DATO: 26.mai.2009 / KLOKKESLETT: 16:19

2 kommentar(er)

naaaaaaaam x 10000000jess! dagen begynte helt vanlig. jeg var på skolen som vanlig, syklet hjem og satte meg i sofaen for å se på one tree hill. når det var ferdig kom mamma hjem. hun kom inn med veska si, og tok opp tre store konvorlutter med navnet til meg, melinda og johan på. for å gjøre det litt spennende, sa hun at alle skulle gå opp på hvert sitt rom, og ingen fikk åpne konvorlutt før hun sa i fra. alle stod helt klare, og kjente på den som om den var en julegave. da sa hun det: NÅ! jeg rev opp konvorlutten, og så bare ordet ' mallorca '. jeg ropet og, skrek. jeg skal til mallorca! på lappen stod det: '' vil du være med til mallorca ? vi reiser om 6 dager. mamma, johan, melinda og miriam. '' på lappen hang det 110 euro, som er 1000 norske kroner. jeg gleder meg så sykt! akkurat i dag på skolen snakket alle om hva de skulle i ferien, og om de skulle reise noen steder snart osv. mens jeg sa at jeg ikke skulle noen ting, men jeg tok feil! her er et bilde av hotellet vi skal på. nå gleder jeg meg! har allerede begynt å pakke, så .. :-D
vi skal deeeeeeeeeer

vi blogges happyfaces.

- miriamDATO: 22.mai.2009 / KLOKKESLETT: 10:10

1 kommentar(er)

yesmanposterhei.
i dag har jeg ingen spesielle planer, men må lese litt til en rle-prøve vi skal ha på tirsdag siden jeg ikke kan lese på lørdag eller søndag for da er det turnering på gang. så da får det bare bli en sånn 'gøy' dag.
men johanne har forressten spurt meg om vi kanskje skal finne på noe i dag, siden jeg ikke kunne i går. så vi får se hva denne dagen fører til.
ja, i går kveld var jeg forressten hos bente sammen med mathilde og mari. vi så film, det het YES MAN, den handler om en man som egentlig er veldig kjip, og ikke er med på noen ting, men så får han en brosjyre av en venn der det står om et møte som handlet om ordet ja, og om at ordet ja er det nye nei. åsså blablabla. til slutt må han ( carl ) si ja til alt, selv om det er noe han ikke vil, og sier han nei skjer det noe fælt. vi fikk desverre ikke sett filmen ferdig, det var omtrent 20 minutter igjen av filmen når mathilde måtte gå. det var hennes film. hun måtte hjem klokka ti siden hun skulle reise i dag med tog i 9 tiden. så derfor.
men nå tenkte jeg at jeg kanskje skulle gå opp å ta på noen andre klær siden jeg sitter her i shorts. når jeg våknet kokka 8 i dag, skinte sola rett inn i fjestet mitt. for å få med meg mest mulig sol, heiv jeg derfor på meg tøyet før jeg løp ned for å nyte sola. men etter at jeg hadde stelt meg, var sola borte! gjett om jeg ble sur. så da var det bare rett inn på dataen for å sjekke siste nytt ;D så blir det kamper på meg i morgen, hvor det virkelig gjelder å yte sitt beste. også ønsker jeg alle fotballguttene som er på turnering i danmark lykke til, og håper at de vinner .
vi blogges

- miriamDATO: 21.mai.2009 / KLOKKESLETT: 19:25

5 kommentar(er)

dsc00037heisann!
nå skal jeg fortelle dagens historie.
det hele begynte med at når åpnet øynene i dag morres, rundt klokka halv 11, var det første jeg kunne se en søt, liten edderkopp. æsj! noe dere kanskje ikke har bruk for å vite men som bare må sies, er at det absolutt verste jeg kan tenke meg er akkurat edderkopper. så da var eneste løsning, ikke å ta den, men å rope på mamma og pappa. når mamma kom inn på rommet mitt og spurte hve det var, svarte jeg at det var en edderkopp, og hun lurte på om det var en sånnen som spiste 14 år gamle jenter. det var det heldigvis ikke.
når edderkoppen var blitt tatt hånd om, fant jeg tøy, og løp ned og stelte meg. vi skulle nemlig i dyreparken, min søsters hjem. der var jeg med familien.
vi tok bob-banen, tømmerenna, og jeg tok storslegga, og meg og pappa tok fyrtornet sammen.
før vi skulle gå, hadde jeg lyst til å prøve å vinne sjokolade. så jeg prøvde. jeg var usikker på om jeg skulle velge 12 eller 4, så det endte opp med at mamma og meg tok begge tallene. og gjett hva? jeg vant igjen! så nå har vi 2,5 kilo sjokolade hjemme, siden jeg vant jo toblerone på syttendemai. men, jeg har enda godtestopp, så vi får se ;-D
når dyreparken nesten stengte gikk vi hjem igjen, og på veien stoppet vi på McDonald's før vi kjørte hjem. for å si det sånn var det ikke lite krangling i bilen. med to aper som søsken, er det ikke rart det blir krangling i et baksete. ha-ha.
vi blogges

- miriamDATO: 20.mai.2009 / KLOKKESLETT: 12:45

1 kommentar(er)

heisann på degsann :-)
jeg er hjemme allerede. du skjønner, det hadde seg nemlig sånn at Tove, vår tysklærer var borte, eller var på et møte eller kurs eller et eller annet, så vi fikk fri siden det ikke var noen lærere som kunne ha oss :-D
så idag har skoledagen bestått av en norsk-lesetime, mattetime med prosentregning og to gymtimer som faktisk nok var ganske gøye. så etter det var det bare å komme seg hjem, slenge seg på sofaen, og gå inn på data'n før jeg skal på trening klokka fire. også er det jo faktisk fri i morgen og på fredag. åh, som jeg elsker mai måned. den er proppfull med fridager og gøye ting. men, tentamner er ikke noe jeg er så fan av, at det gjør noe. men jeg overlever.

vi skal forressten spille turnering til helga. elkem solar cup ( våg cup ) det skal bli gøy. men verken mari som er keeper eller mathilde som er strek har mulighet til å komme på turneringa, så vi sliter litt akkurat der. men da er det bare til å jobbe enda hardere og konsentrere seg mer, så satser vi på å klare det :-) håper vi kommer lenger i denne turneringa enn vi gjorde på kif cupen. ha-ha.
men nå for jeg vel bare begynne å øve til en teit rle-prøve. huff.
vi blogges

- miriamDATO: 18.mai.2009 / KLOKKESLETT: 14:29

3 kommentar(er)

hei på deg.
kan ikke akkurat si at jeg ikke er hyper i dag. har nemlig drukket x-ray mens vi hadde tentamen. klarte ikke å sitte så veldig lenge uten å le nei -.- skolelivet mitt går for det meste ut på latter. hvertfall friminuttene.
jeg kan ikke noen utrykk for hvor deilig det er å være ferdig med norsk tentamen. det er en deilig følelse.
norsk tentamen, er nesten den verste tentamenen synes jeg. det er liksom ikke noen fasit. man må dikte opp alt selv, å finne ut av alt selv. men, men.
nå er det matte tentamen som står for tur den 29. mai. men da er ikke jeg her, da er jeg nemlig i oslo. så jeg må ta den på 'oppsamlingsdagen' eller hva det nå kalles. da kan det hende jeg får vite noen spørsmål i forveien..?
deretter blir det engelsk tentamen den 2. juni tror jeg. engelsk er desidert det faget jeg er dårligst i -.- fikk 4 i skriftlig og 5 i muntlig på kortet.
men nå skal jeg spise ferdig og stelle meg til løpetrening. så ber vi om at det ikke blir regn. det er ikke like gøy å løpe da .
vi blogges

- miriamDATO: 17.mai.2009 / KLOKKESLETT: 22:25

1 kommentar(er)

jeg starter innlegget med å si gratulerer med dagen til alle som leser, og håper at dere har hatt en like topp dag som det jeg har. også gikk det jo forresten veldig bra med alexander rybak i går på MGP.

jeg våknet halv åtte - åtte tiden for å rekke å stelle meg. når jeg var ferdig, fant jeg fram flaggene, og spiste frokost. så tok vi et bilde av søskenflokken på morgenen, som dere ser.

oss 4e


så halv ti skulle vi møte for å gå i barnetoget. jeg synes ikke alltid at det er like gøy å gå i syttendemaitog, men føler ikke at dett blir noe syttendemai uten. når vi var ferdige med å gå i tog, endte vi opp på møvig skole. der gadd vi ikke å vøre særlig lenge før vi gikk hjem. når vi var på skolen, skulle jeg kjøpe en pølse siden jeg var blitt så sulten. men jeg stod i kø i en halvtime uten å få kjøpt en eneste pølse. folk som alltid hilser, smiler og virker hyggelige når jeg møter på dem, var de som var verst til å snike. jeg ble så sykt irritert, så til slutt endte jeg opp uten noen pølse, men gikk heller hjem for å spise middag i stedet.
når vi hadde spist gikk vi inn til byen for å sjekke ut tivoliet før jeg skulle gå i borgertoget. for å komme til tivoliet, måtte man gå et stykke. det var på odderøya, for dere som vett hvor det er. når vi hadde vært på tivoliet, gikk vi bort til torvet hvor vi skulle møte for å gå i borgertoget. det var så sykt mange som brukte sånne sprayflasker med sånne fargeting og snøspray. jeg fikk selvfølgelig hele håret fullt. -.-
deretter var vi på tivoliet igjen, og etter det var vi hos familien aaneland. jeg vant sånn stor sjokolade! eller pila på snurrehjulet, kom mellom 23 og 24. nummer 24 var mitt, og 23 var ei på ril sitt. så vi kunne velge om vi ville dele premien eller om vi skulle gjøre om på nytt. vi synes at det hadde vært litt dumt hvis vi hadde gjort på nytt, og ikke vunnet. så vi delte heller. vi valgte toblerone. siden jeg skal begynne med godtelov allerede sånn ca. i morgen, var dette en super gevinst som skal ligge å friste meg framover... men jeg overlever.

liker du å gå i syttedemaitog ?
var du på tivoli på syttendemai ?
vant du noe ?

vi blogges

- miriamDATO: 11.mai.2009 / KLOKKESLETT: 15:02

3 kommentar(er)

jeg glemte å nevne at jeg var på jentekveld hos malene c. på lørdag. sava kos! det var meg, mari, hilde, bente og malene . sykt skjønne jenter egentlig, vi spiste en kjempe god pizza, så lagde vi mislykka sjokoladekake. til den hadde vi is og varme bær. nam.
jeg tok seff noen bilder, ikke noe utenom det vanlige.
p5090797

malles høydepunkt. mislykka og dream-is. og bær, men de er ikke på bildet .

p5090791
mari er nerd, selv når hun baker! :-O
men, hun er min nerd.

gidder ikke legge ut flere.
vi blogges

- miriamDATO: 10.mai.2009 / KLOKKESLETT: 22:17

3 kommentar(er)

fiiiiiiiiinnå har jeg nettopp gått gjennom et par nettsider med klær. var blant annet på motehus.no. mamma, les det en gang til. siden jeg vet at du er inne på bloggen. så bare til din info, så ønsker jeg meg denne :-)
fant mye fint, men ikke så mye som var super spesielt. men fant denne, som jeg synes var kjempe fin!
virkelig noe jeg ønsker meg nå før sommeren .

vet du om noen bra nettsider med klær som kan anbefales ?
vi blogges

- miriam


DATO: 10.mai.2009 / KLOKKESLETT: 12:58

0 kommentar(er)

heisann :-)
i går gikk enda en dag med til shopping i byen. jeg hadde egentlig avtalt med andrea celine at vi skulle på vågsbygd senter først, for å si hei til ingvild som skulle jobbe på geheb, også skulle hun kjøpe ny rettetang. etter det skulle vi enten til byen eller sørlandssenteret. men siden andrea skal til tyrkia om litt mer enn en uke, så ville hun spare penger. det skjønner jeg jo. men da ringte johanne til meg å spurte om vi skulle finne på noe, og det ville jeg jo. rett etter jeg hadde snakket med johanne, ringte andrea bergum også. hun lurte på om jeg ville være med til byen. så da avtalte vi at alle tre skulle. så vi avtalte et klokkeslett. men da fant andrea ut at hun måtte vaske først, så da spurte meg og johanne om vi bare kunne gå til byen, å om vi bare kunne møte henne når hun kom. vi ble enige om det da. men når meg og johanne hadde vært i byen en stund, fikk jeg en meldig om at hun ikke rakk det allikevel. så da ble det bare en bytur på meg og johanne, da. kan ikke akkurat skryte på meg at jeg kjøpte så veldig mye. men kjøpte to pakker med hårstrikk for mamma, også kjøpte jeg et par med noen perlespenner jeg skal gå med på syttende mai og en ny bh. det trengte jeg. 

i dag våknet jeg tidlig, tror det var i halv ti tiden. men jeg fikk ikke sove lenger siden i går våknet jeg ti på tolv, så da fikk jeg ikke sove så veldig lenge i dag. men i dag skal jeg og melinda opp til bråvann til johanne og karen. meg og johanne skal hvertfall gå sammen med rina. vet ikke om melinda og karen skal det. men før jeg skal opp der, skal jeg farge håret. håret mitt ser ikke bra ut akkurat nå. noen steder er det lysebrunt, mens andre steder er det mørkere, og i tillegg har jeg en enda litt lysere ettervekst. huff da, det er en salig blanding oppi der nå skal jeg si deg.

kanskje noe i den duren
jeg skal farge håret denne fargen. hvertfall noe i den duren. satser på at det går bra, og at jeg blir fornøyd, hvertfall nå rett før 17. mai.

hva skal du gjøre i dag ?
har du farget håret før, hvilken farge ?
vi blogges

- miriamDATO: 07.mai.2009 / KLOKKESLETT: 22:21

1 kommentar(er)

hei på deg.
i det siste har jeg gått mye med martine, andreas og andrea celine.
noen av de jeg digger mest å gå med.
i stad ble jeg også ferdig med arbeidsplanen. hadde skikkelig mageknipe. vet ikke hvorfor, det bare kom plutselig, men det har heldigvis gått over :-) så det er jeg glad for .

nå blir det også mange bursdager fram over.
jeg gleder meg, jeg elsker bursdager! det er så koselig å være sammen med alle de beste jentene og guttene. 
jeg skal i bursdag til julie i mårra, andrea og mathilde på tirsdag, og så vet jeg at ingvild og mari har bursdag snart. mathea og ane har også hatt bursdag for en stund siden. så det ser jeg fram til. jeg har noen kosehelger i vente !

redigerte et bilde i stad .
min jente og meg

vi blogges

- miriam
Design av

hits