helg, og skolen, inkludert lekser og prøver står rett rundt hjørnet, ikke minst biip-testen. Men skal ikke tenke på det nå, det får vi ta som det kommer. I dag er det en håndballkamp som står i fokus. En andreplass står på spill, og kjenner jeg jentene rett så er vi mer en gira på sikre oss den plassen.Hva skal du i dag?
Meldt deg på?

♥Miriam
DATO: 27.mar.2011 / KLOKKESLETT: 00:29

8 kommentar(er)

Heisann!

Nå er klokken over tolv, og det betyr at vi nå har datoen 27.03.11 som igjen betyr at det er to år siden denne bloggen ble opprettet. Wihu, jeg har nå blogget i to år. To fine år faktisk, men har hatt noen pauser innimellom som skyldtes både latskap, lite tid, mye skole og også vanskelige ting her hjemme. Men nok om det. Jeg kommer ikke akkurat til å lage en kake til meg selv, slik Voe, eller en eller annen bloggerjente gjorde da bloggen fylte år, men er litt gøy å se tilbake på. Bilder fra bloggtiden min kommer senere, hvis noen er gira på det..?

Apropos bursdag, så hadde bestevenninna mi bursdag i dag, eller i går blir det nå. Og siden jeg har en tradisjon som sier at jeg skal gratulere de beste her på bloggen, må det nesten inkludere henne også! Så gratulerer så masse til deg, min kjære venn! Håper du koste deg masse og hadde en strålende dag, Andrea Celine! Pass på gullfisken din.


ah, sommerminner♥

Vil du se bilder fra bloggtiden min?
Hvor lenge har du blogget?

♥Miriam
DATO: 26.mar.2011 / KLOKKESLETT: 23:58

9 kommentar(er)Synes?

¢¾Miriam
DATO: 26.mar.2011 / KLOKKESLETT: 00:12

8 kommentar(er)

Halloen!

Kom nettopp hjem etter en konge kveld, med herlige jenter og mye dansing. Kanskje litt for mye? Det mener i hvertfall beina mine, og ørene klager over for høy musikk, og det foregår i nuet en spregning i ørene mine. Det høres i hvertfall sånn ut. Men ellers er alt helt strålende! Jeg har kost meg masse, og det er det som betyr noe. Man behøver ikke nødvendigvis alkohol for å ha det gøy vet dere.

Har dere hatt en gøy kveld?
Hva har dere gjort?

♥Miriam
DATO: 25.mar.2011 / KLOKKESLETT: 15:17

12 kommentar(er)

Hei på dere.

Kom hjem til nystekte skillingsboller i dag, og deilig var det. Kasta i meg et par før middagen ble servert. Lurt. Forresten, er det normalt å ha kjøttkaker på en fredag?! Jeg trodde ikke det, men det er kanskje bare meg som ikke er så glad i det..? Joda, jeg har mye å blogge om hvis dere lurte. Men nå skal jeg se om jeg kan fine noe å ha på meg i kveld. Skal på disco med noen venninner, mest bare for å drite oss ut, men samtidig kose og danse rompa av oss! Hva skal dere i kveld?Sååå, hva skal dere i kveld?
Skal dere på disco?

♥Miriam
DATO: 24.mar.2011 / KLOKKESLETT: 20:23

6 kommentar(er)

Heisann gullklumper!

Kom nettopp ut av dusjen etter en deilig, men litt slitsom treningsøkt. Løp meg en tur, med intervaller og når jeg var kommet tilbake i hus, stod styrketrening for tur. Føler meg litt flink i dag, har ikke spist så mye usunt heller. Begynte forresten med godtestopp i dag, og håper virkelig at jeg holder det denne gangen, for det er ikke så vanskelig sånn egentlig. Men hvis man har det alene, er det lettere å spise godteri enn om man har det som et veddemål med andre, så jeg får vel spørre mamma om hun skal være med. Men vi snakkes, for nå stikker jeg opp til martine for å se paradise og snakke litt. Blir kos.


du vet du har det godt når du smiler for deg selv uten noen grunn.

Hva skal du i kveld?
Sliter du med å ha godtestopp?
Flere enn meg som følger med på paradise?

♥Miriam
DATO: 24.mar.2011 / KLOKKESLETT: 15:50

11 kommentar(er)Hva synes du om bildet?

¢¾Miriam
DATO: 24.mar.2011 / KLOKKESLETT: 14:54

7 kommentar(er)

Hei alle skjønne!

Kom nettopp inn etter å ha lugget utenfor å slikket litt sol. Ah, så deilig vær det er for tiden. Når man til og med ikke er kald når man kjører scooter, da begynner det å bli varmt altså! Skoledagen har vært ganske gøy faktisk, bortsett fra noen syke magesmerter. Men jeg overlever. Bare gi meg smertestillendes og jeg er fornøyd! :-)

Har som nevnt tidligere ikke noen lekser igjen for denne uka, så det blir en deiig dag kan jeg tenke meg, og det liker vi! Har til og med tenkt meg ut på en joggetur, så vi får se hva dagen bringer!


Og forresten er det veldig mange som har meldt seg på konkurransen, så kan være jeg må avslutte den tidligere enn jeg hadde tenkt, men det er bare å fortsette enn så lenge! →  KONKURRANSE

Hatt en gøy skoledag?
Fint vær der dere bor i dag?

♥Miriam
DATO: 23.mar.2011 / KLOKKESLETT: 20:54

542 kommentar(er)

Heisann!

Da var det min tur til å starte opp med solkortkonkurranse. I denne omgangen deler jeg ut tre solkort à 100 kr til tre heldige jenter eller gutter. De to andre håper jeg å få delt ut i løpet av neste uke, med en ny konkurranse. 
Det er noen regler for konkurransen, og du behøver faktisk ikke å ha din egen blogg for å delta!

Det som må til for at DU skal vinne er:

♦ Du må bo i Kristiansand i og med at Royal Sun kun finnes her enda, desverre.
♦ Du må dele linken til dette innlegget på facebook eller bloggen din, og legge igjen link i kommentarfeltet slik at jeg kan sjekke om du har gjort det.
♦ Du kan delta så mange ganger du vil.

Vinnerene blir trukket på random.org, og dette prøver jeg å få gjort i løpet av søndagen!


Lykke til!

Er du med?

♥Miriam
DATO: 23.mar.2011 / KLOKKESLETT: 18:53

3 kommentar(er)

Hey!

Når jeg kom hjem fra skolen i dag, lå det en konvorlutt i posten. Gjett hva som lå oppi den da? Jo, det var fem stk solkort som jeg skal dele ut til dere, pluss et til meg! Kjempe gøy! Så følg med senere i kveld, da kommer det et eget innlegg om konkurransen.


Men nå skal jeg ned å se Happy Day! Ukas arbeidsplan er nemlig ferdig fylt ut med "gjort-tusjen". Flink som jeg er. Så nå blir resten av uka ganske herlig for min del! :-)

Lyst på solkort?

♥Miriam
DATO: 22.mar.2011 / KLOKKESLETT: 07:38

15 kommentar(er)

God morgen!
Her har dere mitt antrekk for dagen. Vi blogges senere I guess :)


Synes?

¢¾Miriam
DATO: 21.mar.2011 / KLOKKESLETT: 18:51

6 kommentar(er)

Heyhey!

Nå er jeg klar for trening, og venter i grunn kun på at klokka skal slå syv, før jeg kan begynne å kjøre. Satser på en gøy trening i dag, selv om vi spilte elendig i går på kampen og tapte med fem mål elns. Joda, kjempe gøy det! Ehm, nei?

Men fikk i hvertfall en mail i går om at jeg snart mottar 5 solkort som skal brukes på konkurranse til dere, så er dere keen på det eller? Klar for kunkurranse?


Så ut som jeg var litt trynevrengt her.. Men orker nok en gang ikke arkivbilder, da går man så fort lei av dem.

Klare for konkurranse?
Tar du sol?

♥Miriam
DATO: 21.mar.2011 / KLOKKESLETT: 16:59

4 kommentar(er)

Satte meg nettopp ned med en kaffe i hånda etter at Martine forsvant ut døra. Vi har jobbet med norsk oppgaven som nå er i boks. Kjempe deilig! Nå rekker jeg å gjøre en hel haug av lekser før jeg skal cruise bort på trening i syv tiden. Har bestemt meg for å være skikkelig effektiv denne uka, og det gjør meg virkelig motivert! Nesten så jeg gleder meg.. Men nå blir jeg nesten litt redd for meg selv her.. Tror Martine har smittet meg med motivasjonen.. eller i hvertfall effektiviteten, i og med at det er noe jeg slett ikke bruker å være..


Gammelt bilde! HAHA

Er du effektiv når det gjelder skolearbeid?
Har du motivasjon til lekser?

♥Miriam
DATO: 21.mar.2011 / KLOKKESLETT: 07:49

4 kommentar(er)

God morgen skjønne skjønne lesere!

Fikk plutselig øye på at klokka ikke var mer enn kvart på, og i og med at jeg nå kjører scooter til skolen, går jeg ikke før om et kvarter.. God tid for once. Til og med gymtøy har jeg pakka! Flink.

I dag blir det enda mer jobbing med muntlig, så vet ikke hvor mye blogging det blir, men kommer kanskje en outfit? Vi får se! Kos dere på skolen i hvertfall! :-)


Meg two minutes ago. weeebet mitt er så dødli bra. Love.. eh

Hva skal du i dag?
Ofte god tid på morgenen?

♥Miriam
DATO: 20.mar.2011 / KLOKKESLETT: 21:30

5 kommentar(er)

God natt babes! Vi tapte kampen, men jeg er faktisk ikke så sur denne gangen. Andre plassen er nesten i boks uansett, og jeg er klar for en ny treningsøkt igjen i morgen! Men nå tar jeg kvelden, og prøver å bli frisk så fort som mulig. Man blir omtrent aldri frisk av forkjølelse! Hate it! Men nok en gang god natt!


Sov godt alle skjønne.

♥Miriam
DATO: 20.mar.2011 / KLOKKESLETT: 11:06

11 kommentar(er)


Send inn utfordringer, og det vil komme en video i løpet av de neste ukene! Kjør på! :-)

Hva vil du at vi skal gjøre?
Noen forslag?

♥Miriam
DATO: 20.mar.2011 / KLOKKESLETT: 11:01

5 kommentar(er)

God morgen alle skjønne!

Sitter her i joggedressen og koser meg. Slik burde jeg egentlig startet alle dager. Det er så herlig, ah som jeg elsker søndager når det kommer til akkurat det. Dagen i dag er overraskende nok lite spennende. Skal spille kamp da, noe som gjør den waaaay gøyere enn om dagen kun skulle gått bort til skolearbeid. Vet ikke helt når, men Martine kommer ned senere for å jobbe med noe muntlig greier, men ellers blir det en ganske deilig og rolig dag. Kommer et innlegg omtrent rett etter dette, og det kan være artig å få med seg, for deres del selvfølgelig.Hva skal dere i dag?

♥Miriam
DATO: 19.mar.2011 / KLOKKESLETT: 22:37

12 kommentar(er)

Har blitt handlet en del småpell denne uka, og noen litt større ting.
Kjøpte i grunnen et par til med øredobber, men de ble ødelagte etter å ha brukt dem en gang. Kvalitet♥
Igjen, hvis du lurer på hvor noe er i fra, bare spør i vei!

Noe du likte?

♥Miriam
DATO: 19.mar.2011 / KLOKKESLETT: 22:21

9 kommentar(er)

Sent, jeg vet. Men bedre sent enn aldri?


Buksa så veldig stygg ut på bildene, men dritt på. Hvis du lurer på hvor noe er fra, bare skrik ut!

Hva synes du?

♥Miriam
DATO: 18.mar.2011 / KLOKKESLETT: 23:58

2 kommentar(er)

Jeg har innsett at jeg ikke er så god til å holde løfter som jeg både trodde og håpte. Er kanskje en smule godtroet? Jeg holder som regel løfter når det gjelder venner og slikt, men når det kommer til bloggen blir det liksom et tiltak på en måte.. Det er jo langt i fra det samme, men likevel burde jeg vært flinkere på det! I hvertfall; de to innleggene med outfit og innkjøp kommer i morgen, for har ikke store planer da kan du si. For alt jeg vet så blir det kanskje en tur på senteret med mamma, hvis hun ikke er som meg da såklart...og ikke holder løfter.. eh


Har sikkert like store poser under øynene nå, som på dette bildet. På størrelse med IKEA sine med andre ord.

Men nå er det ikke lenge før jeg havner under dyna, så trøtt som jeg er. Kunne nok sovnet stående om jeg måtte.
God natt alle skjønne!

Hva skal du i morgen?
Dårlig på å holde løfter?

♥Miriam
DATO: 18.mar.2011 / KLOKKESLETT: 14:18

6 kommentar(er)

Heisann!

Nå har jeg endelig tatt meg tid til å skrive et innlegg etter to dager med litt for mye å holde fingrene i. Nå er det helg, og den skal brukes ganske så fornuftig. Vet ikke helt hva det blir til i kveld, men bra blir det nok uansett :-)

I det siste har jeg handla noen småting som sannsynligvis kommer ut i løpet av ettermiddagen, så det er bare å holde seg oppdatert. Kanskje også en outfit for kvelden?

Og hvis dere lurer, så har jeg fått MOPEDLAPPEN, og har allerede cruiset en dag til og fra skolen, men så kom dritværet igjen, og jeg ber om regn slik at snøen som har havnet på bakken, skal forsvinne fortest mulig. Amen!


random bilde, i know!

Hva har du gjort i det siste?
Har du mopedlappen?

♥Miriam
DATO: 15.mar.2011 / KLOKKESLETT: 07:59

4 kommentar(er)

Nå skal jeg snart få på meg ei jakke og komme meg ut døra. I dag er det ingen vanlig skoledag som står på planen. Elevrådene fra skolene i kristiansand skal på et hotell og ha debatt, ikke at jeg vet så veldig mye om dette, men de har valgt ut noen saker av de vi har valgt ut, og disse skal det argumenteres både for og i mot i dag. Hadde det ikke vært for at det faktisk var til byen jeg skulle i dag, hadde jeg nok holdt meg hjemme med tanke på å bli frisk en smule fortere. Men jeg skal klistre på smilet i dag, og ha med meg både pastiller og nesespray. woho! Mine nye bestevenner btw.Joda, såe... Det kommer forresten forhåpentligvis en outfit senere i dag. Det skulle dere ikke trodd, eller hva?

Vært på "elevrådsdebatt" før?

♥Miriam
DATO: 14.mar.2011 / KLOKKESLETT: 19:11

6 kommentar(er)

Heisann

Jeg tygger pastiller som om det var eneste måten å få i seg energi på, og nyser som om det er det eneste jeg kan. Joda sånn er livet. Hardt og brutalt. Jeg føler meg grønnbleik i trynet, men ellers like pen som alltid. Eller ikke! Sitter inntullet i et pledd jeg ikke har lyst til å forlate akkurat nå, men som jeg vet at jeg må. Lekser står på planen, og trist er det. Etter leksene for i dag er gjort blir det litt avslapping, så prøver jeg å komme meg ut av døra og på trening, i det minste for å se på. Når treningen er ferdig blir det dusjing, tvkveld og teori. Men ellers er livet helt helmax!Er du syk?
Mye å gjøre`

♥Miriam
DATO: 13.mar.2011 / KLOKKESLETT: 17:22

9 kommentar(er)

i formen..
Joda, i går var det her det skulle feires, og jeg hadde desverre annet å gjøre enn å knipse bilder så får vel bare vente med bilder til dere til jeg stjele noen av dem som faktisk tok bilder i går. Jeg liker egentlig ikke å feire bursdag selv, så jeg vet ikke hva jeg synes, men håper de andre koste seg i hvertfall. Ikke at vi gjorde så veldig mye, men vanskelig å finne på noe når man er nesten 30 stykker også..? Dessuten var ikke formen helt på topp i går, noe den hvertfall ikke er i dag. Jaja, jeg overlever. Sikkert bare en forkjølelse! :-)Ja, det var antrekket for i går, noe jeg heller ikke fikk tatt ordentlige bilder av, men vet at noen tok noen bilder utenfor hvor jeg var med, og kanskje kjolen vises bedre på dem? hvem vet..? I såfall kommer bilder i kveld! :-)

Hva gjorde du i går?
Liker du å feire bursdag?

♥Miriam
DATO: 11.mar.2011 / KLOKKESLETT: 18:02

5 kommentar(er)

Nå stikker jeg inn i filla en tur, og fôrer 250 stk sultne ungdommer.


Er dere like lei av dette biødet som meg? jaja, har ikke tid til noe annet! snakkes

♥Miriam
DATO: 11.mar.2011 / KLOKKESLETT: 15:15

4 kommentar(er)

Heisann snupper!

Har hatt en ganske produktiv dag i dag. Jeg stod vel ikke opp før halv tolv eller noe i den duren, og etter frokosten var unnagjort var det bare å starte på dagens prosjekt, og nå skinner badene, klærne er brettet og hengt opp, og jeg har stekt pizza til min familie. Stjerna vet du!

Om ikke alt for lenge skal jeg gjøre meg klar for trening med de beste jentene. Er veldig lite klar for løpetrening i dag i og med stølheten nettopp har forsvunnet ut av kroppen min. Men er det løping som står på planen, så blir det vel løping. Blir spennende å se, selv om jeg krysser fingrene for 17 stk konsentrerte jenter klare for å gi alt før helga! ah, som jeg elsker å trene!


HAHAHAHAHHA, DØDSGAMMELT BILDE JEG FANT PÅ PCEN! LOL

Liker du å trene?
Har du hatt fri i dag?

♥Miriam
DATO: 10.mar.2011 / KLOKKESLETT: 20:48

7 kommentar(er)

Hey kjeks!

Kom nettopp inn døra etter å ha sett søs spille treningskamp. Greit ettersom jeg ikke hadde noe annet å bruke dagen på likevel, i og med at jeg kom hjem klokka halv fem fra bortelid med skolen. Bortelid var helt greit, og jeg hadde en ganske deilig dag i varmestua og ved bålet. Hehe, sporty sa du?

Nå går vel resten av kvelden til tv og data, noe som passer meg ypperlig etter noen tunge og sippete dager. Fredagen min går bort til rydding, støvsuging og vasking. Jaja, får håpe det lønner seg. (hint)

Jeg vil forresten bare meddele at dersom dere skulle se ei snegle som kjører over andøysletta noen dager i uka, så er det nok bare meg som har begynt å øvelseskjøre litt. Veldig gøy, men skummelt spør du meg. Men hvis ikke det er en stor L bakpå, så er det mamma! :-)


Nå skal jeg bare kose meg med smoothien min, og så blir det bare chillings resten av kvelden.

Hva har du gjort i dag?
Begynt å øvelseskjøre?

♥Miriam
DATO: 09.mar.2011 / KLOKKESLETT: 12:11

16 kommentar(er)

..så hadde jeg flydd i flint. Hvor nå enn det er..
Noen gang følt at du gjorde ditt beste der og da, men at du egentlig kan SÅ mye bedre? Vel, der har dere meg i dag....

Kom nettopp inn døra, og dere merker kanskje at jeg er sur? I såfall, så merker dere riktig. Jeg er rett og slett forbanna. Synd å si det på den måten, mamma, men det er det som er sannheten. Grunnen er ikke at jeg fikk så veldig dårlig karakter på muntlig, fordi det var en femmer, og det er ikke akkurat veldig dårlig, men når jeg vet at jeg kan så mye bedre... Før vi skulle inn og starte, fikk vi hver vår ukjent tekst som vi skulle lese og etterpå gjenfortelle på tysk. Jeg fikk helt jernteppe, og klarte ikke å presse ut en eneste sammenhengende setning. Nå kommer vi til den sure parten. Jeg gikk hjem fra skolen, og tenkte etter hva teksten handlet om, og lagde et helt sammenhengende referat fra teksten på ett minutt. Dere aner seriøst ikke hvor kjipt dette er. Så kan dere si; "JA, MEN HERREMANN! DU FIKK FEM! VÆR FORNØYD!" Men det er ikke sånn. Jeg sier ikke at fem er en dårlig karakter, for i mange andre fag ville jeg jublet og trodd jeg var i himmelen hvis det stod et femtall på et ferdigskrevet linjeark jeg leverte en uke før. Men tysk er mitt beste fag rett og slett, og det ser ikke så veldig lyst ut akkurat nå med tanke på hvilken karakter jeg ønsker å gå ut med i tysk etter tiende.

NÅ SKAL JEG SLUTTE Å KLAGE, OG HELLER GÅ Å LAGE NOE MAT, SIDEN MAGEN MIN KLAGER SÅ FÆLT.Noen gang hatt den samme følelsen?

♥Miriam
DATO: 09.mar.2011 / KLOKKESLETT: 08:17

4 kommentar(er)

God morgen godtfolk!

Nå sitter jeg og venter på at det snart skal ringe på døra. Martine kommer ned også i dag for å repetere gårsdagens tysklesing, og deretter blir til å fullføre prøvemuntlig, så er det vel nesten helg for vår del. I morgen er det skidag, og hele skolen skal opp til Bortelid for å enten stå i bakken, gå på skitur, ake, gå på skøyter osv. Det gleder jeg meg til, hvis bare stølheten kan forsvinne ut av kroppen min!

Men nå kom Martine! Vi snakkes! :-)Hva skal dere i dag?
Har dere skidag?

♥Miriam
DATO: 08.mar.2011 / KLOKKESLETT: 13:13

2 kommentar(er)

I dag har jeg rett og slett ikke tid til blogging. Sorry ass, men dere blir nok en gang nedprioritert er miss populær. Neida, men Martine er for alt jeg vet på vei ned til meg i dette øyeblikk, og resten av denne dagen vil gå bort til øving, om ikke jeg tar helt feil. Får bare håpe at vi finner nok stoff, og at vi kan mer grammatikk en hva vi tror vi kan... Eller jeg i hvertfall. Snakkes babes!


Gi meg sommer og skolefri!

Hva skal du i dag?
Hvilket språk har du?

♥Miriam
DATO: 07.mar.2011 / KLOKKESLETT: 15:58

7 kommentar(er)

Jeg er så glad i dag! Kom opp i tysk i muntlig på onsdag. Joda great! Til dere som ikke skjønte det, så var det ironi. I tillegg er jeg partner med ei slaske som er i Dubai for øyeblikket, men hun kommer hjem i morgen heldigvis, og da har vi i det minste en dag å forberede oss sammen. Konge at den lille berta der ikke ville ta telefonen i dag, så hun vet jo fortsatt ikke at vi har kommet opp, når vi kom opp, hva vi har kommet opp i, og hvilket tema vi har fått. Great!

Noe positivt er i hvertfall at jeg ble ukens leser hos Aurela, og det gjorde meg glad på en ellers ganske kjedelig dag! Thanks alot! OG jeg har fri på fredag pga muntlig! ah, himmelen♥


gammelt og random bilde! :)

Har dere hatt prøvemuntlig i år?
Er du glad i dag?

♥Miriam
DATO: 06.mar.2011 / KLOKKESLETT: 20:06

6 kommentar(er)

Heisann!

Nå har jeg gjort noe som jeg er ganske så god på; å delta i konkurranser. Men hvis man har vinnerflaks, er det jo lov å utnytte den? :)

Premien er gavekort på nelly for 1000 kr. Konkurransen finner dere HER

Hvorfor jeg fortjener dette gavekortet? Jaja, fortjener og fortjener... Jeg sparer jo penger som dere vet, og har planer om å gjøre så godt jeg kan med sparinga framover, slik at jeg råd til å være med på alt det jeg vil være med på uten at mamma eller pappa blir nødt til å legge ut for meg siden jeg kun har en mamma som tjener inn penger til både seg selv og tre barn. Da sier det jo seg selv at jeg ikke kan få akkurat hva jeg vil? Alt dere har sett på bloggen i innkjøpene har jeg betalt selv, og jeg får ikke noe fast beløp av foreldrene mine i måneden slik mange andre gjør. Jeg hadde satt veldig pris på dette gavekortet, og ville brukt det på noe jeg virkelig trenger, og ikke kastet det vekk på ett par wedgets når jeg har et par fra før. Gavekortet ville blitt brukt med omhu, og jeg ville virkelig hatt glede av det!Er du med i konkurransen?

♥Miriam
DATO: 06.mar.2011 / KLOKKESLETT: 15:08

9 kommentar(er)

Hei igjen!

Akkurat nå venter jeg i grunnen bare på at mamma skal fullføre vaskingen av badet, så jeg deretter kan gå inn å skitne det.. Neida, skal bare dusje litt. Okeida, jeg har egentlig ikke fått hetta, men har gått med hetta på hodet i hele dag. Planen med det var å skjule mitt ekle hår, og da tenkte jeg at det jammen trengte en vask, det også.

Bollene jeg sa jeg skulle bake, endte mamma opp med å lage. heh. Men de ble gode da! Og før jeg visste ordet av det hadde jeg spist to eller tre stykker.. Sulten, sa du?

Etter at jeg er ferdig med å dusje, må jeg komme meg ut og se om jeg kan få tatt noen bilder, eller bare gått en tur. Er så deilig vær her i dag. Sola skinner, og himmelen er skyfri! Det eneste som mangler nå er at snøen forsvinner. Når den har forsvunnet, er det jo nesten sommer. Lykke♥Er det fint vær der du bor i dag?
Spist/bakt boller i dag?

♥Miriam
DATO: 06.mar.2011 / KLOKKESLETT: 10:18

12 kommentar(er)

Joda, jeg er våken etter litt for få timer med søvn, men jeg klarte ikke sove mer. Øynene mine ville bare ikke lukke seg igjen. Men med tanke på at det er skole i morgen passer det meg i grunnen utmerket siden jeg da mest sannsynlig vil sovne tidlig i kveld.

I og med at det er siste feriedag, skal den nytes, og rett og slett bare være en daffesøndag. Jeg skal bake boller til familien siden det er bollesøndag i dag, og jeg skal ut å sole meg litt i det deilige været. Ellers skal dette bare være en dag hvor jeg kan gå rundt i joggedressen og dult på hodet uten bekymringer. ah, love.

Morgendagen blir 0 spesiell. Biptest og armhevningstest i gymmen, (minner meg på at jeg må ta en haug av armehevninger i dag, da dette er noe jeg er særdeles dårlig på) får vite om jeg kommer opp i prøvemuntlig, lekser som alltid, og bonusen på mandager er som alltid to timer med trening!Har du en kjedelig dag i vente?
Hva skal du i morgen?

♥Miriam

Design av

hits