DATO: 16.aug.2009 / KLOKKESLETT: 16:46

6 kommentar(er)

hei alle sammen :-)
nytt design har jeg fått, og nå skal jeg jaggu få byttet til den nye headeren som jannike larsen har laget til meg. også har jeg fått tatt i bruk noen html koder før første gang. ikke noe så utrolig proft, sånn som charlotte (www.fvs.blogg.no). det er der i fra jeg har tatt noen av html kodene. så hvis dere også har lyst på, eller trenger hjelp, så kan jeg virkelig andbefale henne. besøk henne ! :-)
ta inn hele skjermen 16082009 162537bmp
dette var headeren jannike lagde til meg! jeg synes at den var skikkelig tøff, jeg.

hva synes du om headeren/designet ?
vi blogges

- miriamDATO: 12.aug.2009 / KLOKKESLETT: 23:33

3 kommentar(er)

ja, he-he.
alså i morgen kommer bildet som er under  i avisa. det er nemlig min morfar :-)
han er fisker. i fedrelandsvennen har de hatt en 'konkurranse' om hvem som fikk den størst makrellen, og gjett hva ? jo, morfar leder! han har fisket siden 60-tallet, og har aldri fått en større makrell. den veide 2kg, noe som visst nok er utrolig masse til å være en makrell.
ikke det at jeg er så utrolig fiske-ekspert, men jaja.
dette er da morfar, og jeg er jo en smule stolt av han da.
morfar
her er linken, hvor du kan gå inn å lese om konkurransen og morfar :
http://www.fvn.no/lokalt/lister/article690586.ece
ja, dette var egentlig det jeg ville dele med dere, så
vi blogges

- miriamDATO: 12.aug.2009 / KLOKKESLETT: 23:10

4 kommentar(er)

ja, hva med den ?
jo, den er egentlig klar. men grunnene til at den ikke har blitt lagt ut er; jeg filmet på melinda sitt kamera, derfor er den på hennes data, hennes data er ufattelig treig, og jeg synes at det uhyret flaut å bare se videoen.
så vil dere virkelig ha videoblogg, så skal jeg virkelig pørve å stresse på melinda sin data for å kanskje klare å poste den. bare hvis dere virkelig vil. kanskje den kommer senere i kveld ? kanskje jeg vil overraske dere ? hvem vet ?

vil du at videobloggen min skal bli postet ?
hadde det vært gøy hvis jeg postet den i dag ?
vi blogges

- miriamDATO: 07.aug.2009 / KLOKKESLETT: 11:19

4 kommentar(er)

ja, jeg var på kino i går sammen med mathilde. vi så filmen 17. again. siden det var siste gang den gikk på kino, så vi den i luksus-salen.
picnik collageoyttytier

tunika - vero moda
tights - h&m
sko - kjøpt i danmarkDATO: 06.aug.2009 / KLOKKESLETT: 15:50

2 kommentar(er)

ja, sommer sammen med de beste folkene er virkelig koselig!
i natt har jeg jo som sagt overnattet hos mathilde. trenger ikke ramse opp alt vi gjorde, men kan si at vi så film og lå og snakket en stund. hos mathilde fikk jeg smake limonade fra USA. det var utrolig godt! så hvis noen skal til USA, så kjøp limonade til meg, please :-)
i dag når jeg og mathilde våknet, gikk vi til vilde. der så vi bilder fra når hun var på cruise. det så utrolig deilig ut. jeg vil å ! men ja.. når vi hadde vært hos vilde en stund, gikk på kiwi for å møte andrea celine. på kiwi hentet mamma meg siden jeg skulle til frisøren.
etter at jeg var ferdig, gikk jeg til kamilla. der var vilde, mathilde og andrea celine. vi så litt på tv. plutselig oppdaget vilde at hun hadde mistet den ene øredobben sin. og den hadde hun kjøpt på cruiset. så vi tenkte liksom, ja vi kan jo gå tilbake på kiwi bare for å se. og jaggu fant vi den igjen :-D
dsc03098disse søte øredobbene fikk jeg av mathilde etter at hun hadde vært i florida. var ikke de fine ? jeg elsker dem hvertfall :-D


picnik collagejiji
i dag har jeg vært hos frisøren og klippet håret. jeg ville egentli
hva synes du ?DATO: 05.aug.2009 / KLOKKESLETT: 19:02

4 kommentar(er)

jeg er med i konkurranse om å vinne et gavekort fra bikbok på 500 kroner. ikke noenting som passet bedre for meg enn dette. spesielt siden det er der jeg handler mesteparten av klærne mine. så alle sammen, ønsk meg lykke til, og be masse om at jeg skal vinne ;-D
og her er forresten linken til konkurransen :
http://tcmn.blogg.no/1249427379_stor_konkurranse.html#comment

dsc030701
jeg liker konkurranser :-D
gjør du ?
vi blogges

- miriamDATO: 04.aug.2009 / KLOKKESLETT: 19:17

6 kommentar(er)

heeeey !
idag har jeg bare slikket sol, og nytt det fine været. endelig litt varme igjen!
jeg skal sove hos mathilde i natt. det kommer til å bli kjempe koselig. spesielt siden det er så lenge siden jeg har sett henne. har ikke sett henne siden skolen slutta :-O
men nå skal jeg prøve for første gang å legge ut outfit.
legg igjen en kommentar hva du synes, så kanskje kommer det fler etter hvert.
dsc03087out

sommerkjole - bikbok
klokke - nixon
armbånd - cmyk
hårbånd med blomst - h&m

vi blogges

- miriam
DATO: 03.aug.2009 / KLOKKESLETT: 16:44

3 kommentar(er)

ja, da ble det et nytt design på meg :-)
miriam ny headerr
dette er da den nye headeren.. jeg er desverre ikke så god på html koder, så det ble bare et enkelt design. men det for holde. :-)
hva synes du om det nye designet ?
vi blogges

- miriam
DATO: 03.aug.2009 / KLOKKESLETT: 15:37

4 kommentar(er)

gjett hva som kom i posten i stad ?
klokka mi !
images

jippi !
men så skal jo vodeobloggen komme i dag, den også.. men den kommer antakeligvis når melinda kommer hjem. grunnen til det er at jeg filmet med hennes kamera fordi mitt er fullt og tomt for strøm ( ikke unormalt ) så deror måtte jeg legge den inn på hennes data som jeg desverre ikke skjønner så mye av. men ta det med ro. den kommer ;-D

hva synes du om klokka mi ?
vi blogges

- miriamDATO: 03.aug.2009 / KLOKKESLETT: 13:00

1 kommentar(er)

ja, det er i dag jeg skal legge ut videobloggen. jeg må bare først lage den, og ikke minst stelle meg. dere ville virkelig trodd at jeg var et troll hadde dere sett meg sånn som dette akkurat nå.
men da for jeg gjøre det jeg må for å få videobloggen i boks.
vi blogges

- miriamDATO: 03.aug.2009 / KLOKKESLETT: 01:04

1 kommentar(er)

ja, først må jeg bare begynne med at i orgen har jeg bestemt for å endelig få laget den videobloggen som jeg så lenge har lovet dere. og jeg skal også prøve å få postet den så fort som mulig :-)

jeg har jo også vært på ferie. som sagt var jeg på ikea og kvadrat ( et kjøpesenter )
jeg kjøpte ikke akkurat overraskende mye, noe som er veldig typisk meg. men kjøpte litt. kan jo slenge inn et bilde av min nye 'sminkehylle' og speil.
dsc03063
skulle rotere bildet, men det klikket litt. og jeg må gå inn på redigeringsprogram for å få det til. så gidder ikke det stresset akkurat nå. gjør det enten senere, eller så får dere rett og slett bare snu litt få skjermen eller hodet deres ;-D

dsc03060
se hva jeg fikk ! denne kom altså pappa hjem med i dag. synes den var ganske så stilig jeg. en sånn en blir man vel adri for stor for..?

dsc03055
her er enda et bilde som absolutt ikke ville bli rotert. men dette er hvertfall noe som kun jeg og min kjære søster kan finne på om kvelden når resten av folket i huset sover. jaja, minner.

her hadde jeg egentlig tenkt til å legge inn bilder av klokkene jeg og melinda skal få. men det funka visst ikke. så dere kan søke etter bilder selv da på google. det er rosa og hvit nixon klokker :-) kanskje vi får dem i morgen. takk mamma og pappa ! :-DDD
men nå må jeg slutte sånn at ikke dette innlegget blir en meter langt. så da for dere ha en fortsatt god kveld og natt.
vi blogges

- miriam
Design av

hits