DATO: 31.mar.2012 / KLOKKESLETT: 00:30

1 kommentar(er)

God kveld, lesere! Jeg befinner meg nå på et vandrehjem i Sverige. Orket ikke ta fram pcen, så jeg holder roommaten min lysvåken. Bokstavelig talt. Har nettopp spist nattmat på macen, og er nå klar for å køye. Vi blogges!
DATO: 30.mar.2012 / KLOKKESLETT: 11:54

1 kommentar(er)

Heihei!

Bare meg og Mari som har hatt litt problemer med blogg.no i det siste? Tror de også trenger en påskeferie..... Jaja, nå er jeg i hvertfall overklar for Latviatur! Bagen er pakket, og jeg mangler kun håndbagasjen før jeg kan si meg ferdig.

I skrivende stund sitter jeg på skolen og drikker pepsi max. woho! Det gjenstår kun en og en halv time for meg på skolen, så det er ganske deilig! Filmen jeg jobber med er det heller ikke så mye igjen på, så det er enda mer deilig. Dette innlegget sugde. God påske!


Hva skal dere i påska?

♥Miriam
DATO: 29.mar.2012 / KLOKKESLETT: 17:08

2 kommentar(er)

Dere vet de dagene man gruer seg til å komme hjem i fra skolen, fordi man har så mye å gjøre? De dagene man bare går rundt og surrer, og får vondt i hodet og magen av å tenke på alt som gjøres? Vel, en sånn dag hadde jeg i dag. Men da jeg plutselig hadde fått satt middagen i ovnen, og filmen ikke kan gjøres noe med før i morgen, hadde jeg plutselig mye mindre og gjøre i dag. Ikke at det er lite å gjøre.. Men mindre. I tillegg ble korøvelsen avlyst, og jeg fikk enda et par timer til gode. Men, det skal både skrives raport og pakkes før jeg kan sitte ned med god samvittighet og se TV sammen med familien.

Bildeopplasteren ville visst ikke virke, men dere overlever!

Har dere hatt en slik dag?
Hvordan har deres dag vært? 

♥Miriam
DATO: 28.mar.2012 / KLOKKESLETT: 18:08

4 kommentar(er)

Heihei!

Nå tok jeg meg nettopp en liten pause fra prosjektarbeidet, og endelig begynner jeg å se en ende på det! Takk og pris! Skal prøve å gjøre meg så godt som helt ferdig i morgen, så jeg slipper stress på fredagen. Ellers så skal jeg begynne å pakke til kvelden, reiser til Latvia etter skolen på fredag, som dere kanskje har fått med dere, og det er jo alltids en del som gjøres før man kan reise bort i ti dager. En av tingene som må gjøres er å legge over musikk på iphonen, så hvis dere vil gi meg musikktips, er det helt lov!Hva gjør dere i dag?

♥Miriam
DATO: 27.mar.2012 / KLOKKESLETT: 18:31

8 kommentar(er)
Nå tar jeg meg straks en løpetur med musikk i ørene. Denne gangen bare i shorts og t-skjorte! Noe så deilig!. Som oppvarming hører jeg på heidrundrende musikk på anlegget i stua og sitter på facebook, hihi. Luring.

 

Flere som skal trene i dag?

♥Miriam
DATO: 26.mar.2012 / KLOKKESLETT: 17:58

5 kommentar(er)

ah, det er så mange fine bikinier jeg har lyst til å klikke hjem med en gang. Men nå står Latvia for tur, så vi får vente å se om jeg finner noe der først, hihi!

Hvilken bikini likte dere best?

♥Miriam
DATO: 26.mar.2012 / KLOKKESLETT: 17:30

1 kommentar(er)

I dag når jeg gikk ut av døra på skolen, fikk jeg den samme fine følelsen som man får når man lander i syden og skal gå ut av flyet. Det var en helt vill temperatur, og ikke mindre enn 21 grader i skyggen. La meg ut i tjue minutter etter skolen, og jeg har faktisk blitt ganske så rød i kinnene på den korte tiden! Nå skal jeg bare slappe av i og med at formen er såpass klein. Men ellers har jeg det supert, tror jeg.Hva gjør dere i dag?
Hvordan er været hos dere?

♥Miriam 
DATO: 26.mar.2012 / KLOKKESLETT: 13:08

0 kommentar(er)


Bildet har jeg lånt av Linn.

♥Miriam
DATO: 26.mar.2012 / KLOKKESLETT: 11:27

6 kommentar(er)


Ville du brukt noen av disse antrekkene?
Hvilket likte du best?

♥Miriam
DATO: 25.mar.2012 / KLOKKESLETT: 22:04

2 kommentar(er)

I won't give up - Jason Mraz

♥Miriam
DATO: 25.mar.2012 / KLOKKESLETT: 20:30

4 kommentar(er)

Heihei!

I går ble bloggen nedprioritert da jeg både tok en ekstra jobbvakt, i tillegg til overnattingsbesøk. Jeg hadde en super natt med one tree hill til klokka ble aaalt for mye, og pommes frites til nattmat. 

Nå er jeg nettopp ferdig med ei lekse, og skal fortsette one tree hill maratonet med Melinda. Ha en fin søndagskveld, lesere!Hva har dere gjort i dag?

♥Miriam
DATO: 23.mar.2012 / KLOKKESLETT: 17:39

4 kommentar(er)

Heihei! I dag har bloggen eksistert i nøyaktig i tre år. Det har skjedd mye de tre årene, både gode ting og vanskeligere ting, så en del pauser har det blitt. Selv om det har vært noen tøffe år, er det ikke noe jeg ville endret på. Og all erfaring er god erfaring, right? Det har jeg hvertfall massevis av nå, på flere områder, i tillegg til hauger av gode minner. Jeg har vært på mange minnerike turer, fullført ungdomsskolen og begynt på linja jeg ønsket. Jeg gikk også ut av ungdomsskolen med det snittet jeg ønsket, og satte meg som mål.

 

I løpet av disse tre årene har jeg også døpt meg, blitt komfirmert og vært på min første Latviatur. Det er i dag akkurat en uke til jeg reiser tilbake til Latvia, og jeg gleder meg rått! Jeg vet ikke hva det er, men den turen bare gjorde noe med meg, og det føles så bra! I konfirmasjonstiden ble jeg medlem i filla, og kan nesten ikke huske sist jeg droppet et ungdomsmøte. Da jeg var konfirmert begynte jeg i cellegruppe, og møtte jenter som er mer like på meg, og som har mer til felles med meg enn noen andre.

 

Jeg har selvfølgelig også postet masser av kleine bilder av meg selv her på bloggen, så det er bare å holde seg fast!

Jeg har tatt en del bilder selv, og ikke minst blitt tatt bilder av. Har blant annet hatt et par shoots med Martine det siste året.

Jeg har tatt utallige close up bilder av meg selv for å ikke måtte bruke arkivbilder hele tiden, spesielt i sommer, da jeg nesten ikke rakk annet pga jobb.

Og eventyret ender ikke her. Jeg blir fortsatt å se på bloggen, hvertfall en stund til! Det har mest blitt oppramsing fra det siste året, men det er vel mest fordi det er det jeg husker mest ifra. I tillegg er det vel dette året det har skjedd mest også.Tror jeg må gi meg der med skrivingen, puuuh! Men her fikk dere et innblikk i mine tre år på blogg.no, og håper dere vil følge meg de neste tre også, neeeida.

♥Miriam
DATO: 23.mar.2012 / KLOKKESLETT: 13:37

1 kommentar(er)

Heisann!

Da har jeg tilbringt en liten time på skolen, og et par i byen. Nå er jeg hjemme igjen og straks klar for lunch. Har fått jobbet litt videre med prosjektet, så det var deilig. 

Været er helt nydelig, så spørs om ikke jeg må jogge meg en tur etter jeg har spist. Ellers er det ikke så mye på agendaen idag. Skal en tur i filla i kveld, men ellers lite. I morgen blir det jobb og overnatting, så det bli koselig!


fine fredagen♥

Hva gjør dere i dag?

♥Miriam
DATO: 22.mar.2012 / KLOKKESLETT: 21:36

4 kommentar(er)

God kveld!

Nå har jeg både fått jogget meg en tur, og øvelseskjørt. Levert norskoppgaven har jeg også fått gjort. Nå skal jeg se på tv og spise litt før jeg tar en dusj og deretter legger meg. Legger med et bilde jeg tok i dag, av finfine lillebror.Hva synes dere om bildet?

♥Miriam
DATO: 22.mar.2012 / KLOKKESLETT: 16:58

4 kommentar(er)


Hva synes dere om sangen?

♥Miriam
DATO: 22.mar.2012 / KLOKKESLETT: 14:34

2 kommentar(er)

Heihei! Nå ligger jeg ute i hagen og spiser jordbær. Radioen står på full guffe, og sola steker! For en dag. For et vær. For et liv!
DATO: 21.mar.2012 / KLOKKESLETT: 20:59

3 kommentar(er)

Heihei!

I dag har kjøkkenet her fungert som studio, og mamma har vært intervjuobjekt. Om hun er veldig fornøyd med det vet jeg ikke akkurat.. Som om hun hadde noe valg? Det gjenstår noen småklipp til av blant annet lillebror, før jeg kan begynne med redigering. Men tror det nærmer seg, altså! wihu


fine mamma♥

Hva har dere gjort i dag?

♥Miriam
DATO: 21.mar.2012 / KLOKKESLETT: 13:38

1 kommentar(er)

Hei!

I dag skjer det lite. Var ferdig på skolen etter kun to skoletimer, så jeg sluttet til lunch, noe som var helt himmelsk. Været er også nydelig, så er godt mulig at jeg må ut å løpe en tur i kveldinga. Nå jobber jeg med en framføring, før jeg skal lage middag, og deretter jobbe med filmprosjektet. Puuh.


I dag tidlig reiste denne snuppa til USA, den heldiggrisen. Jaja, GOD TUR!

Hva gjør dere i dag?
Har dere mye å gjøre på skolen for tiden?

♥Miriam 
DATO: 20.mar.2012 / KLOKKESLETT: 16:47

3 kommentar(er)

Da var jeg hjemme igjen, og det første som møtte meg var et røyklagt hus og to fortvilte søsken som bare hadde stekt seg et par egg. De hadde jo verken tatt i bruk vifta eller vinduene, så det er jo klart at hele kjøkkenet var grått. Men ellers er dette en super dag! MYEMYE bedre enn (kvelden) i går, så det føles bra! Nå er det snart duket for middag her i hus, før det blir å samle seg på bråvann med bestejentene. Ha en fin kveld!Hvordan er dagen deres?

♥Miriam
DATO: 20.mar.2012 / KLOKKESLETT: 09:54

4 kommentar(er)

Heihei! Liker ikke å mobilblogge, men var så lenge siden jeg hadde postet antrekk nå. So here you go!
DATO: 20.mar.2012 / KLOKKESLETT: 08:17

3 kommentar(er)

God morgen! Nå sitter jeg og skal snart spise frokost mens jeg jobber med skisser og planlegging av en film jeg så vidt skal begynne på senere i dag. Etter det blir det å fortsette litt på norskprosjektet mitt som ble slettet, før jeg skal på skolen i ellevetiden. Skal se om jeg kan få lagt ut filmen her når den er ferdig, men det blir nok ikke før i slutten av neste uke. Ha en finfin tirsdag!Når begynner dere på skolen?

♥Miriam
DATO: 19.mar.2012 / KLOKKESLETT: 20:53

3 kommentar(er)

I dag hater jeg livet. (nesten) Bare i dag. Norskframføringen jeg skal ha i morgen har sletta seg, så da er det vel bare å begynne på nytt.....  Følte bare for å slenge med dette bildet, siden jeg egentlig aldri gjør sånt. Dette er et engangstilfelle.Hvordan er deres dag?

♥Miriam
DATO: 18.mar.2012 / KLOKKESLETT: 12:58

3 kommentar(er)

Hver søndag går jeg i de samme klærne. Hver søndag er rommet bombet, og krever å bli ryddet før dagen er omme. Hver søndag har jeg spart opp lekser som jeg skal kose meg med på morgenkvisten. Hver søndag spiser jeg en kjempe usunn frokost. Hver søndag blogger jeg i stedet for å gjøre leksene jeg skulle gjøre.


Ha en fin søndag, da!

Hva gjør dere på søndager?

♥Miriam
DATO: 16.mar.2012 / KLOKKESLETT: 17:50

3 kommentar(er)
Nå er straks klar til å gå. Antrekket er heller ikke noe spesielt, så det gidder jeg ikke å poste. Sangen over er den fineste jeg vet, og skal synges i kveld. Mari er ikke så veldig fan, hehe, men Mari er Mari! Ha en fin fredagskveld, skjønne!

Hva skal dere i kveld?

♥Miriam
DATO: 16.mar.2012 / KLOKKESLETT: 12:02

6 kommentar(er)Jeg skjønner ikke hvordan det er mulig at noen bare kler alle hårfarger, fasonger og klipper. Rihanna er så absolutt den fineste dama jeg vet. Jeg vet ikke hva annet jeg skal si, hun er så digg!

Hva er mener dere?

♥Miriam
DATO: 16.mar.2012 / KLOKKESLETT: 09:29

6 kommentar(er)ah, kan det ikke bare bli sommer? Jeg vil gå rundt i korte shortser, fine bikinier og bare ben. Jeg vil ligge på stranda og bli så varm at jeg blir nødt til dyppe meg i det kalde vannet. Jeg vil drikke pepsi max mens jeg leser favoritt bladene mine, og hører på fin musikk i solsteken. Jeg vil kunne kjøre scooter i bare shorts og t-skjorte. Jeg vil kjøre båt inn på fiskebrygga og spise sen middag og is med fine venner. ahh, gi meg sommer!

Hva gleder du deg til med sommeren?

♥Miriam
DATO: 15.mar.2012 / KLOKKESLETT: 19:13

0 kommentar(er)

Sitter her og svitsjer mellom facebook, twitter og naturfagen. Spotify er åpent, og spiller av gammel musikk, og jeg begynner å smile når jeg gjenkjenner sangene og tenker tilbake. Har også fått  grenet litt, av one tree hill vell og merke, og øynene føles tunge og trøtte. 

 
så her ligger jeg sånn halvveis og kauuser meg, hehehe! pena

Hva gjør dere?

♥Miriam
DATO: 15.mar.2012 / KLOKKESLETT: 16:13

3 kommentar(er)
Heihei!

Da var middagen unnagjort, og jeg sitter klar med leksene. Har en del som skal gjøres før helga, så det er vel bare å begynne. Når jeg er ferdig, skal jeg belønne meg selv med en episode one tree hill, uansett om jeg er flink eller ikke. hehe, luringen. Ellers er det lite moro som skjer her i heimen, eller vi har jo familiebesøk da, men sånn generelt, lite, som sagt.

Hva skal dere i dag?

♥Miriam
DATO: 14.mar.2012 / KLOKKESLETT: 18:41

6 kommentar(er)

Heihei! 

Nå er jeg nydusjet og straks klar for kino med tre fine. Bussen går om en time, så det er bare å henge i med sminking og lekser før den tid. ehh. Jaja, dere får ha en finfin onsdagskveld, alle sammen!Skal dere noe spesielt i kveld?

♥Miriam
DATO: 14.mar.2012 / KLOKKESLETT: 16:16

4 kommentar(er)

Heisann!

Da var jeg hjemme fra skolen, og har en del planer for resten av dagen. Først og fremst er det lekser og skolearbeid som skal gjøres, før jeg skal, eller rettere sagt MÅ ta meg en løpetur, og deretter blir det enten kino eller håndballkamp. Det sunne livet mitt har forresten begynt for alvor nå, og det går framover faktisk! Wihu.Hva skal dere i dag?

♥Miriam
DATO: 13.mar.2012 / KLOKKESLETT: 16:43

7 kommentar(er)


Som dere sikkert fikk med dere tidligere, så kjøpte jeg min første deborah lippmann neglelakk i begynnelsen av måneden, og dagen etter fikk jeg jaggu min andre også! Den siste fikk jeg av Mathilde til bursdagen, og jeg elsker den! Begge neglelakkene sitter skikkelig lenge, og man skulle ikke tro det, men det gullglitteret som er i den ene legger seg veldig tett av bare to lag! Har desverre ikke noen veldig gode bilder der jeg har på meg denne, men det kommer nok. Et minus er at de er litt stive i prisen, men jeg synes de er verdt det jeg! Dessuten skal det litt til for å bruke opp en neglelakk, så jeg følte jeg kunne meg unne meg det, jeg, særlig etter å ha spart i tre måneder hehe.

Har du prøvd disse?

♥Miriam
DATO: 12.mar.2012 / KLOKKESLETT: 19:01

5 kommentar(er)

Da jeg gikk lei av å lese til prøve, som jeg egentlig føler jeg kan det meste til, inviterte jeg Andrea, stakkars, som nettopp hadde kommet seg til Lund, tilbake til Andøya. Vi skal gå en tur, og for min del er det vel bare mest fordi jeg både savner henne, og har et vanvittig behov for å få ut litt tanker og følelser osv. Skal bli deilig å få lettet litt på sinnet, hehe. Håper det ikke bare er min kjeft som går i ett da, slik den pleier, men at hun også får sagt det hun vil. Og det er vel bare et pluss med litt bevegelse, det har vel ingen vondt av!


Lånte bildet av Andrea.

Hva skal dere i kveld?

♥Miriam
DATO: 12.mar.2012 / KLOKKESLETT: 17:27

9 kommentar(er)


 

♥Miriam
DATO: 11.mar.2012 / KLOKKESLETT: 18:54

4 kommentar(er)

Ed Sheeran - Lego House

 

Sangen har blitt spilt om og om igjen det siste døgnet, og slik kommer det til å fortsette i en stund. Den sitter stuck.

Hva synes dere?

♥Miriam
DATO: 11.mar.2012 / KLOKKESLETT: 14:22

4 kommentar(er)

God morgen! Da var også sistemann i huset oppe, og det er om ikke lenge duket for middag.. Fisk står på menyen, mens fruktsalat ble frokosten for idag. Ser ut til at noen prøver å gjøre meg sunn... Burde jeg ta det som et hint? Hadde vel ikke vært så dumt, nå som jeg har treningsfri i noen uker.. hmm.. Hva gjør dere i dag?

♥Miriam
DATO: 10.mar.2012 / KLOKKESLETT: 17:02

9 kommentar(er)

Synes? (hahaha)

♥Miriam
DATO: 10.mar.2012 / KLOKKESLETT: 16:20

2 kommentar(er)Heihei! Det har blitt miniatyrisk med blogging i det siste, men tiden har bare flydd av gårde, og blitt brukt til massevis av andre og viktigere ting. I kveld skal jeg i bursdag, og har enda ikke funnet hva jeg skal gå med. Krise. Noe annet som er krise er at min alt for ivrige søster dro meg ufrivillig ut for å ta bilder i stad. Bare følg med i neste innlegg, og dere skjønner! Bildet over ble også nettopp tatt. Jaja, ha en fin lørdag enn så lenge!

Hva skal dere i dag?

♥Miriam
DATO: 08.mar.2012 / KLOKKESLETT: 14:22

7 kommentar(er)

Heihei! I dag ble til at jeg ble hjemme fra skolen, ettersom jeg ikke er helt i slaget. Dagen begynte derfor med at jeg stod opp en halvtime senere enn det jeg pleier, jeg stelte meg, før jeg gikk rett og la meg igjen. Har nå i hvertfall fått sett den nyeste episoden av oth, og jeg lover dere, ingen annen episode har hatt en så ekkel avslutning. Usj!

 

Nå skal jeg se om jeg kan finne noe sjokolade, og legge meg foran tven. Ha en fin torsdag(!) alle sammen!

(bildeopplasteren virker ikke)

 

Flere som er syke?
Hva skal dere i dag?

♥Miriam 
DATO: 07.mar.2012 / KLOKKESLETT: 22:01

2 kommentar(er)
I skrivende stund sitter jeg med min gamle pc på fanget, og kikker gjennom gamle bilder. Dumpet over disse, og begynte straks å glede meg til jeg endelig kan ta fram capsen og dongerijakka igjen. Hvis bare drittværet kan forsvinne, og sola kan komme tilbake igjen. DA skal jeg bli glad, da!

Flere som gleder seg til varmere dager?

♥Miriam
DATO: 04.mar.2012 / KLOKKESLETT: 21:06

7 kommentar(er)I morgen skal jeg ha på meg mamma sin fine skjorte, og stå opp tidlig så jeg får god tid til å stelle meg. Jeg skal gå opp i femte etasje i første time, og holde foredrag i naturfagstimen. Jeg skal møte mine fine venner igjen etter ferien, og gi dem en god klem. Jeg skal spille kamp, og så skal jeg se minst en episode av favoritt serien min før jeg legger meg. I morgen blir en fin dag♥

Hva skal dere i morgen?

♥Miriam

Design av

hits