DATO: 30.sep.2010 / KLOKKESLETT: 14:30

3 kommentar(er)

Heihei!

Har egentlig ikke mye tid å vase bort nå. Skal ha naturfag prøve i morgen i to kapitler. Noen som misunner meg eller? Uff, det er jo helt forferdelig. Men føler at jeg kan det meste i hvertfall av det første kapittelet, så det er jo bra for min del. Som dere da sikkert skjønner, så har jeg en liten interessant dag forran meg. En dag som går ut på 100 timer med naturfag lesing, og to timer med trening..

BEKLAGER 0 BILDE, MEN BILDEOPPLASTEREN KLIKKER.
CAPS LOCK FAKTISK!

Har du prøve i morgen?
Hva skal du i dag?

♥Miriam
DATO: 27.sep.2010 / KLOKKESLETT: 14:47

3 kommentar(er)

jau, har ikke mye å fortelle dere i dag.. Ikke fordi jeg ikke vil, men fordi det rett og slett ikke har skjedd noe gøy, ikke til nå i hvertfall. Kan heller se om jeg rekker å legge inn en outfit eller noe i kveld, fordi da skal jeg nemlig på en sånn samling ting med ungdomsarbeidet i filadelfia.. Da kan jeg se om jeg får til det. deal ?


chiller bare

Hva har du gjort i dag ?
Har du noen planer for kvelden ?

♥MiriamDATO: 26.sep.2010 / KLOKKESLETT: 22:29

5 kommentar(er)


kjole // vero moda  øredobber // gran canaria  sløyfe // melinda sin

Hva synes du om outfiten ?

♥Miriam
DATO: 26.sep.2010 / KLOKKESLETT: 14:57

2 kommentar(er)


DATO: 26.sep.2010 / KLOKKESLETT: 12:20

5 kommentar(er)

Heihei!

Idag når jeg logget inn, fikk jeg meg en positiv overraskelse. Jeg hadde fått en kommentar hvor det stod: Gratulerer, du ble nr. 1 på min toppliste! Jeg gikk inn på bloggen hennes og sjekket, og der så jeg sannelig dette bildet:Jeg ble faktisk kjempe glad. Hadde virkelig ikke forventet det. En sånnen setter smilet mitt på plass.

Har du vært på en slik toppliste før ?
Hadde du blitt glad for det ?

Miriam
DATO: 25.sep.2010 / KLOKKESLETT: 14:40

7 kommentar(er)

ikke det at jeg synes at jeg selv er så sinnsykt pen.. tvert i mot. Men nå skal dere få høre!

Igår skulle jeg inn i filadelfia på ungdomsmøte. Stod ei stund og venta på bussen. Men da bussen kom, gikk jeg inn og betalte som vanlig. Visste iie helt hvor jeg skulle sette meg, men valgte å sette meg litt langt bak, noe jeg aldri skulle ha gjort.

I det jeg går forbi, og setter meg bak en 54 år gammel mann, braser han ut med et digert: åå, hærregud! Jeg ble litt vettskremt, og tenkte: unnskyld meg, men har jeg gjort deg noe?
Jeg tror han så at jeg ble litt forskrekket, så han forteller at det ikke var på en negativ måte, men at det var fordi jeg var så fin. Andre hadde kanskje blitt glad hvis noen sa det til dem, men jeg ble bare skremt av en 50 år gammel mann som brøler ut på bussen fordi jeg var så fin. Kan ikke akkurat si meg enig i at jeg er så fin, men uansett..

Da vi hadde kommet til busstoppet ved lumber, sier han: Herregud, er vi allerede her?! Off, jeg skulle jo ha gått av på det forrige busstoppet, men jeg ble så forstyrret av deg, som var en så fin ung dame.. Så sier han plutselig: Men hvis jeg hadde vært 18 år igjen, så kunne jeg vel hatt en sjanse. Men jeg måtte jo hatt noe å tilby deg.. Jeg måtte kunne tilby deg et liv, ikke sant?

På toppen av det hele var ikke denne gamle mannen søt, sånn som mange andre. Men han så rett og slett ut som om han var narkoman eller alkoholiker eller noe.. Jeg mener virkelig ikke å henge ut noen, og jeg vil heller ikke si at dere skal dømme etter utseende, for jeg vet at det er galt. Men det var bare for å forklare litt...

Jeg vet ikke hva dere synes om dette, men jeg opplevde dette som en ekkel, og ubehagelig hendelse.


Tror jeg sminker meg sånn neste gang..


Hva synes du ?
Hadde du blitt redd ?
Hadde du blitt glad hvis han hadde sagt til deg at du var fin ?
Har du opplevd noe av det samme før ?

Miriam
DATO: 25.sep.2010 / KLOKKESLETT: 00:12

3 kommentar(er)

heihei!

Nå har jeg kommet hjem fra filadelfia, og er i grunnen ganske klar for å legge meg. Har ikke vært så god til å blogge i det siste, men som sagt krever skolen en del, og treninger og andre ting krever jo også sitt. De tingene der kommer jo selvsagt før bloggen.

I dag har jeg ikke vært på skolen, noe som var rimelig deilig å slippe. Men jeg har kjørt scooter i 6 timer i regnvær, og da snakker vi REGN, ordenlig regn. Ikke bare sånn dusjeregn, men sånn skikkelig regn. Nok regn for hele bloggen, men i allefall. Det var kjempe gøy, og selvom jeg så ut som en druknet katt når jeg kom hjem, så har jeg faktisk kost meg i dag. Men jeg må innrømme at jeg ble ganske skremt da han ene holdt på å bli drept... Kan fortelle mer om det en annen gang. Men, trafikken er farlig dere!


hei, vi er kjekke! random bilde forresten.

Nå må jeg nesten legge meg.. Skal spille kamp klokken 12 i morgen, og møte tre kverter før. Wish me good luck, sier jeg bare!

Har du kjørt scooter i regnvær før ?

♥Miriam
DATO: 22.sep.2010 / KLOKKESLETT: 20:55

1 kommentar(er)

er det ikke sånn det skrives?

Jaja, i morgen og fredag er det tid for mopedkjøretimer, og jeg gleder meg masse! Pass dere for meg, sier jeg bare! Neida, jeg regner med, og håper for all del at det går bra, og at meg og johanne kommer oss uskadd gjennom de timene. Det beste med alt, er jo at jeg faktisk skal ha fri på fredag fra skolen på grunn av det. Det kan jo rett og slett ikke bli bedre!


ser dere for dere ho derre på en scooter ? - ikke jeg heller..

Har du mopedlappen ?
Skal du snart ta kjøretimer ?

♥Miriam
DATO: 22.sep.2010 / KLOKKESLETT: 16:36

2 kommentar(er)

Hey yo!
Nå skal jeg om ikke så alt for lenge ta en tur til byen sammen med mamsen, og prøve, og forhåpentligvis kjøpe denne jakka:


Ble helt forelsket når jeg så den, så nå gleder jeg meg! :-)snakkes, pewsååår

♥Miriam
DATO: 21.sep.2010 / KLOKKESLETT: 16:12

4 kommentar(er)

... vil jeg ha dårlig tid.

ehe, måtte bare prøve meg på noe her. Ikke vet jeg hva det kom fra, men tenkte bare siden jeg hadde tatt outfit bilder til dere i går, og ikke rakk å legge dem ut, som vanlig. så var vel det en slags forklaring. - ikke spør.


blazer // h&m  topp // cubus  buksetights // cubus  hals // bik bok


hva tror du vi gjorde på skolen i går ?
hint: skog, våte sko, løpe, kart

Hva synes du om outfiten ?
Hva tror du vi gjorde på skolen i går ?

♥Miriam
DATO: 18.sep.2010 / KLOKKESLETT: 01:20

6 kommentar(er)

ARMY FARGE ?
Jeg elsker det, og har planer om å kjøpe enten en bukse, eller buksetights hvis jeg kommer over en i morgen i Egersund!

Hva synes du om army fargen ?

♥Miriam

DATO: 17.sep.2010 / KLOKKESLETT: 23:53

1 kommentar(er)

Heihei!

Nå sitter meg og Andrea med hver vår pc på fanget hos pappa. Chiller, altså. Ellers så har resten av dagen gått til skole, tog, besøk, tacolaging og tv! Vi har nettopp hevet på oss joggingsene, og har planer om å sitte her en stund, før vi skal legge oss. Vi er så godt i gang med nerdingen nå, såe... Burn'ene er også på plass, så her er det stemning!


Bilde av meg og Andrea fra Sverige i sommer.

Hva har du gjort i dag ?

♥Miriam
DATO: 13.sep.2010 / KLOKKESLETT: 20:25

1 kommentar(er)

Og der var kaklingen satt igang. Mamma har syforening i underetasjen, og det merkes. Men jeg vet at jeg som regel også er ganske høylytt når jeg har besøkm såe. Jaja...

 OISANN! JEG MÅ STIKKE! Karrushallen kaller!

♥Miriam
DATO: 13.sep.2010 / KLOKKESLETT: 20:20

3 kommentar(er)


Jeg har blitt helt forelsket i denne sangen
black eyed peas - where is the love

Hva synes du om sangen ?

¢¾Miriam
DATO: 13.sep.2010 / KLOKKESLETT: 17:45

2 kommentar(er)

Nei, dere så ikke feil. Fikk ikke lagt inn outfiten for i går kveld før jeg gikk, så da får det bli et par bilder nå isteden.. Ikke så brae kanskje, men bedre enn ingenting vel!

speilbilde, hei.

kjole // melinda sin  sykkelshorts // melinda sin

veldig dårlig kvalitet pga. beskjæring fra et annet bilde. menmen.

jaja, hva synes du om outfiten ?

♥MiriamDATO: 12.sep.2010 / KLOKKESLETT: 13:02

5 kommentar(er)

Hei, og god morgen til dere!
Vet ikke hvorfor, men føler meg overraskende fornøyd i dag. Skal på jentekveld i kveld, og ser KJEMPE fram til å være sammen med de skjønneste jentene. Har bare ett problem; I DONT KNOW WHAT TO WEAR. Vet så mye som at jeg vil gå med kjole. Men hvilken? Det er et problem som går igjen og igjen her i huset. jaujau. Men ellers har jeg det bare bra!


Har du også problemer med å finne klær ?
Skal du på jentekveld ?

♥MiriamDATO: 11.sep.2010 / KLOKKESLETT: 15:12

1 kommentar(er)

Kødda!
Jaudå. Kom hjem for ett par timer siden fra Flekkerøya. Andrea, Johanne og jeg overnatta i sjøbua til lars, sammen med han, Banjamin og Magnus. Kjempe koslig det! Ble mye snakking, og drikking av vann, hehe. Sistnevnte var pga. av en konkurranse vi hadde. Skal ikke si så mye mer om det, annet enn at alle var dødens kvalme resten av natta.
Utrolig nok ble det faktisk en del soving. I allefall i mitt tilfelle.
Har ikke andre planer for dagen, annet enn at jeg skal sitte barnevakt hos verdens skjønneste barn i kveld, siden det er jo a-ha konsert i kristiansand i dag.


Bildet tok jeg før jeg dro til øya i går.

Hva har du gjort i dag ?
Skal du sitte barnevakt i kveld ?
Skal du på konserten ?


♥MiriamDATO: 08.sep.2010 / KLOKKESLETT: 13:39

2 kommentar(er)

Hei godtfolk!
Kom hjem fra skolen for ikke så lenge siden. Ble ikke noe blogging i går pga. skolestyremøte og laget. Vi skal ha årets første prøve i morgen, noe jeg ikke ser så veldig fram til, selv om jeg regner med at jeg kan det meste. Men pga. det vil vel mesteparten av denne dagen også gå bort i lekser og prøvelesing. Da er det på an igjen med timesvis med pugging. huff. Godt det snart er feire igjen. Det er noe jeg virkelig trenger akkurat nå. Denne uka har jeg ikke vært i form i det hele tatt. Har hatt vondt i hele kroppen, og vært skikkelig blek og kald. oisann, ja. Skal ikke legge ut om flere hverdagsproblemer til dere, for dere har kanskje nok selv, eller ?

meg og min 'classroom-mate', Andreas. Bildet er fra Osloturen.

Har dere begynt med prøver på skolen ?

♥MiriamDATO: 06.sep.2010 / KLOKKESLETT: 15:11

5 kommentar(er)

Hello, this is nestleder in the elevråd speaking. Kødda.
Men det jo sant da, he-he. Men jeg sa faktisk noe liknende til mamma i stad i telefonen når hun ringte. Det blir jo rått med meg og melinda (søss) i elevrådsstyret på samme skole. Nok om det.
De siste timene på skolen i dag hadde vi gym, kjekt det. Oppvarmingen var å løpe fra skolen til kroodden og tilbake. Fikk jo ikke astmaanfall hverfall. Etter at vi hadde løpt, spilte vi volleyball og fotball, digger det! Ballsport er det gøyeste i gymmen etter min mening.


På dolly i Oslo. Digger deg, Martine!♥

Har dere valgt leder/nestleder osv. til elevrådet på din skole ?
Hva synes du er gøyest i gymmen ?

♥MiriamDATO: 05.sep.2010 / KLOKKESLETT: 16:07

1 kommentar(er)

Heihei!
Jeg har da kommet hjem fra Oslo, eller det vil si at jeg kom hjem i går egentlig. Kom hjem klokken halv ti i går kveld, og ble kjørt rett i bursdag etter det. Ehh, jeg gikk fra bursdagen tidligere enn alle de andre, fordi jeg var så sykt trøtt fordi jeg ikke sov noe på bussen. Derfor blogger jeg nå og ikke tidligere, siden jeg stod opp klokken to. Bildene fra turen holder på å laste opp på facebook nå, men siden jeg hadde opp mot 600 bilder, må jeg nok holde på en god stund med opplastingen..
I kveld skal jeg til Mari søta. Hun var veldig selskapssyk, og ønsket besøk, så jeg stikker bort en tur til henne i syv tiden.

kjekke folk

jeg 'lekte' fotograf med arber, og bildene ble faktisk litt stilige..


jaujau.. resten av bildene får dere se en annen gang. :-)

Hva har du gjort denne helgen ?
Hva synes du om bildene ?
Har du vært på klassetur ?


♥Miriam
Design av

hits