DATO: 29.jun.2009 / KLOKKESLETT: 21:29

2 kommentar(er)

ja, ja. jeg vet det er lenge siden jeg har blogget nå. men jeg vet rett og slett ikke lenger hva jeg skal blogge om. og det kommer heller ikke til å bli noe særlig blogging på meg i sommer heller, men kommer jeg over noe å skrive om, eller noe gøy jeg har opplevd, kan det hende at det kommer noen små innlegg innimellom. så hade så lenge, også kan det være at jeg starter opp for fullt til høsten igjen. har hvertfall bedre ting å gjøre nå om sommeren enn å sitte inne å blogge. det tror jeg dere forstår, også håper jeg virkelig for deres skyld at dere har bedre ting å gjøre enn å lese min og alle andres bogger. 
ikke vet jeg, men vi blogges hvertfall  :-)

- miriamDATO: 17.jun.2009 / KLOKKESLETT: 07:32

2 kommentar(er)

hei alle mine morgelfugler :-)
nå er jeg sånn ca. ferdig med å stelle meg. skal møte andrea celine som jeg skal ta følge med. vi skal gå 10 på 8, siden vi skal på kiwi. skoledagen idag blir deilig. vi skal først se på film sammen med alle klassene i miljørommet i de to første timene, og etter det skal vi på andøyajordet, som er ganske deilig siden jeg bor på andøya! så nå skal jeg ta siste innspurt på sminkinga før jeg stikker. kommer nok flere innlegg fra meg senere i dag, om gårsdagen. men nå må jeg løpe!
vi blogges

- miriamDATO: 15.jun.2009 / KLOKKESLETT: 13:59

1 kommentar(er)

                                                                                                                                    
solskinnbredde280864mkom nettopp hjem fra skolen for så å slenge meg i sofaen for å blogge et innlegg, på en travel, men deilig dag! livet er bare helt supert akkurat nå. skulle ønske det alltid var sånn. i dag våknet jeg klokka halv syv av mobilen min, som var skrudd på alarm. jeg skulle nemlig lese litt på framføringa mi, og 'pynte' i RLEboka. det gikk helt greit på framføringa, og RLEboka ble samlet inn. jeg fikk også tilbake RLEprøven min. fikk 5er på en B-prøve. tror det var det beste.? ikke vet jeg, men samma det, ble hvertfall fornøyd. :-D det meste har gått min vei idag. bortsett fra gymmen, hvor jeg har skadet meg mye i det siste. men skal ikke jeg plage dere mer med mine skader og slikt. Livet er HERLIG! når jeg sier det, tenker jeg, bare å vite at ferien er så nær. at det bare er 6 dager igjen med skole, det er deilig. og når man kikker ut av vinduet og ser en skyfri himmel, og det ikke er et eneste vindpust ute. fantastisk! ikke minst at alle prøver og framføringer og hva det måtte være, er i boks. tror nesten det er det deiligste. fikk forresten 6er på tyskprøven som jeg skreiv om i et tidligere innlegg. jeg som ikke var forberdt en gang. døds fornøyde meg, skal ikke skryte noe mere akkurat nå, for jeg må nemlig finne et sagn i lekse, og etter det blir det soling, dusjen, møte med håndballskolen og deretter håndballavslutning på meg, kos dag!
hva tenker du om at det snart er ferie?
vi blogges

- miriamDATO: 11.jun.2009 / KLOKKESLETT: 16:29

0 kommentar(er)

hei igjen alle sammen!
lenge siden sist jeg blogget, men dere som har fulgt med har nok fått med dere at jeg har vært på mallorca, også har jeg vært i oslo.
mallorca må være et av de fineste stedene jeg har vært! vi koste oss noe helt sykt der nede. kjøpte en del, var på stranda, bassenget, markeder og returanter hver dag omtrent. sykt kos!
en gledelig nyhet er at jeg er ferdig med de tentamnene som jeg skal ha i år! wohoo har hatt norsk og engelsk, også skal jeg ikke ha matte siden læreren sa at jeg ikke rakk det, så det ble det ikke noe matte på meg. men jeg har liksom fått nesten samme karakter på alle matteprøvene, så de sa at det ikke var så viktig. norsken har jeg faktisk fått tilbake. fikk 5. er ganske fornøyd med den, siden læreren sa at jeg hadde skrevet en god stil, og det betyr mye, haha. engelsken hadde jeg idag. det gikk helt greit. spørsmålene var innviklet så satser på at kanskje 3 er riktige. på stilen skreiv jeg om ei jente som skulle reise til et engelsk snakkende land og møte en venn fra internett. siden det var en oppgave. da skreiv jeg at hun ble kidnappet av en mann som hadde sagt at han var en liten jente som var like gammel som hovedpersonen. også blablabla også til slutt får de ringt til mora og hun ringer til politiet og masse tull......

i helga skal jeg i to bursdager til to søte jenter. oda og andrea.

andreas bjelle har kommet hjem :-D
orker ikke skrive mere..
vi blogges

- miriamDesign av

hits