DATO: 30.sep.2009 / KLOKKESLETT: 17:52

6 kommentar(er)

pictures1se! frida ( www.frkfrida.blogg.no ) har laget header til meg. selv synes jeg at den var kjempe fin!
jeg spurte jo tidligere om noen av dere ville lage headere til meg, og jeg har fått noen tilbakemeldinger allerede, og det er kjempe koselig at dere vil, og i det heletatt gidder. så det setter jeg stor pris på! men besøk frida på bloggen hennes. hun skriver utrolig bra, og har kjempe fine bilder, og design! verdt en titt :-)
DATO: 30.sep.2009 / KLOKKESLETT: 17:30

1 kommentar(er)

hei alle sammen!
ikke overranskende, er jeg med i enda en konkurranse.
i konkurransen kan man vinne 10 valgfrie øyenskygger fra www.tikei.se . alt man trenger å gjøre er å klikke seg inn på > www.iwordvomit.blogg.no < og delta. det er desverre kun de som har blogg som kan delta.
ønsk meg lykke til! :-)
447389101254255925197


- miriamDATO: 30.sep.2009 / KLOKKESLETT: 16:40

2 kommentar(er)

planen var egentlig å ha noe å blogge om, men det har jeg nok ikke, desverre.
kan være jeg skal inn litt på dataen senere i kveld også, så i mellomtiden kunne jo dere skrevet ned noe som dere enten ønsker å vite, eller vil at jeg skal skrive om, så kommer det kanskje et innlegg om det i kveld?
i28655931565786
er på mamma sin data nå, så har ikke så mange bilder. men fant dette, og det var i grunnen ganske morsomt :-)
blåggæs

- miriam på ferieDATO: 29.sep.2009 / KLOKKESLETT: 17:07

6 kommentar(er)

dsc03455dsc03456
skjorte - bikbok
hvit topp - only
jeans - grethe's

nå har jeg også pakket ferdig, så jeg er klar for bowling og tur! kos dere videre i ferien. ikke helt sikkert det blir noen særlig flere innlegg før mot slutten av ferien, men har lagt ut en del innlegg i dag som dere kan kose dere med og kommentere på.
ha en fin ferie, og kos dere for det skal jeg!
hva synes du om outfiten ?
blogges

- mir

DATO: 29.sep.2009 / KLOKKESLETT: 13:40

4 kommentar(er)

jeg kom på at jeg enda ikke har skrevet om overnattingene!
som jeg skrev lenger nede, sov jeg hos silje andersen. det var kjempe koselig, men jeg tror helt seriøst jeg aldri noen gang har spist så mye 'dritt'. ikke bokstaveligtalt, men chips og brus osv. selvfølgelig er det godt, men ikke så vedig bra for oss, og det var egentlig moren til silje også enig i. men jeg visste at det kom til å bli lite søvn før jeg gikk, og det ble det jammen men ! vi sovnet klokken halv 5 og våknet halv 12. jaja, nok for meg, eller ikke ?
da vi kom hjem fra silje overnattet johanne hos meg. da la vi oss i 2 tiden tror jeg, men koselig var det! jeg våknet klokken 12, mens johanne våknet halv 1 ca. og selvfølgelig fikk jeg tatt ett bilde av johanne mens hun sov. mohahaha.
dsc03432
huff, nå fikk jeg litt dårlig samvittighet. - NEI, det gjorde jeg forresten ikke. har jo allerede lagt ut et bilde fra i fjord sommer av oss to, og verre kan det vel ikke bli. :-)
bloggggggggest

- m&mDATO: 29.sep.2009 / KLOKKESLETT: 13:26

5 kommentar(er)

vs
1. eller 2. ?

vs4
1. eller 2. ?
vs6
1. 2. eller 3. ?

vs8
1. eller 2. ?
SKRIV SOM KOMMENTAR UNDER I KOMMENTARFELTET. :-)DATO: 29.sep.2009 / KLOKKESLETT: 13:13

4 kommentar(er)

Hei alle vakre lesere!
jeg har aldri hatt noen proffe headere, kun noen enkle. og jeg lurte derfor på om noen av dere var interresert i å lage en eller flere headere til meg ? det er ikke noe tvang eller noe sånn, men jeg bare lurte siden jeg selv ikke er noe flink. :-)
hvis ikke får det vel bli flere enkle og ikke så veldig fine headere fra meg.
men hvis dere er interresert i dette, kan dere legge igjen en kommentar under at dere ønsker å lage en header til meg og skrive enten bloggadressen deres eller msnen. for da kan jeg sende dere noen bilder som dere kan bruke.
vil du lage header(e) til meg ?
( husk å legge igjen eventuelt bloggadresse, msn osv. i tilfelle. )
martineheader
en header jeg lagde til martine i sommer . :-) besøk henne > www.maartineee.blogg.no
bloggast

- miriamDATO: 29.sep.2009 / KLOKKESLETT: 12:05

3 kommentar(er)

... akkurat har jeg ikke særlig mye blogge om, annet enn at jeg skal på bowling med komfen og etter det skal jeg til mormor og morfar. bowlinga gleder jeg meg skikkelig mye til. + at jeg har sagt til en del folk at jeg skal knuse de, så ønsk meg lykke til! jeg gleder meg også til å komme til mormor og de. det er fordi det alltid er så koselig der. mormor lager noe av den aller beste maten, baker alltid, og de begge er så snille man ikke skulle tro noen kunne være.
i skrivende stund sitter jeg i kun en t-skjorte, med et pledd over meg. skal snart gå å lage meg noe mat og deretter pakke. lørdag blir det sverigetur på meg. høstferie er jo deilig!
p9171399
en tommel opp fra meg for høstferie! (Y)
hva skal du i høstferien ?
bloggz

- miriamDATO: 28.sep.2009 / KLOKKESLETT: 23:39

2 kommentar(er)

ja, to kjendiser i samme antrekk. hvem kler det best ?
vs2
hvem kler antrekket best, nr 1 eller 2 ?DATO: 28.sep.2009 / KLOKKESLETT: 19:32

8 kommentar(er)

har gått med en vond klump i halsen det siste døgnet. grunnen er det at vi måtte ta livet av katten vår. dere synes kanskje ikke det høres så ille ut, men det skal jeg love dere at det er! i så fall kan dere spørre min søte lillebror. han laget nemlig et kors hvor han skrev: tussi levde her. og jeg kjenner bare at tårene begynner å trille mens jeg skriver dette. johan (lillebror) har vokst opp med denne katten, og det er absolutt den fineste katten jeg noen gang har sett. tror omtrent hele familien har grenet denne helga pga den katten. ikke fordi at katten er dø, men pga minste mann i huset. han har vært så lei seg, og hatt hovne og røde øyne hele helga. synes så synd på johan. han lurte på om katter også kunne komme til himmelen. så tror han er litt mer oppmuntret nå ettersom han kommer til å møte denne skjønne skapningen i himmelen. selv om katten kunne mase til tider, og gnålte om mat døgnet rundt, var den tross alt vår katt, og den var nydelig. føler det er min bestevenn som er død og jeg sitter her og skriver om, men har jo hatt den helt siden jeg var liten, og den var jo som en bestevenn. hver gang vi hadde vært ute og reist, kom katten løpende mot oss. alltid var den glad for å se oss. men nå hadde den blitt syk, og vi måtte ta livet av den. trist slutt, men en gang må jo alt ta slutt. tussi, du var den fineste jeg visste om. utseendesmessig var du perfekt! måtte du hvile i fred. jeg er kjempe glad i deg <3
11tear


har du hatt en katt før ?
har du noen gang mistet en katt ?

- grinejente
DATO: 26.sep.2009 / KLOKKESLETT: 16:30

4 kommentar(er)

idag hadde jeg egentlig ikke noen andre planer enn at vi skulle få besøk av familien natvig i seks tiden. men for omtrent 10 minutter siden ringte johanne meg for å spørre om jeg vill overnatte med henne og silje andersen. og gjett om jeg ville ?! så da kommer først johanne her og spiser pizza, før vi går til silje og 'sover'. koselig kveld :-)
miriam og johanne
dette bildet er av johanne og meg. det ble tatt i fjord sommer. forandringer fryder!
vi blogges heter det vel :-)DATO: 26.sep.2009 / KLOKKESLETT: 16:25

3 kommentar(er)

huff av meg.
jeg har jo selvfølgelig tatt til meg alle anbefalinger av sjokolade ansiktsmasken. så tror du ikke at jeg bare måtte prøve den? jo!
den var veldig god, og gjorde huden min ren og pen. men etter min mening har jeg prøvd bedre. den luktet litt for mye, så sitter med en deilig klump i halsen akkurat nå. ikke særlig behagelig. også øynene mine svir en del. jeg tok faktisk langt i fra øynene også! men, men. noen måtte jo reagere litt også. eller. men her er et bilde(r) av meg og lillesøs når vi hadde på oss ansiktsmasken, dette var rett før vi begge spurtet ut på badet for å dynke trynet og alt som var med vann. koselig!
nylig oppdatert25
har du prøvd denne ansiktsmasken før ?
synes du den var bra ?
begynte du å svi i øynene av den ?


blogz!DATO: 25.sep.2009 / KLOKKESLETT: 18:57

2 kommentar(er)

..ja sånn halvveis i hvertfall.
p9251445
ja, bare en helt vanlig hvit singlet, en grå cardigan og en lys jeans. har forresten farget håret. :-) rakk desverre ikke å redigere bildet eller noentingen pga av at det ble tatt for 2 minutter siden.
hva synes du om håret ?
hva med outfiten ?
men nå må jeg virkelig løpe!
bloggesDATO: 25.sep.2009 / KLOKKESLETT: 17:23

1 kommentar(er)

p9181405p9181407
Andrea og Fredrik
p9181406p9181413
Silje og Andrea
p9181415
Johanne og Andrea
p9181418
Andrea, Fredrik, Johanne og Caroline
p9201423p9201425
Andrea og Martine rydder
p9181412
jaja, hadde ikke noe særlig bilder av meg i fra denne turen, men det gjør vel ikke noe? dere ser så mye til meg i alle andre innlegg. omtrent alle bildene er tull, men det er vel det de fleste av dem lever av. ehm, spesielt en person. andrea, men koselig det :-)
det var i hvertfall en kjempe gøy tur, og det var dere som gjorde den så gøy! jeg er så glad i dere.


Bildet

er forresten av Martine, men nå skal jeg stelle meg før jeg nemlig skal møte hele denne herlige gjengen! :-)DATO: 25.sep.2009 / KLOKKESLETT: 13:59

1 kommentar(er)

..ja som jeg har klaget over i alle de andre innleggene under, har vi som sagt hat tusen prøver i det siste. og det er virkelig det eneste jeg hatt tid til utenom trening. men siden jeg ikke har blogget de siste dagene, kan jeg jo alltids vise noen bilder og fortelle hva jeg har gjort :-)
dsc03412
..ja, hva skal man si ? man blir lei av å pugge..

dsc03428
åja, jeg må bare fortelle om gårsdagens skoledag. den var herlig! det ble plukket ut 5 i fra hver 9. klasse, som skulle være med på et kurs om hvordan å være en god gruppeleder, og om ungdom og rus. og siden jeg er ganske så viktig på sånn, så ble jo jeg med. jeg vet ikke hva dere andre som var med synes, men jeg synes det var kjempe gøy, så neste gang er jeg førstemann i køen! vi gjorde ganske mye gøy. vi lagde blant annet skuespill om hvordan foreldrene ville reagert hvis en ungdom kom hjem full. og et skuespill om hvordan vi ville at foreldrene skulle reagert. men en ting er sikkert; Ingvild var bare døds vittig når hun spilte full, ha-ha! tilbake til bildet; dette var maten vi fikk. lærerne hadde bestilt pizzabuffet og brus til alle på Egon i byen. kurset var forresten på Scandic hotell. litt koselig skoledag ?

bildene fra konfirmasjonsleiren kommer nok i løpet av ferien.. må bare laste dem og sånn ;D

har du vært med på prosjektet 'ungdom og rus' ?
blogges
mir
DATO: 18.sep.2009 / KLOKKESLETT: 15:08

2 kommentar(er)

ja det er som sagt alltid litt tid til data og bloggen.
så nå er det 2 timer til jeg skal reise. det blir kjempe koselig fordi jeg vet at jeg kommer til å ha det gøy, og jeg skal nyte hvert minutt uten skole! takk og pris for helgen.
bagen er pakket, jeg sitter klar her og kunne gjerne dratt innen ett minutt, og rommet er bombadert. men rommet får vente ( som alltid )
dsc03398
outfiten for resten av dagen, helt til jeg kommer fram og skal kaste på meg joggingsen.
dsc03394
tegning  og modell av hydrogen, klor, oksygen og en til som jeg ikke husker (?)
dsc03395
martine på vei hjem i fra skolen i dag, vi har tatt bilder en del ganger før når vi tokk følge hjem fra skolen . :-)
jeg er tff
dette var sist gang vi tok bilder på skoleveien. galskap!
her hadde jeg pannelugg. jeg vurderer å klippe pannelugg igjen, hva synes dere?
kos dere i helga hvertfall, det skal jeg! :-)
blogges

- bu

DATO: 17.sep.2009 / KLOKKESLETT: 22:06

3 kommentar(er)

.. grunnen til det er nemlig det at jeg vil helst blogge før det blir så seint at jeg ikke kan forskjellen på all bokstavene og at de stokker seg om hverandre. av og til skulle det nemlig virke som om de prøvde å lage en ond plan for å få meg til å sovne. lurer på hvorfor, kan det ha noe med trøtthet å gjøre ?
men som sagt reiser jeg bort i helga og dette er da kanskje, legg merke til kanskje det siste innlegget før jeg drar. men det hindrer ikke dere i å kommentere og lese bloggen min, bare kjør på!
< lesere 3
p9171393
kos dere i helga, og tenk på hvor heldige dere egentlig er !
og nyt leksefri ordet!

har du noen planer for helga ?
vi blogges

- mirriDATO: 17.sep.2009 / KLOKKESLETT: 21:45

2 kommentar(er)

siden jeg ikke fikk noen kommentarer fra dere om hva dere vil lese så får jeg vel bare legge ut et par bilder også si at jeg er veldig glad i leserene mine og spørre om dere kan kommentere mens dere liksom først er innom ?
da gjør dere en blogger glad. takk, ilu ;*

p7121225
jeg vil være så brun og ha så langt hår ''/

p9171395
ja, dette var FØR jeg begynte å lese til prøve. man blir skrullete bare av å se på samfunnsfagbøkene.. wæ!

- mb
DATO: 17.sep.2009 / KLOKKESLETT: 20:00

1 kommentar(er)

... konfirmasjonsleir på fredheim!
ooooff, jeg jeg gleder meg! de fleste av dere vet nok ikke hvor fredheim er, men det er et sykke forbi vennesla. rett ved oggevann. så vet dere det. men hvertfall er det der helga mi skal bli tilbringt. og jeg gleder meg maks. og det er fordi jeg skal der med en hel haug av venner + en del jeg ikke kjenner, men gøy blir det. det er jo en blikjent-tur så vi satser på å ha enda fler venner når jeg skal hjem. og jeg skal forresten konfirmeres kristelig siden jeg er kristen, til dere som lurte. så nå er bagen pakket og prøvestoffet til tirsdag sitter klistret etter noen timer med øving. så alt er jo egentlig topp nå, eller ?
ettersom jeg ikke har så mye å gjøre, og bare vil sitte på dataen resten av dagen, så kan det hende at det kommer flere innlegg i kveld.
kors


hva vil dere ha ( innlegg kommer ) ?
vi blogges

- miriam
DATO: 17.sep.2009 / KLOKKESLETT: 19:50

5 kommentar(er)

ja, som dere ser har jeg ganske høstfarger på designet akkurat nå..
det har nok noe med at skolen og alt stresset er tilbake igjen.. også har til og med bladene forlatt trærne og blitt en gul aktig farge. jeg er egentlig ikke så veldig glad i høsten. men så har jeg jo mange søte rundt meg når jeg er på skolen og ellers. mens i ferier er jo alle bortreist, så jeg vet ikke hva som er best..?
en sommer uten noen å være med
eller en skole-høst med fullt av venner rundt seg
hva synes du ?
bloggen godt
i høstferien skal jeg på 'harrytur' til sverige! noe som paser veldig bra siden pappa heter harry, weey!  
det er årets høydepunkt. vi kjører til sandefjord for å ta ferje der i fra og over til strømstad. så kjører vi til et shoppingsenter som heter nordbøsenteret (?) og etter det går vi på alle godtebutikkene og bare plukker ut alt vi vil ha! love.
men det som er i år er jo at jeg ikke spiser godteri og skal heller ikke gjøre det før jeg skal konfirmeres som er i mai, men jeg drikker brus og spiser chips, men det er kun i helgene, så brus blir det vel. og masse tyggis ! men det som er så bra for vennene mine er jo at da har jeg mere penger som jeg kan bruke på dem, eller ikke ..?

har du dratt på 'harrytur' før ?
vi blogges

- miriamDATO: 17.sep.2009 / KLOKKESLETT: 14:22

1 kommentar(er)

ja, siden det ikke ble noe særlig blogging på meg i går, så får jeg vel bare legge ut gårsdagens og dagens bursdagsbarn i dag, da :-)
linn søtaaa
linn, søta hadde bursdag i går. hun ble da fjortiss,  ;-D

maaartin
og martin er da dagens bursdagsbarn! og gratulerer så mye med dagene begge to. begge to er faktisk noen veldig gode venner av meg som jeg er veldig glad jeg har. og martin skal jeg faktisk på konfirmasjonsleir med, nå til helga.
men det var det jeg ville dele med dere for denne gang..
kommer nok et innlegg etterpå at jeg har pakket :-)
men vi blogges

- miriamDATO: 16.sep.2009 / KLOKKESLETT: 16:51

2 kommentar(er)

... jaja, av og til er dett bare sånn. i og med at det bli så mange prøver i den neste uka vil det si, lite tid til blogging og venner denne uka og neste. (-)
men denne dagen er kjedelig takket være akkurat det. lekser, lekser, øve til prøve, lekser og lekser !
glemte jeg... lekser ? og etter det igjen er det trening. det er jo et pluss da!
men uansett, så for vel dere bare ha en flott dag, ville liksom bare si i fra at jeg var i live og at alt er..... nei ikke så topp.

p6031361

åjadda, digg bilde.. fyrløs!
vi blogges

- miriam
DATO: 14.sep.2009 / KLOKKESLETT: 14:34

3 kommentar(er)

..... og skole!
vi har nå fått vite om tre prøver vi skal ha i neste uke, og to karleggingsrpøver i matte i denne uka. kan det blir bedre ?
ja, tenk, det kan det! men sånn er skolen, og det er ikke verdens undergang, men lese til prøver er noe jeg slettes ikke liker. men ellers så kan dere vel tenke dere hvordan resten av dagen har vært. sånn som en skoledag pleier å være, kjedelig og trøttende. der har du skolen. men nå skal jeg gå å gjøre lekser for å bli ferdig med så mye som mulig i dag og i morgen siden resten av denne uka trenger jeg til å øve på prøver som vi allerede starter med på mandag morgen, herlig !
dsc03381
vi blogges

- miriam
DATO: 13.sep.2009 / KLOKKESLETT: 18:16

2 kommentar(er)

jeg har nå laget en bruker på en nettside hvor jeg kan vinne gavekort fra ginatricot, h&m, dinsko og bianco tror jeg det var.
så hvis du også vil lage en bruker, samle poeng, og få gavekort, så trykk på denne linken  http://www.gratissko.no/Register.asp?r=2671 og register deg!DATO: 13.sep.2009 / KLOKKESLETT: 17:35

5 kommentar(er)

ja, nå har jeg fått laget meg en ny header. ikke noe proft, men bare noe enkelt.. det er faktisk mere enn nok jobb og tålmodighet med picnik enn det jeg gidder..
men her er da den headeren som snart kommer
jsajlskjxajsheader
din mening ?
vi blogges

- miriamDATO: 13.sep.2009 / KLOKKESLETT: 15:36

0 kommentar(er)

hei alle søte lesere. gjett hva jeg har gjort, jeg leste nemlig carolinetellefsen sin blogg( www.carolinetellefsen.blogg.no ) og hun hadde linket til en konkurranse som jeg bare måtte være med på.
man kan nemlig vinne et gavekort på 500,- nettsalongen.no, så jeg sier bare kjør på ! her er linken til konkurransen. http://idahvestby.blogg.no/1252259198_06sep2009.html#comment

Nettsalongen.no er en nettbutikk som har stort utvalg og lave priser på hairextension. De selger, nailhair, easy loop, skinweft og clip on hår. Siste nytt er clip in pannelugger. Du finner også mye annet fint som klokker, smykker, Turbotan, vesker, lommebøker, kortholdere og skjerf.
Www.Nettsalongen.no

alt du trenger å gjøre for å delta er å trykke på den opperste linken i dette innlegget, og følge instuksene som står på bloggen hennes om konkurransen.

du kan vinne
jaaaaaaaha

vinne

vjopndsk
du kan blant annet bruke pengene på noe av det som er vist på bildene, eller noe annet, lykke til !
DATO: 11.sep.2009 / KLOKKESLETT: 16:38

1 kommentar(er)

jeg har blitt utfordret av lillesøster ( www.melindaa.blogg.no )
1.Gå inn på mine bilder / Mapper
2.Velg den 6 mappen
3.Velg det 6 bilde
4.Sett inn bilde på bloggen og si litt om det
5.Inviter 6 nye, link og gi beskjed om utfordringen til dem

p6231005
ja, denne søte, lille jenta er da martine ( www.maartineee.blogg.no ) hun er ei jente som jeg egentlig går en del sammen med på skolen. har kjent henne omtrent hele livet tror jeg. men hvertfall dette bildet tok jeg siste skoledag i åttende klasse. det var en skikkelig varm og fin dag. bortsett fra når jeg kom hjem, men samma det. hun var nok ikke helt klar over at jeg tok dette bildet, men jeg synes hvertfall at det var skikkelig søtt :-)


1. Skriv 10 ting som ingen vet om deg.
2. Legg ut 1 bilde som er et av dine beste minner. Fortell om det.
3. Legg også  ut et bilde du liker, og fortell om det.
4. Også et bilde du IKKE liker, og fortell hvorfor du ikke liker det.

5. Så utfordrer du 5 til.

> jeg sover med regulering om natten ( padde )
> jeg vurderer å slette bloggen
> jeg er forelsket
> akkurat nå hater jeg en person
> jeg blir lett skuffet over nære venner
> kan bli sur og grinete, men ikke ofte
> jeg scorte aldri på en kamp mens jeg spilte fotball, jeg var forsvar ( flau )
> jeg tror jeg tenker litt for mye
> jeg skal ta sprøyte mot livmorhals-kreft til tirsdag
> av og til innbiller jeg meg at jeg kan synge

p5300845
dette er et bilde som ble tatt i oslo i mai. vi var der med koret i en helg i mai. det var utrolig koselig, og tillegg gjorde vi kjempe masse gøy, og været var helmax hele helga ! det var over tretti grader en av dagene når vi skulle ha konsert ute! grunnen til at jeg valgte dette bildet er fordi at med disse jentene trenger jeg ikke være redd for å være meg selv eller drite meg ut. også møtte vi han mannen her i byen, og han satt der og spilte på gitaren sin og sang sanger som : hit me baby one more time, postgirobygget ( flere ) og arne går mot døra.. klassikere, ikke sant ?

søtaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jeg blir veldig glad av å se dette bildet, og grunnen til det er fordi at jeg bare elsker denne jenta. hun får meg alltid til å smile, og dette bildet må jeg bare flire av når jeg tenker på hvordan hun er i virkeligheten. hun er ei morsom og søt jente :-)

meg
WoW jeg inponerer stadig vekk. jeg hadde aldri trodd at jeg skulle legge ut et bilde fra fjortiss tiden min, men dere måtte vel se det dere også, eller ? jeg liker ikke dte bildet fordi...... bare se på den etterveksten, og øyenbrynene. jeg så ikke ut. ( ikke at jeg gjør det nå akkurat ) men uansett, det er bar ikke mye fint ! huffsiden jeg tok begge utrordringene i et innlegg, så utfordrer jeg seks stykker som kan velge hvilken utfordring de vil ta.
jeg utfordrer:

www.lulliiss.blogg.no
www.tandbergg.blogg.no
www.leneoglene.blogg.no
www.aaneland.blogg.no
www.frkfrida.blogg.no
www.kjulie.blogg.no
DATO: 11.sep.2009 / KLOKKESLETT: 16:00

6 kommentar(er)

nå har jeg gått lenge uten å blogge.. det er faktisk flere grunner, og det er at i det siste har jeg rett og slett hatt andre ting å gjøre enn å sitte å stirre inn i en dataskjerm, også har det blitt et ork å poste et innlegg.
men hvis jeg bare visste at noen leste den, så hadde jeg kanskje fått mer lyst til å skrive.
men siden det er så lenge siden jeg har blogget, så kan jeg jo legge igjen noen bilder av hva jeg har gjort i det siste. :-)
bursdag til linn og maren
bursdagen til maren og linn

dsc03313
og dette var på naturfagsrommet på skolen ( magnus )

dsc03318
også har jeg spilt dyreparkcup, så her er et bilde av meg i den nydelige drakta mi

dsc03340
meg og bente på kick off ( jeg er vaskedame og bente er gammel dame)

dsc03364
også meg på naturfagsrommet

men for at ikke dette innlegget skal dekke hele bloggen så må jeg nesten stoppe nå ( selv om det kanskje ikke blir så vanskelig ) men så har jeg noen spøsrmål til dere som dere kan svare på under i kommentarfeltet..
og forrsten så melinda fått nytt web, så hvis jeg får låne det, så skal du at jeg sl jeg lage en ny videoblogg siden den andre er så gammel..

vil du at jeg skal fortsette å blogge, hvorfor, hvorfor ikke ?
spiller du på våg ?
vil du at jeg skal lage en ny videoblogg hvor jeg svarer på spørsmålene som jeg fikk tidligere ?

vi blogges

- miriam

Design av

hits