DATO: 30.jun.2010 / KLOKKESLETT: 23:36

1 kommentar(er)

heihei!
etter middagen på Egon med Andrea, stakk jeg på joggetur. har jo trossalt bare ligget på latsiden i noen dager nå, så følte jeg måtte ta litt intiativ til å holde meg i form selvom det er ferie. kom hjem fra joggetur for en stund siden, så havnet jeg i sofaen med tven på. da kom jeg over kanal 4 elns. der viser de en forferdelig film. den er ikke skummel eller noe sånn, men den handler om ei dame som har vært gift med en mann i mange år. mannen hennes blir advokat og blir veldig rik. uten at hun får vite noe, har han et forhold til ei anna dame som han også får barn sammen med, og på bryllupsdagen kaster han henne ut av huset. så skjer det mye mer, men lenger har den ikke kommet. synes det er så utrolig dårlig måte å behandle andre på. blir så frustrert når jeg ser på sånn. men sånn ellers er alt bare bra.

bildet er fra da vi var på tur med klassen i Kjosdalen.

har du trent i ferien ?

♥Miriam
DATO: 30.jun.2010 / KLOKKESLETT: 15:38

7 kommentar(er)

Satt med nettopp ned på gulvet forran verandadøra, egentlig for å bytte sang, men så tenkte jeg å legge igjen et innlegg i samme slengen. Har ligget ute i sola med melinda en stund, og det er skrekkelig varmt ute, nesten ikke til å holde ut. Men jeg klager ikke! mye bedre dette enn regn og overskyet. veldig usaklig innlegg dette, men men.
Nå får jeg komme meg ut igjen, før melinda kommer og dynker meg med isbiter sånn som hun gjorde i stad. kosli♥

Et bilde fra i forgårs på stranda som ligger rett nedforbi huset.

er det fint vær hos dere ?
ligger du og soler deg ?

MiriamDATO: 30.jun.2010 / KLOKKESLETT: 12:31

1 kommentar(er)

heyhey!
Ikke så lenge siden jeg stod opp, så i skrivende stund sitter jeg og gjesper som jeg aldri har gjort noe annet. Planene mine for i dag er ikke store. Alt jeg vet så langt er at jeg skal ut og spise med Andrea, verdens koseligste jente. Det er så kjipt at hun må jobbe i morgen, har sååå lyst til å gå med henne på handelens dag, som er i morgen! Jeg gleder meg kjempe masse, ikke det at jeg skal ha så veldig mye, men det begynner å bli en tradisjon å stå tidlig opp den første torsdagen i juli, for så å dra til byen. Man møter så mange kjente som stresser jeg gjennom byen i hui og hast. Kjempe morsomt.

Bildet er av Andrea og meg, fra bursdagen til Julie.

Skal du på handelens dag ?
Er du ofte ute og spiser med venner ?
Jobber du ?


MiriamDATO: 29.jun.2010 / KLOKKESLETT: 22:48

13 kommentar(er)

oi, det var lenge siden! savner fortsatt å blogge, så jeg lurte i grunnen på hva dere synes om at jeg vurderer å begynne igjen ? jeg skal masse gøy i sommer så da blir det bedre oppdateringer, og mange bra bilder. skal bl.a. til sverige og tyrkia, og masse annet koselig sammen med mine kjære venner i sommer som kunne vært gøy å skrevet litt om.

så, hva synes dere ?

♥Miriam
Design av

hits