DATO: 28.apr.2009 / KLOKKESLETT: 20:18

4 kommentar(er)

hei alle sammen.
jeg beklager lite blogging, men akkurat nå er det mange prøver og mye lekser som står for tur. har jo trening og skolearbeid også utenom dataen. men kan jo ta en liten oppsummering fra de siste ukene :-)

har spilt to håndball turneringer de to siste helgene. forrige helg spilte vi KIFcup. vi spilte ikke bra så vi kom i B-sluttspill. men vi vant jo i det sluttspillet, så.. ja.
mens denne helga har jeg vært i Danmark på danske bank cup. det var en av de cupene med minst søvn og desidert verst mat. eller i fjord fikk vi jo hamburgerbrød med skinkepålegg og salat som nattmat. æsj! hamburgerbrødet var jo tørt som en hagebenk. men nok om det..
på denne cupen kom vi i det minste i A-sluttspill, så vi var mer fornøyde med det. men vi tapte kvartfinalen, men, men.
det kommer flere cuper. elkem solar cup, altså IK våg cupen er i mai eller begynnelsen av juni, så vi satser på å vinne den, vi. etter at vi hadde røket ut av turneringa, så vi på de andre våg lagene på vår alder. vi så først på linn og de, som spilte kvartfinale i B-sluttspill, og etter det så vi på runa og de som spilte semifinale i B-sluttspill. begge lagene tapte desverre. så da så vi jenter 16 sin semifinale og finale. de vant hele greia! men de er jo drit gode da. vi heide mye. fakisk så mye at mange ikke hadde stemme etterpå. tror ikke vi hadde ett minutt i jenter 16's kamper sammenlagt uten at vi heide! så var det båten hjem fra danmark i 8 - halv 9 tida på kvelden. da var det en deilig buffet på catch me if you can. der var det evig mye godt! de hadde omtrent alt. og etter maten, kunne vi gå å ta egen softis og kake og berlinerboller og sånn :-) på båten kjøpte jeg en ny parfyme, hadde nesten ikke mer igjen av den gamle, så det var et must. da kjøpte jeg denne.

lacostelovepinkladiestoilette44782886medium 

den luktet utrolig godt, så den kan virkelig anbefales. :-)
 
vi har også denne uka fått en ny vikar, igen. -.-'' karianne, vår engelsklærer har permisjon, hun fikk en baby foe en stund siden.
vikaren heter norunn eller noe. det er det mest plagsomme. vi fikk jo et skikkelig 'bra' førsteinntrykk av henne, når det første hun sier når hun kommer inn i klasserommet er at vi skal begynne med noe nytt, vi skal ha gloseprøve hver fredag. vi skal bare ha 20 gloser hver uke. og så sier hun hysj hvert 10. sekund. hun ser også faktisk evig sur og streng ut, fordi hun konsentrerer seg så om å se i brillene, at hun lager en stor rynke i panna. haha, vi diskuterte så evig mye med henne i dag, det var faktisk litt gøy, for vi drøyde timen så evig mye. men, nå gidder jeg ikke å krive mer, det kommer sikkert snart noen flere sprøe sprell denne dama har funnet på etter hvert. kommer sikkert til å skrive om det også :-)
vi blogges

- miriamDATO: 15.apr.2009 / KLOKKESLETT: 13:39

4 kommentar(er)

du syns kanskje at det er litt upassende å skrive om dette, men synes bare det plager noe vannvittig !
folk er så sykt tøffe over nettet, men når det kommer til at to står overfor hverandre face2face tørr de ikke stå for det de nettopp har sagt over nettet.
akkurat dette synes jeg ikke noe om, synes det er så dårlig. mener de noe som de kan komme å si face2face, er det greit, for da vet man at det er dems meninger. men hvis de i stedet sier at de ikke har sagt det og ikke kan stå for det, er det bare sykt teit!
dette ødelegger ganske mange vennskap. det viser at de man stolte på og trodde man var venn med, svikter en og bare snakker stygt til en. men når de møtes, sier den ikke et ord og sier at den aldri har sagt noe, for den tørr ikke å innrømme det. dette er noe som plager meg, og gjør meg i dårlig humør.

synes du også dette er plagsomt ?
skriv gjerne din mening, og hva du synes om denne saken.DATO: 15.apr.2009 / KLOKKESLETT: 12:47

0 kommentar(er)

heisann, hoppsann :-)
nå er det skole igjen ja, uheldigvis. men skolen varte ikke fullt så lenge i dag. du skjønner det at vi fikk fri fra klokka 11.35 på grunn av et kurs eller lærermøte eller hva det  nå enn kalles. men før vi kunne gå fra skolen, hadde vi to timer gym.  faktisk for en gangs skyld har vi hatt litt håndball i gymmen i det siste, så i dag spilte vi mot D-klassen. vi vant, selvfølgelig, neida :P tror det har gått opp et lys for gymlæreren, hvertfall har hun tatt seg til hode, og bestemt at vi skulle ha litt gøye gymtimer, noe vi sjeldent har. i slutten av kampen, fikk jeg ballen og skulle til å skyte, men så fikk jeg en skulder rett inn i halsen. i tillegg har jeg astma. så det var ikke akkurat enkelt å puste for å si det sånn, så da kom bare tårene, uten at jeg ville. men det gikk jo fint, så det var bra .

siste sjanse for å jogge en tur idag. vi fikk beskjed av trenerene om å jogge minst en gang i påska. jeg hadde skikkelige planer om å jogge minst tre. men neida. det gikk rett i dass. har ikke jogga enda, så for se litt seinere hva som står på planen, og sjekk om ikke jeg får tid til det da. men det er jo kjipt å jogge i regnvær, så vi får se.

har du astma ?
spiller du håndball ?
vi blogges

- miriamDATO: 14.apr.2009 / KLOKKESLETT: 19:22

0 kommentar(er)

heisann!
nå sitter jeg i sofaen ved siden av hunden min, kaysa. er en blanding av skuffet og fornøyd. skuffet er en ting jeg ikke har lyst til å si, og fornøyd er jeg siden jeg fikk to par sko og voksing av bryn av mamma i dag! :-) heldige meg.


dagen for meg begynte i 4-5 tiden på natta eller morgene, kall det hva du vil. du skjønner mobilen min hadde lite strøm, så den begynte å pipe for det. ikke noe uvanlig akkurat. jeg hadde ikke lagt mobilen på lading siden jeg hadde på alarm for å våkne tidsnok til jeg skulle til byen. vi hadde ikke satt noe klokkeslett meg og mathilde, for å ikke stresse. men jeg skulle jo dusje og rette håret, så jeg hadde alarm på klokka 9. når jeg kom ut av dusjen, begynte jeg å sende meldinger med mathilde for å avtale litt mer enn det vi hadde gjort fra før. men da fikk jeg vite at hun ikke kunne gå hjemme fra før klokka halv tolv eller noe, så jeg hadde god tid, og fikk dermed tid til å fryse mange brød for mamma, og støvsuge kjøkkenet. så var det også gjort. :-) stakkars mathilde, jeg bare dro henne med inn på alle mulige butikker, siden jeg skulle ha sko, og skulle ta å vokse øyenbrynene, noe som ikke er særlig godt. huff da.

nå skal jeg bare ta det helt med ro, og slappe av fram til frustrerte fruer begynner, hvis ikke noen blir med ut eller noe da. :-P
vi blogges

- miriamDATO: 13.apr.2009 / KLOKKESLETT: 22:49

1 kommentar(er)

sorry for lite blogging. men de som har lest de siste tidligere innleggene, har fått med seg grunner og sånt :-)

men.. nå må jeg si hva mer jeg har gjort i min lille daffete-påskeferie. tjaa..

torsdagen vi kom opp, feirte vi lillebror :) mamma hadde laget mat og mange kaker og sånn som vi tok med opp på hytta. der var hele familien til mamma + mor. - fra pappa sin side. mens vi satt i bilen og kjedet oss, kom mamma med en briliant idè. vi skulle blås ballonger. men når vi blåste dem, ble de ganske så elektriske, så de festet seg i taket og alle steder. ha-ha.
men, det ble ganske fint vær etter hvert. så når noen av gjestene hadde gått var det så varmt at vi egentlig kunne gå i t-skjorter og sånn ( tror jeg. jeg blander litt ). denne dagen kjørte vi mye forskjellig. når jeg sier mye forskjellig mener jeg firehjuling, cross-moped, og en gammel moped. for de som har peiling var det en Corvette. og bare jeg kjørte bil :-O haha, det var ganske skummelt i begynnelsen. tenk om jeg hadde krasjet med tante sin bil ?! huff.
prøvde meg på enda noen fletter denne dagen, som du ser under.

p4090652p4090653
FLETTER.

p4090658
BALLONGENE I BILEN.


fredagen fikk vi ikke lov til å kjøre noen slags mopeder eller noe av mormor og morfar. de er ganske kristne og mener at vi skal ikke bråke og forstyrre andre. spesielt ikke når det er en trist og lang helligdag. det skjønner jeg jo, men den gården hvor hytta er, ligger ganske langt borte fra alle husene.. :S men, men. vi kjørte mye mange andre dager.
den dagen begynte vi med å kjøre traktor og flytte masse stein som mormor og de skal bruke når de skal lage en ny garasje eller låve hvor de skal ha alle typer maskiner og sånn som står på gården.

lørdagen gikk alle jentene til byen og senteret i Flekkefjord. meg, melinda og catrine, min kusine fikk 200 kroner hver av mormor som vi kunne kjøpe noe tøy for. det er så typisk meg når jeg først har fått penger til å kjøpe noe jeg har lyst på. så finner jeg absolutt ingenting! catrine kjøpte en skikkelig søt tunika fra VILA. den var fin . heldiggris. når vi kom hjem der i fra, fortsatte vi med å flytte stein med traktoren, eller det vil si mamma og tante gjorde.. mamma kjørte faktisk traktor, det hadde jeg aldri kunnet forestille meg hvis jeg ikke hadde vært der. på kvelden var vi hos tante. vi bestilte pizza fra pizzabakeren som morfar betalte. når gjestene hadde gått, ellr vi var også gjester men vi "bodde" hos tante og onkel mens vi var på ferie. så når de andre hadde gått, og det bare var oss og tante og de igjen, så vi på Notting Hill. kos kveld !

søndagen sov jeg til kvart på tolv. når jeg våkna fikk jeg vite at mamma og resten av banden skulle gå en tur inn til dammen. så jeg gikk jeg rett ned i dusjen, og tok meg noe frokost sammen med melinda og så slappet vi av og så på TV og hun var litt på onkel sin PC. plutselig ringte mamma og ga beskjed om at vi måtte kle på oss jakke og sko og komme ned til bilen, vi skulle spise komper hos mor og far, nam! ( farmor og farfar ) klokka to og det tar 20-30 min opp til de fra tante og de, så da var det bare å gå. når vi kom der var tante elisabeth og kjæresten hennes, robert der og ruben og mikal, to av mine fettere der. når vi hadde spist kjørte far og johan, min lillebror ned på bensinstasjonen som far eier, og kjøpte en iskake eller noe. så fikk vi et fadderbarn i går som vi skal gi penger til hver måned. min onkel har vært nede i thailand og burma for å se hvordan de har det der nede. jeg synes det virker spennende men sånn som har forklarer det, er det ikke mye bra ! vi fikk en jente som var syv år gammel. utrolig skjønn, faktisk noe av det søteste jeg har sett ! mens vi hadde vært hos mor og far, hadde tante og onkel hatt besøk av to av de som var med onkel ned til thailand og burma. når vi kom tilbake fra mor og far, var de der fortsatt. de fortalte oss masse fra turen. når vi da kom hjem til tante og de lagde pappa og onkel lasagne til oss. vi var ikke ferdige å spise før klokka var halv tolv.

p4130662rrr

fadder barnet vårt, nydeligste jeg har sett!

i dag ble jeg vekket av at lillebror kom å sa at det var frokost. når vi kom ned, kom vi til den deilige lukta. de hadde stekt pannekaker og bacon. de hadde også varmet opp rester fra pizzaen som vi hadde på lørdagen. så pakket jeg. etter det lagde mamma og tante noen kranset med en type blåbær-lyng de hadde plukket når de gikk tur i går. de ble ganske fine. så gikk de en tur og plukket noen pinner som hun skal bruke. etter det gikk mamma og tante opp på gården. der var pappa, onkel og johan også. så bar vi ned bagasjen vi hadde dratt med oss til bilen. så var det tid for hjemreise. vi stoppet på et sted som heter Pitstop rett ved lyngdal eller noe. der spiste vi middag. så så vi på klokka og den var mye! jeg skulle nemlig på kino halv syv sammen med mathilde og andrea.  vi skulle se Marley & Me. den var utrolig trist i slutten! jeg brukte faktisk tre minutter på å skifte, noe rimelig nytt for meg ! sist gang på kino ble jeg så tørst, så i dag tenkte jeg å ta med en vannflaske. jeg fylte den opp. men så satte jeg den på kommoden mens jeg tokk på jakka. jeg klarte selvfølgelig å glemme den. utrolig nok!

hva har du gjort i påska ?
jar du vært på kino i ferien ?
hvilken film kan du anbefale ?
vi blogges

- miriamDATO: 08.apr.2009 / KLOKKESLETT: 19:49

1 kommentar(er)

p3310617utkledningp3310627

                                                                       UTKLEDNING PÅ LAGET


TIL DE SOM IKKE KLARER Å LESE DET PÅ KORTET, SÅ STÅR DET PÅ DET FØRSTE BILDET: GOD BEDRING MED MIRIAM-SYNDROMET DITT :-) ET KORT MED ALT SAMLET I ET , GENIALT ! 
JEG FIKK DET AV MARI, BENTE OG HILDE.

p4020633p4020630
p4020631rotertdsc02148dsc02154

JOGGETUR I DEILIG VÆR. JEG MÅTTE SELVFØLGELIG TA NOEN BILDER. :-D

vi blogges

- miriam


DATO: 08.apr.2009 / KLOKKESLETT: 19:14

1 kommentar(er)

nå sitter jeg og ser på kampen start - rosenborg, spennende.
utrolig bra at start leder :)

ja, igår skrev jeg ikke akkurat noe særlig.. men det var en ganske daffete dag.
jeg våknet og gikk bare straka vegen rett i dusjen. etter jeg hadde dusja stod jeg lenge å stelte håret. prøvde på en flette som jeg har sett på salongen.blogg.no . etter jeg var ferdig med min, spurte melinda om jeg kunne lage en flette på henne. det kunne jeg selvfølgelig, hadde ikke akkurat noe hastverk i går ..
men etter litt kom johanne ned til meg.. vi satt litt på data'n før vi gikk sammen med andreas :-) det var kos.. vi ble faktisk plaget av spilleavhegighet på nettby. vi spilte på det derre game roomet på pimp min profil. hahah. jeg skal love deg en ting ; meg og johanne kjeder oss aldri! på kvelden når vi egentlig skulle sove, sendte vi melindinger til 'de tøffeste på lista' . vi sendte de meldingene i 1-2 tida, men de fleste svarte faktisk. :-D de som sendte og svarte mest var Per Son Ha og Lars Dalane Pedersen. koselig det :)
men i dag måtte johanne gå tidlig, og det var ikke noe gøy, men det var siden hun skulle reise til Knaben. så da spurte andreas om vi skulle gå sammen, så det gjorde vi. vi gikk sammen fra i elleve tida til i halv to tida.
etter det har jeg vært med mamma og lillebror på butikken og sørlandssenteret. utrolig nok har jeg en bror som visst nok ikke 'tåler' å være eller bli med inn på tøy-butikker. det ødela mye av den gøy turen. men men, sånn er det. nå skal jeg bare nyte ferien videre, før jeg reiser i morgen til hytta eller tante da. det er det internett! da kan det faktisk hende at jeg kommer til blogge litt. :-D

p4070644p4070648
p4070647p4070649hjkj

hahah, har litt oppklippet hår så noe stikker jo ut, men, men.
vi blogges

- miriamDATO: 08.apr.2009 / KLOKKESLETT: 13:11

2 kommentar(er)

30278621239037131684n500

bli med, man kan vinne alt på blidet.
trykk på linken, og bli med :-)
http://aemfeoa.blogg.no/1239034202_konkurranse.html?ts=1239184302704#commentDATO: 06.apr.2009 / KLOKKESLETT: 22:10

3 kommentar(er)

nå sitter jeg å smugtitter på en film på tv.
pappa og lillebror, johan sitter og ser på.
den er litt ekkel. jeg er en pyse når det gjelder filmer. 

i dag våknet jeg, ved at jeg fikk en telefon av mamma, som var på jobb, om at jeg måtte følge melinda til tannlegen. hun har mistet en kloss på reguleringen. reguleringstannlegen hadde stengt, så vi måtte sykle til tannlegen her på møvig. etter det gikk vi kiwi og kjøpte runstykker og drikke. på kiwi møtte jeg mathilde og så avtalte jeg med andrea at hun også skulle møte oss litt senere. så gikk meg, mathilde og melinda hjem til oss for å hjem med det vi hadde kjøpt. så så vi litt på TV og var på data'n før meg og mathilde stakk igjen for å møte andrea. mathilde ringte og avtalte med mari at vi skulle komme henn å se på når hun og thea skulle bade, men når vi kom, hadde de gått. så vi gikk bom-tur egentlig. men det var jo kos å gå med de beste jentene mine da . så måtte mathilde og andrea hjem. da gikk jeg og hjem. andrea og meg avtalte å møtes senere igjen. og det gjorde vi :-D andrea kom her, så hoppa vi på trampolina vår. vi tok MANGE bilder, men det var med andrea sin mobil, så de har jeg ikke. meg og andrea har fått et nytt uttrykk på hjernen ; GOD BLESS THEM! hahahah, det var noe av det vittigste. andrea gikk nettopp hjem, så nå kommer jeg til å sitte på data'n resten av kvelden tipper jeg x)

men nå.. jeg lurte på om du har noen tips eller spørsmål som jeg kan svare på. fordi jeg tenker at det blir jo kanskje litt kjedelig i lengden å bare lese hva gjør og er opptatt med de forskjellige dagene.. men hvis ikke dere har noe, så fortsetter jeg bare :P jeg reiser på torsdag, bare sånn at du vet grunnen hvis jeg ikke får blogget så mye. men det kan være jeg kan være på tantes internett.
legger inn et innlegg til etterpå med bilder, nå funker det å overføre bilder igjen. hurra!!
God Påske

hva har du gjort i dag ?
har du noen planer for påska?

vi blogges

- miriam
DATO: 05.apr.2009 / KLOKKESLETT: 23:32

2 kommentar(er)

heisann. nå sitter jeg bare her og skriver fordi jeg ikke har noe annet å finne på nå på kvelden.
i dag når jeg var på bråvann, klarte jeg å forstue fingeren. utrolig vondt!  den ene fingeren er skikkelig kjukk rundt det ene leddet.  stress, det er vondt å bøye den, så skriver ikke så mye mer, hahahahah xP

har du forstuet fingeren, eller noe annet før ?
vi blogges

- miriamDATO: 05.apr.2009 / KLOKKESLETT: 23:24

0 kommentar(er)

27860031238659965805n400


jeg liker http://salongen.blogg.no/ veldig godt :-)
der skriver sølvi inn masse gode råd og tips om hvordan man kan stelle håret og sminke seg fint :)
utrolig mye bra, sjekk ut bloggen som står over på linken. (Y) - takkDATO: 05.apr.2009 / KLOKKESLETT: 21:07

1 kommentar(er)

hallo på do.

jeg fikk ikke skrevet noe i går, så jeg tenkte jeg
skulle ramse opp hva jeg gjorde både i går og i dag.

i går stod jeg opp i halv elleve tiden, og gikk i dusjen. når jeg våknet så jeg på mobilen og der var det en meldig i fra johanne som spurte om vi skulle ta en tur til byen. det hadde jo selvfølgeig jeg lyst til. melinda, min søster, ble også med sammen med karen, søstra til johanne. vi koste oss masse! vi var på kjøkkenskapet og etter det gikk vi og kjøpte milkshake på McDonald's. vi gikk også på mange butikker. vi løp rundt.  jeg kjøpte ei ny jakke. den ble jeg kjempe fornøyd med. jeg legger ut bilder senere, for som sagt er dataen litt klikket for tiden. -.- skal legge dem ut så fort som mulig.  men nok om det.
når vi skulle hjem fra byen ble johanne og karen med meg og melinda hjem. meg og melinda hadde syklet på våre cruisere ut til andøykrysset. så når vi skulle hjem, så la vi alle posene oppi kurva mi på sykkelen. helt utrolig at det var plass til alle! eller foressten så hadde karen en pose selv som vi ikke hadde plass til. :-P men når vi skulle sykle hjem så hadde vi jo bare to sykler og vi var jo fire. så da syklet jeg mens karen satt på stanga mellom styret og setet. og melinda satt på styret på den andre sykkelen mens johanne syklet. så på kvelden fikk vi besøk av mange folk. vi så på det store korslaget, siden vi kjenner tre stykker som var på team venke, men de røyk jo ut i går.

i dag har jeg og melinda vært hos johanne og karen. når vi kom opp, kom silje også. vi var ute nesten i hele dag! når vi nettopp hadde kommet, hadde vi lillebror i midten litte grann. men etter det hadde vi kickass med håndball, festlig. jeg kom faktisk ikke i veggen :-D men det vi gjorde mest mens vi var ute var å hoppe ball. det var ganske gøy faktisk :-P så når vi ble litt leie av det gikk vi ned på lekeplassen og der har de mange gøye ting faktisk. hahahah. lenge siden jeg har gjort sånne ting . når vi gikk hjem der i fra ringte sarah og spurte om hun også kunne komme opp til karen og johanne, og det kunne hun. så da spilte vi kort. - et spill som heter games. det er et gøy spill. etter det gikk vi på en annen leksplass rett ved huset nesten. der har de en håndballbane. der hadde vi håndball-rasken. så ble vi hentet.
det var min helg.
vi blogges

- miriamDATO: 03.apr.2009 / KLOKKESLETT: 17:11

2 kommentar(er)

nå har jeg nettopp laget ny header. jeg har tatt i bruk picnik og paint som alltid, og nevnet noen av de tingene som jeg digger mest. du kan bare si hva du synes, og hva som kunne vært bedre. :-)
vi blogges

- miriamDATO: 03.apr.2009 / KLOKKESLETT: 16:34

1 kommentar(er)

ja, i dag har det vært et utrolig deilig vær! jeg har bare gledet meg til friminutt mens jeg har sittet inne i timen og sett ut. sola har skint og varmen har faktisk vært der. når vi hadde utegym gikk vi faktisk bare i t-skjorter og topper.  men, på skolen stinker det så sykt dritt, de har gjødsla på en gård rett opp forbi. men det var jo deilig vær, og det betyr mest.

vi fikk beskjed på tirsdag om at vi skulle ha kosetime i dag. så i går var jeg med mamma og kjøpte godteri som jeg skulle ha med. men i dag når jeg kom på skolen, så skulle vi ikke ha med oss godteri, så jeg var den eneste! men, det ga jo jeg selvfølgelig blaffen i. så jeg spiste godteri sammen med mari, magnus n. og andreas i naturfag timen, som de fikk av meg. jeg er utrolig snill, jeg vet det.  men meg og magnus har alltid våre diskusjoner, og han kan faktisk plage utrolig mye, men jeg er selvfølgelig alltid snill med han. jeg må slutte med det. men, jaja.

i dag skal jeg faktisk gå sammen med mange tøffe folker, andrea celine, med sin evig fete latter er inkludert. mange andre tøffe også selvfølgelig. men hvertfall. nå stikker jeg. :-P
vi blogges

- miriamDATO: 02.apr.2009 / KLOKKESLETT: 21:51

1 kommentar(er)

i dag har det vært en nok så normal dag. når vi kom på skolen, fikk vi beskjed om at vi skulle ha lekseprøve, det var teit :-P men vi får ikke karrakter på den så, det gjør ikke noe vi hadde fremføring i samfunnfag også, det gikk helt greit . men hvertfall.. når jeg kom hjem fra skolen, var det bare å spise litt og sykle rett på trening. det var faktisk en anderledes og ganske gøy trening i dag. meg og vilde startet treningen med å le litt; ane heeer ! hahahahahah. ja og på terninga hadde vi faktisk aerobic og styrke. det var deilig å få litt ordentlig trening :-D men nå tenkte jeg at jeg skulle legge ut noen bilder under her fra i går når jeg løp, og fra tirsdag på utkledning, men nå har det klikka, så jeg legger det inn når det funker, det kan hende det tar litt tid.
vi blogges

- miriamDATO: 01.apr.2009 / KLOKKESLETT: 20:50

2 kommentar(er)

hei på dere :-)
nå sitter jeg her, kom gjust ut av dusjen etter den herlige joggeturen sammen med min bestejente, mathilde. også så deilig vær det var!

tror det eller ei, jeg måtte ta bilder, med min GOOOODE mobil. huff. men, men, nok om det.
jeg og mathilde jogget som sagt bort til karrushallen i halv fem tida, og var på karrus klokka fem. der så vi på en treningskamp mellom våg og vindbjart. men vi trodde kampen sluttet klokka seks, men den sluttet ikke før halv syv. så da stakk vi klokka seks. hahah. så skulle egnetlig tu med andreas, men han sendte melding når jeg var karrus, og da kunne jeg jo ikke. men så spurte jeg om vi skulle ut når jeg kom hjem heller og det skulle vi egentlig, men da gikk det kamp på tv, men det går fint for vi skal gå sammen en annen dag, nemlig.
åja, også hadde vi jo tyskprøve i dag. jeg øvde ikke å veldig mye i går, men følte det gikk bra da så. håper jo på en god karrakter men det er jo ikke sikkert x)
men nå stikker jeg, også legger jeg heller inn bildene jeg tok i dag på joggeturen, og de jeg tok i går på utkledningen i morgen. jeg skal se UGLY BETTY, så ha det bra :-D
vi blogges

- miriam
Design av

hits