DATO: 31.jul.2010 / KLOKKESLETT: 23:10

1 kommentar(er)

Hadebra! ;-)

Vi sier hade for en stund, så vi blogges vel en gang om kke så aaaalt for lenge.DATO: 27.jul.2010 / KLOKKESLETT: 21:43

4 kommentar(er)

Hey!
Nå har jeg begynt å pakke til Tyrkia som nærmer seg med stormskritt! Har ikke pakket så mye til nå, men tror ikke jeg skal ha med meg så mye mer enn det.. Har jo tenkt til å handle en smule der nede da, og jeg vil helst ikke ha overvekt, verken på bortveien eller hjem igjen.
De siste dagene har gått bort til slikking av sol, og volleyball på bystranda. Har kost meg maks med de råeste jentene.. og guttene fra Island og Bergen, ha-ha!
I dag har jeg vært på båttur, sammen med noen familievenner. Vi var på langøya og koste oss. Kjempe deilig der! Elsker sommeren på sørlandet!

I morgen må jeg bort i banken og sette inn noen penger og sånn, men vet ikke om andre ting som skal gjøres i morgen, bortsett fra litt mer pakking..

Holder for øyeblikket på å legge over bilder fra helgen, som dere kanskje får se bilder av senere! :-)

Disse er blant annet med i kofferten min!
Jeg er avhengig, you know!

Skal/har du reise noen steder i sommer ?
Pakker du med deg mye på reiser ?


♥Miriam
DATO: 24.jul.2010 / KLOKKESLETT: 19:59

4 kommentar(er)

Jaja, da ble det bowling med familien på meg i kveld.. Men håper på at jeg kan finne på noe med noen når jeg kommer hjem. Gidder faktisk ikke å sitte inne på dataen mer. Jeg vil ut! (som om det kommer til å skje) I'm bored you know.

Men hvis det blir fint vær i morgen, så stikker jeg på bystranda eller noe med Rina, så det blir jo KONGE. Men det var i morgen det.. Dette innlegget er sannsynligvis ikke det siste dere får fra meg i dag, men for min del er det forhåpentligvis det.. Henger du med på den ?

Ikkesant jeg ikke likner på en fugl når jeg gjør den grimasen ? (forteller mer om det senere)

Hva skal du i kveld ?

♥MiriamDATO: 24.jul.2010 / KLOKKESLETT: 17:30

3 kommentar(er)

Jeg voknet halv to, og lurte på hvorfor ikke sola sto på himmelen. Jeg var jo passe dum trodde jeg hadde voknet klokka 11 også da.. Jaujau. Dagen har til nå gått bort til lesing i Twilight boka. Er blitt helt avhengig til tross for at jeg bare har lest ut en bok i løpet av ungdomsskolen..
Men nå vil jeg ut å finne på noe, så jeg får vel prøve å ta noen telefoner og se hvem som er ledige. Skal bare få rettet ut fallet som har lagt seg i mitt fuktige hår og ta på maska før jeg går noen steder.


Bloggæææs!

Når våknet du i dag ?
Har du lest noen av Twilightbøkene ?


♥MiriamDATO: 23.jul.2010 / KLOKKESLETT: 22:48

1 kommentar(er)

Heyhey!
Sola kom visst fram for godt, og deilig var det! Fikk lest en god del, tæna og hørt mye på musikk på stranda sammen med Andrea tidligere i dag. Og så klart greide jeg som den tusta jeg er å glemme å smøre meg i fjeset. Pleier vanligvis ikke å smøre meg om sommeren i Norge, fordi jeg ikke blir fort solbrent. Men jeg klarte utrolig nok å bli litt smårød i kinnene i går, og da kan du tenke hva jeg er nå. Hørte jeg knallrød? Jeeeess! Jeg innbiller meg i allefall det selv.. Kjennes stivt og varmt ut i fjeset, såee... Joda, det ser sånn ut i speilet også. uff..


St.Hans var kos!

Har det vært fint vær hos deg i dag ?
Blir du fort solbrent ?
Pleier du å smøre deg om sommeren ?

♥MiriamDATO: 23.jul.2010 / KLOKKESLETT: 12:18

2 kommentar(er)

Det pleier som regel å være mammas replikk når sola kommer fram bak skyene.. Men tipper ikke det varer lenge, så får nesten forte meg ut, så rekker jeg kanskje å få solt meg en smule i allefall. Krysser fingrene for at jeg ikke blåser av gårde.


Blogges!
♥Miriam
DATO: 23.jul.2010 / KLOKKESLETT: 11:25

5 kommentar(er)

Nei, jeg gjør ikke det. Jeg sitter under et pelspledd med dyne over meg i senga. Men jeg skulle egentlig vært på stranda nå, og tæna litt, men i stedet sitter jeg med både pelspledd og dyne over meg. Like greit det, eller ikke ?
Jeg får i allefall god til til å lese i dag, og kanskje blogge litt. Hvem vet ?

Ellers så har har ikke store planer for dagen, men jeg er kjempe klar for å finne på noe, så jeg får vel bare se hva dagen bringer.
I dag starter forresten Palmesus, noen som skal der ?

Hva er dine planer for dagen ?
Skal du på Palmesus ?

♥MiriamDATO: 22.jul.2010 / KLOKKESLETT: 21:38

1 kommentar(er)

Åhr, nå er jeg mektig irritert! Men det ligger vel flere grunner bak irritasjonen..
Ja, jeg hadde i grunnen tenkt meg opp til guttene i dag også sammen med andrea, men det viste seg at jeg stelte meg for gjeves. Ikke det at det var så farlig. Hadde det skjedd èn gang, var det jo en smal sak, men sånn er ikke jeg. Enten så rekker jeg ikke å stelle meg ferdig før jeg MÅ gå, eller så steller jeg meg i god tid, også blir det ikke noe. Jeg er heldig sånn! På toppen av alt fikk jeg nettopp verdens mest ille hodepine. Skyt meg!

Ellers er alt bare bra?

Jaudå, det var herlig på bystranda og dolly med Andrea, og sannelig blir det enda en sandkasse i bagen min i morgen. For da blir det Storenes stranda i Augland på oss. Elsker sommer! Men jeg må nesten ned å sjekke om vi har noe smertestillende før hodet mitt går i lufta.Hvorfor mure seg inne, når man kan more seg ute er det noe som heter, men det ser sannlig ut som det er førstnevnt som gjelder for meg. Kan vel like greit legge meg ned å dø. ELLER jeg kan se The last song, som en på jobben til mamma har vært så grei å laste ned for meg! Creds til han!
Men nå lukter det grillmat, dere!
Vi luktes! Toooooooooog du an ? Fytti katta jeg er i slaget i dag.

Er du slik som meg, som enten steller deg for gjeves, eller som aldri rekker å stelle deg ?
Har du sett det last song ?
Har du vært på stranda i dag, eller skal du i morgen ?

♥MiriamDATO: 22.jul.2010 / KLOKKESLETT: 00:26

3 kommentar(er)

Siden jeg må opp klokka 9 i morgen! Jaja, alle er klare for bystranda klokka 9 eller? Huff, jeg er trøtt. Men ingen slår guttaboys som jeg og andrea var ute med nettop. Begynte nesten å lure på hva de hadde fått i seg, og ikke i løpet av dagen. Andrea ble rimelig påvirket av språkbruket dems, og gikk og bablet litt for seg selv på hjemveien. Men det var jo koselig det. Hva var egentlig meningen med dette innlegget?
Jaja, tipper ikke at det blir noe særlig blogging fra min side i morgen. Bare så ikke dere tror jeg har druknet eller noe på bystranda, eller at dere må starte leteaksjon.

Bildet er av meg og Andrea fra en photoshoot vi hadde med biggdick Aleks. Hvis dere ønsker, kan jeg legge ut flere, men har ikke fått alle enda...

Vil du at jeg skal legge ut flere bilder fra Photoshooten?

♥MiriamDATO: 21.jul.2010 / KLOKKESLETT: 14:41

0 kommentar(er)

Hei og hade!
Nå skal jeg og johanne ned til resten av gjengen og spille volleyball. Det er lenge siden jeg har sett de, så det blir koselig! Men vi må nesten kjappe oss litt, så vi blogges!


sorry for webcam bilde.
♥MiriamDATO: 20.jul.2010 / KLOKKESLETT: 21:13

3 kommentar(er)

I dag skal jeg ikke komme med noen unnskyldning med lite blogging pga. fint vær, travel hverdag eller byturer, for det har faktisk bare vært en dag med fint vær siden sist, og ja jeg har vært mye på dataen. Så i bunn og grunn er det ikke noen annen grunn enn latskap. Jeg har rett og slett ikke orket, og jeg vet ikke hva mer jeg skal si.

I dag har enda en dag gått bort til tv-titting og facebook. Hva kan man si? Det er feire tross alt. Har nettopp hatt verdens beste smoothie med selvplukkede blåbær oppi. Det var kjempe deilig, så nå blir det vel en labbetur på meg og mamsen!


Hva har du gjort i dag ?
Er du mye på dataen om dagen ?


MiriamDATO: 17.jul.2010 / KLOKKESLETT: 12:27

2 kommentar(er)

Hei!
Jeg er med i en konkurranse om å vinne denne jakken


Det du må gjøre for å bli med i konkurransen, er å trykke her! , skrive et innlegg som inneholder http://helenapus.blogg.no og poste en kommentar på hennes blogg om at du er med i konkurransen.
Jeg er i hvertfall med, er du ?

♥Miriam
DATO: 16.jul.2010 / KLOKKESLETT: 21:39

1 kommentar(er)


Det ble ikke noe svartmaling i ansiktet, men satser på at folk blir like skremt av en stk. usminket Miriam iført en stor Batman genser. Folk som ser meg slik burde igrunn skrike, for dette er ikke mye bra. Men nå må jeg nesten komme meg ned å ta en skive før jeg må stikke!

Ville ikke du blitt skremt hvis du så meg slik ?

♥MiriamDATO: 16.jul.2010 / KLOKKESLETT: 17:51

1 kommentar(er)

...eller ikke ?
Grunnen til overskriften er faktisk at jeg skal være med mamma ned å være vakt i båthavna. Det er noe alle som har båtplass i Løvika må en gang hver sommer, så i kveld/natt er det vår tur. Vi skal være der fra ti til to, deretter overtar noen andre fra to til seks, så watch out!

Kanskje jeg skulle malt meg sånn som dette i ansiktet, bare for å skremme vekk de som i tilfellet måtte komme..?

Må dere gå vakt i båthavna ?
Har dere båtplass i Løvika ?

♥Miriam
DATO: 16.jul.2010 / KLOKKESLETT: 16:45

7 kommentar(er)

Heyhey!
Nå har jeg sannlig fått laget meg en ny, men kjempe enkel header. Orket rett og slett ikke å stresse mer enn som så, så slik ble den.


Hva synes du om headeren ?

♥Miriam
DATO: 16.jul.2010 / KLOKKESLETT: 11:47

2 kommentar(er)

Prøvde meg i grunnen på et morgen bilde med webben, men hallo, det ble for dumt. Vil jo ikke skremme bort de få leserene jeg har med å vise morgentryne bilde av meg selv!
Ellers så har jeg ikke store planer for dagen annet enn at jeg MÅ jogge idag. Det har jeg ikke gjort på to uker, og det er lenge. Men hei, sola skinner, så hva gjør jeg her? Jeg skal nemlig tææææne!
blogges!

Bildet er fra Andrea sin bursdag. Meg og Maren. Maren er forresten i USA i to måneder! Heldiggrisen.

Hva skal du i dag ?
Har dere fint vær ?


MiriamDATO: 15.jul.2010 / KLOKKESLETT: 23:59

1 kommentar(er)

Som dere ser i overskriften, så hopper jeg om ikke så lenge til køys etter en lang dag med kjøring plukking av bær og stopping på veien osv. Men koselig har det vært. Elsker ferie, men de går sannelig bare fortere og fortere for hvert år. Nå hørtes jeg ut som ei fra et gamlehjem som sitter i en gyngestol og strikker mens hun klager over hvor fort dagene går. Men det er jo sånn det er! Vi er jo allerede halvveis i ferien, og jeg kan nesten ikke tro det. Men jeg har juggu fått utnyttet den. Det synes nå i allefall jeg. Woupsideisi der snakket jeg meg bort litt. Men dere får ha en god natt i allefall, også håper vi på litt blogging i morgen også, ja. (Mer blogging hvis det blir dårlig vær, men vi satser på SOL!)

Ikke sikkert at dere finner meg her på bloggen i morgen hvis det blir sol, for da er jeg og forblir på denne brygga!

Synes du at ferien går fortere for hvert år ?
Har du utnyttet ferien ?


MiriamDATO: 15.jul.2010 / KLOKKESLETT: 22:16

1 kommentar(er)

Jeg har stor grunn til å være fornøyd. Jeg holder faktisk på å overføre bilder til dataen fra speilrefleksen. Sykt lenge siden jeg har fått gjort det pga. det ble fullt diskminne på den gamle dataen, og nå har det sannelig hopet seg opp på kameraet. Har bilder som ikke har blitt lagt over siden midten av mai! Da kan det hende at jeg kanskje legger ut noen bilder fra sommeren min så langt litt senere.

Miriam og Martine.
Dette bildet gir meg i allefall skikkelig sommerfølelse til tross for været som er ute nå.

Har du hatt det samme problemet med fullt diskminne på pcen ?

♥MiriamDATO: 15.jul.2010 / KLOKKESLETT: 20:42

2 kommentar(er)

Hei!
Kom hjem for en timestid siden. Deilig å få kommet seg hjem til sitt eget hus igjen i grunn. Men jeg kom ikke hjem helt tomhendt. Bilen var fulllastet, og på fanget mitt lå tidenes største Elkjøppose med ny pc, antivirus program og kameraveske. Jeg har jo ventet en stund med å kjøpe pc, og har spart penger siden konfen som var i mai, så nå var det jammen på tide! Jeg kjøpte forresten en TOSHIBA hvis noen lurte. Til nå virker den kjempebra, og er veldig hurtig!

Her ser dere en sminkeløs, men storfornøyd Miriam i nuet!

Har du egen pc ?
Hvilket merke har du på pcen ?

♥MiriamDATO: 14.jul.2010 / KLOKKESLETT: 18:03

1 kommentar(er)

kødda! hahahahah
Overskriften kom jeg på fordi jeg fikk verdens mest irriterende sang på hjernen. Gjett hvilken. Jo, dancingqueen.
men nå starter snart bilen utenfor, and that means at jeg har det travelt! Running out of time.
Huff for et innlegg, jaja.
Jeg må stikke, for nå skal vi ned på hytta til mormor, morfar og mamma!
Vi blogges!


Random bilde igjen, uff!
♥MiriamDATO: 14.jul.2010 / KLOKKESLETT: 13:28

2 kommentar(er)

....er å skrape og male hytta som står i pappas hage.
Har ikke så veldig mye tid nå, men det kommer forhåpentligvis et innlegg til i dag, også skal jeg hjem i morgen, og da blir det nok en del blogging framover. I hvertfall helt til jeg reiser til Tyrkia.


RANDOM BILDE.

BLOGGES!

Har du noen prosjekter for dagen/sommeren ?
Hva skal du i dag ?

♥MiriamDATO: 14.jul.2010 / KLOKKESLETT: 00:40

3 kommentar(er)

God kveld!
Etter at vi hadde sløvet litt, vekket pappa, sløvet enda litt mer og spist på cafè, gikk vi innom stasjonen og kjøpte is før vi fortsatte opp til onkels hytte. Det var spennende! Vi måtte gå et lite stykke inn i skogen, og på jernstenger med netting over vannet. Det var vrient å gå der på veien bort til hytta, for man hadde kun fjellet å støtte seg til, men da vi skulle gå tilbake, holdt vi oss ikke, og det var i grunnen mye lettere.. Dere skjønner ikke så mye av det jeg babler om nå, men vent til dere får se bildene!
Den tiden vi var der, prøvde vi ut litt av hvert. Vi kjørte blant annet vannscooter, og det var kanon gøy! Fikk skikkelig kick i det pappa satte klampen i bånn, og scooteren gikk opp over. Det gikk så fort at jeg fikk problemer med å puste, men det tenkte jeg ikke noe på, for det var dritt gøy! Da meg og pappa kjørte, var vi faktisk oppe i 70 knop, og det er rimelig fort! Ahr, jeg har hatt en skikkelig gøy dag!

Her gikk meg og Melinda på disse 'jernstengene' langs fjellet. Jeg har redigert dette, vell og merke.

Her er et bilde som viser tydeligere 'veien' til hytta. Dette har melinda redigert som dere ser.

Her sitter meg og pappa på vannscooteren, og som dere ser, så går den oppover her på bildet. Fikk sånn skikkelig kickopplevelse!

Pappa er jo vill. Det siste nye han har begynt med er å si LOL.

Daddy cool.

Miriam og Melinda. Daffeklær + null sminke = ferie.

Du och jag Allfred, det vet du.

Pappa og Melinda.

Så var det pappa igjen sammen med den minste bukkene Bruse. ( Det vil altså si Johan )

Pappa kjekken igjen med kamuflasje og greier. Melinda har visst redigert dette også.

Hva synes du om bildene ?
Har du kjørt vannscooter før ?
Har du gått på en liknende 'sti' før, eller tror du bare det finnes en av dem i verden ?
Sier noen av dine foreldre LOL ?
Hva får du adrenalinkick av ?


MiriamDATO: 13.jul.2010 / KLOKKESLETT: 12:02

3 kommentar(er)

Visste ikke om jeg skulle skrive god eller dårlig morgen i overskriften. Jeg våknet nemlig med en rimelig ekkel og uggen følelse. Grunnen til det var at jeg drømte at bestevenninna mi, Mathilde døde. Jeg tror seriøst aldri at jeg har grenet så mye i søvne! Det var helt forferdelig. I tillegg drømte jeg at alle klassene skulle på noe greier i byen, og jeg klarte ikke å gjøre noe fordi jeg bare gråt, og hadde skikkelig ille pga. Mathilde hadde 'dødd'.
Akkurat nå gikk det opp for meg hvor sykt glad jeg er for at det bare var en drøm! Jenta er jo fantastisk!
Kanskje alt dette med denne drømmen var pga. at jeg savner Mathilde ? Det er kjempe lenge siden vi har gjort noe sammen!
Dere synes kanskje dette virker litt oppspilt, men det var en helt forferdelig drøm. Den virket så sykt ekte! Og kanskje synes dere at det var rart å skrive dette her på bloggen, men jeg skal vel i bunn og grunn skrive om mine tanker, opplevelser og andre ting som faller meg inn her, og nettopp det gjorde jeg :-)

Mathilde ♥

Har du noen gang drømt at venninna/vennen din døde ?
Har du hatt en drøm som virket sykt ekte ?

♥MiriamDATO: 12.jul.2010 / KLOKKESLETT: 21:16

5 kommentar(er)

satt på nettet og så på klær som sagt, og jeg forelsket meg helt i kjolene på nelly! det er noe spesielt med lyse, korte kjoler til sommerbrun hud.
hadde jeg vist disse til mamma hadde hun sagt: neimen, miriam.. de er jo helt like alle sammen!
og, jeg kan være enig i at det er mye likt med de lyse korte kjolene, men likevel er de så ulike... likte alle kjempe godt, men særlig nummer 2 og 3.

Hva synes du om kjolene ?
Hvilke likte du best ?
Synes du de liknet ?
Hvilke farger liker du best ?

♥MiriamDATO: 12.jul.2010 / KLOKKESLETT: 19:27

0 kommentar(er)

hej, nu är jag hos min pappa, och jag kosar mig jätte mycke.
Har fått litt svensk på hjernen, men ellers er alt helt strålende! Vi skal snart ned å hente mor (farmor) så hun kan hjelpe å henge opp gardiner i det nye huset til pappa.  men akkurat sitter jeg på nettet og ser på sko og klær. de har kjempe mye fint! Dette ble et megakort innlegg, men jeg glemte meg rett og slett bort litt, og nå skal vi hente mor, så vi blogges!


Disse har jeg blant annet kjempe lyst på. digger TOMS!
MiriamDATO: 11.jul.2010 / KLOKKESLETT: 21:30

4 kommentar(er)

hai hai, ka du sei, sei? det var en tull..

Nettopp satt meg ned i sofaen til tante for å blogge litt. som dere da sikkert skjønte så har jeg kommet hjem fra Sverige. Vi startet kjøringen halv ni på morgenen i går, og var framme klokken ni på kvelden hos tante. Vi var faktisk ikke like heldige som mange av de andre som bare skulle rett hjem, og var framme etter 5 timer i bil, og to og en halv på båt. Neida vi skulle kjøre enda to timer, pga at vi leier ut huset, så kunne vi ikke gå hjem. Men det gjorde meg ikke så mye akkurat. Jeg sov vel for det meste på bilturen, mens på båten, da var jeg våken gitt!
Men nå må jeg stikke, for nå er det film på gang, så vi blogges!

JAJA, vi takker google for brae bilder.

har du sett den filmen ?
var den gøy ?

♥MiriamDATO: 08.jul.2010 / KLOKKESLETT: 18:30

3 kommentar(er)

sean!
I dette øyeblikk sitter jeg avslappet i mammas seng på hotellet i Sverige. Vi er som sagt her med menigheten, så jeg kan ikke bare sitte inne på dataen hele tiden, men skal prøve å få oppdatert et par ganger til i løpet av oppholdet. Her gjelder det nemlig å være sosial!

I går var vi i Skara Sommerland som jeg bare hadde vært en gang før , og det var vel 5 år siden eller noe..? Det var i hvertfall kjempe koselig. Vi badet masse, kjørte go kart og prøvde ut en berg og dal-bane. Jeg hadde i hvertfall en kjempe gøy dag! Vi har jo vært her flere dager, men da har det ikke skjedd så utrolig mye, vi har stortsett vært på leirstedet og badet, hatt samlinger, spilt musikk og SPIST. Som Celine sa; vi spiser i hytt og pine her nede. Helt sykt! vi spiser hele tiden. Først så spiser vi frokost fra 8-9, så er det varm lunch fra 12.30, middag 17.30 og kvelds 20.30. Dere synes kanskje ikke at det høres så mye ut, men det er det! Ellers, så har vi vært på shopping i dag, husker ikke helt hvor men tror det het Skövde(?) Fikk i hvertfall kjøpt meg en kjole og 3 bikini-deler. Endelig fant jeg en knallgul bikini! Jeg er overlykkelig!

Bildet er fra Handelens dag.

Har du vært i Skara Sommerland før ?
Hva gjør du/skal du i sommerferien ?
Synes du vi spiste ofte ?


♥MiriamDATO: 05.jul.2010 / KLOKKESLETT: 00:28

1 kommentar(er)

..om 7 timer jeg drar!
nå sitter jeg i stuen ferdig pakket, i et hus som sikkert ikke har vært så rent siden... aldri... det er strøkent! det skal faktisk leies ut for en stund, så jeg håper at de som ska bo her kommer til å trives, og kose seg like mye som det vi gjør her, og at de får masse fint vær slik at de har lyst til å komme tilbake til sommerbyen kristiansand!

sånn ellers så har jeg ikke fått utnyttet dagen så veeeldig. har vært i bursdag hos morfar, kjørt tre timer i bil, pakket og vært på dataen, så så og si har jeg ikke gjort så mye. men jeg klager ikke, det er jo deilig med litt rolige dager også!
jeg vet ikke, men kanskje dette er det siste dere ser av meg på en uke, så nyt det. neida, joda.

love me, love me, say that you love me!
bortsett fra at jeg sliter med et syndrom som kalles lagengrimasnårnoenfinnerframetkamera så lever jeg ellers bare bra, og trives på skolen 4 life.
merker at jeg begynner å bli en smule trøtt, så jeg hopper i loppekassa mi uten lopper, og prøver å få sove litt jeg.
så blogges vi vel!

har dere leid ut huset før ?
hva har du gjort i dag ?
har du utnyttet dagen ?


♥Miriam
DATO: 04.jul.2010 / KLOKKESLETT: 22:13

2 kommentar(er)

BASEBALLJAKKER ?
jeg personlig elsker dem! kjøpte meg en selv da jeg var ute og spiste med Andrea, og vi gikk innom gina. kjempe tøffe! men jeg synes helt ærlig ikke at de andre fargene som rosa og turkis er de aller fineste, men det er vel smak og behag. jeg liker best basic fargene ( rød og mørk blå )


BEKLAGER AT JEG IKKE HAR NOEN ORDENTLIGE BILDER MED JAKKEN PÅ, MEN DERE LESTE GRUNNEN I DET FORRIGE INNLEGGET.  DERE KAN JO SE DEN PÅ BILDET UNDER, MEN DEN ER FINERE PÅ!
den svarte var også fin, men jeg synes at fargene blir litt kjipe..


baseballjakke, HOT eller NOT?
hva mener du om de forskjellige fargene ?
liker du de andre fargene også ( ikke basic farger ) ?
likte du den svarte jakken også ?


MiriamDATO: 04.jul.2010 / KLOKKESLETT: 20:17

1 kommentar(er)

heisveis.
Kom hjem for halvannen time siden ca. og er i fullgang med å pakke til neste reise. Reiser nemlig til Sverige for nesten en uke, og deretter rett til Åna Sira, hvor hytta til mormor og morfar ligger. Det blir kjempe koselig! Så da blir det noen timers kjøring i morgen også, men det må til!

Men dette vil jo også si at jeg muligens ikke får blogget på en GOD stund. Ikke det at jeg har blogget så mye i det siste heller. Pappa hadde forresten ikke fått nett enda i huset, så det var unnskyldningen min for denne gang. Men jeg skal prøve å få tatt med meg pcen, men hvis ikke det er nett der vi skal være i Sverige, må dere nesten nøye dere med litt mobilblogging..? Men håper at det ordner seg. Det ordner seg jo alltid for snille jenter, eller ?

Som dere sikkert har merket så legger jeg nesten ikke ut nye bilder (bilder som er tatt fra samme dag som innelggene er postet) og det er fordi jeg har VELDIG lite diskplass på dataen, som gjør at jeg ikke kan overføre bilder direkte til dataen fra kameraet. I tillegg har jeg speilrefleks, og da tar jo ikke bildene noe særlig lite plass akkurat.. Det ordner seg også kanskje snart.. Har planer om å kjøpe ny data for konfirmasjonspengene nemlig, og håper på å få gjort det snarest mulig. Men sånn ellers så har jeg ikke mere å furte over, for alt annet er kjempe bra atm.

Martine og meg på tur med klassen..

♥MiriamDATO: 03.jul.2010 / KLOKKESLETT: 12:38

1 kommentar(er)

Hallaaa!
hele dagen i går gikk bort til reising og liknende, derfor lite blogging. Men nå sitter jeg godt plantet i en deilig stol i mormor og morfars hus. er kjempe klar for å game litt sims nå, hahah. neida.. så joda. men sims er jo et godt tidsfordriv, eller hva ? tror ikke det er så altfor lenge til jeg skal bort å se pappas nye hus. det er visst kjempe stort, og fint. jeg har bare sett det på nettet.

Det er ett hus! Det er bare en etasje, men det er likevel større enn det huset som vi har hos mamma. I den ene delen av huset skal det visst lages leilighet.

kjøkkenet

gangen, døren ut til verandaen.

verandaen
har et par bilder til, men orker ikke legge de ut. men jeg kan gjøre det en annen gang, eller det kan være at meg og melinda tar noen egne bilder og legger ut..?

koste meg forresten på 2/3 timers biltur i går. lånte melindas leppestift, flottdeee!

hva synes du om bildene av huset ?
spiller du sims ?


MiriamDATO: 02.jul.2010 / KLOKKESLETT: 10:43

3 kommentar(er)

heisann!
Våknet klokken ti i full frustrasjon. Jeg hadde sovnet igjen etter alarmen på mobilen som gikk halv ni! Ble så sykt irritert på meg selv, for nå fikk jeg ikke den gode starten på morgenen som jeg ville ha. Jeg hadde planer om å jogge, men det har jeg bare ikke tid til nå.. Har så mye jeg skal gjøre i dag. Skal blandt annet pakke til to reiser, støvsuge, tørke støv, jogge (forhåpentligvis) og vekke Melinda før klokken 13. Sistnevnte kan kreve en god del tid. Men det jeg får begynne med er vel  å kaste meg på sykkelen for så å trø til kiwi og kjøpe frokost til meg og min snorkende søster.

Beklager virkelig for at det ikke ble noe blogging i går, men som dere sikkert vet så er handelens dag en travel dag, så jeg hadde rett og slett ikke tid i går. Men jeg skal se om jeg kan få lagt inn noen bilder av det jeg kjøpte senere, så dere kan se.

Hun ser ca. sånn ut nå, bare hun ligger med hodet under dyna.

forsover du deg ofte?
har du en søster/bror som ikke vil stå opp?

Miriam
Design av

hits