DATO: 31.des.2009 / KLOKKESLETT: 18:27

2 kommentar(er)

hei, og godt nyttår til alle lesere.
nå skal jeg snart inn i filadelfia sammen med en hel gjeng med ungdommer. gleder meg max! i tillegg kommer hillsong. de var der i går også, og da var det i allefall et supert opplegg, gleder meg masse!
rekker ikke særlig mer enn å legge ut et bilde jeg tok for et par minutter siden, so here you go.

godt nyttår til alle herlige lesere, måtte dere ha en kjempe fin kveld, og kose dere masse!
- miriamDATO: 29.des.2009 / KLOKKESLETT: 16:21

2 kommentar(er)

hejhejhallå!
som sagt kom jeg hjem til mitt lille rom på andøya i går kveld og da var det tid for utpakking. det vra for det meste det kvelden gikk ut på, også så vi the perfect man, som er en kjempe koselig film. i lyngdal stoppet vi for å fylle bensin, og rett bortforbi ligger et senter som heter aleen, og der skulle vi selvfølgelig inn. der gikk vi inn fordi jeg hadde sett på tv at de skulle ha ipoder på salg mellom jul og nyttår. pga. at jeg fikk penger i stedet for en gave av mor og far, kunne jeg bruke dem som jeg ville, så da hadde jeg lyst til å kjøpe meg en ipod nano. den er det faktisk kamera på. har du hørt om ipoder med kamera på før ? denne ipoden bestilte vi heller på nettet, eller det vil si; mamma gjorde det, i dag. og jeg kan nesten ikke vente til den skal være med meg på flyet. den skal forbli min nye skygge.

l
o
v
e

i
thar du en slik, eller en annen type ?
har du sett en ipod med kamera før ?


- miriamDATO: 28.des.2009 / KLOKKESLETT: 12:59

2 kommentar(er)

hei dere.
idag skal vi hjem, men ikke riktig enda. det kan hende at vi til og med skal på enda en juletrefest før vi skal hjem.
i dag er en sånn dag hvor alle skal til byen, og alle skal på senteret. jeg vil også, men nå ble det visst ikke sånn i dag. får heller se om jeg tar meg en tur i morgen, hvis noen er interessert i å bli med meg da. ikke mer sutring fra meg, eller forresten litt til. jeg merker at statistikken ikke er like høy som den en gang var. selvfølgelig forventer jeg ikke å ha like mange lesere som jeg hadde i sommer, da jeg blogget en del, men likevel. men om jeg har få lesere, er det alltid koselig om dem som leser legger fra seg en kommentar eller to, for dere vet at jeg ser alle kommentarene og tar til meg alt hvis det er noe dere mener jeg burde forbedre.
dette ble et litt usaklig innlegg, og for å toppe hele driten, så legger jeg ut dette bildet.

dere har vel sikkert sett dette bildet før, menmen.

leser du bloggen min ?
skriv bloggadressen din, så kan jeg også lese din!
- miriamDATO: 27.des.2009 / KLOKKESLETT: 12:48

2 kommentar(er)

hei søte lesere!
nå kom jeg rett i fra sengen, og ser ikke ut. bra jeg ikke har web på denne dataen, for da ville det nok kommet noen bilder likevel..

tilbake til overskriften. jeg skal for første gang på mange år ikke ha raketter. vet noen hvorfor ? hvis ikke så er det fordi jeg skal være i filadelfia med 2-300 andre ungdommer, og jeg tror at det blir skikkelig gøy! alle skryter av opplegget de tidligere årene, så satser på at det blir like bra i år. men det betyr jo null raketter, men det er vel like greit. så mister jeg ikke synet i år heller. dessuten så skal noen fra hillsong komme å synge osv. på nyttårsaften, og det ser jeg fram til.
hvor skal du være på nyttårsaften ?
skal du ha raketter i år ?
har du vært i filadelfia på nyttårsaften før ?

- miriamDATO: 26.des.2009 / KLOKKESLETT: 12:59

7 kommentar(er)

jeg fant noen helt forferdelige sko på nettet, og noen av bildene vil jeg dele med dere, og høre deres meninger om dem.

av og til begynner jeg å lure på hva designerne vil vi skal ha på oss...

så, hva synes du ?
likte du noen av skoene, hvilke ?


- miriamDATO: 26.des.2009 / KLOKKESLETT: 12:42

1 kommentar(er)

dagens er martine aateigen, en kjempe god venninne av meg.

gratulerer med dagen, martine! jeg håper at du får en kjempe fin dag, og at du koser deg masse nå i jula. haha, jeg synes at det er litt vittig når meg og deg går sammen på skolen, og jeg er sånn ca. to meter høyere enn deg, ikke frekt, men det må være morsomt å se på, haha. jeg gleder meg så til begge to kan kjøre scooter til skolen, men jeg må jo vente litt lenge på deg da, siden du har bursdag i desember.. men, men. har kjeme mange koselige minner sammen med deg, som jeg aldri vil glemme. for eksempel den ganga du gjust hadde fått mgp.jr cd'en, og vi bare måtte etterlikne alle som sang. vi gikk i bikini og sko medhøye hæler, hadde vi hatt bilde av det, tror jeg seriøst at jeg hadde omkommet. for det så bare rett og slett ikke bra ut. vi hoppet ut av vinduet og sang ' bikinidamene ' og ' det er en stjerne jeg skal bli '. sykt flaut å tenke tilbake på, men det er noe jeg sjeldent vil glemme.
kjempe glad i deg, småen!

- miriamDATO: 26.des.2009 / KLOKKESLETT: 12:31

3 kommentar(er)

hei på dere.. eller er det noen " dere " ?
jaja, samme det.
julekvelden var vellykket, og gavene inkludert. jeg fikk mye fint, men en av gavene skilte seg ut for ¨være den aller beste. jeg kan si så mye som at den 8. januar forlater jeg dere for en uke, og jeg skal bli brun! ♥ jeg skal nemlig til gran canaria sammen med mormor, morfar, onkel og tante, mine søsken og fetre og kusiner, og selvfølgelig mamma, da. jeg gleder meg kjempe masse! vi skal til en plass som heter puerto rico. det er kjempe fint der, og under får dere se noen vakre bilder av denne herlige plassen.
og hvis dere som gav meg julegaver leser dette innlegget, må jeg bare si tusen takk for noen kjempe flotte julegaver!


bassenget på hotellet. ikke noe særlig fint, men vi skal nok mest på stranda.

ganske fint bilde, som jeg fant da jeg søkte på plassen.

her kan du se strande litt i bakgrunnen.

og dette er dan fantastiske stranda jeg snakker om. og dette er bare litt av den. den er egentlig kjempe mye lenger. det er faktisk den største stranda på gran canaria. den heter playa amadores.

det kommer snart et ' dagens bursdagsbarn ' innlegg.

har du vært på gran canaria før ?
hvor var du i så fall ?
har du noen gang vært på amadores ?

- miriamDATO: 23.des.2009 / KLOKKESLETT: 14:13

2 kommentar(er)

... for lite blogging. har bare ikke vært helt i blogge-humør og sånn. i gå var meg, pappa, melinda, johan og mathilde på en vellykket grensehandel på svenskegrensa. det var kjempe gøy!
skulle egentlig løpe en tur i dag, men jeg våknet klokken 12, og har pakket, dusjet osv. siden. bilder vil dere få se senere, men nå skal vi snart kjøre enda 3 timer i bil.bilder fra nyttårsaften i fjord

- miriam


DATO: 17.des.2009 / KLOKKESLETT: 15:07

4 kommentar(er)

pappa har bursdag i dag!
haha, se kjekken!
jaja, det er jo en flott mann som er på bildet da! han har altså bursdag i dag, og jeg syntes at han fortjente et lite innlegg på min blogg. jeg er kjempe glad i deg pappa, og håper at du så langt har hatt og får en fin dag. han var sikkert ekstremt overbevist da vi kom inn i morges og sang. kan trygt si at låt dødt.jeg hadde planlagt å skrive et innlegg til han i dag, men kom på det da jeg hørte sangen på radioen som går sånn: " ingen vet hvor harry er gravd ned, ingen vet at harry er død. ingen vet hva harry gjør, alle vet at harry er sprø". han heter jo tross alt harry, så det passet jo utmerket!
GRATULERER MED DAGEN!

DATO: 15.des.2009 / KLOKKESLETT: 08:03

4 kommentar(er)

nå kjenner jeg at jeg gleder meg ekstra mye til ferie, og 0 skole, og vi har allerede gått inn i den siste skoleuka i 2009. og det føles kjempe deilig. i dag på skolen skal vi ha noe som kalles gutte- og jentedag. dette er en dag hvor vi prater om prevansjon, sex og samliv, pubertet og alt som måtte høre med. synes kanskje at det litt i seneste laget å arrangere denne dagen for niende. det burde jo egentlig vært i begynnelsen av åttende eller noe. men sånn er det med den saken. det gjør meg jo egentlig ikke noe, fordi dette betyr nemlig 0 vanlige fag i hele dag! og pga denne dagen begynner vi heller klokken halv ni! det er jo bare et kvarter senere enn vanlig, men likevel føles det herlig å slippe å måtte stresse til skolen. men nå skal jeg bare ta siste shining før jeg stikker!


he-he. bildet over er et desperat forsøk på å lage en litt juleaktig header.
hva synes du ?

- miriam
DATO: 14.des.2009 / KLOKKESLETT: 21:47

4 kommentar(er)

det overskriften sier dreier seg om da jeg skulle melde meg på konkurranse for å vinne extentions. jeg fikk btw vite om konkurransen av frida. min begrunnelse om hvorfor jeg skulle vinne var denne:

så genial konkurranse! :-)

ahr, jeg har alltid ønsket meg extentions, og det ville vært en drøm om man bare kunne feste på extentionsen når man har dårlige hårdager, noe jeg desverre har veldig ofte. håret er liksom fint samme dagen som jeg har dusjet, men dagen etter ser det ut som et kråkereir jeg går og prøver å skjule. derfor retter jeg håret mye, og det blir derfor ekstremt fort slitt, noe som gjør at jeg ofte må klippe meg. det er noe som jeg liker svært dårlig fordi jeg ikke stoler på frisører. spesielt ikke etter min forferdelige episode som skjedde da jeg gikk i 4. klasse. det var helt forferdelig! jeg var kjempe fornøyd da jeg gikk til frisøren, og ville ha håret helt likt som de hadde klippet på meg forrige gang. men hvordan det var, hadde de visst glemt, og etterpå så det ut som om de bare hadde satt en bøtte på hodet mitt og klippet rundt. de hadde klippet bollesveis på meg. jeg klarte ikke å holde tårene inne, og løp ut i bilen nesten før de var ferdige med å klippe. men det verste var jo at jeg så ut som en gutt, og at jeg rett etterpå skulle spille pappa-panao i et skolestykke. jeg var desverre også den som liknet mest på en gutt. jeg liknet til og med mer enn det guttene gjorde, for de hadde da langt hår. det var helt grusomt. jeg gren hele dagen!
det er jo egentlig litt morsomt å tenke tilbake på, men der og da så jeg ingen ende på det. trodde seriøst at jeg skulle drukne i tårer.
 -
www.miriambuu.blogg.no

konkurransen finner du forresten > her <

jeg kom på den episoden da jeg leste en annens begrunnelse. og den siste setningen er faktisk ikke overdrevet. jeg trodde sånn helt seriøst at jeg skulle drukne i tårer. i hvertfall ikke langt i fra.
og til andrea, spesielt, jeg vet at du husker dette, så IKKE mobb!

har du noen gang hatt bollesveis ?
har du fått en frisyre du absolutt ikke bad om ?

- miriamDATO: 11.des.2009 / KLOKKESLETT: 10:50

2 kommentar(er)

mens jeg satt her, klikket jeg innom forskjelleige blogger. både på topplisten og andre blogger. da så jeg at thegiant hadde en konkurranse jeg bare måtte delta i. han deler nemlig ut 4 kosedresser fra university. hvis du også vil delta i konkurransen kan du trykke > her <.
kosedresser deles ut
håper jeg vinner!

er du med i konkurransen ?
- miriamDATO: 11.des.2009 / KLOKKESLETT: 10:04

4 kommentar(er)

ja, du kan vel nesten gjette om jeg ble dårlig av sprøyten siden jeg sitter her og egentlgi skulle hatt friminutt på skolen. bare pga. av sprøyten ble jeg syk. itillegg fikk jeg ikke sove pga. armen verket, så det betydde 0 skole på meg i dag. men det er jo egentlig trening i dag klokken 4, men jeg får vel bare glemme den, hvis ikke jeg går bort og ser på da. + at jeg skal i bursdag i dag, så jeg skal be om at jeg blir frisk!
mye sipping på en gang, men sånn blir det.
men siden jeg er hjemme i dag, og jeg ikke har så mye annet å gjøre enn å klage i dag, så lurte jeg på om dere hadde noe dere ønsket jeg skulle blogge om..?
dsc03472
random bilde.

har du noen forslag til hva jeg kan blogge om ?
- miriamDATO: 09.des.2009 / KLOKKESLETT: 20:15

3 kommentar(er)

ja, jeg trodde det tenk. men da jeg skulle til å gå inn døra til hallen, stod det en stor lapp om at hallen var stengt for trening 9/12, og det er jo idag, så betyr 0 trening, mye øving. men sånn er livet. - ja, ganske så urettferdig. jeg hadde jo trossalt gått i fra like til betlehem for å rekke trening, men det betød jo som sagt mer øving, og det har jeg vel ikke akkurat vondt av..?
like til betlehem var koselig, og jeg så mange kjente. både skuespillere og tilskuere. har ikke så mye annet å fortelle dere enn at jeg skal ha prøve i både nerve- og hormonsystemet, så jeg sier bare wish me good luck!
melis og mirri
miriam og melinda i dyreparken. dvs. hjemme!

blogges!DATO: 07.des.2009 / KLOKKESLETT: 15:40

3 kommentar(er)

ja, det er faktisk bare 9 skoledager igjen. den siste uka har vi ikke særlig mye å gjøre, men har en del denne uka som må bli gjort. hadde en prøve i dag, så skal jeg også ha en ganske krevende naturfagprøve på torsdag. men den skal jeg øve ekstra mye til siden det er den siste, for det vil bli en stund til neste gang.

skal jeg si dere noe ?!
det er en dame som har bestemt at alle skolene i kristiansand skal ha vanlig skoledag de fire første timene, siste skoledag! når de fortalte det på skolen holdt jeg nesten på å falle av stolen. men det morsomste var at de andre klassene trodde at det var vår klasse som hadde ønsket vanlige skoletimer. de kaller oss for nerdeklassen. hrmf!

pa071480
aleksander og miriam. ha-ha

skal dere ha vanlig skole siste skoledag ?
- miriamDATO: 05.des.2009 / KLOKKESLETT: 00:14

2 kommentar(er)

jeg som var så happy før jeg gikk, siden jeg for en gangs skyld ikke hadde noe å klage over, men med en gang jeg kom hjem, tror du ikke noe av det mest irriterende i hele verden skjedde med meg og min kjære (mobilen) ?!
jeg kunne ikke skjeønne hvorfor ikke andrea sendte meg svaret: "haha <33333" tilbake etter at jeg hadde sendt til henne at hun skulle sende et slengkyss yil en full mann på busstoppet fra meg. men det hadde seg sånn at hun aldri fikk den meldingen. jeg gikk nemlig inn på utboksen, og der lå det sånn ca. 20 meldinger som ikke hadde blitt sendt. stakkar de som sendte juleklem meldingen til meg, men som aldri fikk en tilbake pga. av at mobilen plutselig bare streiket, og ikke gadd å sende videre mine viktige beskjeder. stakkar! men jeg får vel bare sende dem når sånn ca. det meste er tilbake til det normale, som da vil si unormalt. håper dere tok den ..? men fortsatt skjønner jeg ikke at mamma sløste vekk 1 kr. på en sånn drittmobil. jeg hadde hørt at den ble fort ødelagt, og klikket hele tiden, men noen kunne jo fortalt at den virkelig ikke burde kjøpes. det er ikke sikkert at dere andre som har samme mobil har samme problem, men min er bare helt på bærtur om dagen.

drittmobil

akkurat nå henger gjeipen min litt langt nede, men det er fordi jeg rett og slett er avhengig av den mobilen, men jeg får vel kanskje bytte mobil akkurat i morgen, og se hvordan det funker.. jeg antar at dere også syntes at det var smart tenkt.
har du samme problemet som meg ?
i såfall, har du noen tips til hva jeg kan gjøre ?
har du samme mobil som meg ?


- FURTENDATO: 04.des.2009 / KLOKKESLETT: 19:24

2 kommentar(er)

det som er velfortjent, som står på overskriften, er at regine faktisk akkurat nå ligger øverst på topplisten. det er så mange der som egentlig ikke fortjener det. og jeg sier ikke at voe ikke fortjener det, men jeg synes helt ærlig at hun får alt for mye oppmerksomhet til å være en blogger. det er da min mening, og dere kan si akkurat hva dere vil, men det syes nå jeg.

i skrivende stund sitter jeg nydusjet, mett og klar til å inn på ungdomsmøtet. jeg skal jo inn å møte de herligste, så hva kan jeg klage over ? men i morgen vet jeg ikke om det kommer noen innlegg, det må i såfall være på kvelden hvis ikke jeg skal gå med andrea da. jeg skal nemlig øve til prøve og stå å ha lotteri på vågsbygdsenter fra klokka 15-18, så vil du komme, så bare kom, du! det koster forresten 5 kr, og da er det loddene jeg snakker om hvis du lurte.
har ikke noe bilde av meg fra i dag, men vi får se om det kommer ett i morgen, om det blir noe blogging på meg da.

synes du det er velfortjent at regine ligger øverst på topplista ?
hva synes du om at voe får så mye oppmerksomhet ?
har ditt lag hatt lotteri før ?

dsc03091
følte bare at jeg måtte legge ut et bilde av min bestevenn som ble tatt en gang i sommer når jeg skulle overnatte hos henne. det savner jeg. er utrolig glad i deg!
- miriamDATO: 03.des.2009 / KLOKKESLETT: 22:14

2 kommentar(er)

jeg har nettopp fått vite at jeg om ikke så alt for lenge skal gå rundt på dører og spør om folk vil kjøpe dopapir. det er jo utrolig flott. men det ene plusset som er, er jo at dopapir er jo noe alle faktisk trenger! så om du vil, si i fra, og du skal få kjøpt en pakke med dopapir til kun 250 kr. legg merke til kun. meeeeeen, jeg er jo jente, og regner med at alle vil kjøpe av meg hvis jeg bare viser dem mitt lille furtetryne. bare spørr mari!
dsc03764

- furten
DATO: 03.des.2009 / KLOKKESLETT: 21:53

2 kommentar(er)

hejhejhallå!
da er skolebildet blitt tatt bilde av, og lagt inn på dataen. så får dere vel se det likevel i dag da. hadde litt falskt smil må jeg si, men er jo litt mer fornøyd med dette, skal jeg si det selv. det var vel egentlig det jeg ville si, bortsett fra at jeg er veldig stolt over meg selv om har gjort ca. alle oppgavene i samfunnsfag som vi kan få på prøven.
dsc03767
så, hva synes du ?
- furtenDATO: 03.des.2009 / KLOKKESLETT: 15:49

1 kommentar(er)

jeg er faktisk en av dem som ikke elsker snø, selv om det snør aldri så mye ute. alltid ender det opp med regn, slaps, glatte og is. sånn er det alltid når det begynner å snø før det egentlig er vinter. men nok klaging over snø som egentlig ikke burde vært utenfor nå. jeg har jo tross alt ingen grunn til å klage. jeg har nemlig fått tilbake tyskprøven med en karakter som viste en 6'er faktisk. i tillegg fikk jeg skolebildet mitt i dag. kan være dere får se det senere, men nå har jeg ikke ork til å ta bilde for så å legge det ut. alt har plutselig blitt et evig stress. men sånn er det av og til. nå skal jeg ikke bekymre dere mer, og ikke furte mer. på trening i går, sa jeg forresten til mari at jeg egentlig var en skikkelig furte-jente, så heretter har jeg fått navnet furten.
miriam klassebildet
det gamle klassebildet.
ble mer fornøyd med det nye,
så vent og se!

- furte
Design av

hits