DATO: 30.nov.2009 / KLOKKESLETT: 22:19

1 kommentar(er)

i dag var det faktisk første gang jeg ikke hadde gym i hele år, fram til nå da, tror jeg i alle fall.. nei, jeg hadde ikke glemt gymtøyet, men jeg følte meg bare ikke bra. og når jeg kom hjem fikk jeg helt karasjokk når jeg så meg i speilet. jeg så ut som et lik! jeg var helt lik farge i trynet som min lysegråe genser. det er ikke good! men jeg er like fornøyd, jeg er bare litt i trøtteste laget, og dere får unnskylde meg hvis jeg skriver mye feil. det virker bare som om alle bokstavene løper rundt på tastaturet og leker gjemsel. og til dere som lurer, så har jeg ikke drukket eller noe, er bare stuptrøtt. så derfor tror jeg at jeg om ikke så alt for lenge skal hoppe i køya. og så antar jeg at vi blogges i morgen, eller det spørs hvor effektiv jeg er. ikke si noe, men jeg har enda ikke tørket støv på rommet, som skulle blitt gjort tidlig i kveld, men som jeg har utsatt en liten stund. og den lille stunden ble viss til i morgen.
- men nå stikker jeg dere!
miriam er kul

- bu di fuDATO: 30.nov.2009 / KLOKKESLETT: 22:09

5 kommentar(er)

.. om dere vil ha en ny spørsmålsrunde hvor jeg faktisk har bestemt meg for at jeg skal svare på video. men dette gjør jeg bare hvis dere vil, for det er dere som skal lese, vet du. i kommentarfeltet kan dere selv si hva dere vil. om dere vil at jeg skal ha spørsmålsrunde i det heletatt, og om jeg i så fall skal svare på video eller ikke. dette er opp til dere.

dsc00022
userriøst, men gøy. hadde ikke noe med innholdet i innelgget, men er på mammas data, såeh..
uansett, legg igjen en kommentar under!
so, want spørsmålsrunde ?
DATO: 27.nov.2009 / KLOKKESLETT: 12:51

5 kommentar(er)

.. eller jeg har vel egentlig ikke pakket, men skal gjøre det rette etter jeg har postet dette innlegget! idag var skolen kjedelig, så det var jammen bra at skoledagen ikke varte noe lenger enn 3 timer! jeg var hjemme klokka 11, og tror du ikke at med en gang jeg skulle sykle hjem begynte det og regne, og når jeg var hjemme, så sluttet det. tror det er noen der ute, som er etter meg for å ta meg, men jaja. det får gå som det går. nå er det ikke så alt for lenge til jeg skal sette meg i bilen, og høre på musikk hele veien hjem til mormor. 2-3 timer i bil, kan det bli bedre ?

grunnen til at vi skal til mormor og morfar er at vi skal på hummerfest! morfar er så varmhjertet at han i stedet for å selge hummerene, som han hadde tjent mye på, sparer dem, sånn at hele familien kan samles å spise hummer. dette gjør vi hvert år før jul en gang, og det er kjempe koselig.

men som sagt, så skal jeg opp å pakke ferdig nå! :-)

hummer

1018hummerkokt05b

liker du hummer ?

- miriam
DATO: 25.nov.2009 / KLOKKESLETT: 21:28

3 kommentar(er)

akkurat nå er jeg i grunnen ganske takknemlig for at det ikke er knærne mine som skal beskytte min lille hjerne. jeg har nemlig hoppet, og landet på dem som jeg ikke har gjort siden....aldri. grunnen til at jeg er glad for det er at vi skal ha matte-tentamen i morgen, noe jeg ikke er så veldig begeistret for, men det for gå som det går, og alt vi har gått i gjennom som vi har fått beskjed om hjemme, kan jeg. uansett har jeg ikke planer om være hjemme igjen allerede klokken 12, noe jeg skal på fredag, men jeg skal sitte så lenge som jeg føler jeg trenger, og prøve å ikke bli stresset over at andre forlater meg og klasserommet i hytt og gevær som lærerne sier.

jeg skrev at jeg skulle tidlig hjem på fredag, og det skal jeg. dere som har fulgt med en stund på bloggen, har nok lest at vi for et par måneder siden hadde et rus-prosjekt. og siden vi da var på skolen en kveld i tre timer, får i avspasering, og det blir deilig. for da kan vi gå så tidlig som kvart på elleve tror jeg det var..(?) og da er det jo bare til å gå rett hjem i fra skolen og legge seg igjen etterpå. kjenner bare jeg gleder meg allerede.

nå holdt jeg på å glemme å si hvordan det gikk påp kampen i går! det gikk bra, vi vant jo! vi vant 10-8 over randesund, og det var deilig. gjett om lene er min gullklump for tiden da ? spesielt på banen! hun er den som virkelig spiller andre gode. hadde det ikke vært for henne hadde vi nok tapt. vi fikk minst fire mål bare pga. henne.

nå er det sannelig ikke lenge før jeg skal møte puta og dyna med et smil, før jeg i morgen skal våkne opp med det samme smilet, og se positivt på morgendagens skoledag.
ønsk meg lykke til, da vel! :-)

dsc02956
random bilde fra i sommer.
har dere matte tentamen i morgen ?
- miriamDATO: 24.nov.2009 / KLOKKESLETT: 17:44

3 kommentar(er)

.. to tentamner er nå unnagjort, og begge gikk supert! så vi håper at karakteren samsvarer med min magefølelse..
nå er det ikke lenge før jeg skal inn i filadelfia på konfirmasjonsundervisning, og strake veien rett til karruss for å spille kamp etterpå. det blir gøy! gleder meg, og er super fornøyd over at lene skal være med å spille i dag, for hun er den beste av alle til spille inn til streken. all creds til henne!

tror ikke jeg har mye annet å fortelle.. men nå skulle vi visst gå.
vi blogges!
dsc02583tjoheijjj
sol i øynene er ekstremt fint, men er på lillesøs' data.

- miriamDATO: 18.nov.2009 / KLOKKESLETT: 15:06

3 kommentar(er)

har ikke særlig mye å skrive om dagen i dag, men har en del ting å fortelle likevel.

jeg er med i enda en konkurranse, hvor jeg kan vinne gavekort på 500kr fra Ginatricot. alt du trenger å gjøre for å delta er å gå inn HER, skrive at du deltar, og så linke til hennes blogg. var ikke det lett ? jo, det syntes jeg også.

lillacoutfit

outfiiiiitadidas

outfiiiiit

zeeebra

se hva jeg har brukt tiden siden jeg kom hjem fra skolen på! jeg syntes at det ble stilig jeg. hvis du også vil gjøre det samme, kan du trykke >HER<

har ikke så mye mer å si enn at jeg sikkert kommer til å legge inn et innlegg eller noe i kveld etter trening hvis jeg orker. men nå er jeg super sulten, så jeg skal sjekke om mamma snart er ferdig med middagen, så vi blogges!
er du med i konkurransen ?
har du laget dine egne outfits, sånn som jeg ?

- buDATO: 16.nov.2009 / KLOKKESLETT: 21:33

2 kommentar(er)

jeg kan bare meddele med en gang at dette ikke vil bli noe særlig langt innlegg, men bare kort fortalt om dagen i dag osv.
dagen begynte som vanlige mandager, med at mamma omtrent måtte dra meg ut av sengen, men kommer meg jo alltid ut til slutt, hvertfall nesten alltid. ukene fram over har vi elevstyrte timer i gymmen, og det er i grunnen ganske gøy, men neste gang tror jeg heller at vi skal ha gutter og jenter blandet sammen, og ikke rene gutte og jente par. det er fordi jenter får utrolig nok ikke like mye respekt som det guttene får, og akkurat det makter jeg ikke. jeg synes det er urettferdige, men likevel skjønner jeg egentlig at de mer tørr å snakke mens meg og ane snakker, enn magnus og markus. neida. men uansett, vi fikk jo en 5'er så skal ikke klage, og selv syntes jeg at det var gøy bortsett fra alt det negative støyet. jeg høres kanskje ut som en klagende surpomp, men prøv selv og snakk og forklar noe til en vegg av støying, det er ikke mye lett.
i dag har jeg egentlig ikke følt meg helt i form, men det kan jo ha noe med at melinda blant annet er syk om dagen, men ikke mer klaging fra meg, for jeg har jo egentlig ikke noe i mot en hjemmedag, bortsett fra at jeg ikke liker å være syk. men det minnet meg om at jeg faktisk hadde planer om å legge meg allerede nå. så vi blogges vel!

har dere hatt elevstyrte timer i gym eller andre fag ?

p7081124
bildet er fra en dag i sommer hvor jeg tror jeg var i litt for god form når jeg skulle legge meg....
- miriam
DATO: 15.nov.2009 / KLOKKESLETT: 12:39

8 kommentar(er)

i dag er en av de viktigste dagene i mitt liv. jeg skal nemlig døpe meg. sammen med atten andre ungdommer. og jeg gleder meg, men jeg er i grunnen også  en smule redd for å drite meg ut. jeg gruer meg fordi det ikke finnes noe som helst som i det hele tatt som likner sklimatter i de trappene som går ned til 'bassenget'. også jeg huske å ha hvit singlett under dåpskappen, eller blir det undertøysframvisning for hele menigheten, og jeg hadde ikke tenkt å være midtpunktet i akkurat den aktiviteten. neida, men joda.
men nå har mamma og pappa laget til 'julemiddag', så nå skal jeg spise om ett par minutter. men da blogges vi vel..?

andrea og mir
kan du forestille deg oss to i dåpskapper ?
- ikke jeg heller, men det blir vel flott! :-))

er du døpt ?
hvis ja, som barn eller ungdom/voksen ?

- miriam

EDIT; Frida sa at hun håpte at jeg mente noe med å døpe meg og ikke bare for gøy, og for at alle andre gjør det. og akkurat det er jeg selv også opptatt av. fordi jeg har helt siden jeg var 10 år hatt lyst til å døpe meg, men så har jeg ventet til dagen i dag. og det er fordi mine foreldre syntes at jeg burde vente, og se om jeg fortsatt ville når jeg gikk på konfirmasjonsundervisning. og det har seg sånn at nå er dagen kommet, og det er ikke noe annet jeg heller vill enn å gjøre dette. fordi i det siste, og tiden framover vil jeg få det vanskelig, men da vet jeg at det er nå jeg trenger å gjøre det. jeg gjør det for min egen del, og ikke for noen andres. det er dette jeg alle helst vil!
DATO: 14.nov.2009 / KLOKKESLETT: 19:04

3 kommentar(er)

når klokka blir rundt åtte, skal jeg ta turen lenger opp i sløyfen. jeg, og mine søsken skal opp en tur til søstrene aateigen. vet ikke helt hva vi skal gjøre. men tipper det vil gå i tv, data, chips- og godterispising. men en litt anderledes lørdagskveld er jo koselig!
idag har jeg bare vært hjemme egentlig. eller jeg var jo også på karruss og så på guttene spille håndballkamp mot kif. kif hadde ikke en sjangs i havet. våg knuste dem, og det vil si at det ikke var så veldig spennende å se, men gøy var det. de klarte til og med å få til en flyver, og det var jo bra.
nå sitter jeg og ser på programmet ung, dum og bortskjemt, og det virket interresant, så jeg stikker! men regner med at vi blogges om ikke så alt for lenge. :-)
p6190997
( GAMMELT BILDE! )

- miriamDATO: 14.nov.2009 / KLOKKESLETT: 18:49

5 kommentar(er)

hei igjen alle sammen!
jeg har tenkt litt, og jeg vet at det vil komme mange prøver, tentamener og lekser framover, men hadde likevel lyst til å prøve på nytt igjen. så hva sier dere ? skal jeg begynne enda en gang på nytt etter pausen min, eller ikke ?
men jeg legger ut ett par innlegg senere i mens dere sier hva dere synes. :-)
svarthvitspeil
hva synes du ?

- miriamDATO: 10.nov.2009 / KLOKKESLETT: 16:04

3 kommentar(er)

jeg sa det skulle komme ett par innlegg i spesielle anledninger, men akkurat nå er vel ikke at jeg er med i konkurranse noe særlig nytt lenger. men man må jo utnytte vinnerflaksen. i kirka vant jeg jo nesten hovedpremien som var en radio. men denne gangen er det HELTdresser som står på spill. for å delta i konkurransen klikker du deg inn på www.marcusek.blogg.no og deltar. han deler ut tre HELTdresser, og avslutter når det er mange nok med i konkurransen, så det gjelder å være kjapp! lykke til :-)


jeg har så utrolig lyst på en heltdress! det hadde vært så utrolig digg, men for tiden har jeg ikke så veldig mange penger, men hvis jeg vinner,  trengs det jo ikke penger.  jeg krysser fingrene og håper at vinnerflaksen min slår til, og topper hele kaka! det hadde vært gøy. men det er jo også et pluss for marcus hvis jeg vinner, fordi jeg bor jo faktisk i kristiansand, og da trenger den ikke å sendes særlig langt ! :-D

btw; jeg synes at det er veldig tøft at gutter blogger. i tillegg er det gøy å lese om hvordan en gutt oppfatter forskjellige ting, for en del gutter er ganske flaue når det gjelder sånt, og da er det ikke mye man får dem til å si. men marcus er flink til å blogge, så tommel opp for han! (Y)

- bu-jentaDATO: 03.nov.2009 / KLOKKESLETT: 21:57

3 kommentar(er)

.. jeg klarte ikke å holde meg vekk.
men det er kun i spesielle anledninger jeg kommer til å blogge fram over en liten stund (tror jeg) men tilbake til overskriften, dere!
dagens bursdagsbarn er andreas bjelle!
siden det er en av mine bestevenner, så tenkte jeg at han skulle få et helt innlegg for seg selv idag! so here it comes!
dsc02306
ja, andreas bjelle er i mine øyne en gutt som alltid smiler. han er alltid en gledespreder. sommeren sammen med deg, tk, silje, johanne og andrea var så gøy. det er virkelig noe jeg alltid vil huske. båtturene var kjempe koselige, og hver dag fant vi på noe gøy. har så utrolig mye å skrive om deg, mini, men akkurat i kveld tenkte jeg å sove litt, og hvis jeg skal få tid til det, må jeg stoppe nå. for her kunne jeg sittet til i morgen. men jeg er så utrolig glad for å ha en venn som deg. og nå glemte jeg nesten det viktigste; GRATULERER MED DAGEN!


andreas bestissen

- miriam buDATO: 01.nov.2009 / KLOKKESLETT: 18:00

7 kommentar(er)

og først vil jeg bare si at det ikke er pga av at venner jeg har som blogger, har sluttet osv. men det er rett og slett fordi jeg har det tøft om dagen, og det vanskelig og fortelle noen som helst hva som er galt. mer vil jeg ikke si. men akkurat derfor kommer jeg til å ha en pause. vet enda ikke hvor lang pausen kommer til å bli, men dere vil høre igjen fra meg senere.
dsc02833
skulle ønske jeg hadde en like god grunn til å smile, som på bildet. men nå sitter jeg i stua med røde, hovne øyne.

- miriam
Design av

hits