DATO: 30.sep.2011 / KLOKKESLETT: 16:35

5 kommentar(er)


I og med at det var en anonym som sendte meg spørsmålet, tenkte jeg det var lettere å bare legge ut svaret her!
Denne t-skjorten kjøpte jeg da jeg var i Latvia i påsken. Den ble kjøpt på NewYorker!

Skal bli bedre til å svare på leserspørsmål, så hvis det er sånne småting dere lurer på, er det bare å spørre!

♥Miriam
DATO: 30.sep.2011 / KLOKKESLETT: 09:54

4 kommentar(er)

Hallo!

Tenk at det er i morgen jeg reiser! I morgen kveld sitter jeg på et hotell i London å skulle ønske jeg hadde med meg pcen så jeg kunne skrive til dere. Slik blir det desverre ikke. Dårlig med internett der, og dessuten vil jeg jo ha med meg så lite som mulig.. Men hjem igjen derimot, ahh.

Wihu, nå pakker jeg, rydder rommet, og legger vekk klær jeg ikke bruker. Dette burde jeg sikkert gjort for lenge siden, men jaja, sånn er jeg. Gjør alt i siste liten. Da er det i hvertfall plass i skapet (forhåpentligvis) når jeg kommer hjem igjen!


Gosh, middag må jeg også stelle i stand i dag... Litt som skal gjøres kan du si. Dagen går sånn her i dag:

♦  stå opp med Melinda, Johan og Celine. Gi dem frokost
♦  rydde opp på kjøkkenet (bombet)
♦  rydde rommet for klær, støvsuge, legge vekk klær (bombet +++)
♦  pakke, legge ting på lading
♦  photoshoot med Martine
♦  bake cupcakes med Martine
♦  handle
♦  lage middag
♦  få Melinda inn i filla
♦  FREDAGSKVELDEN er hellig. That means, da må jeg være ferdig med alt. (IDOOOOL)
Oioioi, trening skal også inni her et sted... jaja, skal nok få tid til alt! 

Hva skal dere i dag?

♥Miriam
DATO: 29.sep.2011 / KLOKKESLETT: 19:37

5 kommentar(er)

I går på bussen hjem, viste Mari virkelig sitt sanne jeg, og var helt i hundreognittiåtte. Så jeg ble rett og slett tvunget til å publisere den, slik at dere også får se den litt vågale siden av søte lille Mari. Her var hun da som sagt i sitt S, og babler i vei til et kamera, på bussen. Alltid kjekt! Mari, du Mari. "Så da må dere spre det gode budskap!"

MARI'S LAO.. LAI.. LIVE-SHOW from Miriam Bu on Vimeo.

Hva synes dere?
Er hun ikke søt?

♥Miriam 
DATO: 29.sep.2011 / KLOKKESLETT: 18:33

4 kommentar(er)
du er nydelig du♥Synes om mine skjønne classmates?

♥Miriam
DATO: 29.sep.2011 / KLOKKESLETT: 13:11

2 kommentar(er)

Dere spør støtt og stadig om hvilke blogger jeg leser. Vet ikke helt hva som er så kjekt med å vite det, men dere skal selvfølgelig få svar på det! Bloggene jeg først sjekker hver dag er martine, andrea, mari, melinda, matheakristine, kristina, maren, martine, marthe, tuva, marte og thea. Som dere da skjønner ut i fra å se på disse, er det for det meste at de fleste oppdaterer ofte, med mye bilder, outfits og ellers hverdagslige ting. Sjekker selvfølgelig også de innleggene som ser spennende ut i loggen, men disse er førsteprioriteter.Har du noen liknende blogger å anbefale meg?

♥Miriam
DATO: 28.sep.2011 / KLOKKESLETT: 20:09

8 kommentar(er)


så måtte bruden trø til!

Dette er da som dere kanskje skjønte en film vi lager i sammenheng med et skoleprosjekt. Filmen skal vare mellom 2 og 5 minutter, og vi er nå ferdige med all filming, og det gjenstår kun redigering. Med tre effektive jenter på en gruppe, går det så lett at vi kan ta avspasering på fredag! Livet♥ Høstferie♥ Media♥ Fri♥

Hatt noen liknende prosjekter?

♥Miriam
DATO: 28.sep.2011 / KLOKKESLETT: 17:11

9 kommentar(er)Detaljer fra dagens antrekk, spør hvis dere lurer på hvor noe er i fra! Bildene er forresten kjempedårlige, men lover bedre bilder next time!

♥Miriam
DATO: 28.sep.2011 / KLOKKESLETT: 15:19

5 kommentar(er)


finnes det noe vakrere å se på enn en drømmefanger som flagrer i vinden? 

Synes?

♥Miriam
DATO: 27.sep.2011 / KLOKKESLETT: 22:16

4 kommentar(er)

Helt i begynnelsen av september, var det ei herlig jente som forlot oss, og reiste til USA for å bli der i ti måneder. Hun har tatt til vettet, og laget seg blogg. Jeg måtte selvfølgelig nesten overtale henne, men se jenta si vet du! En blogg jeg sjekker daglig, selv om hun har satt seg mål om å blogge en gang i uken, må jeg alltid inn bare for å være sikker på at jeg ikke gått glipp av noe. Kan ikke annet enn å si at jeg savner deg, Marte. Og det vet du at mange andre også gjør! Håper du får et konge år, og har masse å fortelle når du kommer hjem igjen! Take care!

Bloggen hennes finner du her!Jeg mener, sjekk jenta da! Gorgerous!


Leser du bloggen hennes?
Har du noen venner som er utvekslingsstudenter?

♥Miriam 
DATO: 27.sep.2011 / KLOKKESLETT: 21:23

1 kommentar(er)


Nydelig♥

Synes? 

♥Miriam
DATO: 27.sep.2011 / KLOKKESLETT: 20:58

2 kommentar(er)

Heihei!

A lot of updates today! Ånei.. Har vært litt busy i dag, og blir vel stortsett det resten av kvelden, og fram til torsdag. Skole er noe dritt. Jaja, ellers er alt på topp! Kvelden min bruker jeg på øve til Melindas tyskprøve. Ikke nødvendigvis fordi det er så sinnsykt gøy, men mer for å utsette min egen øving... snill

Hater blogginnleggene mine for tiden. Noe dere vil ha mer av? Hva vil dere lese?Såååå, hva vil dere ha, snuppiser?

♥Miriam
DATO: 26.sep.2011 / KLOKKESLETT: 22:02

0 kommentar(er)

God kveld!

Nå er jeg rimelig trøtt, og egentlig ganske klar for senga. Begynner så tidlig som i syvtiden i morgen å filme til et skoleprosjekt. Litt deilig da... Etter det blir det til å komme seg til skolen, for så å ha engelskprøve, og tre andre timer. Nå er jeg enda trøttere. God natt!


pen

♥Miriam
DATO: 26.sep.2011 / KLOKKESLETT: 16:51

4 kommentar(er)

Da var sannelig en prøve overstått, og det gjenstår kun to før jeg kan si takk og farvel, og ikke minst GOD FERIE! Gleder meg super masse! Og om alt går etter planen, kan jeg også ta avspasering på fredag! Livet♥

Ellers så har jeg både en prøve og en framføring i morgen, og enda en prøve på torsdag, så livet er ikke bare en dans på roser dere! Bare nesten.. Jaja, får kaste meg over dagens gjøremål. Ikke lenge til jeg skal på trening heller, gitt! Blogges!Hva skal dere i dag?

♥Miriam
DATO: 25.sep.2011 / KLOKKESLETT: 17:14

2 kommentar(er)

En smule lei nå her jeg sitter. HELDIGVIS kan jeg halvparten nå i hvertfall, så just an other half to go! Jaja, får snu øya ned i boka igjen! Blogges!

Hva gjør dere for noe gøy?
Flere som må bruke helga på skole unntatt meg og søs?

♥Miriam 
DATO: 25.sep.2011 / KLOKKESLETT: 13:07

2 kommentar(er)

God morgen!

Håper dere hadde en bra kveld i går, for det hadde jeg! Dagen i dag vil for det meste gå bort i naturvitenskap, proteiner, fett, karbohydrater og andre organiske stoffer. Ohyes, naturfagsprøve i morgen. Alltid like kjekt å bruke de to fridagene man har i uka, på skole.. Jaja, må man, så må man! Skrives forhåpentligvis senere i dag en gang!


Tommel opp for en herlig kveld i går!¨

Hva er deres planer for dagen?

♥Miriam
DATO: 24.sep.2011 / KLOKKESLETT: 19:27

7 kommentar(er)
MÅ LØPE!

Synes?

♥Miriam
DATO: 24.sep.2011 / KLOKKESLETT: 09:40

6 kommentar(er)

Guten Morgen!

Drakta er på, og jeg er straks klar for kamp! Elsker kampdager! Jaja, får stelle meg ferdig, så får dere ha en fin lørdagsmorgen enn så lenge! Skrives når jeg er hjemme igjen.Hva skal dere i dag?

♥Miriam
DATO: 23.sep.2011 / KLOKKESLETT: 23:36

3 kommentar(er)Synes?

♥Miriam
DATO: 23.sep.2011 / KLOKKESLETT: 17:17

3 kommentar(er)

Heyhey!

Siden jeg sluttet så tidlig på skolen i dag, ble det jeg, kokken, som laget middag til flokken.  Og jeg lagde ikke hva som helst.. WOK! Sa jo jeg skulle bli sunn! 


wok♥

Hva sier vi til dette? TRE GANGER TOMMEL OPP!Tror maten var spiselig i hvertfall! Nå skal jeg straks i filla! Ha en koselig kveld, og god HELG! Dere er så søte!

Pleier dere å lage middag?

♥Miriam
DATO: 22.sep.2011 / KLOKKESLETT: 21:53

4 kommentar(er)

Heisann!

Nå er jeg hjemme igjen etter en travel dag som har inneholdt både skole, lekser, sangøvelse og trening! Just how I like it! Det meste som var av klister i både hår og på kropp er nå borte, etter en deilig dusj. Kveldsen er spist, og jeg er snart ready for bed!
Nå har jeg levert analysen min, og det føles h e r l i g ! Jeg tar nå offisielt helg, og kan sove en time lenger i morgen! Bedre start på helgen blir det virkelig ikke! Om helga blir såå herlig vet jeg da ikke.. Lørdagen blir bra, men på søndagen må jeg desverre øve til prøve.. Hardt liv.


Jaja, god natt skjønne!

(lover nye bilder snart) 

♥Miriam
DATO: 22.sep.2011 / KLOKKESLETT: 15:25

5 kommentar(er)

Heyhey!

Kom nettopp hjem fra skolen, og mekker for øyeblikket litt mat til meg selv. Må bare fortelle hvor store fremskritt jeg gjør! (har gjort i dag) Har vært kjempe sunn i dag, og planlegger å fortsette med dette, og la det bli en vane. Skal kutte ut søtsaker i ukene, unntagen brus. Det er et must, særlig om du går på tangen i klasse 1MKA. Altså i klasse med Mari og Sigrid... Og meg da.. P-max♥

Har selvfølgelig også flere mål jeg setter meg, og prøve å oppnå i løpet av høsten. Men den dagen jeg frivillig går ut på løpetur, skal jeg love dere at dere hører fra meg! Dessuten må man jo begynne et sted!Hvilke mål har dere for høsten?

♥Miriam
DATO: 21.sep.2011 / KLOKKESLETT: 20:45

1 kommentar(er)

God kveld!

Like før jeg sovner. Likevel blir jeg nødt til å både lese medieteori og ta en dusj før jeg får sove. Satser på å være i seng før klokka slår ti i og med at jeg har en coopertest hengende over meg i morgen. Har fått beskjed om å gjøre så godt jeg kan, og det skal jeg! Derfor sier jeg over og ut! Ha en fortsatt fin kveld, lesere!


GOD NATT!

♥Miriam
DATO: 21.sep.2011 / KLOKKESLETT: 20:30

5 kommentar(er)

- men ført oss nærmere hverandre. Mor og barn - venner for livet.Synes?

♥Miriam
DATO: 21.sep.2011 / KLOKKESLETT: 18:11

4 kommentar(er)Jeg er helt betatt! Særlig av de to øverste, og de i midten! I det siste har jeg blitt helt frelst av blå sko, LOVE IT! Gjett hvem som skal kjøpe sko i London? Ikke jeg i hvertfall, lol!

Noen dere likte?

♥Miriam
DATO: 21.sep.2011 / KLOKKESLETT: 16:30

2 kommentar(er)

Hei!

Da er jeg godt plassert i blogghjørnet, altså godstolen. Her skal jeg sitte å skrive til diktanalysen min er ferdig. Derretter blir det øving til prøve. Likevel tror jeg nok at det blir ett par oppdateringer her i løpet av dagen, så fortvil ikke!Hva skal dere i dag?

♥Miriam
DATO: 21.sep.2011 / KLOKKESLETT: 12:42

4 kommentar(er)

Like forelsket i denne sangen som meg?

♥Miriam
DATO: 20.sep.2011 / KLOKKESLETT: 21:58

6 kommentar(er)

GOD NATT!


Velger å ta med et "smile"bilde likevel, selv om jeg er i det dårligste humøret akkurat nå. Hater, eller misliker at det ikke finnes bilder av meg selv der jeg er skikkelig pissed. Det finnes tydeligvis dager man får bruk for dem... Say no more.

♥Miriam
DATO: 20.sep.2011 / KLOKKESLETT: 17:31

10 kommentar(er)

Åh, nå er det ikke lenge til! I kveld skal vi til våre reisevenninner å planlegge Londonturen vi skal på om under to uker. Bare, mamma, Melinda, tre andre jenter og meg. Jeg har ikke ord på hvor mye jeg gleder meg! Fornye garderoben min, skal jeg også. Åhr, can't wait!Vært i London før?
Skal dere reise i høstferien?

♥Miriam
DATO: 20.sep.2011 / KLOKKESLETT: 16:58

4 kommentar(er)

Hold dere fast, cause I'm back in black! Og denne gangen alene, atter en gang. Love å ikke tukle mer med bloggingen på en stund. Skal prøve å holde meg her fra nå av. I en stund i hvertfall! Nå skal jeg forhåndsskrive noen innlegg til dere, så dere hele tiden blir fôret, og bloggen kommer dit den en gang var!Hva synes dere?

♥Miriam

Design av

hits