DATO: 30.aug.2010 / KLOKKESLETT: 15:07

3 kommentar(er)

Jeg gleder meg så sykt masse til klasseturen nå! Vet ikke hvorfor, men jeg gleder meg bare insane mye, selvom det ikke er utenlands. Vi skal til Oslo fra torsdag morgen til lørdag kveld eller noe, og det blir jo konge det! Tro det eller ei, men jeg gleder meg til og med til bussturen!
I Oslo skal vi på freia, NRK, Coloseum (eller hva det heter), i byen og tusenfryd. Gleder meg faktisk som en liten unge. Hadde egentlig tenkt å begynne å pakke i dag, men ser jaggu meg ut til at jeg må utsette det til i morgen.


meg i nuet. utrolig pen spør du meg. eller IKKE!

Skal dere på klassetur snart ?
Hvor skal/var dere på klassetur ?

♥MiriamDATO: 29.aug.2010 / KLOKKESLETT: 21:51

4 kommentar(er)

Hey You! Lenge siden sist.. ehe..
Kan ikke akkurat skylde på noen andre enn meg selv heller, men på en annen måte så havnet alt på samme dager. Uken(e) har vært fylt med 4, 5 og 6 timers øving i 4/5 dager. det er sykt slitsomt. Denne øvingen var jo ikke for ingenting. Vi øvde nemlig til CD release konserten i filla som var på fredag. da var jeg i filla fra halv fem til elleve på kvelden. Det var forresten DRIT bra! Utenom har jeg jo som alltid hatt treninger, traffikalt og lignende. + 2 konfirmasjoner denne helga, så der har tiden gått.
jeg vet at dette var et meget kjipt innlegg, men jeg måtte jo unnskylde meg som alltid, he-he.
Etter å ha hatt på meg bunaden en hel helg, gikk jeg hjem, og kastet på meg kveldens antrekk:


Har du hatt det travelt den uka som har gått ?
Har du vært i konfirmasjon denne helga ?


♥MiriamDATO: 21.aug.2010 / KLOKKESLETT: 01:53

2 kommentar(er)

Hei, og god natt til alle skjønne lesere!
Har ikke så mye fortelle men har ikke oppdatert dere helt i dag, eller nå blir det i går, men uansett. Ja, her sitter jeg fortsatt. Tjillåååår med msn, musikk og facebook. Koselig det, ja. Altså, igår begynte dagen med vekkerklokke ettersom skolen har startet igjen. Etter skolen, var jeg i sørlandsparken, og skulle egentlig bare være med for å hente de nye laptopene til lille bror og -søster, men så ble det noe på meg likevel.. jeg kjøpte meg en håndball, og det var det. Senere på kvelden var jeg i filla og hadde bruskrig med andrea i kafèen etter møtet. konge det!


men det er faktisk to Bursdagsbarn jeg må gratulerer siden det er en ny dag nå, så; Gratulerer med dagen Stig og Lars! Kos dere masse i dag!

Hva gjorde du idag/igår ?
Har du hatt bruskrig før ?

♥MiriamDATO: 19.aug.2010 / KLOKKESLETT: 14:30

5 kommentar(er)

Går det ann å drukne i regn ? Jeg tror i hvertfall at jeg var så nære som det går ann å komme, for en halvtime siden. Jeg skulle jo bare hjem fra skolen, og vips, så begynte det å hølje! Heldiggrisen som jeg er hadde jeg sykkel. Du kan jo se selv hvordan det gikk;

Furtetryne.  Over dette hadde jeg faktisk en allværsjakke, men jeg ble våt likevel.

Buksen kunne faktisk vris, så våt den var. Det kan ikke ses på bildet, men man kan kanskje se at den var lysere på bildet i innlegget under..

Etter å ha tatt av alle de våte klærne, så jeg sånn ut. :-)

Regner det der du bor i dag ?
Sykler du til skolen ?

♥MiriamDATO: 19.aug.2010 / KLOKKESLETT: 07:40

4 kommentar(er)

God morgen!

jakke // gina tricot
singlet // gina tricot
bukse // tyrkia
sko // melinda sine. kjøpt i tyrkia

nå må jeg pakke sekken og gjøre meg klar til skolen!
blogges!

Hva synes du om outfiten ?
Likte du den ?


♥MiriamDATO: 16.aug.2010 / KLOKKESLETT: 11:14

5 kommentar(er)

Heisann!
you remember me ?

Sikkert en del av dere som ble litt forskrekket da jeg bare skrev: 'hadebra, vi snakkes' i et innlegg, men nå er jeg i allefall hjemme igjen. Noen som kan gjette hvor jeg har vært ? Tyrkia, ja.
Så etter hundrevis av timer med reising, og lite søvn, så sitter jeg her. Kom forsåvidt hjem i går, men da stakk jeg rett ut med andrea, så derfor null blogging i går.
Ellers så har jeg litt å gjøre i dag.
PAKKE UT:
Det ser helt forferdelig ut her. Kofferter all over the place.
STELLE MEG:
Jeg ser ut som en flodhest idag. Dør snart av trøtthet.
TIL DOKTOREN:
Jeg, med den flaksen jeg har, fikk verdens verste øreverk mens vi var i tyrkia. Har også noen hvite prikker på ryggen som skal sjekkes. Og jeg skal spørre om jeg kan fjerne noen føflekker. + at jeg trenger ny astmamedicin.
TIL BYEN:
Halloooo, skolen begynner liksom i morgen. Må jo kjøpe bokbind, penal og alt det som måtte høre til. I tillegg trenger jeg en ny tights.
HJEM:
Hva pleier man å gjøre hjemme?
TIL MATHILDE:
Jeg svaner jenta! Skal gå med henne først, også ta følge med henne til trening.
TRENING:
Det blir konge! Skal ikke skryte på meg at jeg har trent så mye i sommer.. Har bare jogget 4 ganger eller noe, men det funker vel fett. eller ikke ?


Skal se om jeg kan få lagt ut bilder fra Tyrkia senere i dag, hvis jeg får presset det inn i dagens tighte program. hehe.
så da blogges vi vel ?

Hva skal du i dag ?
Har du kjøpt skolesaker ?
Når begynner/begynte dere på skolen ?


♥Miriam
Design av

hits