DATO: 31.okt.2010 / KLOKKESLETT: 16:46

4 kommentar(er)


Tok manikyr i stad.. Ble det ikke fint? Jeg er i allefall megaforn©ªyd!

Hva synes du?
Har du manikyr?

¢¾Miriam
DATO: 31.okt.2010 / KLOKKESLETT: 15:51

1 kommentar(er)

... eller til dere morgenfugler: god dag!
Jeg og Johanne våknet for ikke så lenge siden... Du kan si det sånn at vi våknet såpass sent at vi fikk laks til frokost. Men det er jo greit det. Sånn vi liker det :-)

Hadde egentlig tenkt meg til nærmeste Brun og Blid i dag pga. at det er gratis å ta sol der i dag, men vet ikke om jeg gidder å bort der for å stå i kø, sikkert i flere timer. Da kan jeg heller betale de kronene det koster, og komme rett inn i stedet for å stå ute i kø.

Nå lukter det forresten pepperkaker her i huset.. Men det er jo to måneder til jul.. Koselig er det uansett!

Random bilde som har vært på bloggen før. Jaja.

Hva skal du i dag?
Skal du ta sol i dag?
Synes du det er koselig med jul?

♥Miriam
DATO: 31.okt.2010 / KLOKKESLETT: 00:06

8 kommentar(er)

03 - A photo of your cellphone.

DATO: 30.okt.2010 / KLOKKESLETT: 23:15

5 kommentar(er)

Hei på dere!

Kom hjem fra byen for noen timer siden. Nå er Johanne hos meg, og vi bare chiller med hver vår pc på fanget. Koselig med overnattingsbesøk.


( har ikke bilde av Andrea Celine fra i kveld, men hvis Julie legger ut senere, så kommer det også!)

Ja, som dere ser så endte vi opp med pizza, på restauranten Vera. Det ble mye latter, blitsing og sladder.
Alt i alt, en kjempe koselig kveld med skjønne jenter!

Hva har du gjort i kveld?
Vært ute og spist?
Har du overnatting?

♥Miriam
DATO: 30.okt.2010 / KLOKKESLETT: 15:09

4 kommentar(er)

02 - Yourself without makeup

DATO: 30.okt.2010 / KLOKKESLETT: 14:04

3 kommentar(er)

Heisann!

Jeg er hjemme igjen etter et nok ett tap på Lista. Jeg er sur nå, så det går heldigvis ikke ut over noen andre enn søsknene mine. De fortjener såpass, der skulle bare visst hvor irriterende de er! Helt utrolig!

Jaja, har i hvertfall fått slengt meg ned på sofaen, og kroppen kjennes bare helt ødelagt og utmattet. Jeg er rett og slett mørbanket etter å ha blitt dratt i, slått, hoppet oppå og you name it. Det tar virkelig på helsa å spille håndballkamper, det skal jeg love dere. Men det er ingenting målt med hvor gøy det er!I kveld blir det sannsynligvis ut på byen å spise sammen med en gjeng herlige jenter! Kanskje det kan hjelpe litt på humøret mitt etter tapet..

Hva skal du i dag?
Har du spilt kamp i dag?

♥Miriam
DATO: 29.okt.2010 / KLOKKESLETT: 23:45

10 kommentar(er)

01 - A photo of you, taken today.¢¾Miriam
DATO: 29.okt.2010 / KLOKKESLETT: 14:44

4 kommentar(er)

Heisann!

Tok med meg en random uteligger fra skolen i dag...

Jeg har, som dere sikkert har skjønt, problemer med å finne klær om morgenen. Det er rene IQ-testen. Så, det endte opp slik, idag også. Våt pelsjakke. Det kan jo ikke bli bedre!

Okei da, så er det ikke en random uteligger, men det er ikke langt ifra! Dro med meg Martine! Koselig det, ja!

Hva skal du idag?
Synes du det er vanskelig å finne klær?

♥Miriam
DATO: 28.okt.2010 / KLOKKESLETT: 15:03

3 kommentar(er)

.... begynner jeg med ett prosjekt som jeg har tatt i fra denne bloggen.

01 - A photo of you, taken today.
02 - Yourself without makeup.
03 - A photo of your cellphone.
04 - A photo of you, not taken by you.
05 - You and your bestfriend.
06 - A day in the life.
07 - Your dream wedding.
08 - Your last purchase.
09 - What you want more than anything right now.
10 - Your current wishlist.
11 - What´s in your bag?
12 - A photo of your house/apartment.
13 - A photo of your handwriting.
14 - A photograph of the part of you that you dislike the most.
15 - A photograph of the part of you that you like the most.
16 - The next plan you have coming up that you're really excited for.
17 - A song to match your mood.
18 - A photograph of the town you live in.
19 - A photo of your faviourite item of clothing.
20 - A cartoon caracter you like.
21 - What's in your make-up bag?
22 - A photo of your animal.
23 - A photo of your room.
24 - Your favorite food. 
25 - A photograph of yourself taken today.


Huff, jeg sliter med å finne bilder for tiden. Random as allways!

Should I go for it?

Tror du det blir bra?
Hva synes du?

♥Miriam
DATO: 28.okt.2010 / KLOKKESLETT: 14:38

6 kommentar(er)

Hei!

Skolen er slutt for i dag, og det gjenstår kun en dag på skolen før nok en langhelg. Jeg har fri på mandag! Hallelujah!
Jaja, skal ikke friste dere. Jeg skal jo bare bruke mandagen på å daffe rundt i onepiece, sove lenge, blogge og slappe av.. Høres jo forferdelig ut, eller hva? Neida, det blir awesome!

Skoledagen i dag gikk som alle andre. En ting var annerledes men det kommer jeg tilbake til i et senere innlegg. Ellers har jeg det fint. Jeg lever livet med rennende nese, sår hals og pastill-spising. Det vil si at maten jeg har fått i meg i dag er en skive, druer og doc. Flott det! Nå venter jeg i grunnen på at pappa skal få satt inn pizzaen i ovnen, så jeg kan få i meg noe mat. Må nesten ha det før jeg begynner på leksene. For dere vet " uten mat og drikke, duger helten ikke!"Pen, jeg vet. Huff, følte bare ikke for å ha et seriøst bilde i dette innlegget.. Det kan jo være fordi jeg har brukt så mye ironi..? hmm..


Har du fri på mandag?
Er du syk?

♥Miriam
DATO: 27.okt.2010 / KLOKKESLETT: 21:58

7 kommentar(er)

Heihei!

Kom nettopp hjem etter å ha vært å sett på treningskamp. Nå sitter jeg bare i sofaen med dataen på fanget, og sånn skal jeg sitte en stund til før jeg hopper i seng. Så langt har det i allefall vært en grei kveld!

I det mamma vekket meg i dag sa hun som hun pleier når det regner ute: '' Jenter, nå må dere stå opp. Ta på dere noe mykt og varmt tøy. Det regner, og blåser masse!'' Da mistet jeg helt motet, og snudde meg bare rundt, og sovnet igjen. Det endte med at jeg ikke stod på badet før klokka var halv åtte. Til dere som ikke vet det, så betyr det dårlig tid. Men jeg stelte meg kjapt, og satte håret i en dult på toppen. Vakkert, jeg vet. I allefall, så gikk jeg opp på rommet for å hente mobilen min. Når jeg skulle sjekke den, så jeg at jeg hadde fått en melding. Den var fra martine. Hun spurte om jeg ville sitte på til skolen. Vet dere hva? Jeg ble så glad. Jeg var i himmelen i noen øyeblikk akkurat da. For som sagt så er det ingenting som er verre enn å sykle til og hjem fra skolen i regnvær! Martine reddet dagen min. Flere grunner til det nemlig. For det første hadde jeg egentlig glemt matpakka, men når jeg plutselig fikk bedre tid fant jeg ut at den ikke lå i sekken. For det andre, rakk jeg å se meg i speilet. Da fant jeg ut at jeg så ut som et fugleskremsel, og jeg fikk tid til å skifte. I tillegg slapp jeg å komme fram på skolen helt gjennomvåt og klam. Utrolig hvordan en forsåvidt veldig liten ting, kan gjøre noen så glade. 
Amen!
Martine, du er en knupp!


I love you

Hvordan har du det i dag?
Blir du glad for sånt?
Hvordan er været der du bor?

Miriam
DATO: 27.okt.2010 / KLOKKESLETT: 14:18

9 kommentar(er)

Hei alle skjønne jenter og gutter!

Sluttet tidlig på skolen i dag, som alle andre onsdager. Skoledagen har ikke vært noe ille på noen måte. Hvis du ser bort i fra at jeg satt å halvsov under elevsamtalen da. Det var en smule hardt å holde øynene åpne etter to timer med film... Siste time gikk for det meste bort til facebook på datarommet med resten av klassen. Grei avslutning på skoledagen, det.Det skjer sykt mye for tiden, og jeg vet ikke lenger om jeg kan kalle en dag for 'normal'. Ingen dager er lenger i nærheten av like. Det skjer jo alltid noe. I dag skal det for min del gjøre lekser, og i kveld blir det vel bort i hallen å se en treningskamp.

Hva skal du i dag?
Hva kaller du en "normal" dag?
Kjedelig skoledag?

♥Miriam
DATO: 25.okt.2010 / KLOKKESLETT: 14:24

3 kommentar(er)

Heisann!

Idag gikk skoledagen fort, og ganske lett. For en gangs skyld.. Sitter her fortsatt i treningsklær etter gymmen, og orker egentlig ikke å skifte. Men det må jo gjøres, det også. Nå er det ny uke, nye muligheter og ikke minst nye lekser og arbeidsplaner. Ja, det blir en ganske normal mandag med lekser, kanskje en fortballkamp og trening.

I gymtimene hadde vi styrketrening. Jeg trodde faktisk at det skulle bli verre enn det det var. Det vi gjorde var at det var på en måte flere poster med forskjellige øvelser. Vi hørte på musikk, og når den ble satt på pause, skulle vi bytte. Og sånn holdt vi på til vi hadde vært innom alle postene tre ganger. Utrolig hvordan musikk kan få noe til å bli morsomt i stedet for kjedelig.


Meg i nuet, faktisk.

Hvordan var din skoledag?
Liker du styrketrening?
Liker du å trene med musikk?

♥Miriam
DATO: 24.okt.2010 / KLOKKESLETT: 19:58

5 kommentar(er)

Hei på dykk!

Haha, måtte bare repetere litt nynorsk. Huff!
Dagen min har igrunnen ikke vært veldig spennende. Det som har skjedd er at vi har montert en hylle, og ommøbelert på rommet. Etter det har vi vært på besøk, og på håndballkamp. Det var i grunnen det. Kjempe gøy med oppsummering, jeg vet. Eneste morsomme som har skjedd i dag var da Melinda skulle åpne en pose med kindersjokolader, og hele spratt ut over hele gulvet. Sier vel litt om hvor interressant dagen i dag har vært.. Men nå begynner robinson, og min kveld som tvslave, so got to go!


Random bilde, som alltid.

Hva har du gjort i dag?
Hatt en spennende dag?
Skal du se robinson?

♥Miriam
DATO: 24.okt.2010 / KLOKKESLETT: 00:33

2 kommentar(er)

Hei igjen, og god natt!

Kvelden har gått til barnepassing. Tok en del bilder, men tror ikke de kan legges ut på nettet rett og slett. Dere får heller nøye dere med ett av kjedelige meg i slutten av innlegget.
Dagen min begynte for såvidt tidlig. Vet ikke når jeg ble vekket, men det var tidlig! Melinda skulle spille kamp, og jeg ble med som supporter. Men det var nok ikke hovedgrunnen til at jeg ble med. Etter kampen skulle vi nemlig på ikea. Fikk faktisk kjøpt litt. Det skal monteres og settes opp i morgen. Kanskje noen bilder til bloggen?

Johanne og jeg hadde tenkt å se en film etter at barna hadde lagt seg. Derfor ringte hun faren og spurte om ikke han kunne komme bort med en film. Snill som han er kom han bort med 'the last song' som vi hadde spurt etter. Denne filmen fikk vi jo aldri sett. Grunnen var vel at ingen av oss hadde hjernekapasietet til å skjønne oss på noen av tvene eller dvdspillerne i huset. Så det ble null film. I stedet ble jeg sittende å se på en film som gikk på nrk3 hvis ikke jeg tar helt feil. Det jeg så av filmen var egentlig ganske spennende, men Johanne sovnet selvfølgelig. Så hvis dere vil ha en sovende barnepasser, bare ta kontakt så skal dere få jentas nummer. Huff det var tull... Egentlig ikke.


Men nå vil jeg gå å finne puta, som på bildet over. Og ikke minst dyna!!!
God natt!

Hva har du gjort i kveld?
Har du sittet barnevakt?
Har du noen gang sovnet mens du har sittet barnevakt?

♥Miriam
DATO: 23.okt.2010 / KLOKKESLETT: 17:17

13 kommentar(er)

Jeg var jo som sagt i Danmark i går. Kjøpte faktisk en del, og jeg er kjempe fornøyd!

Blomsterpotta gav jeg til mamma. Søt, ikke sant?

Hvis du lurer på hvor noe er fra, er det bare å spørre! :-)

Hva synes du om innkjøpene?
Hva likte du best?

♥Miriam
DATO: 23.okt.2010 / KLOKKESLETT: 17:05

3 kommentar(er)

Hei du!

Nå sitter jeg sliten som jeg er, bare og slapper av i sofaen. Vil ikke si hvor jeg har vært i dag, for det skal dere finne ut av! Skal gi dere et hint:


Huff, det ble kanskje litt lett, men hvor tror du jeg har vært i dag?

Hvor tror du jeg har vært i dag?
Hva har du gjort i dag?

♥Miriam
DATO: 21.okt.2010 / KLOKKESLETT: 15:16

8 kommentar(er)

Jeg har kommet hjem fra skolen, og langhelga har offisielt startet. Jeg bare sier det: Takk gud for langhelger, og lenge leve planleggingsdager. Amen!

Dagen min i dag går for det meste ut på chilling, blogging, gaming, avslapping, trening og overnatting. Det var mange ing'er men det funker vel fett? Så lenge treninga i dag er gøy, vil ingenting ødelegge dagen min. Bortsett fra Andrea som skal overnatte her da... ehm... KØDDA. Det blir awesome.

Kom litt sent hjem fra skolen i dag. Grunnen er drittværet som har kommet til sommerbyen vår. I går snødde det faktisk litt. Mens i dag var det fint vær når vi skulle til skolen, men litt før vi skulle hjemover begynte det selvfølgelig å regne og hagle. Flott det! Derfor ventet vi igjen litt på skolen, og håpet på at det snart ville gi seg, men så vidt jeg vet så regner det enda, så nå er det bare godt å være hjemme. Er det noe jeg misliker så er det å sykle i regnvær!


Hahah, fint bilde fra når Andrea var med meg til pappa!

Hva skal du i dag?
Har dere fri i morgen?
Hvordan er været der du bor?

♥Miriam
DATO: 20.okt.2010 / KLOKKESLETT: 13:27

8 kommentar(er)

Hei, dere!

Har kommet hjem fra skolen for en stund siden, og etter det så havnet jeg altså her. Ikke et sjokk altså. Som dere sikkert har merket så har jeg hatt en veldig lite interressant uke. Den har for det meste gått ut på prøvelsing, og trening. Men nå er prøven overstått, og det gjenstår bare et tonn med lekser. Joda, så uka mi blir ikke bedre enda. I allefall ikke i dag. I morgen starter langhelga, så det skal bli godt. På fredags morgen tar jeg meg en tur til danmark for å shoppe litt. Men er tilbake igjen i ett tiden på natta. Greit det!

Har forresten fått en sang på hjernen i det siste.. Den heter Everything I do, I do it for you. Kjempe fin sang altså, men Bryan Adams synger den. Føler han er litt sånn 'pappamusikk'. Den sangen skal jeg i hvertfall synge når vi skal ha musikal på skolen. Sangen er nydelig faktisk!


Meget pent....

Hva skal du i dag?
Skal du til danmark i helga?
Skal dere også ha langhelg?

♥Miriam
DATO: 19.okt.2010 / KLOKKESLETT: 15:24

4 kommentar(er)

Hei du!

Ja, det var vel en selvfølge at jeg skulle ha prøve i løpet av denne uka også. Alltid er det noe! Og i morgen er det for min del en ganske stor samfunnsfagprøve som skal gjennomføres. Men jeg vil jo ikke sitte inne hele dagen å lese om den kalde krigen. Så jeg har bestemt meg for at hvis jeg er flink til å øve, så blir det en tur opp i kirka i åtte tiden. Hva gjør jeg her, spør du. Jo, jeg blogger til dere. Men NÅ skal jeg øve! Vi blogges, skjønne mennesker!Skal du ha prøve i morgen?
Har dere ofte prøver?

♥Miriam
DATO: 18.okt.2010 / KLOKKESLETT: 14:25

6 kommentar(er)

Heisann!

Sitter foreløpig i sofaen og sjekker facebooken. Den har jeg forresten byttet språk på, så nå har jeg på nynorsk. Det var faktisk norsklæreren som anbefalte det, så følger han sine råd! I det feltet hvor man skriver inn statusen, stå det i allefall: Kva har du på hjartet? Og jeg synes faktisk at det var skjønnere enn det som vanligvis står hvis man har bokmål. Men det er jo min mening :-)

I dag vil mesteparten av dagen gå med til lekser, prøvelesing og trening. Altså en ganske normal dag!I dag startet dagen dårlig. Regn strømmet ned som vannet i vasken, og vinden var kraftigere enn hårføneren. ( ikke det at det skal så mye til, men ) Det ødela mitt positive syn på ordtaket 'ny dag, nye muligheter'. Alt var bare surt og ekkelt på morgenen. Har for det meste daffet rundt i en joggedress som minnet om en pyjamas, og følt meg utrolig lekker med en dult på hodet. Da langfriminuttet startet hadde sola kommet fram, og det var utrolig deilig. Det gjorde alt mye bedre! Jeg elsker deg, sol♥

Gymmen var artig, og i grunnen stappet med øvelser og ballspill jeg elsker. Men noen har virkelig skjønt det med å ødelegge for andre. Jeg blir så provosert når folk hele tiden skal krangle om hva som er riktig og galt, hvem sin ball det er, hvem som skal ha fri, hvilket lag som skal ta innkast osv. Skjønner virkelig ikke at ikke bare en av guttene bare kan gi seg og si: "Ja vel, dere skal få den. Værsågod!" I stedet for å bruke opp tiden på å diskutere. Greit at man har vinnerinnstinkt, og er konkurransemennesker, men ett sted går grensene. Jeg spurte når de hadde holdt på en god stund om ikke vi kunne prøve å spille i stedet for å diskutere hvert angrep. Det svaret jeg får av en guttene er at det er slike som meg som går ham på nervene. Går jeg DEG på nervene, spurte jeg. - Ja, sånne som hele tiden skal ha sånn derre fred, og ikke noe krangel går meg på nervene. Når jeg får et slikt svar tenker jeg at da skulle han bare visst hvor mye dårlige tapere, slik som ham går meg på nervene.

Hva synes du om dårlige tapere?
Er det likt i din klasse?

♥Miriam
DATO: 17.okt.2010 / KLOKKESLETT: 21:28

5 kommentar(er)

Hei igjen!
Robinson er slutt, men det betyr ikke at tven er skrudd av. Tvert imot. Nå skal Bridget Jones på skjermen om ikke så lenge. Det blir awesome!

Dagen har gått med til prøvelesing og besøk. Mer har jeg rett og slett ikke gjort. Hvis dere lurte, så ble den siste kampen i går uavgjort. Vi spilte elendig sammenlignet med den første kampen. Jeg der imot spilte elendig begge kampene. Fikk ikke til en dritt! Får håpe at det blir lenge til neste gang det skjer igjen.


Men, nå har filmen begynt, såe. Vi blogges!

Skal du se filmen?
Hva har du gjort i dag?

♥Miriam
DATO: 17.okt.2010 / KLOKKESLETT: 20:01

3 kommentar(er)

Jeg sitter klar foran tven til robinson begynner. I kveld har vi hatt besøk av en gammel vennefamilie. Koselig å hilse på de igjen. Men nå begynner robinson. Skal poste et lite innlegg etter tv programmet, så dere får en liten oppdatering.Skal du se robinson?

Hva har du gjort i kveld?

♥Miriam
DATO: 17.okt.2010 / KLOKKESLETT: 00:23

4 kommentar(er)Hva synes du om bildet?

¢¾Miriam
DATO: 17.okt.2010 / KLOKKESLETT: 00:11

2 kommentar(er)

Hei og god natt!

Er egentlig megatrøtt. Så trøtt at jeg ikke orker å gå å legge meg. Det er bad.
Har vært hos andrea i kveld og sett film, men nå har jeg kommet hjem. Sitter bare her, og skal game mafia før jeg tar kvelden. I morgen blir det tidlig opp å begynne på prøvelesing. Kunne jo ikke blitt bedre! Jo, det kunne det.
Hva har du gjort i kveld?
Spiller du mafiaspillet?

♥Miriam
DATO: 16.okt.2010 / KLOKKESLETT: 15:18

4 kommentar(er)

Hei på dere!
Akkurat nå er jeg bare hjemom en liten tur, før jeg skal tilbake i hallen og spille en kamp til. Første kampen var farlig spennende. Det endte med en seier til oss. Og jeg skal love dere at den smakte godt! Jeg sitter fortsatt i håndballklærne, og skal straks gå igjen, for å spille enda en kamp. Satser på nok en seier. Vi trenger poengene!Spiller du håndball?
Hvilken sport driver du med?
Skal du spille kamp i dag?

Ønsk oss lykke til, da! :-)

♥Miriam
DATO: 15.okt.2010 / KLOKKESLETT: 22:39

5 kommentar(er)

Må bare starte innlegget med å si at jeg fortsatt lever, og har null skade etter en dramatisk kveld.

Jeg stod ved kiosken i kirka og ventet på at de skulle begynne å selge vafler. De begynte å steke, og plutselig sier han ene: ' ey du! kom her NÅ' til en annen gutt. Når de åpnet døra, kom det inn masse røyk, og det begynte å lukte i hele rommet. Vi fikk beskjed om å gå utenfor med en gang. Alle strømmet ut døren, og lurte på hva som skjedde. Når vi hadde kommet ut fikk vi beskjed om at det brant i sikringsskapet i kirka. Jeg freaka litt ut i ett minutt, før jeg ble rolig igjen. Ikke helt rolig, måtte jo hoppe for å holde varmen, for jakka lå jo selvfølgelig igjen inne. Flink som jeg er. Brannvesenet kom etter ca. 10 min, og fikk val gjort det som måtte gjøres. Etter at de var ferdige, måtte vi rett og slett bare gå hjem. Fikk heldigvis tatt med meg jakka hjem da. :-)
Tidenes desidert mest dramatiske kveld. Også den ene gangen jeg går opp i kirka, så ender det med brann. Typisk.


Typisk bilde av meg når jeg freaker ut.

Hva synes du?
Har du opplevd en brann før?

♥Miriam
DATO: 15.okt.2010 / KLOKKESLETT: 18:45

7 kommentar(er)


Jeg har de på det store bilde nede. Elsker dem. Det er så herlig å gå med!
Hva synes dere forresten om de med leopardprint på det store bildet? Jeg digger dem, synes de var råe, haha! Sikkert vanntette også siden de så ut som om de var laget av plastikk eller noe, haha!

Hva synes dere om UGGs?
HOT eller NOT?

♥Miriam
DATO: 15.okt.2010 / KLOKKESLETT: 18:02

3 kommentar(er)

Hahaha, døde nettopp litt av meg selv. Det skal igrunnen bare stå '.... HELG' og ikke 'e' på slutten. Gjorde det bare pga av litt oppmerksomhet. Men det funker vel fett det, eller?
I disse tider mens jeg lever i en verden full av lekser, skolearbeid, prøver og prosjekter, lever jeg av og for helg. Det er så deilig med ett par dager med fri. Uten å måtte tenke på skole. Men for min del, så må jeg tenke på skole også i helgen. Skal ha samfunnsfagprøve til onsdag, og jeg vil helst være godt forberedt... Skal ikke være lett å gå på skolen..


Hva skal du i helgen?
Har du noen planer for kvelden?

♥Miriam
DATO: 15.okt.2010 / KLOKKESLETT: 14:28

3 kommentar(er)

MIRIAM SIN BLOGG RULER !!!!!! DEN EIER SÅ SINNSYKT :-)

Fra andrea bergum

Hva syns du om miriam sin blogg?

DATO: 14.okt.2010 / KLOKKESLETT: 18:00

5 kommentar(er)


Yes, I am talking to my webcam. Hahaha, neida. Men den er kjekk å ha når man kjeder seg, eller hva? ( det øverste bildet er forresten tatt i gjust. )

Pleier du å ta bilder når du kjeder deg?

♥Miriam
DATO: 14.okt.2010 / KLOKKESLETT: 16:22

4 kommentar(er)

Heisann!

Skolen er for lengst slutt, og jeg har kommet hjem for en god stund siden. Har lite inspirasjon i dag. Det vil altså si, lite blogging idag. Planene for dagen er ikke store. Skal på trening fra åtte til ti, men før det skal jeg gjøre en siste lekse før jeg er ferdig for denne uka, så er det på'an igjen neste uke. HUFF!


Sier det igjen: JEG VIL HA SOMMER! Savner dagene med volleyball på bystranda.

Hva skal du i dag?
Skal du trene i dag?
Savner du sommer?

♥Miriam

DATO: 13.okt.2010 / KLOKKESLETT: 22:11

3 kommentar(er)

Overskriften var i bunn og grunn rettet mot mine sprøe venner som vil ha meg med på frittvilt 3 på fredag. Sier bare: GLEM DET! Som om jeg ikke er redd nok fra før?! Skrekkfilmer er det som gjør livet mitt ødelagt. Jeg blir så sykt fort redd etter at jeg har sett sånne filmer. Etter jeg så white noise, har jeg hele tiden følt at jeg ser skygger. Det er så forferdelig. Liker heller ikke å gå hjem alene i mørke. Mørket er bare skummelt. Nok om redsel og sånn, for nå er det ikke lenge til jeg må gå til køys for å klare å stå opp i morgen tidlig for å dusje. Det klarte jeg nemlig ikke i dag. Sa til mamma i går at hun skulle vekke meg halv syv slik at jeg kunne dusje, men så klarte jeg ikke å stå opp før klokken syv. Hun stod opp så tidlig bare for meg. Unnskyld, mamma! Fikk en smule dårlig samvittighet etter det..

 
Kom forresten hjem fra håndballmkamp for en liten stund siden. Det var A-laget som spilte. De vant 23-17 hvis ikke jeg tar feil.. Så, det var kjempe bra! Konge spilt jenter!

Klarer du å stå opp om morgenen?
Skal du se frittvilt 3?
Liker du skrekkfilmer?
Blir du lett redd?

♥Miriam
DATO: 13.okt.2010 / KLOKKESLETT: 18:33

5 kommentar(er)

Aldri får jeg det til! Meg og Melinda var nettopp ute og solgte lodd. Jeg hater selvfølgelig å selge lodd. Vet ikke om noe som er så flaut som å gå på dørene og selge lodd. Finnes det inegn bedre løsninger for å få unnagjort dugnader? I hvertfall det sjeg ville fram til var at jeg kun klarte å selge mellom 30 og 40 lodd, mens Melinda solgte over hundre. Vi gikk på like mange dører, men neida. Hva er det jeg gjør feil? Hvis du vet hva som skal til, og har veldig lyst til å tigge på dørene for meg neste gang, så har du nettopp fått et jobbtilbud. Neida, joda.Liker du å selge lodd?
Må dere selge mye lodd?
Synes du det er flaut?

♥Miriam
DATO: 13.okt.2010 / KLOKKESLETT: 13:39

5 kommentar(er)

Wehehey!

Skolen er slutt, og jeg har kommet hjem. Har sittet i noen minutter og sett på videoer av en blogger som er ti år gammel. Huff, jeg lo så jeg grein. Men sier ikke noe navn. Liker ikke å henge ut noen på bloggen. Jau, her sitter dagens kokk. Skal servere pita til mine to søsken siden ikke mamma kommer hjem før i kveld. Det kan bli spennende. Skal nok holde dere oppdatert i løpet av dagen. Har ikke så mye å gjøre i dag, så stay tuned!


Bare chiller ;-)

Hva skal du i dag?
Skal du lage middag i dag?

♥Miriam
DATO: 12.okt.2010 / KLOKKESLETT: 22:15

5 kommentar(er)
¢¾ // weheartit

Hva synes du?
Hvilket likte du best?
Hva synes du om weheartit?

¢¾Miriam
DATO: 12.okt.2010 / KLOKKESLETT: 20:19

4 kommentar(er)

Hei sveis!

Har kommet hjem fra møte med bare noen små skrammer på kroppen. Eller, det eneste er vel digre ikeaposer under øynene. Holdt på å sovne på møtet. Uten at jeg hadde sagt noe til Maren om at jeg var trøtt sa hun etter møtet at jeg så ganske lost ut innimellom. Jeg visste jo ikke at det var så tydelig, i såfall hadde jeg prøvd å tape øyelokkene før jeg gikk. Jaja, satser på at dette var ett enganstilfelle! Men nå skal det gjøres lekser. Vet dere misunner meg! :-)Har du noen planer for kvelden?
Blir du trøtt på møter?

♥Miriam
DATO: 12.okt.2010 / KLOKKESLETT: 16:10

12 kommentar(er)


Mohombi - Bumpy ride


Nelly - Just a dream

 
B.O.B - Magic


Bruno Mars - Just the way you are


Jay Sean ft. Nicki Minaj - 2012


Madcon - Freaky like me
Hører du på mange av de samme?
Hva synes du?
Hvilken type musikk liker du best?

♥Miriam
DATO: 12.okt.2010 / KLOKKESLETT: 15:13

2 kommentar(er)

Hei på dere!

I skrivende stund sitter jeg i sofaen med pcen på fanget. Kom hjem fra skolen for ti minutter siden eller noe. Dagen i dag har som vanlig godt til skole. Men slapp jo unna en time pga elevrådstyremøte. Heldig med den du! Nå skal jeg først oppdatere meg litt med siste nytt, før jeg skal fortsette med lekser. Klokka seks blir det enda et møte, men da er det skolestyremøte. Siden det er på kveldstid får jeg selvfølgelig betalt. Det skulle jo bare mangle. For jeg ville i grunnen heller vært her:


Til dere som ikke vet hvor bilde ble tatt, så er det på noe som heter 'laget' i kirka.

Hva skal du i dag?
Har du vært på møte, eller skal du på møte i dag?
Er du med i elevrådet, eller skolestyret?

♥Miriam
DATO: 11.okt.2010 / KLOKKESLETT: 22:57

3 kommentar(er)

Hei igjen!

Jada dere er også herlige, men overskriften var i bunn og grunn rettet mot mine skjønne lagjenter. Jeg som var så nedfor i sted, er nå helt på topp igjen. Merkelig det der. Men det er jo det jeg sier; JEG ELSKER TRENING! Håndballjentene er noe av det aller beste jeg har. Digger å trene med dem. De gjør alt mye gøyere!

Har i hvertfall kommet meg ut av dusjen, og er nå klar for senga. Har noen timer med søvn å ta igjen, slik at jeg forhåpentligvis er blid og full av energi i morgen igjen!

SORRY, MEN BILDEOPPLASTEREN KLIKKER ALL THE TIME. INNLEGG UTEN BILDER ER NO FUN!

Elsker du trening?
Har du noen gode lagvenninner?

♥Miriam

Design av

hits