DATO: 31.okt.2009 / KLOKKESLETT: 18:33

2 kommentar(er)

jepp, du leste riktig. miriam bu skal på discotek.
outfit bilder orker jeg ikke å legge ut nå, men kanskje det kommer et par bilder når jeg kommer hjem!
nå er det bare en time til jeg blir hentet, og skal på discotek og konsert. paperboys og noen til skulle kommer. husker ikke hvem, men det er vel ikke super viktig for dere å få vite akkurat nå, eller ?
ikke gidd å spørre hvordan det gikk på kampene i dag, en gang. kan heller fortelle dere i morgen hvordan det gikk i sluttspillet, men regner ikke med at det komme til å gå så veldig bra. men vi får håpe på det beste!
dsc03169
så nå er jeg klar for å riste løs, vet du. selv om et par skader har dukket opp, vil det ikke stoppe meg!
ha en fin halloween videre, og ikke bli skremt om det ringer noen små utkledde barn på døra, sånn som jeg ble...
kos dere, det skal jeg!
skal du på discoteket i gimlehallen ?
liker du å danse ?
har du spilt kamper i dag ?

- miriamDATO: 30.okt.2009 / KLOKKESLETT: 17:51

4 kommentar(er)

jeg bare vet at dette vil bli en koselig kveld. det er fordi jeg skal tilbringe den med en av mine beste venner. nemlig andrea. (www.aberguum.blogg.no) først skal vi til de og spise, og deretter skal meg og andrea inn i filadelfia på lovsangsfest som jeg fortalte dere om i et tidligere innlegg.
jeg har forresten kjøpt meg nye øredobber som jeg skal bruke sammen med kveldens outfit.
rakk ikke å redigere eller noe, for vi skal være borte hos bakke klokka 6. så her får dere se kveldens enkle outfit!
dsc03713
øredobbene jeg kjøpte i dag. ikke noe særlig god kvalitet på noen av bildene. melinda klarte å stikke av med kamera laderen.
dsc03710
buksetights - pieces
bluseting - mallorca
hvit singlet - bik bok
dsc03706

hva synes du om outfitet ?
hva skal du i kveld ?
hva synes du om øredobbene ?

- mb
DATO: 30.okt.2009 / KLOKKESLETT: 07:56

3 kommentar(er)

jeg våknet opp med samme smilet i dag også, og trokket ut av sengen. kaldt var det, men jeg viste jeg måtte. og nå har spist og stelt meg, så her havnet jeg. jeg hadde igrunnen satt vekkerklokke på halv syv siden jeg skulle øve litt mer til rle prøven. men jeg var rett og slett stup trøtt, så det ble det jo selvfølgelig ikke noe av.
idag er jeg så heldeig å ikke ha en stressende morgen. og det er pga vår snille lærerer som lar oss vege om vi vil jobbe hjemme eller på skolen, og derfor gjør det ikke noe om ikke vi kommer til første time osv. men jeg hadde fri de to første timene på onsdag, så i dag hadde jeg tenkte meg bort på skolen. etter skolen igjen, er jeg sikker på at dere får et par innlegg eller noe i den duren, for da er det helg! ah, så deilig det ordet der er; helg <3
skal faktisk på besøk til andrea's familie i dag, sammen med min familie. også skal meg og amdrea på lovsangsfest eller noe i filadelfia, så det blir kos.
men nå skal jeg vel snart kaste meg over sykkelen tenker jeg.
jkjkhjk
har du prøve i dag ?
har dere noen gang fri noen timer, så dere heller kan jobbe hjemme ?
sykler du til skolen ?
ønske meg lykke til på prøven ?
- miriamDATO: 29.okt.2009 / KLOKKESLETT: 23:08

3 kommentar(er)

Hallo!
etter en slitsom dag med mye prøvelesing, er jeg jeg ganske så trøtt. så dere får undskylde meg hvis dere finner veldig mange skrivefeil. klokken er ikke særlig mye, men jeg føler meg likevel mørbanket. for et par timer siden kom jeg hjem for et foredrag og spiseforstyrrelser og kosthold. foredraget var delt i to, men jeg synes den første delen av det var mest interesant. og det var den delen om spiseforstyrrelser. jeg må innrømme at jeg lærte mye nytt, men så en del bilder jeg har sett før, og de kan dere se under.
anoreksi
tynn
size0model228x3601228692668

har du sett noen av disse bildene før ?
var du på foredraget ?
- miriam
DATO: 28.okt.2009 / KLOKKESLETT: 22:43

3 kommentar(er)

hei alle søte lesere!
nå sitter jeg nydusjet, og klar for en datakveld med joggingsen på. kom hjem fra trening i stad, men treninga vil jeg helst ikke snakke om, og ikke matteprøven jeg fikk tilbake i dag heller. vil ikke direkte si at jeg fikk dårlig, men jeg kunne mye bedre. samma det vel. hvis ikke jeg tar veldig feil, så er dere vel lei av mitt skole- og treningsmas allerede..?

har mistet inspirasjonen litt, så legg igjen en kommentar om hva jeg kan legge ut innlegg om, please.
men nå skal jeg strikke litt, og lese oppskrift, så ha en fin kveld videre!
dsc03662
i går etter at vi hadde hatt kunst og håndtverk, måtte jeg jo bare strikke hjemme også. som om ikke jeg hadde nok av andre ting å gjøre ? men nå har jeg faktisk kommet over dobbelt så langt, så en applaus for meg, eller ikke. men jeg hadde egentlig planer om at mamma skulle hjelpe meg og si hva jeg skal gjøre osv, så da er det vel beste at jeg gjør det nå hvis jeg i det hele tatt skal rekke å bli ferdig i kveld. så da blogges vi vel!
strikker dere på skolen ?
har du noen tips til hva jeg kan blogge om ?

- buDATO: 28.okt.2009 / KLOKKESLETT: 19:45

2 kommentar(er)

hei og hade igjen!
jeg vet at jeg har vært en dårlig blogger i det siste, men det er alt for mye som har stått på spill de siste dagene. jeg rekker ikke stor mer enn dette, for nå skal jeg på trening, så vi blogges antar jeg!
andrea og mir
random bilde fra bursdagen til ina. kul skulle jeg vært vettu, synd at jeg ikke var det da.
-miriamDATO: 26.okt.2009 / KLOKKESLETT: 18:25

3 kommentar(er)

riktig! nå sitter jeg her ferdig og klar til enda en korøvelse sammen med mange søte jenter og gutter. har egentlig ikke så mye annet å fortelle fra dagen. eller jeg har jo hatt orientering. ikke veldig vellykket men. ekstremt våte sko. kunne mann vridd en joggesko, hadde dere fått et helt middelhav ut av mine. ¨
nå skal jeg bare høre ferdig den nydelige sangen, før jeg må stikke. den bringer fram så mange minner. den heter forresten because you live og synges av jesse mccartney. orker ikke å legg den inn her. men nå stikker jeg !
koooooooooret
koret i oslo

synger du i kor ?
har du hørt sangen før ?
liker du å synge ?

- miriam
DATO: 25.okt.2009 / KLOKKESLETT: 20:58

1 kommentar(er)

jepp, jeg kom nesten gjust ut av dusjen. det har nesten blitt en vane å dusje, for så å å sitte i sofaen og se robinsonekspedisjonen. men det er jo gøy da! lurer på hva som skjer på øya malysia i dagens episode. håper det blir noe action, det er jo alltid moro. var litt vittig når peder ble sendt på hodet ut forrige gang, selv om jeg på en måte holdt en liten knapp på han fra begynnelsen av.

er ikke så veldig happy når jeg tenker over hva morgendagen kommer til å bringe. fordi jeg vet at på skolen blir det kun vanlige fag og orientering i gymmen. og jeg regner med å få unnagjort en del lekser også i morgen. etter det blir det korøvelse. og det er jo alltid koselig å møte korjentene igjen! men nå er det sannelig ikke lenge før jeg skal løpe ned å slenge meg i sofaen for så å glo inn i tven en times tid. men i dag kan jeg ikke sitte hvor som helst i sofaen. pappa har nemlig fått spysyken, og jeg vil helst ikke bli smittet, selv om en ekstra fridag ville vært fint. men akkurat å spy er det jeg avskyr mest når det gjelder sykdommer. men nok babling fra meg! nå løper jeg ned!
blogges, dere! :-)
dsc03626
dette bildet ble tatt på fredag, og jeg smiler ikke, nei. det er riktig. men det er vel ett av de første bildene som jeg har lagt ut på bloggen hvor jeg ikke smiler. men man kan ikke være like sprudlende og glad hver eneste dag. og til dere som har lest, og fulgt med på bloggen så vet dere hvorfor det var akkurat på fredag jeg så sånn ut...
men nå MÅ jeg løpe!

skal du se robinson i dag ?
- miriamDATO: 25.okt.2009 / KLOKKESLETT: 18:13

1 kommentar(er)

nei, du leste riktig i overskriften. lekser er noe jeg virkelig ikke liker. og spesielt når prøver er innblandet midt opp i alt dette. men for å gjøre noe fornuftig tenkte jeg at jeg bare fikk begynne å ta ting for ting. for jeg vet at det vil komme en travel uke, med en del lekser, prøver, treniger, korøvelser og framføringer. siden jeg ikke akkurat fikk en strålende karakter av torunn i samfunnsfag sist gang vi hadde framføring, får jeg vel øve, så får jeg forhåpentligvis bedre denne gangen! og forresten; hvis jeg jobber mye med samfunnsfagen nå, så kan jeg ta fri de to første timene på onsdag, og sove ekstra lenge! så hva venter jeg egentlig på ? :-O
har ikke noe annet å si enn at vi blogges om et par timer, i guess! :-)
p9211434
det var sånn jeg holdt på sist gang jeg skulle gjøre samfunnsfag, så ønsk meg bedre lykke denne gang!
- miriamDATO: 25.okt.2009 / KLOKKESLETT: 17:11

1 kommentar(er)

denne søndagen har vært så langt, og kommer til å bli en helt vanlig søndag. det vil si daffesøndag. søndag er egentlig en litt kjip dag, menmen. hadde egentlig ingen planer om å lese til noen prøver eller noe, men kan hende at jeg skal være litt fornuftig for en gangs skyld ? men jeg er jo fornuftig hvis jeg prøver meg på html koder også ? jeg lærer vel trossalt noe nytt da også, i og med at det bare er noe jeg rett og slett ikke fikser.. men nå er jeg utrolig godtesyk, så jeg får vel gå å se hva som befinner seg i kjøleskapet.

dsc02389
hvor mye fristet ikke det ?! et random bilde fra i sommer når jeg var hos andrea celine forresten. tenk om jeg kunne hatt den brunfargen igjen, føler meg rimelig bleik om dagen. men vinteren måtte jo komme den og.

fristet jordbær og krem deg ?

- miriamDATO: 24.okt.2009 / KLOKKESLETT: 19:47

3 kommentar(er)

i kveld har jeg ingen andre planer enn å sitte inne sammen med mamma og se tv. det er så koselig å tilbringe litt tid med de 'gamle' også. og når pappa kommer hjem regner jeg med at krabbespising står på programmet. men dette innlegget blir ikke stort mye lenge, for nå kaller sofaen!

liker du krabber ?
hva skal du i kveld ?
synes du det er koselig å se tv med familien ?
dsc02407
random bilde, men nå MÅ jeg stikke, dere!
- mbDATO: 24.okt.2009 / KLOKKESLETT: 19:36

3 kommentar(er)

jeg kan være det ja. en skikkelig frysepinne. og akkurat nå sitter jeg i min deilige genser som mamma kjøpte til meg i går, og blogger.
dagen i dag har gått med til litt av hvert. jeg har vært på karruss og sett at både bortelag og hjemmelag har blitt banket. men you know, life goes on. neida, joda. vel er det nedtur å tape kamp, men alltid gøy å se fram til neste kamp hvor man bare skal gi alt. og nå kan jeg nesten ikke vente til turneringen neste helg, og ikke minst discoteket. det skal bli heftig. og gjett hvorfor ? jo, jeg skal nemlig ha med meg rina og mathilde, eller de skal vel drasse med seg meg. du skjønner det at de to er litt villere enn meg på dansegulvet, eller ikke ? joda, de er det! nå må jeg ikke snakke meg bort mer. men jeg også begynt å øve til en prøve vi skal ha denne uka, så koselig å tilbringe enda litt mer tid med det kjære skolearbeidet, fordi jeg tilbringer jo så lite tid med det fra før. men så, ja.

hva har du gjort i dag ?
dscf1980d1a
 rina i midten, og mathilde til høyre. ( de jeg skal på discoteket med! )
p6071398
jeg har SÅ lyst på en sydentur akkurat nå!
- miriamDATO: 23.okt.2009 / KLOKKESLETT: 14:20

8 kommentar(er)

nå gidder jeg snart ikke mer. en ting er at folk sier ting til deg. men når det første de sier er noe som kan få deg så sint at du kunne tenkt å slå dem ned i bakken, da er det ikke bra! og dagens lille 'lavpunkt' var at jeg fikk kommentarer på regntøyet mitt. jeg vet at jeg ikke har fint regntøy, og jeg vet at de selger samme i barnestørrelser, og at førsteklassinger går med samme regntøy som meg. men hvor koselig er det å få høre dette: ' å, har du fått deg nytt regntøy ? det er sånn de i barnehagen går med.' og det kan være noen av dere også hadde tenkt å si det hvis dere hadde sett meg, for jeg føler meg rimelig dum når jeg ser små barn som har det samme. men jeg vet det selv, og ingen andre trenger å fortelle meg hvor dum jeg ser ut, for jeg vet minst like godt selv. selv om dere kanskje synes at dette var en filleting å bli lei seg for, så sårer det faktisk. og jeg blir utrolig sinna. tenkte på det hele skoleveien hjem, og nå vil jeg helst bare brenne hele regntøyet. selv om jeg vet at mamma synes det er fint, og hun kjøpte det for å være grei mot meg, tror jeg ikke hun ville latt meg gå med det, hvis hun hadde sett hvor lei meg jeg var nå. jeg vet at både mamma og pappa er innom og sjekker bloggen ofte, derfor skriver jeg det her, fordi jeg gidder bare ikke å gå å si det il dem. nå vet jeg rett og slett ikke om jeg gidder å bruke regntøyet mer, så kan dere se hvor dum jeg vil se ut når jeg kommer klissvåt fram på skolen. da skal dere visst få nok å snakke om !

vet jeg pleier å ha bilder i hvert innlegg, men ser ingen grunn til å legge ut et bilde av meg når jeg smiler, når jeg innerst inne er såret og lei.

hva synes du om dette ?
- mb
DATO: 22.okt.2009 / KLOKKESLETT: 22:02

3 kommentar(er)

hei alle søte lesere!
kvelden i dag har gått med til kamp, og mcdonalds med 'dolla' (pappaen til malene) og gjengen. det har vært en ganske så 'ålræit' kveld kan man si.
og tilbake til kampen. den endte opp med stillingen 16-8, og gjett hvem som vant ? jo, det var oss! så dette var bra, vettu. vi satser på å knuse, eller knekke dem som magnus sier, neste gang også. og da skal de komme hele veien til karruss for å tape. neida, men joda.
ellers har dagen vært fantastisk, og ingen alvorlig skade skjedd på kampen. bare et par småskader, no big deal!
leif er s kul
ville bare gjøre en liten vri, og legge ut bilde av leif, som desverre ikke er på skolen om dagen. det har seg sånn at han har blitt syk... ikke alvorlig, men det er jo han som gjør at jeg begynner å le på skolen, og det er viktig for meg, men kanskje ikke for lærerne..? it's not only only, but but. - petter solberg er forresten god i engelsk.

- blåggast!DATO: 22.okt.2009 / KLOKKESLETT: 16:29

1 kommentar(er)

hei igjen!
jeg er flink til å blogge mye i dag, eller hva ?
jeg tenkte siden jeg først hadde en dag uten lekser og prøvelesing, så kunne jeg jo alltids ta den siste anbefalingen her og nå. :-D så, da kjører vi bare på med den!

idet siste har jeg begynt å tenke litt. og når jeg skulle finne ut hvem som skulle bli den siste vinneren av anbefalingen brukte jeg faktisk ganske lang tid. men det er ikke bare pga av lekse osv, men fordi jeg måtte jo finne en verdig vinner. mange av mine venner sier, å du er så flink til å blogge, og hun derre søstra di, hun er så liten også skriver hun så bra! så da tenkte jeg at da kan jo anbefale henne :-)

melindablogggg

www.melindaa.blogg.no

header:
headeren er veldig fin, og enkel. den inneholder et engelsk dikt, og det sies at det er det som trekker mest oppmerksomhet når det gjelder headere. veldig fint med detaljer som hjerter osv. som har blitt brukt på denne headeren. fine farger sammen!

innhold:
melinda blogger om innkjøp, egne meninger, legger ut sanger, videoblogger, outfits, og du vil alltid finne minst et bilde i hvert innlegg. hun skriver bra, og bruker gode ord til være så liten. hun er trossalt bare 12.

helhet:
dette er en bra blogg, med mye meninger, og fint design! du gjør den spennende og lese, og bildene er som regel brae. bra blogg!

hva synes du om anbefalingen ?
leser du melinda sin blogg ?
synes du at hun skriver som en 12-åring ?


- miriam
DATO: 22.okt.2009 / KLOKKESLETT: 15:52

1 kommentar(er)

ikke så overraskende, hæ ?
for å delta kan deree klikke dere inn på: http://caaas.blogg.no/1256147784_konkurranse__vinn_gav.html
dere kan vinne gavekort på 350 kroner.
ønsk meg lykke til med min flaks da! :-D
dsc00245
random bilde fra en shoot meg og melinda hadde i vår en gang på trampilona.

- mbDATO: 22.okt.2009 / KLOKKESLETT: 15:17

2 kommentar(er)

ja, kulhet er jo egentlig mitt kallenavn, men tenkte min søster også kunne trengt akkurat dette. for her skal du få se min inspirasjon for innlegget!
dsc03595
ikke så veldig tydelig bilde, men sjekk uttrykket!

dsc03618
og dette bildet ble tatt for 2 minutter siden. hun sitter å øver på excel eller noe. men kul er hun jo alltid, eller hva ?
et helt innlegg for seg selv på min blogg, det må være stort, søs!
hvertfall med disse bildene. wow, hot!

har du noen søsken som alltid skal drite seg ut på bilder ( sånn som på det opperste ) ?
- kulhetens søsterDATO: 22.okt.2009 / KLOKKESLETT: 14:55

2 kommentar(er)


dette er sangen som spinner rundt i hodet mitt om dagen. den er så rå!

har du noen sanger som du bare må høre og synge på hele tiden ?
dsc03575

- mbDATO: 22.okt.2009 / KLOKKESLETT: 14:17

3 kommentar(er)

helt til jeg skulle sykle hjem fra skolen, men nå er humøret på topp igjen! tror ikke dere vil se trynet mitt akkurat nå, for jeg er helt rød i trynet etter at jeg fikk hjernefrys på veien hjem. men jeg er i det minste glad igjen, og hurra for det!
dsc03606

dsc03607

dsc03612

dsc03614
og sånn ser jeg ut nå :-)

hvis dere har så utrolig lyst til å se hvordan kaka som jeg lagde på prøven ble, så here it comes!
dsc03604
min var i det minste luftig, eller hva lars ?
men den ble faktisk veldig god. men hadde ikke planer om å få noe som helst slags sting eller noe på kampen. så jeg tror ikke jeg skal spise mer av den i dag, men kanskje i morgen..? blir vel ikke noe tid til blogging i kveld for da er jeg som sagt på kamp på birkenes. ønsk oss lykke til, da! :-D

og btw: matteprøven gikk drit bra! wohoo!

- miriamDATO: 22.okt.2009 / KLOKKESLETT: 07:54

1 kommentar(er)

hei, og god morgen!
idag fikk jeg plutselig litt bedre tid pga av at jeg rett og slett ikke orket å stresse med sminke osv. så da kan jeg fortelle litt fra kvelden i går :-)
i går var jeg jo som sagt på viperskamp. det gikk ikke så bra for viperslaget for å si det sånn, men gøy var det. det var over 800 mennesker som var inne i hallen og så på! og jeg sa jo at linn kristin skulle komme, men det var bare en bløff, fordi jeg visste at hun var poppis blant alle håndballspillere, og at hun hadde byttet lag til et i danmark. så jeg sa det kun for å trekke folk til karruss i går, slik at vipers fikk penger, så takk for det! neida, joda.

nå er det sannelig ikke lenge før jeg skal vise læreren mine bakekunster. jeg skal jo ha prøve i å bake sjokoladekake. jeg har øvd hjemme, så satser på at dette går bra, og ikke rett i dass.
miriam og bente emoes
stakkars bente! jeg ødela jo hele bildet hennes. huffda!

- miriamDATO: 21.okt.2009 / KLOKKESLETT: 14:29

4 kommentar(er)

hei alle flotte lesere!
idag skal bli en lærerik dag. skal nemlig pugge regnemåter ut og inn. etterhvert kommer jeg vel til å nyse algebra.? hadde planer om å gjøre det bra på matteprøven, for jeg vil få samme karakter som i fjord! prøven skal faktisk være 2 timer lang. læreren sa at prøven skulle være lett i begynnelsen, og så stigende vanskelighetsgrad. jaja, potenser, algebra, irrasjonale og rasjonale tall skal jeg kose meg masse med, et døgn i strekk. det kommer nemlig til å ligge lagret inne i hodet til prøven er over, og så kommer det til å fly straka vegen ut igjen.
men over til ++ som står i overskriften.
jeg skal på viperskamp, og jeg skal kanskje bestille sminke i fra nettet! gleder meg så mye til det havner i postkassa. de har så utrolig mye fint, og likevel er det så billig!

matte2medium

ønske meg lykke til med matten ?

- bloggesDATO: 21.okt.2009 / KLOKKESLETT: 08:01

3 kommentar(er)

hei alle a-mennesker.
i dag er det enda en skoledag som står for tur. heldigvis ikke noen prøver eller noe i dag. men tenkte jeg skulle øve litt til to-timers matteprøve vi skal ha i morgen.. + at jeg skal på viperskamp. de skal spille mot larvik, og da kommer jo selve forbildet vettu!
gjett hvem som er forbildet mitt da ?
jo, det er selvfølgelig linn kristin riegelhuth!
linnkristinriegel527612c
fant ikke bildet av meg og linka, men nå MÅ jeg kaste meg over sykkelen, og trø til skolen!
hade folkens :-)DATO: 20.okt.2009 / KLOKKESLETT: 21:37

2 kommentar(er)

hei bloggen!
i dag har jeg øvd til en praktisk prøve vi skal ha på torsdag i matlaging. jeg lagde sjokoladekake. vi skulle ikke ha glasur på, så jeg smeltet en kokesjokolade, og tok det på i stedet, og det ble kjempegodt! det burde dere absolutt prøve neste gang dere baker sjokolade kake. det jeg gjorde var at med en gang kaka ble tatt ut av ovnen, satte jeg den på benken. så brakk jeg opp en kokesjokolade og la sjokoladeruter utover kaka. etter en liten stund har disse rutene smeltet, og da kan du bare ta en slikkepott og smøre dem ut.
her er et bilde av min sjokoladekake!
dsc03590
- mobilkvalitet vil si dårlig kvalitet. smaker mye bedre enn den ser ut :-)
har du brukt sjokolade i stedet for glasur før ?
har dere hatt 'kakeprøve' på skolen før ?


- bakemester bu!DATO: 20.okt.2009 / KLOKKESLETT: 19:38

4 kommentar(er)

dsc03584dsc03588
VAR EGENTLIG IKKE SÅ HAPPY FR SKOLEN I DAG, MEN KLARER JO ALLTID Å PRESSE UT ET SMIL TIL DERE, GUYS! :-D
MEN NÅ ER DET LITT SÅNN SMÅKRANGLING HER I HUS, SÅ TAKK OG LOV FOR TRENINGS-KVELDER!
- blogges
DATO: 19.okt.2009 / KLOKKESLETT: 21:30

2 kommentar(er)

hei!
ja, du leste riktig. de to siste dagene har jeg nemlig fått 6 nye parfymer. jeg fikk 5 sånn små parfymer fra lancôme av mamma da hun kom hjem fra paris og amsterdam. i tillegg vant jeg britney spears fantasy på julies konkurranse! vinnerflaksen kan komme godt til nytte av og til :-)
vant

britney parfymen
dsc01194
mange forskjellige små parfymer som de anbefalte mamma når hun skulle hjem fra amsterdam.

resten av dagen har gått sånn ca. som normalt.
skolen var som den pleier + orientering. noe som absolutt ikke er min greie. på toppen av det hele, hadde jeg glemt at vi skulle ha orientering akkurat i dag, så jeg gikk på skolen med shorts og t-skjorte. jeg fant fort ut at det ble for kalt, så jeg syklet hjem i friminuttet og hentet løpetightsen min, og mammas digge genser. så jeg frøs ikke, og takk for det!

jeg vil til slutt bare meddele at jeg kanskje ikke kommer til å blogge så veldig mye denne uka og neste. dere som vet hva prøver er. vi har sånn ca. 3794,2 av dem disse ukene. kunne fint klart meg uten dem, altså. men nå skal jeg opp og lese! blogges puser :-)DATO: 18.okt.2009 / KLOKKESLETT: 19:22

3 kommentar(er)

her kommer andre anbefaling, og mest sannsynlig kommer den tredje i morgen. har en del å gjøre før jeg kan ta kvelden, skjønner dere.
den andre heldige er; julie engebakken arnesen! gratulerer til deg!

julieheader

header:
julies header er utrolig fin, og den ser virkelig proff ut. den minner meg egentlig litt om høst, og det passer jo bra nå! jenta er jo søt, og headeren er bra redigert! - bra julie!

innhold:
www.lulliiss.blogg.no - bloggen inneholder mye spennende. bl.a. outfits, meninger, tanker, anbefalinger, videoblogger, produktanbefalinger på video, og mye mer som er artig å lese. julie bruker mye bilder, og det gjør det alltid ekstra gøy å lese den. hun oppdaterer ofte. hun hadde en bloggpause for en stund siden, men nå er hun tilbake for fullt. hun sier også at det snart ville komme en ny konkurranse på bloggen hennes, så følg med!

helhet:
bloggen er rett og slett kjempe bra, og jeg må alltid sjekke den hver gang jeg er på data'n. dere bør absolutt klikke dere inn på linken over, og legge igjen en kommentar eller to på bloggen hennes. legg også gjerne igjen en kommentar under her og si hva du synes om bloggen hennes! :-)

hva synes du om bloggen hennes ?

- mirDATO: 18.okt.2009 / KLOKKESLETT: 13:42

0 kommentar(er)

og denne gangen ble jeg utfordret av www.aberguum.blogg.no
så her kommer utfordringen!

1. Gå inn på Mine bilder/mapper

2. Velg den 6 mappen.
3. Finn det 6 bildet.
4. Sett det inn på bloggen og skriv litt om det.

5. Inviter 6 nye, link og gi beskjed om utfordringen til dem

pa042100
dette var et bilde som vi ( meg, melinda, karen og johanne ) tok på shooten vår på bråvann. akkurat dette bildet hadde karen tenkt å bruke til header en gang, og sette inn bloggadressen over fingrene. det hadde jo blitt stilig, men tror ikke hun har brukt den ?
denne dagen koste jeg meg i hvertfall masse, og vi gjorde bare de gøyeste tingene. det vil si at vi hadde konkurransen om å kaste godteri opp i lufta, og 'fange' dem med munnen, som jeg fortalte om tidligere. vellykket dag, som jeg har fått mange minner i fra! :-)

jeg utfordrer:
www.gceline.blogg.no
www.maartineee.blogg.no
www.frkfrida.blogg.no
www.aanelandd.blogg.no
www.uba.blogg.no
www.squab.blogg.no

håper dere tar utfordringen! :-)

- miriam bu
DATO: 18.okt.2009 / KLOKKESLETT: 00:17

1 kommentar(er)

miriamsønskeliste foreløpig
satt her og kjedet meg, så kom jeg på ett par ting i farta som jeg ønsker meg. og nå som det snart er jul, er jeg sikker på at dette kan hjelpe mamma og pappa med gavene :-)
men nå skal jeg snart legge meg i verdens deiligste seng nemlig; mamma og pappa's. men, ehh. kommer nok ikke til å bli rolig når jeg skal ha melinda og celine ved min side. og for all del. selv om det er sent, ikke misfrostå! :-)

resten av anbfalingene for jeg se om jeg rekker i morgen :-)
- miriamDATO: 17.okt.2009 / KLOKKESLETT: 23:07

3 kommentar(er)

bare på grunn av at elevene ikke tar med seg alt de eier inn i selve gymsalen, har dere rett til å bare gå å plukke ut akkurat hva dere vil ha, fordi dere trenger penger til røyk, ny parfyme, og en hannah montana penn hadde jo vært fint. og siden dere ikke hadde matpakke, så kunne dere jo alltids ta den ene kakemannen som lå oppi den ene sekken i jentegarderoben.

det er så urettferdig som det går ann! elever bare går inn i garderoben mens en klasse har gym, og velger og vraker, akkurat det som passer dem. hadde du hatt lyst på et nytt pudder, så var det ikke snakk om å gå på butikken å kjøpe som alle andre. - nei da, da skulle du gå inn i jentegarderoben å knabbe et. for da sparte du jo tross alt penger, og kanskje kunne du tjene noen penger også på det, for det var jo alltid noen som hadde penger i lommene.

min søster, og resten av klassen hadde gym på møvig. de ante ingen fare, og hadde gym, og etterpå skulle de dusje. de pleier å ha med seg sminke, parfyme + det som måtte høre med. etter at de hadde dusjet, merket de at folk hadde vært å knabbet diverse sminke og parfyme, matpakker, penger og blyanter. er folk virkelig så desperate ? hva er grunnen til at dere skal ha rett til å gå å ta akkurat hva dere vil, mens vi sparer, og gleder oss over hva vi har kjøpt, mens dere ødelegger en del av tingene, og tar det bare for å fryde dere over at andre folk er lei seg for å ha mistet noe som var dems ? frekkhet er nok det som beskriver dere mest. dere skulker timene for å ut å stjele ting fra syvendeklassinger.

tyvinnbrudd655050a
har dere tyver på deres skole ?
hva synes du om det 'de' gjør mot syvendeklassingene ?

- miriam
DATO: 17.okt.2009 / KLOKKESLETT: 22:24

1 kommentar(er)

god kveld, god kveld, alle søte lesere!
ja, eller jeg håper i allefall at dere har hatt en god kveld da. mamma er ikke hjemme, men i paris, og jeg håper at også hun koser seg! he-he. hun sa hun kanskje skulle kjøpe en ny parfyme til meg. jeg ønsket meg hypnose, men vet ikke hvilken av dem. så jeg sa hun bare skulle ta den hun syntes at luktet best. så vi satser på at hun ikke fryser der nede, sånn at hun blir forkjøla og kommer hjem med en manneparfyme til meg.. skjer neppe.
akkurat nå sitter jeg og drikker urge mens jeg snakker med andrea celine, og det betyr hyperhet. så dette er vel kanskje ikke det beste stedet å få det ut, men nå ble det sånn. skal snart gå å få fjernet sminka, så kommer jeg til å se ut sånn som på bildet under.
i morgen skal jeg på møte i filadelfia i byen. jeg skal faktisk synge solo, så ønsk meg lykke til!
p7111146
jeg vil forresten være så brun nå, og ha det lange håret på sekundet!

- bloggesDATO: 17.okt.2009 / KLOKKESLETT: 21:04

2 kommentar(er)

nå sitter jeg og ser på norges mest feminine, men råeste mann. nemlig jan thomas! jeg ser på skal vi danse. lenge siden jeg har sett det, siden det skjer liksom alltid noe på lørdagskvelden. men ser i allefall på det nå. vi har også fått besøk for kvelden. tante og kjæresten har nemlig tatt seg turen til kristiansand, så det er jo koselig. akkurat nå er pappa og robert i byen og henter kinamat som vi skal eta. jeg bokstavligtalt elsker kinamat! jeg skal faktisk ha det i konfirmasjonen min, hvis du lurte. men enda er det lørdagskveld, og jeg skal nyte den, så hadet!

hørt om å skeile
jeg er ganske god til å skegle, eller hva ?

- bu-jenta i følge broren til mari

EDIT; hadde egntlig postet innlegget i åtte-tiden. men så klikket internett, så her kom det :-)DATO: 17.okt.2009 / KLOKKESLETT: 19:18

5 kommentar(er)

jeg fortalte dere for ett par dager siden at jeg skulle i bursdag torsdag kveld. og bursdagsbarnet var jo ikke noen mindre enn ina! noen av bildene kan jeg jo faktisk vise. til tross for at mitt kamera var sånn ca. tomt for strøm ( som vanlig ) knipset jeg, og en haug med andre folk, ett par med mari sitt kamera, og noen få med mitt også. derfor har jeg tatt en del av bildene fra www.marimushom.blogg.no .
vinnereeee
vinnerene av VS'en leif og mari <33333333333333333333333
rina er jo litt rå

bursdag ina

pa151512
skal for all del ikke fotelle dere at jeg følte meg blek ved siden av dette torsdagskveldens brunkrem-tryne. men mari er vel flott uansett, eller hva ?
pa151505
andrea er alltid like fin. spesielt når hun ler, sånn som på bildet!
pa151511
fjortissbaben > mari mushom > vimsa 2 > <33333333333333

hva synes du om bildene ?

- miriam
DATO: 17.okt.2009 / KLOKKESLETT: 18:52

4 kommentar(er)

ja, da setter vi i gang med anbefalingen. her er den første av tre anbefalinger. jeg kommer ikke til å sette karakter, men anbefaler jo bare de beste, og de leser jeg fast. så her kommer første anbefaling!

mariheader
og en av de heldige er mari mushom!
grunnen til at jeg anbefaler henne er ikke fordi hun er en så god venn ( kanskje jeg burde det ? ) men nemlig siden dette er en blogganbefaling, og mari er utrolig flink på akkurat det!

design:
designet er enkelt, men alt står i stil. i tillegg har hun brukt litt høstfarger, og det passer jo bra nå som det er høst, og bladene har begynt å falle av. headeren er enkel, men også veldig fin, og den ser jo proff ut. et vellykket og nydelig design!

innhold:
innholder er kjempe bra! mari skriver utfyldene, og har et utrolig bra ordforråd. hun har ord for absolutt alt. mari skriver ofte slik at alle forstår det, og legger til sine meninger. hun skriver ikke bare om " i dag har jeg...." men om viktige temaer som anngår de fleste. mari oppdaterer også ofte, og hun er nok bedre enn meg på den derre '3 ganger til dagen' - greia. hun har også veldig mange fine og skikkelig bra bilder på bloggen sin.

helhet:
www.marimushom.blogg.no i sin helhet er en kjempe bra blogg, og jeg vil absolutt anbefale dere til å ta en titt innom hennes blogg. kanskje du ogsp for noe ut av det..? mari er i hvertfall en utrolig søt jente, som skriver dødsbra. for meg er det et must å lese gjennom hennes blogg hver dag!

legg gjerne igjen en kommentar til både meg og mari med hva du synes om bloggen hennes! :-)DATO: 15.okt.2009 / KLOKKESLETT: 18:03

3 kommentar(er)

jeg er så kald på føttene, at man skulle jo tro at ikke det var lenge før tærne falt av. også jeg som snart skal på trening også, vet du. jaja, det blir vel bare en litt lengre oppvarming på meg i dag, da. som sagt skal jeg i bursdag etter trening. skulle egntlig droppe treningen, men så skal vi spille kamp om en uke til, og så får vi bare 1 trening i tillegg til denne før kampen. takket være vipers. men sånn er det bare. noen måtte jo få den treningstiden også. men det rare er at akkurat vi har fått den treningstiden 2 år på rad nesten ? akkurat samtidig som vipers skal spille sine seriekamper. men i hvertfall derfor rekker jeg ikke å legge ut bilde av meg som 'emo' før jeg går. men det kommer nok enten noen i kveld eller i morgen.
cooooolness

- bloggzDATO: 15.okt.2009 / KLOKKESLETT: 17:19

2 kommentar(er)

som sagt er mobbing noe folk gjør fordi de føler seg bedre av det. de hakker ned på andre, og ødelegger manges liv.
og hvert år tar flere og flere unge slevmord pga. mobbing.
jeg selv har opplevd å bli mobbet, og det er utrolig tungt.
jeg gråt meg i søvn hver kveld, og fortalte nesten aldri hva 'de' hadde sagt. det var først i åttende klasse at vi skulle skrive et leserinnlegg, at jeg fortalte at jeg selv hadde blitt mobbet. stadig vekk hadde jeg hørt kommentarene: 'å miriam, du er så tjukk' og ' du er feit ' blitt slengt bak ryggen på meg. å for hver dag som gikk ble det bare verre og verre. det ble som et dypt sår inni meg. og siden jeg nå vet hvor vondt mobbeofferene har det, vil jeg bare si til dem: ikke hør på dem. du er god nok, og du er unik. du ble skapt vakker, og ingen er perfekte. jeg er sikker på at man helt sikkert kunne funnet minst like mange negative ting å si om mobberene, som om offerene! til dere som mobber vil jeg si: bare tenk om du skulle hatt det sånn. ville du likt og hver dag blitt kalt feit ? ville du likt å hatt en stemme som sa inne deg at; du må slutte å spise ? ville du likt å grått deg i søvn hver bidige dag ? det tror jeg neppe! dere mobbere er ti ganger verre enn de offerene som dere har kalt ' stygge og feite '! dere skulle selv opplavd det, og sett hvor mange som har det så vondt. dere har ikke en anelse.
mobbet1

mobbbbe2
jeg vil oppfrodre dere alle til å la være å drive med mobbing. skulle du noen gang se noen blir mobbet, eller går med noen som mobber andre; si i fra. ikke gidd å bli med dem for å være ' tøff '. å mobbe er bare det dummeste du kan gjøre.

har du blitt mobbet ?
synes dere at jeg burde fortsette å skrive 'slike' innlegg ?

- miriam
DATO: 15.okt.2009 / KLOKKESLETT: 15:06

3 kommentar(er)

hei og hå alle sammen! idag har vært en helt ordinær dag, med fantastiske mennesker rundt meg hele tiden, med prøver, og mange tanker. i dag skal jeg faktisk i emo - fjortiss bursdag! selvom jeg hadde store planer om hvordan jeg skulle være som fjortiss, var det jeg som skulle være emo. men folk kan sikkert le av mine tabber ikveld, men koselig er det. de må jo ha noe å le av de òg.
tilbake til overskriften. meg og martine har startet vårt video-bake-mesterverk. og nå er første videobloggen ute, med hvordan man kan lage rullekake på 1, 2, 3!
jeg var tilfeldig inne på blogg.no, og bladde meg ned igjennom siden. og tror du ikke jeg fant at den lå ute blant de siste videobloggene. håper ikke SÅ mange har sett den. det er jo tross alt littegranne flaut. menmen. hvis du vil se den så kan du klikke deg inn på > www.maartineee.blogg.no < !
enjoi
aateigens bake bu

- loveDATO: 14.okt.2009 / KLOKKESLETT: 22:00

3 kommentar(er)

hei, nå nettopp laget jeg en header som var egentlig litt personlig. vet ikke om jeg kommer til å begynne å bruke den enda, men har i hvertfall laget en. og siden jeg er en av dem som føler meg bra, og er i godt humør for tiden er den egentlig litt livlig. hvis man ser bort i fra at det er svarte detaljer, men det er vel nok så vanlig ? kanskje den ikke er personlig, men den den forteller mye om meg, og hva jeg holder på med.. hvis du tenker godt etter tror jeg du finner ut hvorfor, og hva som gjør den 'personlig' ;-)
nyesteheaderrik
hva synes du om headeren ?
- mbDATO: 14.okt.2009 / KLOKKESLETT: 21:36

2 kommentar(er)

Hei! da er jeg hjemme fra en ganske så vellykket kveld. tror ikke jeg dreit meg så ut. det eneste problemet mitt, var at jeg måtte skrive alt som skulle skrives. og det vil si MYE. for du vet vel at damer kan bable ?! herligfred og de kjaser!
menmen. nå sitter jeg her å gomler på mammas nybakte sjokoladeboller. jeg vet jeg frister dere, så derfor skl jeg stoppe med det. så da kan jo begynne med å fortelle at vi skal lage steikt sei i morgen på heimkunnskapen, jippi.. men ett pluss er at vi skal lage fruktsalat med krem. woho! matpratinnlegg er jo en god variasjon. fra skole til mat, I rock!
ønsk meg lykke til på tyskprøven, folkens! :-)
bolle1
og før du stikker, hyll google for nydelig bilde, da!
- blogges!DATO: 14.okt.2009 / KLOKKESLETT: 17:19

1 kommentar(er)

hei, og hadet!
etter en travel skoledag, skal jeg tilbake på skolen igjen nå. vi skal ha 'oppgaver' sammen med foreldrene i sammenheng med ungdom og rus. så nå skal meg og pappa først henn på skolen, siden han skal på foreldremøte først. og da skal jeg være ute og vente, gøøy! men satser på at noen andre også skal det. vet i hvertfall at magnus skal, så artig det ;-D
men nå MÅ jeg stikke!
snakkes peeps!
pa042137

- miriamDATO: 12.okt.2009 / KLOKKESLETT: 21:53

2 kommentar(er)

UNNSKYLD FOR LITE BLOGGING, OG FOR FORSINKET ANBEFALINGER!
anbefalingene vil komme, jeg lover. må bare få tid. skal nemlig ha fri på fredag + prøve på torsdag og skole på kvelden i tillegg på onsdag.
men nok om skole! tilbake til hva som har gjort at jeg ikke har blogget noe.
på lørdag sa jeg jo egentlig at jeg skulle bare være hjemme og sånn. men sånn du ikke tro at det ble! jeg hev på meg klærne med en gang etter at jeg hadde postet innlegget, og var klar til å dra til sørlandssenteret etter bare 5 minutter! og jeg hadde ikke sminket meg eller noenting fra før! en applaus for at det faktisk finnes kjapphet i meg. etter at jeg hadde vært på senteret, tok jeg i stedet turen ned til malene på jentekveld. det var så koselig, jentene er fantastiske å være med!
jentane

cooooolness

hjkdkhfdks

jkdjfs

noen av bildene fra kvelden. disse har jeg forresten knabbet av www.marimushom.blogg.no besøk henne!

og søndagen gikk med til to håndballkamper. først var det melinda sin, og deretter min. melinda og de ble desverre knust av søgne. to bad! mens vi, vi vant vettu! he-he. synes alle hadde en skikkelig bra innsats! bra spilt jenter!
dsc03316
jaja, et bilde av meg. men det er ikke pointet, poenget med dette bildet er nemlig min herlige drakt! - love!
så da vet dere at anbefalingene kommer i nærmeste fremtid, og at alt er bra!
snakes on a plane!

- miriam

Design av

hits