DATO: 31.des.2010 / KLOKKESLETT: 15:36

8 kommentar(er)

Som en avslutning på året 2010, vil jeg ønske alle dem som ikke har det så bra, et godt nyttår. De som skulle ønske de aldri fikk oppleve dette året. De som mistet noen som stod dem nær. De som vil tenke tilbake på dette året å ønske de kunne gjort ting anerledes. De som ikke har noen som er glad i dem. De som ikke har noen å feire med i kveld. De som sitter alene, og har mistet noen i julen. De som ligger på sykehuset og skulle ønske de kunne bli friske mer enn noe annet. De som ikke lenger har håp i livet. Jeg ønsker dere et godt nyttår. For det finnes nemlig mennesker som har det så vondt. Vi kan ikke bare glemme dem, for de er her de også.Men midt opp i alt dette, skal jeg ikke glemme dere herlige lesere! Godt nyttår alle sammen!

♥Miriam
DATO: 31.des.2010 / KLOKKESLETT: 15:11

3 kommentar(er)

Jeg har satt meg noen nyttårsforsett og ting jeg vil oppnå i løpet av dette året. Vet ikke om jeg kan klare å fullføre alt, men vil prøve så godt jeg kan!♦ spise sunt
♦ "alt mulig stopp" så lenge jeg klarer
♦ godtestopp fram til 2012
♦ leve i sekundet, og følge drømmene
♦ få sommerjobb/helgejobb
♦ bruke mer tid på skole
♦ få 4,9 i snitt til sommeren
♦ begynne på MK på Tangen
♦ smiiileHar du nyttårsforsett/hva er dine nyttårsforsett?

♥Miriam
DATO: 31.des.2010 / KLOKKESLETT: 14:51

2 kommentar(er)

Yo mama!

Kom nettopp hjem etter å ha tatt sol. Deilig som vanlig. Håper ingen av dere så meg på senteret eller noe. Jeg så ut som den nuben! Daffeklær ftw!

Ser veldig fram til i kveld, og begynner vel å stelle meg om en god time eller noe. Skal opp i kirka og feire med mange kjente i kveld. Jeg skal nyte det maks og det vil jeg anbefale dere også å gjøre, for nå er det jaggu ikke lenge før skolen begynner igjen. Men det er likevel godt å tenke på at det er et nytt år med mange nye muligheter i vente! Jeg kan ikke si annet enn at jeg ser veldig fram til året 2011. Jeg fyller jo også 16 ganske tidlig i løpet av det neste året, og kan da ta mopedlappen, noe som blir awesome!

Jeg har funnet noen nyttårsforsett jeg har tenkt til å prøve å fullføre. Det vil komme et eget innlegg om det om ikke lenge! Kos dere enn så lenge, og nyt siste dagen i 2010!Hvor skal du feire i kveld?

♥Miriam
DATO: 30.des.2010 / KLOKKESLETT: 23:47

3 kommentar(er)

Walla nubs!

Neida! Men hei fordeom! Dagen min i dag begynte med vekkerklokken stilt på halv ti. Det hele endte med at jeg ikke stod opp før klokken var kvart over ti. Jeg spiste min sunne frokost før jeg tok en aldri så liten løpetur. Selve turen tok i dag nesten førti minutter, noe som er ganske mye til å være en så kort tur. Grunnen til det var snø, is og enda mere snø. Men ikke glem den viktigste grunnen av alle, nemlig en bokstavelig talt elendig kondis. Huff.

Etter min forholdvis gode  og sunne start på dagen dro jeg til byen med min lillesøster, hvor vi senere møtte tre venninner. Vi mistet to busser på veien inn til byen, og tiden før og bussturen hjem er noe jeg helst bare vil glemme. Hehe, den var flau. Men i hvertfall endte jeg opp med noen småting ettersom jeg må være flink å spare litt penger. ehm, den egentlige grunnen er at kortet mitt streiket, men jeg velger å skylde på at jeg er så innmari flink til å spare. eh.
Anyways, denne byturen endte opp med både vonde ben og rygg etter fire timer med subbing rundt i travle markens på høye hæler. Sjakktrekk, you know. Men jeg klager ikke! ehm, jo jeg gjør egentlig det.

Som om ikke dette var nok, ringte Andrea meg klokken syv og spurte om jeg ville være med i gimlehallen på møte. Så jeg stelte meg på en halvtime, og ble med. Det ble en masse ståing, og det var jo perfekt for min tilstand, men nå er jeg hjemme igjen, og gleder meg masse til en laang natt med mye søvn, noe jeg burde utnytte på det sterkeste med tanke på hvilken dag det er i morgen. Hvordan har din dag vært?
Gjort noe spennende i dag?

♥Miriam
DATO: 29.des.2010 / KLOKKESLETT: 20:16

4 kommentar(er)

Heisann!

Sitter bare i stua med pc'en på fanget. Sånn det skal være når det er ferie, eller hva? Selv om jeg egentlig burde vært ute og løpt av meg litt godis fra jula. Jaja, la gå for denne gang, men i morgen er det ingen nåde altså. Jeg skal! Nå har jeg faktisk planen klar. Skal sette på vekkerklokke i morgen på klokken ti, så skal jeg spise frokost for så å ut å jogge meg en tur. Når jeg kommer hjem skal jeg ta et varmt bad, så blir det bytur.

Nå venter jeg i grunnen på at Celine, altså Melinda sin bestevenninne skal komme ned. Vi skal opp å se på film, som vi egentlig har gjort omtrent hele det siste døgnet. Men det er sånn vi liker det! :)


jeg er forresten storfornøyd med den nye knallgule jakka mi!

Nå har jeg fått lagt ut bilde av absolutt alle JULEGAVENE mine, så nå kan dere gå å se :)

Hva skal du i kveld?
Planer for i morgen?

♥Miriam
DATO: 29.des.2010 / KLOKKESLETT: 19:50

4 kommentar(er)


deiligste tøflene jeg noen gang har vært borti. love

blondeskjorte jeg lenge har siklet etter som nå var på halvpris på cubus.

søte øredobber som var på halvpris på lindex.

ring fra lindex som kun kostet 6 kroner nå! den er i grunnen ganske kjedelig, så jeg skal dekorere den senere, så følg med!


Det var det jeg har kjøpt til nå. Har fortsatt to gavekort igjen, og massevis av penger, men sistnevnte skal spares. I morgen blir det nok en bytur på meg hvor jeg skal bytte ett par gaver. En av mine, og en for lillebror ettersom han hater alt som heter butikker, sentrer og by. Da får jeg også tatt litt sol, så da slår jeg to fluer i en smekk.

Hva synes du om innkjøpene?
Har du kjøpt mye på romjulssalget?

♥Miriam
DATO: 27.des.2010 / KLOKKESLETT: 20:50

6 kommentar(er)

Nå er det jaggu på tide å komme seg hjem herifra snart. Jeg blir fôret med mat ut og mat inn. Ikke at det er noe galt i det, men etter fire lange dager med spising er jeg ganske matlei rett og slett. Julemat her og julemat der. Hele tiden står det godteri på bordet, og mormor ber oss om å spise. Har sikkert lagt helt vilt på meg denne jula, og er rimelig klar for å få på meg joggeskoene så fort jeg kommer meg hjem.

Vi skal visst hjem i morgen, og da blir det muligens en ganske rolig dag. Hvis å pakke ut går under rolig(?)
Skal vel få opp tv'en på veggen, ta sol, blogge og forhåpentligvis jogge (tviler på at sistnevnte kommer til å skje, men jeg må vel bare ta meg selv i nakken rett og slett).


Jeg ender vel opp slik i morgen også. Men da er det ikke regn, men snø på menyen. digg

Planer for i morgen?
Trent noe i jula?

♥Miriam
DATO: 27.des.2010 / KLOKKESLETT: 00:34

5 kommentar(er)

.....phft, aldri hørt om!

Nei, som dere ser er døgnrytmen min forsvunnet langt ut på landet. Med andre ord; forsvunnet ut på landet sammen med meg. Jeg er nemlig enda på landet hos min mormor og morfar sammen med familien. Vet ikke helt når vi snur nesa hjemover igjen, men det blir mest sannsynlig enten tirsdag eller onsdag.

Har enda ikke planer om å legge meg på en stund. Jeg sovnet nemlig i følge Melinda veldig tidlig i går. Det vil altså si før lyset på rommet vårt ble slukket. eh.. Jeg sov derimot ganske lenge, og våknet klokken ti over ett. Hadde jeg bare stått opp med en gang hadde det jo ikke vært noe problem, og jeg kunne blogget en hel masse i dag. Men kul som jeg er lå jeg bare å chilla i verdens deiligste seng fram til klokken var omtrent tre. Null stress i joggedress sier jeg bare.


Ca. rett før jeg skulle på scenen siste skoledag. null stress

Har du normal døgnrytme, eller er du helt på jordet slik som meg?
Gjort i dag?

♥Miriam
DATO: 26.des.2010 / KLOKKESLETT: 23:44

4 kommentar(er)

Hallo!

Dagen er snart over, og jeg har enda ikke laget et innlegg til min beste venninne?! Jaja, jeg har gratulert henne tre ganger i dag, så jeg tror ikke hun blir så veldig lei seg akkurat, men rett skal være rett!

Gratulerer med dagen til deg Martine. Verdens søteste og beste jente på 150 cm over bakken. Neida, joda! Jeg digger deg lillevenn og håper du har hatt en strålende dag, og fått alt du kunne ønsket deg! Jeg er så glad i deg, vennen!


sommeren med deg var konge!

Gratulere henne?

♥Miriam
DATO: 26.des.2010 / KLOKKESLETT: 16:55

3 kommentar(er)

Hallo! Lenge siden jeg har oppdatert nå, men jula er en familiehøytid, og jeg har ikke prioritert bloggen eller noe annet dataopplegg. Men her er i hvertfall gavene jeg fikk til jul i år, og jeg er kjempefornøyd! Hadde aldri trodd jeg skulle få så mye! TUSEN TAKK!
2100 ,-
Hva fikk du til jul?
Fikk du alt du ønsket deg?

♥Miriam

EDIT; det var visst en del gaver jeg ikke fikk tatt bilde av i går kveld. I og med at det ble ganske sent, så regner jeg med at det er en god nok unskyldning. Neida, men forhåpentligvis kommer det ut bilder i løpet av morgendagen av de tingene jeg glemte å ta bilde av.
DATO: 20.des.2010 / KLOKKESLETT: 14:42

10 kommentar(er)

Ja, etter min mening var det jeggu på tide med litt julestemning, også her på bloggen. Derfor har jeg nå brukt ti min eller noe på en ny header som ble helt ok egentlig.Synes?

Miriam
DATO: 19.des.2010 / KLOKKESLETT: 21:40

2 kommentar(er)

Kom hjem fra en kjempe koselig lagavsluttning for ikke lenge siden. Disse jentene kan virkelig ikke måles med noen! Bedre skal du lete sinnsykt lenge etter! Jeg digger dere jenter, you make my day! ♥

Hva har du gjort i kveld?
Spiller du håndball?

♥Miriam
DATO: 18.des.2010 / KLOKKESLETT: 15:24

5 kommentar(er)

Hei...

Dagen begynte bra, for jeg visste at vi skulle spille kamp, og gledet meg til det hele uka. Kampen endte uavgjort selv om vi ledet med seks mål i første omgang. Ja, jeg er dårlig taper, og derfor er nå dagen min ødelagt. Jeg er skuffet.

Men nå er jeg i hvertfall klar for en seier i fra Norges side mot Danmark i semifinalen som skal spilles halv fem, eller noe i den duren. I morgen blir det til å samle laget å spise pizza og se finalen sammen, det blir kos!


savner tyrkia.

Har du er dårlig dag i dag?
Spilt/skal spille kamp i dag?
Er du dårlig taper?

♥Miriam
DATO: 17.des.2010 / KLOKKESLETT: 19:34

4 kommentar(er)

Nei, det står ikke feil i overskriften, det skulle være en S på slutten. Har nemlig hatt på meg to antrekk så langt i dag.


Slik gikk jeg faktisk på skolen i dag. No kidding. Grunnen til det var at alle guttene skulle gå med dress, siden vi skulle på julegudstjeneste med skolen, så da gikk jeg i kjole. Null stress å gå i fra skolen til kirka i ti minusgrader!

I hvertfall, etter skolen var det kun dette antrekket som gjaldt! 

Synes?

♥Miriam
DATO: 17.des.2010 / KLOKKESLETT: 15:01

4 kommentar(er)

Hei du!

I dag har verdens aller beste pappa bursdag! Gratulerer masse til deg, og håper virkelig at du koser deg og nyter dagen max! 40 år og greier! Kjipt at vi ikke får feiret den sammen med deg, men jeg vet at du koser deg forde om! Jeg er utrolig glad i deg, og håper at du får alt du kan ønske deg!


Du er 40 år, og sier du er ungdom! haha, kjekken!

Noe av det sykeste jeg har vært med på! Hvis ikke du er den råeste på vannscooter på 40 år, så vet ikke jeg!

DU ER BEST ♥

♥jenta di.
DATO: 17.des.2010 / KLOKKESLETT: 14:35

1 kommentar(er)

Hei! DETTE INNLEGGET SKULLE VÆRT POSTET I GÅR, MEN BLOGG.NO HATER MEG, SÅ HER KOMMER DET!

Grunnen til ingen, null og niks blogging i dag skyldes julegaveshopping og kvalitetstid med pappa siden han har vært her siden i går. Det ble handlet en del gaver, og brukt en god del penger. Vi spiste også pizza på peppes, så det var veldig deilig!
Har vært max dårlig til å blogge hele denne uka i grunn, og det skyldes ikke annet enn sløvhet på høyt nivå! Kan ikke skylde på skole denne gangen, har nemlig kun hatt en framføring, og ikke noe annet. Har ikke åpnet sekken hele uka! Deilig er joorden!


Jeg savner å kunne gå ute, og ikke trenge å bekymre meg for å skli å slå meg halvt ihjel.

Hva har du gjort i dag?
Ferdig med julegavene?
Lite lekser denne uka?

♥Miriam
DATO: 14.des.2010 / KLOKKESLETT: 18:40

6 kommentar(er)


halvturban // bik bok  skjorte // gina tricot  stroppeløs bh // bik bok
Buksen vises ikke...

Nå må jeg løpe!
Synes om outfiten?

♥Miriam
DATO: 12.des.2010 / KLOKKESLETT: 11:11

6 kommentar(er)

Etter å ha hospitert på media og kommunikasjon på tangen på onsdag, sitter jeg igjen med en hel haug av tanker og inntrykk. Til dere som ikke vet hva hospitering er, så er det en dag mens man går i tiende, at man besøker videregående, og er med i undervisningen en hel skoledag.

For min del, fikk jeg mange svar på ting jeg har lurt på. Jeg har kjempe lyst til å søke meg inn på MK, og jeg har til nå mer enn høyt nok snitt, så det er ikke karakterene for min del som avgjør om jeg vil eller ikke. Det som avgjør hva jeg vil søke på er faktisk om det er mye likt som ungdomsskolen, for jeg takler egentlig ikke flere A4 skoledager med gørrkjipe fag.

Da vi var der fikk hver gruppe en oppgave. Hver gruppe bestod av to tiendeklassinger og to/tre i fra førsteåret på MK. Oppgaven vi fikk var å lage et julekort. Vi kunne gjøre som vi ville med det. Min gruppe tok bider i et studio. Bildene redigerte de i photoshop, og viste oss hvordan de gjorde. Veldig lærerikt, faktisk! Jeg synes det var kjempe gøy, men også jeg vet jo at man gjør andre ting på MK enn å ta bilder og redigere dem. Det er like mye av lyd, grafisk, video som det det er foto.

Meg og Linn, som jeg var på gruppe med, var med når de spilte inn et radioprogram som var en av oppgavene de hadde fått mens de hadde om lyd. Det virket kjempe gøy!

På en annen side så vet jeg at det er mye jobbing. Det er prosjekter hele tiden, og alltid mye å gjøre. Samtidig så sier de at det er mye "chilling" også. Når jeg velger, velger jeg ikke ut i fra om det er mye chilling eller ikke, jeg velger ut i fra hva jeg virkelig ønsker å gjøre. Og jeg har skikkelig lyst til å gå på MK, og vil prøve å få meg inn der.

MEN, det er jo alltid en ulempe og et men. Denne gangen er det hvor mye jeg må ta igjen hvis jeg skal inn på universitetet etter videregående. Om jeg ikke takler vanlig skole nå, så tror jeg i hvertfall ikke at jeg kan takle å ta ekstrafag i tillegg til det vanlige når jeg en gang skal inn på universitetet.

Det var litt av mine tanker om hvordan jeg tenker når jeg skal søke neste år, og om hvordan jeg opplevde dagen på media og kommunikasjon på Tangen.


Dette er forresten et av bildene jeg har  tatt, og jeg vet at jeg ikke er så veldig flink. Men det er en av tingene jeg vil bli bedre til fordi jeg elsker å ta bilder!

Hva skal du søke på til neste år/ hvilken linje går du?
Vært på hospitering? Hvor?
Hvordan tenker/tenkte du når du skal søke?

♥Miriam
DATO: 10.des.2010 / KLOKKESLETT: 20:11

1 kommentar(er)

Hei hå, nå er det helg igjen!

Sitter nå klar foran tvskjermen og venter på at kampen skal begynne. Har store forventninger til landslagjentene, i hvertfall etter å ha sett leke seg gjennom EM så langt.

Dagen i dag har som sagt gått til 20 minutter med skole, og en bytur. Fikk kjøpt et par julegaver, og noe småtteri til meg selv. Senere i kveld vil dere nok høre fra meg enda en gang. Har nemlig fått et spørsmål jeg har tenkt å svare på i et eget innlegg. Stay tuned, er det ikke det de sier?


Dagens episode. Må ses!

Men nå begynner kampen, vi snakkes!

Hva har du gjort i dag?
Ferdig med julegavene?

♥Miriam
DATO: 10.des.2010 / KLOKKESLETT: 10:03

5 kommentar(er)

Og den skal nytes! Er så utslitt etter denne uka, dere aner ikke! Det gjenstår kun en muntlig presentasjon på 15 min på engelsk, før det er helg for min del. Sitter i godstolen og leser og leser, og håper på at det snart setter seg der, så jeg kan snakke helt fritt. Måtte engelsk dø. Irland også.

Skal ikke være på skolen før halv tolv, så jeg har enda litt tid, før jeg må komme meg avsted. Nå vil jeg bare få det hele overstått, og så stikke til byen sammen med min muntligpartner som jeg absolutt ikke er lei av. Martine, ja! Vi skal kjøpe julegaver, det blir kos!


Martine og meg! Radarparet, sa du?

Har du helg nå?
Hva skal du i helga?
Kjøpe julegaver i dag?

♥Miriam
DATO: 09.des.2010 / KLOKKESLETT: 10:08

2 kommentar(er)

Her kommer de fire siste episodene av Magnus og Leifs Julekalender! Genialt!

Tycks?

¢¾Miriam
DATO: 09.des.2010 / KLOKKESLETT: 10:00

2 kommentar(er)

Hallo, og lenge siden sist!

Skolen har tatt hele styringa over fritiden min denne uka. Er det ikke det ene, så er det som sagt det andre. Er ferdig med årets norsk prøvemuntlig, og skal begynne rett på forberedelser til engelsken om litt. Martine kommer snart, og da braker det løs med mest sannsynlig Irland som tema. Kan bli spennende siden begge avskyr engelsk, og er heller ikke mega flinke, kan du si.

Har ikke fått blogget noe mye denne uka, men grunnen har dere fått. Det mangler jo også 3/4 episoder av julekalenderen, og de kommer om ikke lenge! De må dere bare se, de er geniale!

Jeg har en sånn dag i dag:


DAFFEDAG FTW!

Har dere prøvemuntlig?
Hva skal du i dag?
Mye skole for tiden?

♥Miriam
DATO: 05.des.2010 / KLOKKESLETT: 22:22

5 kommentar(er)

TO KEEP MY PROMISE, SO HERE YOU GO!

God natt, godtfolk!

¢¾Miriam
DATO: 05.des.2010 / KLOKKESLETT: 20:46

3 kommentar(er)

Hallo!

Ja, da var det søndagskveld igjen, noe som betyr robinson og avslapping. Sistnevnte gjelder nok ikke for meg denne kvelden. Har og skal gjøre noe til en innleverung i naturfag. Robinson er et must om søndagene, og nå er det finale. Alita har gått videre, og nå gikk Stian også videre. De skal nå møtes i en finale der de andre deltakerne som var med før skal stemme.Hvem heier du på?
Ser du på robinson?

♥Miriam
DATO: 04.des.2010 / KLOKKESLETT: 12:13

2 kommentar(er)

Walla!

Stod nettopp opp, og er straks klar for å få i meg litt frokost. Idag blir det kanskje til at vi skal gå på skøyter! Sykt lenge siden sist! I tillegg håper jeg at jeg havner opp i et solarium før jeg skal på hummerfest med hele mamma sin familie. Gleder meg masse!


Jeg vil være brun igjen vet du!

Og nå er jeg så bleik, så ja.. vakkert

Hva skal du i dag?
Gått på skøyter i år?

♥Miriam
DATO: 04.des.2010 / KLOKKESLETT: 00:30

6 kommentar(er)

... så kommer den fjerde luka av julekalenderen allerede nå! 

Like or dislike?

♥Miriam
DATO: 03.des.2010 / KLOKKESLETT: 22:47

8 kommentar(er)

Heihei!

I skrivende stund sitter jeg under et pledd i godstolen som er plassert foran peisen i pappas stue. Er rimelig klein i formen etter er dag med bare junk og to timer med kjøring. Ble faktisk så dårlig i stad at jeg måtte legge meg litt, men det begynner å hjelpe. Nettopp kastet i meg ett par pizzastykker. Håper at de forblir hvor de er gjennom hele natten, i motsetning til mitt forrige måltid som bare såvidt hilste på magen min. Jaujau.

Meeeen, skal ikke klage mer. Er jo trossalt ferdig med årets tentamner, og bare to dager med muntlig gjenstår før jeg kan ta ordentlig ferie. I tillegg til noen innleveringer og noen andre småting, men det overlever jeg! Matte tentamenen i dag gikk faktisk helt smertefritt. Hadde en god følelse når jeg leverte prøven, og var den siste som gikk ut av klasserommet. Håper bare at karakteren samsvarer med magefølelsen. En ulempe med å være sist ut av klasserommet på en tentamen var at jeg måtte ta søpla. Det gikk egentlig fint. Er jo trossalt ikke spøkelser i søppelbua akkurat. Ha-ha, det minnet meg på da Lars stengte Martine inne i søppelbua! Offda.

Som dere sikkert har merket, så legger jeg ut episodene av Magnus og Leifs Julekalender hver dag, og i dag er ikke noe unntak. De er jo geniale! 

Blir ikke noe bilde av meg idag, er likbleik. Vakkert.

Er du ferdig med årets tentamner?
Mye igjen som skal gjøres før jul?
Er du også sårlig i formen?

♥Miriam
DATO: 02.des.2010 / KLOKKESLETT: 15:46

2 kommentar(er)

Hallois!

Kom nettopp hjem fra tannlegen. Ja, dere leste riktig: TANNLEGEN! Skrekk og gru. Borret uten bedøvelse. Han sa at jeg kanskje kom til å merke litt ising i fra 1-2 sekunder. Men jeg skal love deg at det minst var ti sekunder med ren torur! De kunne jo pint i hjel ett menneske på den måten! Apropos tortur. Jeg må øve til mattetentamen. Snakkes!


I morgen får jeg forresten se denne skjønnheten igjen! naaw♥

Og her er dagens episode av Magnus og Leifs Julekalender, så enjoy!

Tenkte jeg skulle legge ut alle episodene dagene fram til jul, slik at dere kan også kan få ett legre liv. En god latter forlenger livet, vettu! :)

Har du mattetentamen i morgen?
Borret uten bedøvelse før?
Hva synes du om Magnus og Leifs Julekalender?

♥Miriam
DATO: 01.des.2010 / KLOKKESLETT: 14:22

6 kommentar(er)

Halloen!

Det er første dagen i desember i dag, og jeg kom hjem til et hus som luktet jul. Hele huset lukter papperkaker, og snart er det risgrøt som står på menyen. Jeg er så fantastisk gald i dag. Har flere grunnen til det skal du skjønne. For det første, så er det ingen prøver i morgen, noe som er veldig overraskende i og med at vi har hatt noe hver dag denne uka. For det andre så tror jeg at prøven og framføringa i dag gikk ganske bra. På toppen av det hele, så kan jeg trene i morgen, og spille kamp på søndag! Beinet mitt gjør nesten ikke noe vondt lenger. Det kommer jo selvfølgelig til å gjør vondt når jeg skal spille, men det kan jeg tåle. Må jo ofre litt for de skjønneste jentene! JEG ER I EKSTASE! 


To gutter i fra klassen som har laget julekalender. Døde av latter av den 1. luka, og kan ikke vente til å se resten av filmene! Følg de på facebook ved å trykke her!

Så du filmen?
Hva syntes du om den?
Har du fått julestemning?

♥Miriam

Design av

hits