DATO: 31.jul.2009 / KLOKKESLETT: 13:25

0 kommentar(er)

hei og hadebra..
jaja, da reiser jeg også denne helga. dette er ikke tull, men hadde egentlig planer om å lage videbloggen i dag, eller i morgen. men nå blir det desverre ikke noe av det. sorry. men jeg kan love at jeg skal prøve å gjøre det fort jeg er tilbake igjen :-)
men nå skal jeg gå. skal først kjøre til lyngdal for å se min fetter spille en fotballkamp. etter det skal jeg kjøre videre til egersund, hvor tante og onkel bor. de er så snille og lar oss sove der. og i morgen så skal jeg på ikea og kvadrat. så det kan jo bli noe gøy ut av det ?
vi blogges

- miriamDATO: 29.jul.2009 / KLOKKESLETT: 14:37

2 kommentar(er)

dsc02977
hei alle søte lesere!
dette er et bilde av stranda jeg tilbrakte mesteparten
av gårsdagen på. ( paradisbukta på andøya ) stranda ligger nesten rett nedforbi huset vårt, så det er jo ganske deilig nå om sommeren, selv om dette kanskje ikke er den stranda jeg er mest på.. men nok om det. andrea sendte meg melding og spurte om jeg egentlig ville være med i dyreparken, men siden det var så sykt fint vær, så lurte jeg heller på om hun ville være med på stranda, også kunne vi heller gå i dyreparken en annen dag. så da blir det dyrepark på fredag for meg :-)
etter at vi hadde vært i paradisbukta noen timer, gikk vi hjem, og spiste.. vi avtalte egentlig å gå sammen på kvelden også, men det ble det ikke noe av.. men så spurte andrea celine om jeg ville være med ut, så da ble jeg med henne.. vi var i bingen litt. men etter hvert så stakk hun, og jeg satt igjen der med magnus, lasse, andreas, christian og broren hans. det førte jo til at lasse fortalte omtrent alle vitsene han kunne, men det var jo artig det ;-D
i dag har jeg egentlig ikke noen særlige planer. alt jeg vet er at jeg skal ut med silje og tk senere men vet ikke når, så jeg får vel bare hoppe i dusjen jeg da.

var du på stranda i går, hvis ikke, hva gjorde du da i det fine været ?
hvilke planer har du i dag ?
vi blogges

- miriamDATO: 27.jul.2009 / KLOKKESLETT: 23:48

0 kommentar(er)

hallo solstråler!
i dag har jeg vært på shopping. det er alltid gøy :-D
kjøpte ikke noe særlig, kun et hårbånd fra h&m til 10 kr.

men det jeg egentlig skulle si, var at jeg vet at jeg har lovet dere en videoblogg. men akkurat nå for tiden er jeg ikke helt i form, og webcam'et er ikke mye bra. så derfor må jeg bare lage en film på kameraet mitt, som jeg kommer til å publisere med en gang den er ferdig, og forkjølelesen er sånn ca. borte. så alt jeg trenger er litt tid, og håper dere skjønner hvorfor :-D

men jeg går og legger meg nå. kommer nok et innlegg i morgen også..
dsc02833
god natt !
vi blogges

-miriamDATO: 20.jul.2009 / KLOKKESLETT: 15:14

1 kommentar(er)

hei igjen.
jeg kom nettopp hjem fra joggetur. gjett hva som skjedde ? nei, jeg trynte ikke.
jeg satte flasken fra meg ved en stein jeg alltid setter den ved. så løp jeg i løypa. når jeg kom tilbake stod verken flasken eller astma medisinen min der. noen hadde stjolet det! så nå må jeg på apoteket å få ny medisin, siden jeg skal på løpetrening i morgen.. så får jeg lov til å få ny mobil.. men det er egentlig ikke den jeg vil ha. men den jeg vil ha er visst for dyr, så nå vet jeg ikke. men jeg tar meg en tur og ser hva det blir, før jeg går ned på stranda og møter andrea :-)
kos dere!
vi blogges

- miriamDATO: 20.jul.2009 / KLOKKESLETT: 12:51

0 kommentar(er)

hei alle sammen!
grunnen til lite blogging er ikke det 'fine' været, men rett og slett at jeg har vært på ferie. jeg var nemlig på 'camping', og deretter på hytta sammen med resten av familien og mormor og de :-) det var veldig koselig, men også ganske ekkelt og klamt å våkne sånn halv-svett i en klam sovepose i et telt, når det pøser utenfor... men jaja. gøy var det jo!

også vil jeg bare takke for alle spørsmålene, og tror at jeg avslutter der. så nå kan dere desverre ikke sende flere spørsmål, men det blir nok flere spørsmålsrunder. så følg med ! :-)

nå må jeg vel snart kle meg til en løpetur. og mest sannsynelig blir det vel en tur til andrea etter det, så det blir nok en koselig dag.

hvilke planer har du i dag ?
har du noen gang vært på camping ?
vi blogges

- miriamDATO: 13.jul.2009 / KLOKKESLETT: 00:11

2 kommentar(er)

HANDELENS DAG I KRISTIANSAND
handelens dag


MALLORCA - ting jeg kjøpte
12


MALLORCA
05

- miriam

DATO: 12.jul.2009 / KLOKKESLETT: 22:22

4 kommentar(er)

hei igjen :-)
jeg har som sagt tenkt å lage en videoblogg. men hvis jeg skal gjøre dette, trenger jeg så absolutt en god del spørsmål. gidder ikke å lage en videoblogg for å svare på 3 spørsmål, og det tror jeg dere skjønner ;) så hvis dere vil ha videoblogg, så får dere sende inn spørsmål. bare legg spørsmålet i kommentarfeltet under, er dere greie. :-))
vi blogges

- miriamDATO: 12.jul.2009 / KLOKKESLETT: 22:12

1 kommentar(er)

  • Gå inn på arkiv i mine bilder.
  • Finn mappe nr. 4
  • Deretter finner du bilde 1 eller 9
  • Skriv litt om selve bilde, ligger det kanskje noen minner bak det?


p4020637jeg valgte da bilde nr. 9.
dette er bilde av et kort jeg fikk av tre skjønne jenter i klassen. ikke et vilket som helst kort. nemlig et kort med alt inkludert. jul-, påske-, bursdag-, 17. mai-, ovs. det inneholdt alt du kan tenke deg!
bak dette bildet ligger det faktisk et minne.
vi var på skolen, og det var en av de siste dagene før påskeferien, og vi skulle derfor enten tegne noe som hadde med påsken og gjøre, fargelegge, eller lage kort. mange bestemte seg for å lage kort, og mange ga dem også bort.
mari, bente og hilde lagde da et kort med alt mulig innhold i til meg. på kortet stod det også: god bedring med miriam-syndromet ditt. og mari, takk for den! ;-D men når jeg tenker etter, går jeg egentlig ikke særlig mye med disse jentene. og når man da får et sånn kort, blir man jo glad selv om det egentlig bare var litt for tull. det ble hvertfall jeg !
DATO: 11.jul.2009 / KLOKKESLETT: 00:37

3 kommentar(er)

dette er egentlig et innlegg direkte til mamma, hvor jeg vil spørre henne om fargene er mer tydelige nå ?
hun har klaget over farger på skriften. så nå håper jeg at du klarer å lese dette da! :-D
DATO: 11.jul.2009 / KLOKKESLETT: 00:27

1 kommentar(er)

nei, selv ikke jeg rekker alt! jeg vet jeg har lovet dere bilder idag, men nå tør jeg ikke love noen dag, men håper å få gjort det så fort som mulig.

jeg vurderer å lage en videoblogg med spørsmålsrunde. så hvis du har noen spørsmål til meg som er mulige å svare på, skal jeg ta dem opp på videoen og svare så godt jeg kan ;-)
( du kan allerede i dette innlegget begynne å skrive spørsmål i kommentarfeltet )
vi blogges

- miriamDATO: 10.jul.2009 / KLOKKESLETT: 01:17

1 kommentar(er)

hei alle supre lesere !
i dag har jeg vært på sørlandssenteret, og gått med andreas. jeg har også styrt med en del andre ting. som for eksempel å knipse bilder av tøy fra mallorca og handelens dag her i kristiansand, har til og med tatt bilde av det jeg kjøpte i dag også. elle nå blir det vel i går da men.... men nå kom jeg på en ting jeg ikke har tatt bilde av, men det kommer sammen med alle de andre. alle bildene kommer forhåpentligvis i morgen.
da stuper jeg i seng, også blogges vi i morgen alle sammen.. har forresten laget en bitte liten videblogg til dere... men kan allerede advare dere mot et ekstremt dårlig webkamera på videoen! kameraet mitt var desverre tomt for strøm, eller det vil si at jeg så vidt klarte å ta de bildene jeg skulle, før det slo seg av. gang på gang. ( sikkert tusen skrivefeil. jeg er så trøtt ! )
vi blogges

- miriamDATO: 08.jul.2009 / KLOKKESLETT: 12:43

1 kommentar(er)

hei alle sammen :-))
selvfølgelig klarte jeg å glemme karmeraet mitt hos andrea celine, så det blir enten bilder i kveld eller i morgen. men jeg skal snart gå å hente det, før jeg etter det drar på hytta til silje larsen. det blir en kjempe koselig dag, med fullt av super herlige folk. dagen i går var også med skjønne folk. i går på formiddagen satt jeg egentlig bare på dataen, før jeg fant ut at jeg burde løpe en tur. så det gjorde jeg. etter at jeg hadde dusjet og stelt meg, gikk turen opp til andreas og gjengen. det var koselig. de satt og så på film, så jeg fikk sett slutten. etter det spilte vi litt kost, og gikk utenfor og snakket og sånn :-)
men nå må jeg stikke. jeg må nemlig stelle meg før jeg skal hente kameraet mitt. hadde dere sett meg nå, hadde dere trodd jeg var et troll. håret mitt ser ikke ut :-O

hva skal du i dag ?
vi blogges

- miriamDATO: 06.jul.2009 / KLOKKESLETT: 13:51

6 kommentar(er)

jeg sitter her og leser forskjellige blogger. det er mange som legger ut out-fit for nesten hver dag, osv.
vil dere at jeg skal gjøre det, eller er det bare teit, synes dere ? jeg spør siden jeg ikke vet hva jeg selv syns. vær snille og kommenter hva dere mener :-)

vil du at jeg skal legge ut out-fit ?DATO: 06.jul.2009 / KLOKKESLETT: 13:19

0 kommentar(er)

i går gikk jeg forresten sammen med silje. vi gikk opp til tk og andreas. vi var først på trampolina, etter det fant vi ut at vi ville se film, så vi spurte endre om vi kunne låne av han. da lånte vi slevfølgelig en skrekkfilm. -.- den heter Hatchet.
jeg som er så lettskremt. kan trygt si at jeg satt med puta foran meg en god del av filmen, men jeg er stolt over at jeg faktisk turte å se noe av den i det hele tatt! men jeg var ikke den eneste som var redd, hvertfall. he-he.

på lørdag ble jeg med andreas og tk ut i båt. det var koselig !
først kjørte vi ut for å hente silje i ternevik. deretter kjørte vi ut på fiskebrygga og kjøpte is og snakket med en full mann. han spurte om han kunne få is av oss. når silje ikke orket mer av isen sin, kastet hun den i søpla. det synes han fulle mannen var sykt dårlig gjort, så han ble "litt" skuffet. ja, ja. når alle hadde spist opp isen, gikk vi opp til bensinstasjonen ved kinoen for å kjøpe godteri og brus. etterpå tok vi båten videre, og kjørte til "hestehodet", et sted i nærheten av bragdøya. der badet vi :-D det var ganske så gøy, ja.

har du båt ?
vi blogges

- miriamDATO: 06.jul.2009 / KLOKKESLETT: 13:05

3 kommentar(er)

hei på dere.
jeg vet jeg sa at jeg ikke kom til å blogge så mye i sommer, men siden det for en gang skyld ikke er stor skinnende sol på himmelen over kristiansand i dag, for det vel komme et innlegg. jeg har også hørt at de har meldt regn i mårra, så kanskje det kommer et da også, hvem vet ?

i går når jeg skulle legge meg, kom jeg på at jeg enda ikke har lagt ut bilder fra mallorca! :-O jeg har tenkt til å ta bilder av tingene jeg kjøpte også, men det gjør jeg i dag, også kommer nok bildene i morgen. jeg legger også ut bildene av tingene jeg kjøpte på handelens dag her i den flotte byen kristiansand.

den siste uka har jeg gjort litt av hvert, men mesteparten av tiden har vel gått bort til å gå med venner. jeg har blant annet gått med andreas, tk, silje, andrea celine, johanne, celine a, martine, joachim og linn. det har virkelig vært koselig. siden det er lenge siden jeg har snakket og gått noe særlig med linn, var det deilig å få sett henne igjen. hun har slettet bloggen sin btw !!! jeg synes det var utrolig kjipt siden jeg leste den omtrent hver dag. hun skriver så sykt bra. men, men.

jeg må bare si en ting til. jeg har fått musikktips av mari. hun tipset om Gavin DeGraw - i'm in love with a girl. og selv om jeg hadde hørt den før, er den faktisk kjempe fin, så tusen takk til deg, mari.
så nå har jeg et musikktips til dere. Billy Gilman - Oklahoma. den er utrolig søt

har du noen musikktips ? skriv som kommentar under
var du på handelens dag ?
vi blogges

- miriam
Design av

hits