DATO: 30.nov.2011 / KLOKKESLETT: 17:18

2 kommentar(er)

Heihei! Etterveksten er på vei bort, og de slitte tuppene forsvinner sannsynligvis i morgen de også. Det skal bli deilig det! Etter at hårfargen er skylt ut, blir det favoritt retten på menyen, før jeg tar turen opp til Johannesøta, med en haug av andre, fine jenter fra gamle skolen. Skal bli koselig! 

Forresten, så har Mari og jeg gjort oss HELT ferdige med PTF-prosjektet nå, og resultatet ble kjempebra. Til og med rapporten er levert! Smud! Nå gjenstår kun en nynorsk filmanmeldelse før jeg sier god helg med god samvittighet, og reiser til familien på landet i hummerselskap.


Bilde fra en annen gang vi samlet oss, og hadde tidenes jentekveld! Ha-ha, se så små!

Hva skal dere i dag?

♥Miriam

Ved å trykke her, kan dere forresten være med, og vinne gavekort, og andre flotte premier helt fram til jul. Gavene er blant annet fra nelly, apple, dell, og masse mer!
DATO: 30.nov.2011 / KLOKKESLETT: 12:26

9 kommentar(er)

jaja, hundretusen år og sånn siden sist. Men hettegensere, chilletøy og sminkeløs er stikkordet mitt denne vinteren..

Synes?

♥Miriam
DATO: 29.nov.2011 / KLOKKESLETT: 22:44

6 kommentar(er)

Halloisen! Vet ikke om jeg nevnte tidligere i uka at meg(!) og Melinda tok oss et par timer, og ryddet og ommøblerte litt på rommet? Husker dere bildene fra i gårkveld? Den koselige sofakroken som jeg elsker? Her får dere et lite bildedryss fra rommet mitt, eller rommene våre blir det vel.

Bildene har selvfølgelig Melinda tatt, ettersom hun bruker både kameraet og minnekortene som det skulle vært hennes egne. Men som dere ser, kommer det jo noe positivt ut av det... En gang i blant...

Hva synes dere?

♥Miriam
DATO: 29.nov.2011 / KLOKKESLETT: 16:31

5 kommentar(er)

Halloen! Da var jeg hjemme etter å ha spurtet til bussen, laget middag og sett litt TV med lillebror, som har blitt syk, stakkars. Nå blir det hardcore jobbing med rapport og filmanalyse i noen timer, før jeg muligens belønner meg selv med litt sosialisering i kveld, i kirka! Nå får vi sjååå. Ha en finfin ettermiddag, dere!Mye å gjøre i dag?

♥Miriam
DATO: 29.nov.2011 / KLOKKESLETT: 06:35

2 kommentar(er)

Heihei! Nå er jeg klar for take-off om et par minutter. Blir nok en gjennomsnittlig grei skoledag uten mye stress. Jaja, vi blogges muligens på skolen! Ha en fin tirsdag!
DATO: 28.nov.2011 / KLOKKESLETT: 22:50

0 kommentar(er)

Heihei! Et aldri så lite nattainnlegg fra en stk trøtt jente. Vi vant forresten kampen! Woho
Det har i det siste blitt koselig å legge seg, utrolig nok, bare se. Den sofakroken er det koseligste jeg vet! Det var vel bare det jeg ville si! God natt.
DATO: 28.nov.2011 / KLOKKESLETT: 15:56

3 kommentar(er)

Guten Tag! Shortsen er allerede tatt på, til tross for at det er godt og vel en time til jeg skal møte til kamp. Dagen har vært så som så, fikk tilbake en prøve, kjempe fornøyd, hadde engelsk framføring, gikk helt ok, hadde ptf, ikke så gøy. Men nå derimot, er jeg klar for kamp! Satser på litt spilletid, og en velsmakende seier på hjemmebane! Ønsk oss lykke til!Skal dere spille kamp i dag?
Hvordan er deres dag?

♥Miriam 
DATO: 27.nov.2011 / KLOKKESLETT: 20:33

9 kommentar(er)


Elsket Roberto fra første stund, og er fortsatt helt betatt! Han er så morsom! Woho, vet ikke hva mer jeg skal si. Love him! Særlig når han griner, ahh♥

Hvem er deres favoritt?

♥Miriam
DATO: 27.nov.2011 / KLOKKESLETT: 16:29

4 kommentar(er)

Da var det tid for tips nr 2. Håper noen av dere fikk bruk for mitt forrige tips. Alltid gøy med tilbakemeldinger dersom dere bruker dem. Fortell gjerne hva dere gjorde, og hvordan det gikk!

Inviter til julebakst
Be venner, kusiner og fettere, eller klassen for den saks skyld over på baking. Lag kakemann- og pepperkakedeig, og ellers de sortene du måtte ønske, på forhånd, og sett dem i kjøleskapet. Ta bussen sammen hjem rett etter skolen, og sett i gang moroa! Ha på nisseluer, og knips i vei med bilder. Når dere har fått ut all energien på baking, lek og masse moro, og kakene er ferdige, sett dere ned i hver deres godstol, og se julekalenderne sammen. Både barnetv, olsenbanden og alt av kalendere dere måtte følge med på. Ha en koselig kveld sammen med de du er glad i!Noe dere kan få bruk for?

♥Miriam
DATO: 27.nov.2011 / KLOKKESLETT: 13:34

1 kommentar(er)

God morgen, fra toppbloggeren.. ånei. eh
Tredje dagen på rad hvor jeg har løpt rundt som en tulling, usminket og ustelt. HERLIG. Siden sist har jeg overnattet hos sigrid, og hatt en kjempefin helg så langt. Siste dagen i helga er innholdsrik, selvfølgelig. Masse som skal gjøres, men før jeg begynner med stresset, skal jeg på håndballkamp, og heie Melindas lag til seier. Ha en fin søndag!Hva skal dere i dag?

♥Miriam
DATO: 25.nov.2011 / KLOKKESLETT: 10:41

3 kommentar(er)

Hellu! Mari og meg jobber for harde livet her vi sitter. Eller det vil si, Mari gjør, mens jeg defintivt ville slengt beina på bordet dersom vi hadde et bord i knehøyde på kjøkkenet. Gjorde mesteparten av mitt i går. har bare ett par bilder til jeg må redigere før jeg er ferdiG. Mari er vel ei flink ei! Tror dette blir knakende bra! Dette blir lagt ut en gang i neste uke, dersom vi ikke blir helt ferdige i dag da. Ha en finfin fredag, og ikke minst en fin start på helga!


STEMNING♥ Fikk såååå julestemning der jeg satt i går, når de sang "nå er den hellige timeeeee" ahh, døde med tanken på at det er under en måned til det braker løs! wihu!

Skal dere noe spesielt i helga?
 
♥Miriam 
DATO: 24.nov.2011 / KLOKKESLETT: 22:09

3 kommentar(er)- Connie Willis

Synes om bilde/sitat?

♥Miriam
DATO: 24.nov.2011 / KLOKKESLETT: 17:42

4 kommentar(er)

Hallo! 

I dag er det bare en måned til jul! Ikke at jeg er så sykt glad i dag da, ehh. Sitter heller hjemme under ett pledd å synes synd på meg selv. Snart skal jeg dra den altfor tunge rompa mi opp i kirka å ta bilder og spille inn lyd av det finfine koret. Etter det venter både et bomba rom, og et snev av lekser. Heldigvis ikke så mye! Ellers følte jeg intervjuet i dag gikk bra, og satser selvfølgelig på det beste! Ha en fin torsdagskveld, dere i hvertfall!Hva skal dere i kveld?
Hvordan er deres kveld?
Mye lekser?

♥Miriam 
DATO: 23.nov.2011 / KLOKKESLETT: 22:10

3 kommentar(er)Synes?

♥Miriam
DATO: 23.nov.2011 / KLOKKESLETT: 17:29

2 kommentar(er)

Halloen! I skrivende stund er jeg lite motivert til å fortsette med engelsken, og vurderer veldig sterkt å bare utsette det til i morgen, for så å utsette det enda mer. Men det får vi se på. Ellers er jeg ganske spent på intervjuet i morgen, og krysser alt jeg har av kroppsdeler for øyeblikket.

Nå skal jeg ta meg en slurk kaffe før jeg skal stelle meg og bort i hallen å se håndballkamp. Slenger med et bilde jeg tok i går på laget. stemning♥ mafia♥Hva gjør dere i dag?

♥Miriam
DATO: 22.nov.2011 / KLOKKESLETT: 21:58

1 kommentar(er)GOD NATT
DATO: 22.nov.2011 / KLOKKESLETT: 19:16

5 kommentar(er)
Disse er da uredigerte, vel og merke!

Synes?

♥Miriam
DATO: 22.nov.2011 / KLOKKESLETT: 17:59

3 kommentar(er)

Heihei! Neste punkt på listen min for i dag, er å pakke ut bagen fra klasseturen, før jeg tar turen opp i kirka for andre gang i dag! Vet ikke hva dere skal, men ha en finfin tirsdagskveld!

Hva er deres planer?
Hva synes dere om bildene? 

♥Miriam
DATO: 21.nov.2011 / KLOKKESLETT: 21:34

6 kommentar(er)

Heihei! Long time, no see! Min pc var selvfølgelig den eneste som ikke virket på internettet i oslo, så det var stor stas! Ellers har jeg det fint! Veldig, veldig fint! Dette er en helt herlig dag, spør du meg!

Glad #1: ble innkalt til intervju om reise til afrika med skolen.
Glad #2: holdt meg med å drikke brus helt til jeg kom hjem fra skolen.
Glad #3: vi vant 21-12 over start.
Glad #4: jeg kan sove lenge i morgen!

Ah, livet♥ Skal be hver kveld for afrikaturen, har så INSANE lyst! Gjerne hneg deg på bønnen, om du føler for det!To bilder fra turen, som jeg selvfølgelig stjal av Mari ettersom jeg ikke tok mer enn et par bilder. Rett og slett fordi orket ikke var der.

Hvordan er deres dag?

♥Miriam
DATO: 18.nov.2011 / KLOKKESLETT: 17:20

10 kommentar(er)

Hallo! Da starter jeg noe nytt her på bloggen, ettersom det nærmer seg juletider, og gradestokken viser minusgrader. Så hver uke skal jeg prøve å legge ut tips til koselige juleforberedelser eller koselige ting dere kan gjøre sammen med venninner eller familien. Egentlig mest fordi jeg er så dårlig til å prioritere slike ting selv. Hehe, håper dere også kan få bruk for noen av dem!

Samle jentegjengen
Er du typen som kanskje ikke er så flink til å be over venninner på jentekvelder? Det er jeg! Det som er lurt å begynne med, er å gjøre ferdig alt av skolearbeid og lekser i forkant, slik at du kan slappe helt av. Send rundt en melding til jentene du går mest med, alt i fra 2-10, du ser selv! Ikke si hva dere skal, bare be dem komme på jentekveld hos deg. Kjøp inn ingredienser til maten du ønsker. Taco, pizza eller lasagne er alltid slagere! Lag mat sammen, mens dere hører på julemusikk og koser dere. Tenn masse lys, fyr i peisen, finn fram pledd, og sett på en skikkelig jentefilm. Kutt opp masse grønnsaker, og lag dip i forveien som du servere jentene, og også litt godteri om du ønsker å feite opp venninnene dine litt ekstra i jula, hehe!Håper dette var noe dere kunne ta nytte av! Det er viktig å vise hvor glade man er i vennene sine, og bare en sånn liten ting, kan gjøre at noens uke blir en av de beste på lenge! 

Hvis dere bruker dette tipset, fortell gjerne hva de syntes og hva dere gjorde!
Noe dere kan få bruk for? 
Liker dere jentekvelder?
Er dere dårlige på å invitere venner over på besøk? 

♥Miriam
DATO: 17.nov.2011 / KLOKKESLETT: 09:45

4 kommentar(er)

Hallo! Internettet på bussen suger, mildt sagt. Men vi koser oss fordeom! Drikker pepsimax og greier!
Som du ser på bildet, synes jeg fortsatt det er ganske tidlig.. Heh
DATO: 17.nov.2011 / KLOKKESLETT: 05:48

3 kommentar(er)

Endelig! Der var kofferten beseiret, og alt er forhåpentligvis nedpakket. Nå gjenstår kun frokosten før avreise. Ha en fin helg i hvertfall!Skal dere noe gøy i helga?
Har dere vært på klassetur?

♥Miriam 
DATO: 16.nov.2011 / KLOKKESLETT: 16:40

3 kommentar(er)

Hallo hallo!

Her sitter jeg, midt i pakkekaoset! Nei, jeg gjør ikke det. Jeg skal straks begynne å pakke, må bare notere ned alt jeg skal ha med først. Desto lettere å ikke glemme noe. Ryktene går om internett på bussen.. Da er dere selvfølgelig oppdatert under hele bussturen, og jeg overrasker gjerne med et par mobilblogger. Ellers får dere forhåndsskrevne innlegg som enten jeg eller Melinda poster i løpet av dagene. Kameraet er selvfølgelig med på turen, og speseiallaget spilleliste til turen skal dere selvfølgelig få. Ha en fin kveld enn så lenge. Vi blogges selvfølgelig!Da starter pakkemarerittet!

♥Miriam
DATO: 15.nov.2011 / KLOKKESLETT: 17:28

8 kommentar(er)

Heihei! Nå har jeg nettopp trøstespist nachos, så det går hakket bedre nå. Nå skal det pugges formler, og jeg skal kaste meg over matteboka, og der skal jeg bli i et par timer. Såå, over og ut!


Kjære gud, gi meg motivasjon og humør. Amen.

♥Miriam
DATO: 15.nov.2011 / KLOKKESLETT: 14:47

3 kommentar(er)

I dag er den dagen jeg kan rage av ingenting. Venter bare på en eksplosjon her, så watch out.Hvordan er din dag?

♥Miriam
DATO: 14.nov.2011 / KLOKKESLETT: 20:40

3 kommentar(er)

Heihei!

Nå er jeg hjemme, og sitter nydusjet i godstolen, klar for å innta prosentverdenen. Har vært på trening, og nå er det duket for matteøving. Ellers har jeg det helt fint, og vurderer sterkt å ta en tidlig kveld i kveld. Trenger å lade opp til både det ene og det andre. Blant annet klassetur.. Eller studietur, som var viktig å understreke. Men det blir gøy da! Nå må jeg fly, blogges!


Slenger med et høstbilde fra den siste fotoinnleveringen. Ha en fin mandagskveld!

Hva har dere gjort i dag?

♥Miriam
DATO: 14.nov.2011 / KLOKKESLETT: 14:05

5 kommentar(er)
Fotograf: Martine Aateige, redigert av meg

Synes?

♥Miriam
DATO: 13.nov.2011 / KLOKKESLETT: 17:38

3 kommentar(er)


her satt jeg da og leste naturfag. ha en koselig søndag!

Hva gjør dere?

♥Miriam
DATO: 12.nov.2011 / KLOKKESLETT: 22:00

6 kommentar(er)

Heihei! Her sitter jeg alene å drikker pmax og spiser chips, mens jeg ser på koselige karate kid helt alene. Amanda stakkars, hoster og hoster. La nettopp andre mann, så alle leggingene er nå unnagjort.
Fortsatt sminkeløs som dere ser, eheh. Men jeg koser meg altså, hva gjør dere?
DATO: 12.nov.2011 / KLOKKESLETT: 17:27

0 kommentar(er)Klikk her for mer info om konkurransen gavekort på nelly.com!

Har dere tatt testen?
Hva ble deres resultat?

♥Miriam 
DATO: 12.nov.2011 / KLOKKESLETT: 15:18

3 kommentar(er)Synes?
Hvilket likte du best? 

♥Miriam
DATO: 12.nov.2011 / KLOKKESLETT: 13:54

2 kommentar(er)

God morgen!

I dag, for første lørdag på lenge, har jeg ingen planer bortsett fra å sitte barnevakt i kveld. Veldig deilig i grunnen! Tenker jeg både for lekt med barna, og skrevet rapport i kveld, så slipper jeg å bruke morgendagen på det. Hadde vært herlig! Nå løper jeg rundt i joggebukse, usminket og med "jeg-stod-nettopp-opp" uttrykket i trynet. Alltid like fin♥ Kommer nok flere innlegg i kveld, må bare finne noe gøy å skrive! Ha en fin lørdag!Hva gjør dere i dag?

♥Miriam
DATO: 11.nov.2011 / KLOKKESLETT: 17:41

6 kommentar(er)

Nå skal jeg i filla og lage taco. Ha en fin fredagskveld!Hva skal dere i kveld?

♥Miriam
DATO: 11.nov.2011 / KLOKKESLETT: 13:12

3 kommentar(er)

Stjal det øverste bildet av Mari, mohaha. Jeg liker både Mari og Sigrid jeg. Er så glad jeg har begge dere to, hvem skulle jeg ellers snakka med om favorittemaene våre, sex og mat? My two sweetiepies♥

♥Miriam
DATO: 10.nov.2011 / KLOKKESLETT: 20:19

3 kommentar(er)

Hallo!

I dag er jeg bare helt slått ut, og sliten. Men på tross av det, har det vært en fin dag! Looken min for i dag derimot.. HORIBEL! kosedressen♥ Ellers har jeg fått kjøpt inn litt nye klær, jeg får se om jeg kanskje kan få vist dere i morgen. Merk: kanskje.

Nå jobbes det som fyker etter, og rapporter skrives for harde livet. Endelig har jeg klart å velge ut åtte av de 300 bildene jeg hadde å velge mellom, så nå gjenstår kun litt redigering, og siste halvdel av rapporten. Nå skal jeg varme meg en kopp kaffe, mens jeg fordøyer fiskemiddagen, og fortsetter skrivingen. Ha en fin torsdagskveld!


Her er et av bildene jeg ble mest fornøyd med. Uredigert, vel og merke.

Hva synes dere?
Hva har dere gjort i dag?

♥Miriam 
DATO: 10.nov.2011 / KLOKKESLETT: 16:06

5 kommentar(er)

Syntes?

♥Miriam
DATO: 09.nov.2011 / KLOKKESLETT: 20:26

4 kommentar(er)

Synes?

♥Miriam
DATO: 09.nov.2011 / KLOKKESLETT: 09:00

2 kommentar(er)

I skrivende stund befinner jeg meg på en nesten helt tom buss, og musikk spilles i ørene. Jeg har sitteplass for både meg og sekken min, så jeg klager ikke. Ville egentlig bare takke Melinda for at hun holdt meg våken de nesten to veldig virkningsfulle timene jeg kunne sove ekstra i dag.. Åhr, elsker vi ikke alle våre søsken?
DATO: 08.nov.2011 / KLOKKESLETT: 19:25

4 kommentar(er)

Hei godtfolk! Nå er jeg stelt, og klar for å opp i kirka en tur. Om jeg er like mye stelt etter å ha hatt på meg hjelmen den strekningen, vet jeg ikke akkurat, men det får gå! Er jo det indre som teller..? hmpf


Hva gjør dere i kveld?

♥Miriam
DATO: 08.nov.2011 / KLOKKESLETT: 18:09

4 kommentar(er)Her har dere to uredigerte høst bilder, på en fin og høstlig tirsdag. Ha en fin tirsdagskveld, dere!

Syntes?

♥Miriam

Design av

hits