DATO: 30.nov.2010 / KLOKKESLETT: 14:42

6 kommentar(er)

Hei igjen, ja!

Ser man det, det ble jaggu enda ett innlegg i dag. Er ganske lettet etter å være ferdig med engelsk tentamen. Ikke fordi det gikk så utrolig bra, for det gjorde det ikke, men fordi da er en ting ute av verden. En ting av hundreognittiåtte. Altså alt for mange ting. Jeg kommer helt seriøst til å være mentalt utslitt etter denne uka. Ser allerede fram til helg.

Nå er det bare å sette igang med øving til framføring, og tyskprøve. Skal sitte barnevakt i kveld. I og med at de legger seg ganske tidlig, blir det vel en del lesing mens jeg er der også. To fluer i en smekk, vet du!

Etter timer med godterispising, skal vi snart spise komper. Ahr, som jeg digger det! Mormor er jo som sagt her, og hun vettu. Hun er awesome! Lager komper, riskrem, også skal hun lage kromkaker, noe som heter gjærkaker, noen cookies liknende greier, pepperkaker og enda mer. Matpratinnlegg, jeg vet. Men jeg digger mormor! :)


Følte liksom at dette passet litt til mitt veldig innholdsrike mat innlegg.

Gikk det bra med deg på tentamen?
Har du en bestemor som baker MYE?

♥Miriam
DATO: 30.nov.2010 / KLOKKESLETT: 07:36

3 kommentar(er)

...nei.

Jaja, god morgen i hvertfall! Håper dere har sovet godt og lenge. Jeg for min del har vært oppe siden klokka seks. Flott det! Akkurat nå er det bare max chilling, før jeg skal videre på skolen og chille enda mer. Hallo. det er jo tentamen! Jeg daffer rundt i en joggedress, og er foreløpig sminkeløs. Bagen min skal pakkes etter at jeg er ferdig med dette innlegget. Dataen skal jo også være med, vet dere. Koselig det, ja. Men da snakkes vi. Skal prøve å få presset inn i hvertfall et innlegg til dere i denne hektiske hverdagen.


Random bilde!

Skal du på skolen i dag?
Skal du ha tentamen?

♥Miriam
DATO: 29.nov.2010 / KLOKKESLETT: 21:55

3 kommentar(er)

Hei igjen!

Jeg skal spare dere fo sure miner i dette innlegget. Nå er det bare litt sipping etter å ha sittet i hele dag og øvd. Neida, joda. Føler meg ikke veldig klar for engelsk tentamen i morgen, men på en annen side så vet jeg ikke hva jeg kunne gjort for å være mer forberedt. Har skrevet så mye som jeg har klart i dag, og resten får jeg gjøre i morgen under tentamen. Har svart på to av oppgavene, som jeg nesten er sikker på at vi får. Kryss fingrene for meg og for at jeg har gjettet riktig, da! :)

Denne gangen har jeg valgt å ikke være så sunn på tentamen... Har kjøpt smågodt, iste og oreo (selvom jeg ikke er så veldig glad i det hehe). VELDIG USUNN, jeg vet. Men de andre tentamnene har jeg hatt vann, druer og tyggis.. Så dette må vel være lov? Jada :)


Haha, nubish redigering. Men jaja!

Skal du ha tentamen i morgen?
Er du sunn?

♥Miriam
DATO: 29.nov.2010 / KLOKKESLETT: 12:50

4 kommentar(er)

Hei!

Er egentlig ganske irritert nå. Eller kan vel heller si deppa. Jeg vil gå glipp av en masse treninger og kamper framover takket være det stygge kneet mitt. Måtte det kneet dø.
Var hos legen i stad, og han sa at jeg hadde slatters. Det vil vare i ett år, og det er ingenting jeg kan gjøre for at det skal gå over. Han sa bare: mer trening, mer smerte. Mindre trening, mindre smerte. Og that's it.

Det betyr at denne uka blir überkjedelig. Bare lekser og lesing. Har så sykt mye, som dere sikkert har fått med dere.. Det er vel bare å begynne. Snakkes!


dere får nok ikke noe smilebilde av meg i dag, nei..

Har du slatters?
Travel uke du også?

♥Miriam
DATO: 28.nov.2010 / KLOKKESLETT: 12:27

6 kommentar(er)

God morgen alle skjønne mennesker!

Det er nå første søndagen i advent, og så langt så liker jeg det! Våknet jo til nystekte rundstykker, så det er jo kanskje ikke så rart?

Nam sier jeg bare.
Akkurat nå er det knekkebrød som står i ovnen. Juletid er baketid. Det minner meg på at mormor og morfar skal ned her til uka. Mormor skal bake julebakst til oss. Hun har tenkt til å feite meg enda mer opp før jul... Neida, joda.

Enda en grunn til at jeg liker denne dagen, er at jeg skal tilbringe den med de beste jentene på håndballkamp. Og i bil da... Elsker å spille håndballkamp, så dagen kunne jo i grunnen ikke blitt bedre!

Hva skal du i dag?
Liker du dagen så langt?

♥Miriam
DATO: 27.nov.2010 / KLOKKESLETT: 21:58

8 kommentar(er)

Hey hey!

Jeg som ikke skulle til byen i dag, endte opp med en to og en halvtimes bytur i minst ti minus grader. Det var sinnsykt kaldt, men koselig med en bytur med familien en gang i blandt. Vi fikk kjøpt en del julegaver faktisk, og spist på kjøkkenskapet. Julestemningen min er på plass, spesielt etter at jeg så at julelysene har kommet opp i gatene i byen.

Nå sitter jeg i stuen og ser på skal vi danse. Noe som er veldig sjeldent til meg å være. Er som regel borte fredagskveld, og ikke hjemme i stuen og ser på tv. Men av og til er det deilig å bare kople helt av. Eller er det bare meg som tenker slik? Noen som er enige?

Såååå, hvem heier dere på i skal vi danse?
Aylar eller Åsleik?Liker du å kople av på lørdagskveldene?
Hvem heier du på?

♥Miriam
DATO: 26.nov.2010 / KLOKKESLETT: 21:31

8 kommentar(er)

God kveld i stugo!

Chillekvelden min har offisielt startet etter kveldens episode av X-faktor, og en herlig taco middag *kremt kremt* som jeg lagde! Flinka.
Jeg ble i grunnen spurt med i kirka, men i dag orker jeg ikke. Jeg er helt død etter en travel uke, og har skjønt at jeg må få gjort en del skolearbeid i morgen, for å i det heletatt bli ferdig. På søndag blir det kamp, og en laaang kjøretur Vi skal spille kamp i Risør, nemlig. Og det betyr at vi må kjøre to timer hver vei.. såe.Hva gjør du i kveld?
Skal du spille kamp i helga?
Skal du bruke lørdagen på skolearbeid?

♥Miriam
DATO: 26.nov.2010 / KLOKKESLETT: 14:36

4 kommentar(er)

Hei snuppiser!

Har kommet hjem fra skolen, og sitter for øyeblikket på julekjøkkenet vårt og spiser risgrøt! Julestemning, sa du?

Endelig er det helg, etter en stressende uke med masse innhold. Men har likevel en følelse av at neste uke blir verre.. Stikkord: to tentamener, tyskprøve, framføring, 2 prosjekter.. Har visst nok å gjøre, ser det ut som.. Eller?

Men nå er det helg, så det skal ut av hodet fo en stund... Forhåpentligvis i hvertfall.

I går var jeg forresten en tur hos Malene. Julie og Malene hadde nemlig stelt i stand en "reunion" med alle jentene fra den gamle klassen! Det var kjempekoselig, og vi hadde det kjempe gøy. Har ikke ledd så mye på lenge. Vi så nemlig på gamle bilder. Off.. Jaja, morsomt var det!
Tror du jeg koste meg, eller?

Hva skal du i helga?
Så det ikke koselig ut?

♥Miriam
DATO: 24.nov.2010 / KLOKKESLETT: 15:20

1 kommentar(er)

http://dinsponsor.blogg.no/

Hei alle sammen! Jeg er nå med i en konkurranse hvor jeg kan vinne en Iphone. Og siden min mobil har blitt helt hemma i det siste, kunne jeg ikke la være å melde meg på. OG jeg sier selvfølgelig ikke nei til en IPHONE!

Denne bloggen er også en blogg som sponser andre blogger.
Det du kan blir sponset med er:
GHD rettetang
Fotoutstyr
Klær fra Gina Tricot
Smashbox sminke

Bli også med i gruppa dems på facebook, slik som meg! Du trenger bare klikke her!

Nice or what?!

Er du med i konkurransen?

♥Miriam
DATO: 24.nov.2010 / KLOKKESLETT: 14:13

1 kommentar(er)

09 - What you want more than anything right now.

I wanna go back to Turkey!
DATO: 23.nov.2010 / KLOKKESLETT: 16:37

4 kommentar(er)

Hei!

Nå har jeg fått plassert meg godt under ett teppe i godstolen, med pcen på fanget. Siden det er så kaldt, tror jeg snart at jeg må få varmet meg en kopp kakao. Skal ha prøve i morgen, og sitter derfor her og øver. Klassisk musikk historie. De kunne ikke funnet ett litt mer uinterressant tema? Også klassisk?! Jaja.

I dag fikk jeg en lapp i posten. En lapp, ja. Kjenner bare at jeg gruer meg allerede.. Innkalling til tannlegen! æsj! Er det noe jeg misliker sterkt så er det å ligge i en tannlegestol. Det er så forderdelig!

Veldig å positiv jeg skulle være i dag da.. Selv om jeg kanskje har vært litt trøtt, og 'ikketilstede'-værende i dag, så velger jeg å skylde på tannlegen. Så takk til deg, herr tannlege! You've ruined my day!


kjekken.

Liker du å være hos tannlegen?
Har dere om det samme temaet i musikk?

♥Miriam
DATO: 22.nov.2010 / KLOKKESLETT: 17:23

3 kommentar(er)

Heisann!

Dette innlegget skulle egentlig vært postet rett etter skolen, men nettet vårt suger, rett og slett, så her kommer det!

Enda en dag vil nå gå bort til prøvelesing og trening. Interressant, ikke vel? Men trening er alltid ett høydepunkt i hverdagen. Digger det!

En ting jeg bare må si dere, er at det er bare en grunn til at jeg ikke har lagt ut outfit på en god stund. Og det er at jeg kler meg som en bonde nå som det er så kaldt ute. Føler meg seriøst som en uteligger når jeg kommer på skolen, og finner ut av hva jeg egentlig har kastet på meg i hui og hast, fordi det er så kaldt i huset. Ekleste følelsen. Slik var det på lørdag også i byen. Håper virkelig at ingen så meg. Jeg liknet et fugleskremsel, såe.. Great!

Ellers så har jeg det bra! Og Melinda skrev om verdens beste storesøster på tentamen i dag, og hun kan jo ikke ha ment noen andre enn meg! Hallo, liksom! Selv om hun som var med i fortellingen ble 17 og drakk, og ikke ble 16, så er det jo ikke langt i fra. Dessuten hadde hun jo ikke kommet på å skrive om det hvis ikke det var for at jeg var en engel sendt fra himmelen... Hvis ikke det var en hint da.... Neh, det tviler jeg på! Det var nok om meg! :-)

 
Naw, miss it! Meg og lillebror, forresten! :-)

Hva skal du idag?
Liker du å trene?
Har du samme "kledeg" problemet som meg?

♥Miriam
DATO: 21.nov.2010 / KLOKKESLETT: 20:32

9 kommentar(er)

Dette er bare noen av de som henger på kjolestativet, og de som jeg har brukt mest.. I hvertfall de som jeg kan bruke nå som det er vinter.. Hvit, rosa, sjøgrønn, gul og fersken er kanskje ikke helt "vinterfarger". Noen av disse vil nok bli flittig brukt i løpet av jula. I tillegg til ballkjolen min. Men den viser jeg ikke på bloggen før den tid kommer. Så, det er bare å følge med :-)

Hvilken likte du best?
Hva synes du?

♥Miriam
DATO: 21.nov.2010 / KLOKKESLETT: 20:20

3 kommentar(er)

08 - Your last purchase.

Passet jo greit, siden jeg var i byen i går. Det var det jeg kjøpte til meg selv. Julegavene kan nok ikke ut på bloggen.
DATO: 21.nov.2010 / KLOKKESLETT: 17:34

1 kommentar(er)

Howdy!

Lite blogging, ja. Har fortalt dere grunnen før, så jeg tar ikke noe reprise på den. Skjer ikke så mye her for tiden, så mesteparten av dagene går bort til, skole trening og data. Men det funker fett ettersom at kulden har tatt plass, og snøen har funnet Norges sommerby. Misliker egentlig snø, men kan ikke nekte for at det er sykt koselig!

I går var jeg en tur i byen. Kjøpte ikke så mye til meg selv, men fikk handlet ett par julegaver. Blir nok ikke lenge til neste bytur ettersom det enda gjenstår noen gaver. Elsker å kjøpe julegaver. Synes det er gøyere å gi enn å få! Det er så gøy å bruke kreativiteten på noe som andre også får gleden av, og som de setter pris på!

Ellers så har denne dagen forsvunnet helt bort til ingenting, føler jeg. Har vært i hallen fra halv ett til fire ca. Men den beste delen av dagen gjenstår jo enda! Robinson på tven, og middag med familien. LOVE

Helgen min har vært den beste på lenge! Jepp, jeg snakker om ungdoms helga i voie kirke! Masse skjønne folk, og bra program! Knall, rett og slett!


Bilde i fra siste dagen i Tyrkia. Savner det så inderlig. Spesielt nå som det er snø og innhiti kaldt her i Norge! Jeg hadde vært klar på ett minutt hvis noen spurte om jeg ville vært med. *hint hint* > mamma
( nå kommer jeg til å få høre en hel masse om at vi ikke kan reise i løpet av dette året pga. blablabla. trust me! )

Hvordan var helgen din?
Er det snø der du bor?

♥Miriam
DATO: 17.nov.2010 / KLOKKESLETT: 21:47

2 kommentar(er)

07 - Your dream wedding.
                                                                  ♥ weheartit
DATO: 16.nov.2010 / KLOKKESLETT: 22:38

1 kommentar(er)

Vet, kjempe gøy med "update" -innlegg. Sånn blir det bare når det er så lite tid til blogging nå til dags.  Har sittet i flere timer for å prøve å skrive EN novelle til nynorsktentamen i morgen. Lenge leve nynorsk! Neh.. Noe man kan si lenge leve til, er at vi kan ha med ferdigskrevne stiler på tentamnene! Er helt i ekstase! Kødda. Har også vært en tur på laget. Kosi.


Mehehe, fint bilde. I know!

I det siste har det ikke skjedd så mye. Skole tar det meste av tiden min. I morgen blir det øving til RLE-prøve regner jeg med, og torsdagen går bort til en håndballkamp. Vi skal spille bortekamp på Byremo.. Tar jo litt tid å kjøre også. fml.

Jeg er trøtt, så jeg stikker snart å steller meg før jeg tar kvelden. Må nesten være litt opplagt til tentamen, selv om ingen merker om jeg har stått opp tidlig eller om jeg har forsovet meg i morgen. SKAL jo se ut som en dass uansett. Det er bare sånn det er..

Merker nå at jeg har hatt ett veldig bra ordforråd i dette innlegget, og veldig saklig var det også. Hehehehe. Kjekken. Sa jo at jeg var trøtt..?

Hva har du gjort i det siste?
Skal du ha tentamen i morgen?

♥Miriam
DATO: 15.nov.2010 / KLOKKESLETT: 14:06

2 kommentar(er)

Eller okei da. Norsk tentamen er litt stress. Men nå er den i allefall overstått, og deilig er det! Forsåvidt jeg vet gikk det tålig bra også, såe.

Etter 5 timer med druer, pepsi max og tyggis er det kanskje ikke så veldig mye næring jeg har fått i meg akkurat.. Men nå skal jeg i hvertfall opp en tur til Martine, å stappe i meg enda en haug med usunne ting. Det hjelper jo litt å ha to timer med trening om kvelden da.. Det hjelper i det minste på samvittigheten.. hehe.

Jeg utnytter enhver tentamen til å se ut som en dass. Det er jo omtrent den eneste dagen man kan kle seg akkurat som man vil, gå uten sminke, og stappe innpå med godis mens man er på skolen. Såååå, hvorfor ikke utnytte det?
Jeg har i hvertfall følt meg som rene søppelsekken i dag.. Jeg hadde på meg joggebukse, hettegenser, ullsokker og klikk-klakker. I tillegg verdens styggeste hestehale på huet, og noe mascara på vippene. FLOTT!


Men nu måste jag springa!

Har du hatt tentamen i dag?
Hvordan går du kledd på en tentamen?
Skal i dag?

♥Miriam
DATO: 14.nov.2010 / KLOKKESLETT: 16:51

1 kommentar(er)


Hørt litt på denne sangen i det siste, og den er jo bare nydelig!

Hva synes du om sangen?

♥Miriam
DATO: 14.nov.2010 / KLOKKESLETT: 15:40

5 kommentar(er)

06 - A day in the life.

En sykt vellykket dag i sommerferien!
DATO: 14.nov.2010 / KLOKKESLETT: 15:16

1 kommentar(er)

til å blogge. I know..

Blogga skikkelig lite i det siste, og det er faktisk ikke med meningen. Men skal som dere kanskje vet ha tentamen i morgen, på onsdag, og i tillegg enda en prøve på fredag. Ukene er da allerede stappet med ting som må gjøres, før jeg kan begynne på tingene som jeg burde, og som jeg vil gjøre.

Jeg kommer ikke til å blogge så sykt mye nå fram til jul, men skal prøve å oppdatere dere så mye som jeg kan... Når jeg har tid.


I dag skal jeg f.eks. prøve å få skrevet noen innlegg, somjeg bare lagrer i utkast. Slik kan jeg få postet innlegg selv de dagene da jeg har det mest travelt. Genialt, ikke sant?

Når skal du ha tentamen?
Mye å gjøre for tiden?
Genialt, or what?

♥Miriam
DATO: 12.nov.2010 / KLOKKESLETT: 18:18

1 kommentar(er)

Nå sitter jeg nydusjet i sofaen og venter på at maten skal komme på bordet. Da skal det spises før det bærer videre inn i filadelfia, og deretter til mine kjære venner. Koselig!

I morgen blir det mest sannsynlig en bytur på meg, skrive ett par artikler til tentamen, og så vet jeg ikke hva jeg skal resten av dagen... Men foreløpig er det de tingene over som står på planen.

I dag har jeg trent en god del, det er altså grunnen til null blogging until now. Var først en time på trivsel, før jeg og Bente gikk opp til hallen for så å trene med håndballaget.. Flinka! Forundrer meg ikke veldig om jeg er en smule lemster i morgen. Men jeg overlever!


Jaudå. Men da snakkes vi! Må pakke litt kom jeg til tenke på :-)

Hva skal du i kveld?
Noen planer?
Trent i dag?

♥Miriam
DATO: 11.nov.2010 / KLOKKESLETT: 07:30

5 kommentar(er)

Hei, og god morgen til dere godtfolk der ute!

Nå er det snart på tide å få på seg sko og komme seg ut døra. Enda en skoledag står for tur, og en haug med andre ting som skal gjøres når jeg kommer hjem. For min del vet jeg ikk om det blir noe særlig blogging i dag. Har nemlig en stappfull plan for dagen. Klokken fire skal jeg bort å stå i en kiosk fram til klokken syv. Klokken åtte begynner treningen, og da er jeg ikke hjemme før i halv ti tiden..

 Huff. bildeopplasteren funker ikke... Sorry, ikke noe ego bilde av meg på dere i dag. Dere overlever nok! :-)

Har du en travel dag i dag?
Har du noen planer?
Skal du på skolen i dag?

Miriam
DATO: 10.nov.2010 / KLOKKESLETT: 14:13

7 kommentar(er)

Heisann!

Dagen i dag blir en 'hjemmedag'. Blir nok ikke noen kamper på meg i dag. Skal nemlig være barnevakt, eller det vil si jeg skal være hjemme med lillebror og Melinda i kveld. Mamma skal ut, så da blir det sånn en gang i blandt. Med andre ord: jeg skal bade i lekser, lage middag til folket og sitte med pcen på fanget.

Ellers så har jeg fått ett par nye bestevenner.

Selve skoene er ikke nye, men det er ikke så alt for lenge siden jeg begynte å bruke dem, og jeg er totally in love. Ikke noen kalde føtter her i gården.

Hva skal du i dag?
Skal du sitte barnevakt?
Har du UGGs?
Synes om UGGs?

♥Miriam
DATO: 09.nov.2010 / KLOKKESLETT: 15:42

3 kommentar(er)

Hei!
Lenge siden sist.. Jaja, vet dere har svanet meg... Eller ikke.
Har ikke noe å baklage for, bare masse å legge skylden på. Lekser, lekser, lekser og lekser.. OG cup hele helga. Til dere som lurte så kom vi til semifinalen i jenter 16 sitt sluttspill. Det er sykt bra til oss å være. Konge spilt i helga, folkens!

Har ikke mye å fortelle dere.. Eller jo, dere vet det prosjektet jeg har her på bloggen.. Dag 6 er om en dag i mitt liv. Det går vel greit om jeg velger en av dagene i Tyrkia, eller fra en annen dag i sommerferien? Har jo trossalt vært mega dårlig med bilder i fra Tyrkia på denne bloggen. Huffda


Nu er det snart middag har i huset, før leksene skal gjøres. I kveld blir det en tur opp i kirka, slik jeg pleier på tirsdager. Koselig :-)

Hva skal du i dag?
Mye lekser for tiden?

♥Miriam
DATO: 05.nov.2010 / KLOKKESLETT: 15:11

5 kommentar(er)Hva synes du?
Hvilket likte du best?
For mye redigerte?

¢¾Miriam
DATO: 05.nov.2010 / KLOKKESLETT: 14:55

4 kommentar(er)

Yo mama!

Åhr, jeg er så sinnsykt glad! Logget på facebook rett etter skolen i dag, og der fikk jeg beskjed om at jeg hadde vunnet to billetter til discoet som er nå i helga. Jeg er megaglad nå! Wiii! Snakk om vinnerflaks. Ja, det er faktisk sant, har i grunnen ganske vinnerflaks, jeg. Men nå begynte det å bli litt lenge siden jeg hadde sett noe til min kjære venn, flaksen. Men der kom han tilbake til meg, så sannelig. Heldig med den!

Til tross for at jeg føler meg elendig og klein i formen, så hadde jeg tenkt meg inn i filadelfia i kveld og være litt sosial. Resten av helga vi jo da som dere kanskje har skjønt gå til cup og disco.


Bilde ble tatt for tjue minutter siden eller noe...

Hva skal du i dag?
Har du vinnerflaks?
Skal du spille cup i helga?

♥Miriam
DATO: 04.nov.2010 / KLOKKESLETT: 15:21

5 kommentar(er)

Everyone says love hurts, but that's not true. Loneliness hurts. Rejection hurts. Losing someone you love hurts. In reality, LOVE is the only thing in this world that covers up all the pain and makes us feel wonderful again.Synes?

¢¾Miriam
DATO: 04.nov.2010 / KLOKKESLETT: 14:40

6 kommentar(er)

Heisann!

Har kommet hjem etter for min del en hard med daffete skoledag. Har nemlig blitt syk. Supert nå som det snart er håndballcup! Nok en dag har jeg overlevd på pastiller og juice. På skolen har jeg gått rundt i joggebukse, en basic ganser, hals og converse. Kjempe lekkert. NEI.

 Om ikke alt for lenge kommer mamma hjem, og da blir det sannsynligvis øving til matteprøven fram til treninga i kveld. Vet ikke hvor mye jeg får trent, men må nesten bort å se på i det minste.

dausjuug som dere ser.. neida, overdrivelse. bare for å demonsterere hvor dårlig jeg føler meg. :)


men jeg smiler jo alltid til dere.. i hvertfall litt :-)

Er du syk?
Hvordan var din skoledag?
Prøve i morgen?

♥Miriam
DATO: 03.nov.2010 / KLOKKESLETT: 13:31

10 kommentar(er)


Hadde jo IQ nok på morgenen i dag til å ta på meg røde hello kitty sokker til de klærne.. Jaja, takk for at jeg ødela den outfiten også.. Gikk jo med UGGsa inne hele tiden, slik jeg alltid gjør, så det er jo i grunnen ikke så ille når jeg tenker meg om. :)

Hva synes du om outfiten for i dag?

♥Miriam
DATO: 02.nov.2010 / KLOKKESLETT: 15:58

6 kommentar(er)

05 - You and your bestfriend.


JEG HAR MANGE BESTEVENNER, MEN DET VAR DISSE JEG HADDE BILDE AV HER OG NÅ. KAN JO NEVNE DE SKJØNNE JENTENE MINE, MATHILDE, ANDREA, ANDREA CELINE, MARI, MARTINE OG JOHANNE. I love you
DATO: 02.nov.2010 / KLOKKESLETT: 15:47

3 kommentar(er)

Hei på dere!

Ei stund siden jeg kom hjem fra skolen, men det får så være. Dagen i dag har vært knallbra! Elevrådskurs på Flekkerøya skole. Vi hadde bra undervisning, og fikk pizza og brus. Kjempe deilig, spesielt deilig at skoene mine aldri ble tørre. Haha, det er i grunnen morsomt å tenke på det nå.. Vi skulle sitte på med samme buss som Fiskå og Karuss, men det ble det ikke noe av. Bussen durte nemlig bare rett forbi oss. Kikket ikke på busstoppet vårt en gang. Da ringte vi læreren vår som da allerede var på Flekkerøya. Han fikk ordnet en ny buss til oss da, heldigvis. Da bussen vår kom viste det seg at den første bussen hadde kjørt i fra elevene fra Karuss også. Vi ble stående ute i en halvtime. Ikke noe stress! Jo.
Da kurset var ferdig, hadde de som var på skolen en time igjen. En matte time. Jeg kunne egentlig gått hjem etter kurset, men siden jeg virkeilg trengte den mattetimen, ble jeg igjen på skolen og hadde matte. Vi skal nemlig ha prøve på fredag, og før det har vi ikke flere mattetimer.
Blir nesten litt stolt av meg selv. Jeg som er så skolelei.. Stolt.


Et av de andre bildene jeg tok i går. I dag var det langt i fra like fint vær i hvertfall... Det regner katter her i dag.

Hvordan var din skoledag?
Har du vært på et slikt kurs før?
Er du med i elvrådet?
Hva synes du om bildet?

♥Miriam
DATO: 01.nov.2010 / KLOKKESLETT: 16:31

10 kommentar(er)Det var de bildene jeg ble mest fornøyd med.

Hva synes du?
Hvilket likte du best?
Liker du å ta bilder?

♥Miriam
DATO: 01.nov.2010 / KLOKKESLETT: 15:40

4 kommentar(er)

Hei på dere!

Kom nettopp inn etter å ha gått en tur i skogen med kameraet rundt halsen. Det ble en del bilder, så nå har jeg en ganske stor jobb foran meg med redigering..
Jeg gikk ikke bare i skogen og tok bilder av blader, slik de fleste gjør nå som det er høst. Nei, jeg gikk også et sted som gjorde at skoene ble våte, og jeg fikk sand mellom tærne... hmm... Hvor kan det være?Hvor tror du jeg har vært og tatt bilder?
Vil du se bildene jeg tok?

♥Miriam
DATO: 01.nov.2010 / KLOKKESLETT: 11:05

1 kommentar(er)

04 - A photo of you, not taken by you.
DATO: 01.nov.2010 / KLOKKESLETT: 11:00

1 kommentar(er)

Nå har jeg offisielt inntatt både sofaen og kosedressen, etter en natt med lite søvn... Jeg vet jeg sa at jeg skulle sove mye, men det skjer bare ikke når man ligger fem stykker i en dobbelseng. Ja, jeg har overnattet i natt sammen med Ane, Mathea, Leif og Andreas. Kjempe artig!

Nå skal jeg bare få unnagjort samfunnsfag leksa, så tar jeg meg en høneblund. Skal nemlig på cellegruppa og trening i kveld.. Så det blir ikke akkurat tidlig til sengs i dag heller. I hvertfall ikke når treninga begynner klokka ni, og jeg burde sovet siden klokka syv..


Helt våken.. Normalt etter 4/5 timer med søvn.

Nå kom jeg faktisk på at hunden vår har bursdag i dag! Congrats til verdens søteste!


Hva skal du i dag?
Har du fri i dag?
Sovet mye i helga?

♥Miriam

Design av

hits