DATO: 31.okt.2011 / KLOKKESLETT: 20:29

5 kommentar(er)Synes?

♥Miriam
DATO: 31.okt.2011 / KLOKKESLETT: 14:22

3 kommentar(er)

Lite søvn. Regn. Stygg på håret. Kvisetryne. Glemt busskort. Kjøre hjem. Hente busskortet. Rekker akkurat bussen. Får vite at vi har foto. Glemt kamera. To første timene er i 5. etasje. To neste timene er engelsk. Fikk det dårligste noen gang på engelskprøven. Måtte låne kamera. Canon. Jeg har sony, enough said. 

Ber ikke om sympati eller noe som helst, men der har dere min dag, so far. Håper dere har en bedre dag enn meg!Hvordan er deres dag?

♥Miriam
DATO: 30.okt.2011 / KLOKKESLETT: 18:21

4 kommentar(er)

Heihei! Nå har jeg laget et lite tips til dere som ønsker å lage deres eget gresskar, og viser dere hvordan. Mathilde og jeg lagde vårt eget til Maris halloweenfest, og det ble utrolig stilig! I tillegg er det alltid ekstra gøy når man har laget det selv! Tok bilder under hele prosessen. Det var mye enklere enn det vi hadde trodd, og resultatet ble supert!1. bruk en tusj og marker rundt stilken, i en sirkel på gresskaret. Her skal du senere ha plass til å få hånden nedi, og grave ut innholdet.

2. Bruk en skarp kniv, og kutt etter sirkelen du har laget.

3. slik ser gresskaret ut oppi, og alt dette skal ut.

4. bruk hendene, og gjerne en skje for å få ut hele kjernen i gresskaret, slik at du kun sitter igjen med en tykt skall.

5. kutt ut øyne, nese og munn slik du vil. Her er det også lurt å bruke tusjen først, slik at du har noe kutte etter. Finn ideer på nett, eller bruk vårt som modell, om du vil.

På det store bildet kan dere se vårt resultat. Veldig fornøyd!

Hva synes dere?
Noe dere kan få bruk for?
Har dere gjort det samme før?

♥Miriam 
DATO: 30.okt.2011 / KLOKKESLETT: 13:04

1 kommentar(er)

God morgen!

Nå sitter jeg godt plassert i godstolen og skriver. Dyttet nettopp ned to nystekte rundstykker, og en slurk med pepsimax må jo alltid til. Planene for i dag er ikke store, første punkt på lista skal ikke gjøres før halvfire. Mer tid til blogging. Håper Mari blir litt mer fornøyd med meg i dag da.. hmpf. As we speak, endring i planene! Gratis sol på B&B må selvfølgelig utnyttes! Blogges!Hva er deres planer?

♥Miriam
DATO: 30.okt.2011 / KLOKKESLETT: 01:19

1 kommentar(er)

Selv om jeg mildt sagt er elendig på å oppdatere i helgene, var det ny leserrekord i kveld, eller i går blir det, og jeg blir så glaad! Dere er så søte! Har ett par ideer til innlegg den kommende uka, så det er bare å fortsette å klikke seg innom! Legg dere nå, og ha en fin søndag, dere!Hva skal dere i dag?

♥Miriam
DATO: 29.okt.2011 / KLOKKESLETT: 19:38

9 kommentar(er)

Nå sitter jeg antagelig hos Mari, og koser meg glugg med kaker og godt. Kostymet er i allefall på, og jeg er klar for en konge kveld! Kos dere masse, I know I will!

Synes?
Hva har dere kledd dere ut som? 

♥Miriam
DATO: 29.okt.2011 / KLOKKESLETT: 15:36

3 kommentar(er)

heihei!

Kom nettopp hjem etter en kort bytur og en kamp med bestevenninna. Middagen står straks på bordet, og nakken er stiv. Ellers gleder jeg meg vilt til i kveld. Skal på halloweenfest, og 'outfiten' kommer ut sannsynlig rett før jeg går, eller mens jeg er hos mari, ettersom jeg ikke vil avsløre noe før festen. Jaujau. Ha en fin lørdagskveld enn så lenge!Hva skal dere i kveld?
Flere som skal kle seg ut i dag?

♥Miriam 
DATO: 29.okt.2011 / KLOKKESLETT: 01:16

1 kommentar(er)♥Miriam
DATO: 28.okt.2011 / KLOKKESLETT: 09:34

3 kommentar(er)

God morgen, fredagsmorgen(!)

Våknet av tre meldinger på rad i fra Sigrid i dag, som tvilet på min hukomelse. Jeg hadde ikke glemt henne, hadde bare brukt opp alle pengene mine på henne, så det var ikke nok igjen til en ussel, liten melding en gang! Enough said. Trodde det var mandag i dag, og skålte med meg selv utenfor skolen da jeg fant ut at jeg ikke måtte opp i femte etasje likevel! Nå gransker vi hjernen for all kreativitet, og prøver å finne ut hva vi kan lage en radiosending om. Men vi finner nok noe, Mari og meg er jo det såkalte radarparet, så wait for it! Tok forresten nettopp av meg skoene, converse er så kalde, brrrrr!

Hvis dere lurer var Mari 1,58 meter høy de tre siste gangene hun målte seg, poor thing...Hvor høye er dere? (hahahaha)
Forslag til tema på radiosendingen? 

♥Miriam
DATO: 27.okt.2011 / KLOKKESLETT: 09:20

3 kommentar(er)

God morgen! Da var jobbdagen her, og jeg skal om ikke så lenge kaste treningstøy og pc i en bag, og komme meg avsted. Jobbdagen går nok til å drikke kakao, brette papp og trene. Men det skal bli moro! I nuet spiser jeg frokost, og drakk nettopp opp mitt obligatoriske glass med pepsi max. Jaja, dere får ha en finfin dag!Hva gjør dere på OD?

♥Miriam
DATO: 26.okt.2011 / KLOKKESLETT: 16:51

7 kommentar(er)

Heihei!

Da var jeg hjemme. Har trasket rundt i travle markens på høye hæler i pisseregn i flere timer på jakt etter kostyme til lørdag. Kjøpte ikke noe i dag, men skal nok få tak i et i løpet av uka, ja! Vil ikke si helt hva jeg har sett på, men om jeg ikke finner noe, kan dere gjerne komme med forslag til kostymer som er lette å "mixe" med ting hjemme i fra!Forslag?
Flere som skal på halloweenparty? 

♥Miriam
DATO: 25.okt.2011 / KLOKKESLETT: 19:18

11 kommentar(er)
bukse // topshop  cardigan // melinda sin, h&m  topp // bershka  øredobber // melinda sine, h&m

Antrekk kom ikke før nå, i og med at jeg kun har løpt rundt i en hettegenser i hele dag, og skittent hår rullet i en tutt på toppen. Nå har jeg da stelt meg, og skal opp i kirka en tur. Ha en strålende tirsdagskveld, dere!

Synes?

♥Miriam
DATO: 25.okt.2011 / KLOKKESLETT: 16:17

5 kommentar(er)
er litt usikker på om jeg liker disse bildene eller ikke.. liker best det nederste, men likevel. hjelp, hva synes dere?
Synes?

♥Miriam
DATO: 25.okt.2011 / KLOKKESLETT: 13:34

2 kommentar(er)

God morgen!

I dag var andre dagen av internasjonal uke, hvor vi skulle gjøre en oppgave hjemme og levere den før tolv i kveld. Jeg er nå ferdig, og har fri resten av dagen. Ungkarskvinnen ruller over skjermen, og flammene står i peisen. Nå skal jeg snart ta en matbit og deretter en varm dusj. Ha en fin dag!Hva gjør dere i dag?

♥Miriam
DATO: 25.okt.2011 / KLOKKESLETT: 11:11

4 kommentar(er)

Etter gårsdagens innlegg der Mari var i fokus, vet jeg godt med meg selv at min søster, Melinda også ville ha et dedikert til seg, so here you go, pretty girl!

Synes om min hotte søster?

♥Miriam
DATO: 24.okt.2011 / KLOKKESLETT: 23:19

1 kommentar(er)

God natt! Nå skal jeg stupe inn i drømmeland, og forhåpentligvis sove lenge i morgen uten å bli vekket, hmpf. Sov godt, kjære lesere!♥Miriam
DATO: 24.okt.2011 / KLOKKESLETT: 21:11

18 kommentar(er)

Se min vakre, vakre venninne! Mari, Mari, Mari, du er så god!

Synes?

♥Miriam
DATO: 24.okt.2011 / KLOKKESLETT: 20:09

5 kommentar(er)

På skolen har vi denne uka, en litt annerledes uke. Nemlig internasjonal uke, der vi blandt annet har fått besøk av en gjeng i fra Kenya som har både danset, spilt drama og sunget for oss, på onsdag skal vi se film på kino om en borgerkrig i fra Afrika, og på torsdag skal vi ha operasjon dagsverk. OD er en dag der vi skal jobbe og tjene en minstelønn på 400kr som skal sendes til Sudan. Hvert år framover skal skolen vår sende noen elever + lærere ned til Sudan som skal ned å se hvordan prosjektet går, og besøke dem. Åh, jeg har SÅ lyst til å reise ned. Nå må jeg bare sette meg ned en dag å få skrevet en søknad, og komme opp med en haug av gode argumenter. Lysten er ikke akkurat mindre etter opplevelsene og inntrykken jeg sitter igjen med etter Latvia. ah, la meg få reise!


Har dere OD?
Andre som også vil reise til Afrika?

♥Miriam
DATO: 23.okt.2011 / KLOKKESLETT: 18:36

12 kommentar(er)

Hva ser du etter hos en gutt? - er et oftestilt spørsmål, og svaret er det bare du selv som har. Jeg vet ikke hva dere tenker, men håper dere klarer å se ting i fra en annen side etter å ha lest dette.

Jeg vet selv at det er utrolig lett å gå etter utseende, ettersom det er det første man legger merke til, da det ikke står skrevet "SNILL" i alle gutters panner. Men hvor mye teller egentlig utseende? Betyr det status for deg i jenteflokken dersom du kommer med en liten Zach Efron du kan vise fram, eller var det tilfeldig at han var fin å se på? Var utseende bare et pluss, eller var personligheten et minus?

Tingene over, er punkter jeg prøver å tenke over, vri rundt og stokke om på. Til slutt ender jeg opp med spørsmål til meg selv der jeg spør: "Hva om han valgte DEG bare pga du var fin å se på? Vil han da egentlig ha MEG?" Kroppen din kan jo hvem som helst få nå til dags. Kroppen er ikke noe spesiell, det er det inni som er DEG, ikke sminka di. Er det da rettferdig å la utseende bestemme? Og, nei, jeg sier ikke at du skal la være å sminke deg, men om du finner en gutt som er verdt å ta vare på, er det en som kan komme bort til og snakke til deg og si du er fin til og med på de dagene du føler deg stygg, og gjerne går uten sminke.

Jeg vet om flere som har blitt sammen med en gutt, som utgir seg for å være verdens herligste. Disse guttene hadde utseende, og litt av personligheten helt i starten, før det ble offisielt. plutselig kommer man til det stadiet der guttene vil ha sex, og presser jenta. Gjør man da som gutten sier? Betyr utseende hans fortsatt like mye? Hva vil HAN egentlig ha av deg? Ser begge bare etter utseende? Er du villig til å langt bare pga statusen i gjengen?
 

Det var bevisst å ikke gi dere en konklusjon i slutten, for det er ikke noe rett og galt i denne sammenhengen. Det var også bevisst å gi dere flere spørsmål enn svar, for svarene deres har jeg ikke. Jeg har kun mine. Men jeg håper jo selvfølgelig at noen tenker likt som meg, og ikke lar utsiden bestemme. Eksemplet over var kun for å sette det helt på spissen, og vise tydelig hvor grensa bør gå. Det er heller ikke alle gutter som er slik, men de eksisterer de også, desverre. Om man finner en som har begge delene, da vil jeg si du er heldig, og har rett til å kalle deg "verdens heldigste jente". Likevel håper jeg det var personligheten som var det som gjorde at du sa: "ja".

Hva mener dere?
Utseende eller personlighet?

♥Miriam
DATO: 22.okt.2011 / KLOKKESLETT: 13:06

10 kommentar(er)


To av de seks leppestiftene jeg kjøpte.

Beklager for grusomme bilder. Måtte ty til blitz, da jeg kun hadde tid om kvelden til å ta bildene. Dette er ikke alt av tilbehøret jeg kjøpte, men noe ligger gjemt en eller annen lur plass jeg ikke kan huske, og andre plasser i huset.

Hva synes dere?
Noe dere likte?

♥Miriam 
DATO: 21.okt.2011 / KLOKKESLETT: 23:20

1 kommentar(er)

Heihei! Nå spiser jeg en sen kveldsmat, eller gjerne tidlig nattmat, om du vil. Kom nettopp inn døra etter en koselig kveld i filla, og er klar for senga om et par timer. Det var alt. God natt!Har dere gjort noe gøy i kveld?

♥Miriam
DATO: 21.okt.2011 / KLOKKESLETT: 12:17

6 kommentar(er)
turban // topshop  genser // mamma sin, topshop  smykke // primark  bukse // gina tricot

Synes?

♥Miriam
DATO: 21.okt.2011 / KLOKKESLETT: 00:00

4 kommentar(er)

God kveld alle sørlendinger, som nå har langhelg. Og til alle dere andre, håper dere sover! Kom nettopp inn døra etter en ti minutters sykkeltur. Ja, sykkeltur. Eksosrypa kom seg endelig tilbake på en sykkel, hvor sykt er det?! Jo, det er sykt, og det var jammen godt, etter nesten et halvt år siden sist. Uansykkel, koste meg masse sammen med bestevenninna i kveld, og gleder meg glugg til å komme meg under dyna etter en alt for lang torsdag. Over og ut. Blogges i morgen tidlig, før jeg skal på bytur med lillesøsteret !Hva har dere gjort i kveld?
Har dere langhelg?

♥Miriam 
DATO: 20.okt.2011 / KLOKKESLETT: 18:51

8 kommentar(er)Det nederste bildet leverte jeg ikke, men det siste av de tre bildene har dere allerede sett. Det var nemlig bildet av pepsimaxflaska som lå i sanda. Læreren hadde heldigvis ikke SÅ mye negativt å si om bildene, så hurra for det!

Hva synes dere?
Hvilket likte dere best?

♥Miriam 
DATO: 20.okt.2011 / KLOKKESLETT: 17:22

5 kommentar(er)


.. må være pepsi max. I allefall for smakssansene!

Synes om bildet?
Andre pmax-elskere?

♥Miriam 
DATO: 19.okt.2011 / KLOKKESLETT: 18:41

3 kommentar(er)Setningen i overskriften var det min fotolærer som sa i dag i timen, og jeg kan så absolutt skjønne hvorfor, bare se hvor vakkert alt er! Bildene over tok jeg på den timen vi fikk til å løpe rundt, og tilsammen ha knipset hundreogsytten bilder. Dette var våre første timer med foto, og så langt kan jeg ikke annet enn å like det! Bildene jeg likte best, og leverte inn på skolen, kommer i eget innlegg senere.

Hva synes dere?
Hvilket likte dere best?

♥Miriam
DATO: 19.okt.2011 / KLOKKESLETT: 16:34

3 kommentar(er)

gutter som kaller deg vakker i stedet for digg

gutter som innrømmer sine feil

gutter som hjelper deg frivillig med å løfte barnevogna ut av bussen 

gutter som er glade i moren sin og ikke prøver å skjule det

gutter som smiler hele tiden ubevisst

gutter som stopper opp og snakker når du tilfeldig møter dem på gata

gutter som bryr seg om skole, som gjør sitt beste men samtidig driter litt i det

gutter som holder av fredagskvelden til deg i stedet for kompisene

gutter som kjøper gaver på interiørbutikker og venter tålmodig på å få dem fint innpakket

gutter som er fine å se på men som ikke prøver å være det

gutter som oppfører seg både når han er med deg og vennene sine

gutter som gir deg jakka si når du er kald

gutter som kan synge

gutter som elsker barn

gutter som ler av det samme som deg

 

.. de er fine de!Hvordan er din drømmegutt?

♥Miriam

 
DATO: 19.okt.2011 / KLOKKESLETT: 09:21

5 kommentar(er)

Takk gud for at vi har data på skolen. Hadde det ikke vært for det, måtte jeg skrevet masse for hånd med hele tre åpne blemmer på høyre hånd. auch. Håndballivet er så fantastisk altså!

Ellers måtte jeg dra meg selv ut av sengen i dag tidlig, halvsovende og blek. Nå sitter jeg på skolen er god og varm i motsetning til i går. Har tatt meg råd til både en halvtime med sol og en kopp kakao i dag. Onsdager♥ Nå er det snart duket for en dobbeltime med matte, før det blir knipsing av bilder i de fire siste.Hva gjør dere?
Flere som liker onsdager?

♥Miriam
DATO: 18.okt.2011 / KLOKKESLETT: 21:56

0 kommentar(er)

Heihei!
Fikk tidenes inspo til innlegg i dag når jeg satt frosset og kald på bussen, så gled dere! Men jaaaa, god natt!
DATO: 17.okt.2011 / KLOKKESLETT: 22:08

3 kommentar(er)Synes?

♥Miriam
DATO: 17.okt.2011 / KLOKKESLETT: 15:54

2 kommentar(er)

Skjer? Kom nettopp inn etter å ha stått ute i piskregn å ventet på bussen, sittet med en fremmed på bussen(ikke noe negativt i det altså) og deretter labbet hjem. Nå skal jeg om ikke så lenge få i meg noe mat før jeg stikker på trening i ett par timer. Det har en jo aldri vondt av. Har desutten vært sunn og flink i dag, en skål for det da, dere!

Har også en framføring og en innleveringslekse som skal være ferdig til i morgen. Joda, vi elsker vel alle mandager?Hva skal dere i dag?

♥Miriam
DATO: 17.okt.2011 / KLOKKESLETT: 11:01

4 kommentar(er)

Heihei!

Nå er Mari og jeg straks klare for lunch, etter fire timer med rumling i magen, skal det bli godt med ostesmørbrød, nam! Har forresten flyttet meg to stoler bort i fra Mari.. Hun stinker sykt.. eller det er faktisk godt mulig at det er Sigrid, i og med at hun ikke har stelt seg i dag....æsj

Ellers er det så sykt herlig at jeg hadde glemt at vi skulle ta klassebilde i dag. Men se den positive siden da: jeg tok i det minste ikke på meg joggedressen, noe jeg vurderte sterkt etter å våknet med et smell i dag tidlig. Bokstavelig talt.


God morgen!

♥Miriam
 
DATO: 16.okt.2011 / KLOKKESLETT: 19:36

1 kommentar(er)

Hallo! Dagen har i grunnen gått bort til å sitte i hallen. Nå skal meg og andrea spiser nudler og se Robinson! Ha en fortsatt fin kveld.
DATO: 15.okt.2011 / KLOKKESLETT: 19:49

2 kommentar(er)

Heisann!

Vekkerklokka stod i grunnen på halv elleve i dag, men jeg stod ikke opp før klokka var ett. Da var det bare å kaste seg over det rotete rommet å få gjort noe med det, før jeg skulle bli med å se Melinda spille kamp. Mer interressant dag har jeg ikke hatt. Nå skal jeg og Sigrid snart inn til byen og spise pizza. Ha en fin lørdagskveld!


Pizzaen vi levde på hele oppholdet i London. NAM!

Skal dere noe artig i kveld?

♥Miriam
DATO: 14.okt.2011 / KLOKKESLETT: 18:34

7 kommentar(er)


turban // topshop  smykke // primark  topp // Melinda sin, h&m  bukse // topshop  sko // primark

Synes?

♥Miriam
DATO: 13.okt.2011 / KLOKKESLETT: 23:58

4 kommentar(er)

Hjemme etter en herlig kveld tilbrakt på kino med fem stk skjønne jenter. Nå tar jeg kvelden. Kan virkelig ikke vente til å komme under den gode og ikke minst varme dyna. Ha en god natt, lesere!


fantastisk!
♥Miriam
DATO: 13.okt.2011 / KLOKKESLETT: 16:56

3 kommentar(er)


Fotograf // Martine Aateigen

Synes?

♥Miriam
DATO: 13.okt.2011 / KLOKKESLETT: 14:49

6 kommentar(er)

Forget Beieber fever, I got One Direction infection!

Deres mening om disse smukke karene?

♥Miriam
DATO: 12.okt.2011 / KLOKKESLETT: 18:13

3 kommentar(er)

Woho. Slenger inn en liten hilsen mens jeg rydder og steller litt her i heimen. Snart kommer pappa på en visit, og søs kommer snart fra trening. Skulle i grunnen bare slenge inn et bilde til dere, og ønske dere en god kveld. Nå skal jeg straks begynne på leksene, før jeg tar en litt avkoblende kveld.Hva gjør dere?

♥Miriam
DATO: 12.okt.2011 / KLOKKESLETT: 14:43

6 kommentar(er)Synes?

♥Miriam

Design av

hits