DATO: 18.apr.2011 / KLOKKESLETT: 00:33

5 kommentar(er)

Jeg benytter muligheten imens Miriam er i Latvia, til å skrive et aldri så lite gjesteinnlegg. Hun kommer nok til å bli litt sur når hun ser at jeg har logget inn på bloggen hennes, men hva forventer hun når jeg vet passordet hennes?

Ville bare si at jeg savner deg allerede og håper at du koser deg der nede. Satser på at du har masse gøy og spennede å fortelle meg når du kommer hjem!

Du er nødt til å være verdens beste storesøster! Såå glad i deg♥

Suss og nuss fra Melinda 

edit; dere lurer på hva Miriam og Andrea sin blogg er, den heter så lett som andreaogmiriam.blogg.no 
DATO: 14.apr.2011 / KLOKKESLETT: 16:05

3 kommentar(er)

Hei, ja..

Jeg vet jeg har en blogg.. Eller to faktisk. Har laget meg blogg sammen med bestevenninna mi, Andrea, og har i det siste prioritert den nye mer en denne gamle kjerra her. Gammel og god sier dere, blanke ark sier jeg i dette tilfellet. Men så vet dere hvor jeg befinner meg henne. Legg oss til som venn her! Vi skal oppdatere dere ofte, så bare å følge med!


Forresten er jeg ferdig med alle årets tentamner, så jeg er helt i lykkerus atm!

Legge oss til som venn?
Hva synes du om at vi har laget blogg sammen?

♥Miriam
DATO: 12.apr.2011 / KLOKKESLETT: 21:35

4 kommentar(er)

skole, skole og atter skole. Alt jeg skriver om, og bruker tiden på om dagen. Blir så frustrert. Men nå er marerittet endelig snart over. Det gjenstår kun en tentamen på torsdag, så er jeg ferdig! LYKKE! Appropos skole, gikk mattetentamen så som så. Satser på å beholde stanpunktkarakteren fra i fjord, og at tentamen ikke trekker så veeeldig ned. Men nå begynner paradise, så vi blogges bare, sweethearts!


hahaha, faaaail. opp-ned

Mye skole hos dere også?

♥Miriam
DATO: 11.apr.2011 / KLOKKESLETT: 14:44

4 kommentar(er)

Kom hjem for en stund siden, men soling stod først på planen, og nå står det i grunnen matte, som det også gjør for hele resten av dagen. I morgen er det mattetentamen, og jeg gleder meg virkelig til å få den unnagjort, og komme et skritt nærmere en herlig påskeferie! Men det blir ikke bare matte, blir vel som alltid en mandagsbonus; to timer med trening. LOVE

Men back to matteboka! Snakes on a plane!


Bilde fra jeg var på egon forrige uke med mine kjære Johanne og Julie.

Mattetentamen i morgen?
Sol hos dere i dag?

♥Miriam
DATO: 09.apr.2011 / KLOKKESLETT: 14:46

7 kommentar(er)Synes?

¢¾Miriam
DATO: 09.apr.2011 / KLOKKESLETT: 14:17

4 kommentar(er)

Her er innkjøpene mine i fra det heidundrende salget på bikbok her om dagen. Ble ikke så mye, men Latvia nærmer seg med stormskritt, så mer enn dette hadde jeg ikke råd til akkurat nå.
 
bluseting i silke, ny favoritt allerede!

asymetrisk body. love it!


til slutt verdens fineste øredobber! disse blir nok med meg på dansegulvet i dag, gitt. LOVE

Synes?
Noe du likte?

♥Miriam
DATO: 09.apr.2011 / KLOKKESLETT: 12:49

3 kommentar(er)

Hei, god morgen til dere syvsovere og god natt til dere som ikke har lagt dere enda.

Jeg for min del har vært oppe å gått siden klokka slo seks i dag morges, og resten av dagen kommer til å gå i sneglefart. Skal nemlig ikke spille før i sekstiden igjen, og så blir det hjem og stelle seg for å dra på disco med Rina. Blir fett. Men før den tid skal det kjempes og løpes før vi kan ta en natt søvn for å bli klare til morgendagens sluttspill. Ah, jeg elsker cup♥

Nå skal jeg ta bilder av innkjøpene som jeg egentlig lovet dere i går. Liar


Hva har du gjort i dag, så langt?

♥Miriam
DATO: 09.apr.2011 / KLOKKESLETT: 01:22

2 kommentar(er)

Har hatt en koselig kveld med den beste. Nå hopper jeg i loppekassa i og med at jeg skal opp å hoppe igjen i seks tiden i morgen. Har ikke annet å si enn god natt!Har du hatt en fin kveld?

♥Miriam
DATO: 08.apr.2011 / KLOKKESLETT: 17:08

5 kommentar(er)

Heisann!

Da har jeg sittet og telt igjennom, og har som dere sikkert vet brukt random.org når jeg skulle trekke. Veldig gøy at så mange melder seg på når jeg har konkurranser, så kanskje det kommer flere en gang i tiden..? Hvem vet? Må bare sjekke opp litt med noen sponsorer, så skal jeg se hva jeg kan få til! Wihu!
Men nå til overskriften;

Denne gangen var det to vinnere, og vinnerne denne gangen ble:
Mathea Fiskaa (nr.14)
Leif Andre Abrahamsen Miranda (nr. 4)

Gratulerer så mye! Dere får solkortene i nærmeste framtid!Ble det du som vant?

♥Miriam
DATO: 08.apr.2011 / KLOKKESLETT: 16:04

1 kommentar(er)

Så derfor tar jeg sjansen, og krysser fingrene, og tærne får den saks skyld i håp om å vinne den nye Escada parfymen som blogg.no deler ut til 50 heldige!

 


Klikk her for å se hvordan du kan få Taj Sunset!
DATO: 08.apr.2011 / KLOKKESLETT: 15:15

4 kommentar(er)

Heisann!

Ble ikke noe blogging i går fordi blogg var nede. I hvertfall her.. Men det får gå. Senere kommer det innkjøp fra i går, og vinnere av konkurransen. Skal trekke dem i fem/seks tiden, så det er bare å fortsette med påmeldingen til den tid. Men ellers er alt bare bra, og hvis noen fortsatt lurer så lever jeg i beste velgående.

I morgen blir det opp i seks tiden for å spille turnering. LITT irritert over klokkeslettet, men ellers gleder jeg meg MAX, selv om vi er i pulje med J16.Skal du spille turnering i helga?

♥Miriam
DATO: 06.apr.2011 / KLOKKESLETT: 13:40

3 kommentar(er)

Hei skjønne!

Endelig er det en ting mindre å tenke på. Jeg er ferdig med sidemål tentamen, og det føles herlig! Nå gjenstår det to stykker før det blir en velfortjent påskeferie. Ah, som jeg lengter etter ferie i disse dager, når skole tar all tid og krefter. Er det ikke det ene, så er det det andre. Skal bli så deilig å komme seg vekk litt i påska å se hvordan folk i Latvia har det. Skulle i grunnen ønske jeg fikk reise før jeg skulle ha den tentamenen jeg hadde i dag, så jeg kunne skrevet om meningen med livet.. Men jaja, blir herlig å ha litt "fri" i Latvia, og slippe å tenke på alt som hadde kommet rett etter ferien i såfall.Noe du gleder deg til?

♥Miriam
DATO: 05.apr.2011 / KLOKKESLETT: 20:56

3 kommentar(er)

Heyhey!

Nå skal jeg gjøre siste shinigen på artiklene jeg har begynt på, før jeg tar turen opp til Martine og ser paradise sammen med henne. Regner med jeg er godt rustet for nynorsk tentamenen som er i morgen nå. Satser i allefall på det. Vi blogges bedre i morgen, da skal jeg kun på et infomøte om øvelseskjøring, og ingenting annet. Så det blir awesome!


blir litt redd av dette bildet, men finner ikke noe annet akkurat nå. kos dere ♥

Hva skal du i kveld?

♥Miriam
DATO: 05.apr.2011 / KLOKKESLETT: 15:29

2 kommentar(er)

Pizzaen står i ovnen, og jeg klar for nok en dag med pugging. I morgen blir det nynorsk tentamen med en saktekst. Kunne det blitt verre? Jaja, det skal nok gå bra, ettersom jeg har funnet litt inspirasjon på nettet! Men nå må jeg nesten begynne å handle, og ikke bare sitte her å skrive om det. Vi blogges, babes!


Blir vel sittende her utover ettermiddagen og kvelden... Eller fram til jeg skal opp til Martine og se ph og hotel cæsar med henne da!

Hva skal du i dag?
Nynorsk tentamen snart?

♥Miriam
DATO: 05.apr.2011 / KLOKKESLETT: 07:52

7 kommentar(er)
Jaudå, her har dere dagens! Nå må jeg stikke. Alltid like gøy å bruke hjelm til skolen, så jeg må fikse håret på nytt igjen på doen. fun in the sun. Men hadebra! Kos dere på skolen :-)

Synes?

♥Miriam
DATO: 04.apr.2011 / KLOKKESLETT: 18:00

6 kommentar(er)

Heyhey!

Da syntes jeg at det var på tide med et nytt design, så jeg tok meg tid til å fikse på det, og syntes det ble ganske fint. Har fortsatt et par småting som skal fikses før jeg kan si at det er helt ferdig, men det får jeg ta senere. Nå skal jeg rocke litt med rockeringen, før det blir lekser etterfulgt av trening. Deilig dag i grunn.Hvordan har din vært?

♥Miriam
DATO: 04.apr.2011 / KLOKKESLETT: 13:02

13 kommentar(er)

Heyhey!

Norsktentamen er overstått, noe som betyr at det KUN er tre igjen... heh. Neida, skal se det fra den lyse siden i dag, og si at jeg er fornøyd. Satt søren meg lengst av alle. Flink jente. Tror jeg skal være fornøyd med det jeg leverte inn, og satse på å komme opp en karakter fra i fjord, hvis jeg er heldig. jiho
Har også trykket i meg en god del druer og jordbær, så i grunnen rart ikke de tyter ut av ørene mine elns. Men OK.Hvis dere ikke ser det, så er det tentamen i dag... Tentamen betyr null sminke, så jess. Penhet på jord.

Hva skal du i dag?

♥Miriam
DATO: 04.apr.2011 / KLOKKESLETT: 07:54

1 kommentar(er)

Heisann!

Daffeklærne er inntatt og veska er pakket. Jeg er klar for tentamen. Nå skal jeg se om jeg kan få i gang scooteren, og om jeg klarer å få meg helt til skolen med en GIREmoped. Wish me luck!


rrrrrandom

Har du tentamen i dag?

♥Miriam
DATO: 03.apr.2011 / KLOKKESLETT: 22:06

3 kommentar(er)

Walla!

Kom inn døra for ikke veldig lenge siden etter å ha tilbringt kvelden i filadelfia. Resten av dagen gikk bort i besøk hos mammas tante faktisk. Nå koser jeg meg med en kaffe mens jeg forbereder meg smått til morgensdagens norsk tentamen. Tror det skal gå greit. Har i allefall allerede holdt av en boks druer, og en med jordbær i fra kjøleskapet, så jeg skal i hvertfall ikke sulte. Skrivingen derimot. Neida, satser på at det går over all forventning, og at jeg ikke har like lite inspirasjon som i fjord.

Men det som egentlig skulle inn i dette innlegget var et par bilder fra i går. Jeg koste meg max med tre stk herlige jenter, og en gutt litt senere på kvelden da. Meeen, ingen jentekveld uten gutter..
Var ikke hjemme før halv tre i natt, men det gikk greit. Blir vel tidlig kveld på meg i dag, så det går sikkert greit :-)

Det siste bildet stjal jeg fra Julie, men vil tippe at det går fint. Julie, du skal få en klem. HA-HA. Intern greie. off

Gjorde du noe spesielt i gårkveld?
Hva har du gjort i dag?

♥Miriam
DATO: 02.apr.2011 / KLOKKESLETT: 20:05

6 kommentar(er)

Heihei!

Nå har jeg dårlig tid, men her får dere kveldens antrekk. Nå stikker jeg opp til Julie på jentekveld. Blir kos!

Ikke så lett å se kanskje, menmen! Må stikke!

Synes?

♥Miriam
DATO: 02.apr.2011 / KLOKKESLETT: 17:43

101 kommentar(er)

Heisann!

Siden jeg er så sur i dag, gidder jeg ikke å blogge så mye, og det jeg blogger blir heller ikke særlig bra. Derfor velger jeg heller å starte opp med enda en konkurranse hvor premiene er to solkort til en verdi av 100 kr!
Du trenger heller ikke denne gangen å ha blogg, men spamming er ikke tillat. Da sletter jeg kommentarene, og du får ikke delta.

Det du må gjøre for å delta er:
♦ Legge ut linken til dette innlegget på facebook eller bloggen din.
♦ Legge igjen linken til facebookprofilen din / blogginnlegget slik at jeg kan sjekke om du har gjort det.
♦ Du kan delta kun EN gang pr. dag.
♦ Du må også denne gangen være fra Kristiansand, i og med at Royal Sun kun finnes her enda, desverre.Er du med?

♥ Miriam
DATO: 02.apr.2011 / KLOKKESLETT: 17:17

3 kommentar(er)

Antrekket for i gårkveld kommer her!


ææsj, hater håret mitt på disse bildene, men /care.

Men nå er jeg sur, hade!

Synes?

♥Miriam

Design av

hits