DATO: 31.des.2011 / KLOKKESLETT: 17:07

4 kommentar(er)

Jaja, jeg vet jeg nesten hvert år setter meg nesten uoppnåelige mål, og klarer kanskje å fullføre et, og noen ganger to av dem. Men det er da bedre enn ingenting? Fra i fjord har jeg oppnådd fire, og må vel si meg fornøyd med det, og heller ta resten av dem dette året.

Dette er fortsettene fra i fjord. De fire nederste fullførte jeg i år, mens den øverste, og den midterste tar jeg med meg inn i det nye året også, i tillegg til å trene ekstra, altså utenom håndballtreningene. Å spise sunnere er vel også noe alle skriver hvert eneste år? Sparing hadde vel heller ikke vært dumt? Ønsk meg lykke til! 

 spise sunt
"alt mulig stopp" så lenge jeg klarer
 godtestopp fram til 2012
 få sommerjobb/helgejobb
 bruke mer tid på skole
 få 4,9 i snitt til sommeren
 begynne på MK på Tangen


we♥it

Hva er deres nyttårsforsett? 

♥Miriam
DATO: 30.des.2011 / KLOKKESLETT: 22:53

1 kommentar(er)

Formen er slett ikke på topp, så det ble hjemmekveld med oth med to nubs, noe som har rullet over skjermen i et døgn nå. Ikke at det var planlagt å være hjemme i kveld da, altså. Ellers satser jeg på at formen blir bedre til i morgen ettersom jeg både skal sprade rundt i kjole og høye hæler, noe som slett ikke er veldig komfortabelt, i tillegg til at det skal sendes opp rakketter, noe som man alltid må få med seg! Dagen i morgen starter også rimelig tidlig i og med at Andrea og jeg skal bort i hallen og se fotballkamper, siden vi ikke skal være sammen på kvelden, men det blir vel koselig fordeom!

Hadde forresten overnatting av Siggi i natt, og det var kjempe koselig! Vi sov på vår ikke fullt så koselige, og megakalde loftstue, men det gikk greit da. Eller vi sov i hvertfall til klokka var over ett. Men det skulle vel bare mangle ettersom det ble ganske sent, eller hva?Hva har dere gjort i dag?
Andre oth-fans? 
Flere som er syke på et så perfekt tidspunkt?

♥Miriam 
DATO: 29.des.2011 / KLOKKESLETT: 00:10

4 kommentar(er)

Synes?

♥Miriam
DATO: 28.des.2011 / KLOKKESLETT: 22:09

3 kommentar(er)

Hvis man ser bort i fra kulde, og nesten-frostskader i føttene, er nesten alt supert! Vi har omsider kommet oss hjem, til et hus som har stått ut varmekabler i en uke, men varmen kommer sakte men sikkert! Vi har allerede fått i oss middag, og utpakkingen har for alvor begynt! Jeg holder på å samle ting jeg må bytte og finne gavekortene som forhåpentligvis blir brukt i morgen. Ellers fikk jeg øvelseskjørt igjen, og det gikk supert! Kjempegøy!Hva skjer hos dere?
Flere som har kommet hjem fra juleferie?

♥Miriam 
DATO: 28.des.2011 / KLOKKESLETT: 12:05

2 kommentar(er)

Kos dere med en liten fleng til av bilder fra i går! 

Synes?

♥Miriam
DATO: 27.des.2011 / KLOKKESLETT: 23:54

7 kommentar(er)I dag tok vi turen, med pappa opp til et sted kalt Blåfjell. Her har det blitt spilt inn film, som kommer ut i løpet av det kommende året, om ikke jeg tar feil. Pappa, som også er en av skuespillerne i filmen fortalte oss masse, og jeg kan ikke vente til den kommer på kino! Skal selvfølgelig på premieren dersom det passer seg, og se pappa rocke, haha!
Har forresten brukt et av de nye objektivene, sigma 70-300mm på bildene. Elsker den!

Hva syntes dere om bildene?
Hvilket likte du best? 

♥Miriam
DATO: 26.des.2011 / KLOKKESLETT: 14:37

6 kommentar(er)

Etter tre dager hvor tradisjoner er fulgt til punkt og prikke, er andre juledag god å ha. Etter tre dager med grøt, pinnekjøtt og kalkun, skal det bli godt med noe utradisjonelt, som fiskesuppe. Noe som dessuten er en av favorittene! Kjolen skal heller ikke på, noe som gjør alt ti ganger bedre. Skal likevel stelle meg om ikke lenge, så kanskje det blir et antrekk i løpet av ettermiddagen? Løper fortsatt rundt sminkeløs, og i daffeklær, men det er jo en del av jula, eller hur?
Speaking of, her er morgenens outfit! 


LOL, jaja, kos dere!

Skal dere feire i dag også?

♥Miriam
DATO: 26.des.2011 / KLOKKESLETT: 14:07

1 kommentar(er)Gratulerer med dagen, Martinebesta! Håper dagen blir akkurat slik du ønsket. Kos deg masse, min skjønne!

♥Miriam
DATO: 25.des.2011 / KLOKKESLETT: 21:49

2 kommentar(er)

Da var både julaften og første dag overstått, og jeg er helt overveldet. Jeg har fått absolutt alt jeg ønsket meg, og vel så det. Fikk blant annet to(!) nye objektiver til jul, så bilder blir det nok mye av i framtiden! Ettersom internettet ikke er det beste her, gav jeg opp i gårkveld da det stadig kom og gikk. Satser derfor på at dette blir postet! Kos dere videre i jula, I know I will!Hva har dere gjort i dag?
Fikk dere alt dere ønsket dere? 

♥Miriam
DATO: 24.des.2011 / KLOKKESLETT: 14:43

2 kommentar(er)

God jul, alle sammen!♥Miriam
DATO: 23.des.2011 / KLOKKESLETT: 14:10

4 kommentar(er)

Hallo!

Nå kan julaften bare komme. Alle pakker er for lengst i boks, vi er i hauge i dalane, hvor vi alltid er i jula, og nå er også juletreet blitt pyntet. Lille julaften skal tilbringes i egersund, som alltid, hvor vi skal spise grøt, spekemat og ikke minst ha vår velkjente pakkelek. Alltid like festlig! Finstasen skal ikke på helt enda, joggedressen er fortsatt på, og blir der nok en god stund til! Det å subbe rundt i daffeklær til langt på dag og spise godteri mens man sitter i godstolen og ser på alle filmene som kun sendes på denne tiden av året, er virkelig det beste med jula!Hva synes dere er det beste med jula?
Hva synes dere om bildet?
Har dere noen tradisjoner på lille julaften? 

♥Miriam 
DATO: 22.des.2011 / KLOKKESLETT: 17:38

3 kommentar(er)

I går dukket jeg over en skikkelig, skikkelig fin blogg. Jeg ble helt forelsket etter å ha sett bare det øverste bildet. Jeg vet ikke hva mer jeg skal si. Nydelig jente, og en fantastisk blogg! På bloggen finner du kjempe mange flotte bilder, bli inspirert! Klikk her for å komme til bloggen. 
Har du lest den før?

♥Miriam
DATO: 22.des.2011 / KLOKKESLETT: 16:59

3 kommentar(er)

Heihei!

Da var vi vel fremme hos papsen, og var nettopp nede og spiste oss mette på kaféen. Julestemningen kom enda litt mer da jeg måtte sitte med bager over, under og vedsiden av meg under bilturen, som ikke tar mindre enn to og en halv time. Men det gikk greit da! Men vi de kunne spart oss for regn liksom. Kunne ikke bare den snøen som var, fått ligge i fred? Jaja, jul blir det jo uansett, om den er hvit eller ei! Juletreet skal straks pyntes, før vi skal se film og spise oss enda feitere! Jul♥


siden jeg har sminka meg og sånn i dag, for å sitte i bilen og daffe... sånn ser jeg ut i dag... I wish

Hva gjør dere?
Skal dere reise i jula?

♥Miriam
DATO: 21.des.2011 / KLOKKESLETT: 19:43

2 kommentar(er)


stikker straks ut en tur på øya i bursdag!

♥Leo
DATO: 21.des.2011 / KLOKKESLETT: 16:22

7 kommentar(er)

.. har jeg tre kjoler


.. med en del detaljer på. Da slipper jeg


.. og


.. og i stedet kan jeg bruke

.. og

.. håret skal også pyntes. Da tok jeg med

.. da blir håret fint, det tar lite tid, og kan brukes til alt.

.. sko hører jo også til. Tar med to-tre par slik at jeg har litt å velge i.

.. strømpebukser holder som regel ikke mer enn til et selskap. Pakker derfor heller for mange enn for få.

.. til slutt har jeg pakket masse undertøy, da særlig stroppeløse bher, og et par silikonstropper, dersom det skulle bli vanskelig å få ting til å henge oppe.

Det var julestæsjet mitt. Satser på noen antrekk i løpet av jula! 

Hva synes dere?

♥Miriam
DATO: 21.des.2011 / KLOKKESLETT: 14:13

2 kommentar(er)

Heisann!

Det er stadig flere som kommer til meg og sier jeg må blogge igjen. Folk jeg ikke en gang visste leste bloggen, aha! Så, da er del vel bare å ta seg selv i nakken, og skrive for livet. Pcen blir i hvertfall med på juleferie, samme gjør kameraet. Satser på et par oppdateringer i hvertfall! Kom også gjerne med ønsker til innlegg, så skal jeg se hva jeg kan gjøre med det! Ellers har det kommet snø her på sørlandet siden sist, og julestemninga begynner å komme på plass den også. Slenger med et "gavegledebilde" av meg selv, siden det snart er jul(!).Snø hos dere?
Har dere fått julestemning?

♥Miriam 
DATO: 19.des.2011 / KLOKKESLETT: 17:55

2 kommentar(er)

Noen av bildene som har blitt tatt de siste månedene.

Hva synes dere?

♥Miriam
DATO: 18.des.2011 / KLOKKESLETT: 20:06

2 kommentar(er)

blogg ja.... off. Nå skal jeg se VM-finalen, og satser på at de overgira norske håndballjentene kommer hjem med hver deres gullmedalje nå, før jul.♥Miriam
DATO: 14.des.2011 / KLOKKESLETT: 22:22

4 kommentar(er)

God kveld!

Etter en lang dag, et varmt bad og en kald dusj, samt en dose øving, sier jeg god natt, og satser på en god natt søvn, i motsetning til i går. Når skal stormen ta slutt? Jaja, sov godt!♥Miriam
DATO: 13.des.2011 / KLOKKESLETT: 18:38

5 kommentar(er)

Hei, og lenge siden sist! Nå er jeg kommer hjem, og det er jaggu ikke så lenge siden. Kjøpte forresten noe jeg har ønsket meg uendelig lenge i dag! Kommer selvfølgelig på bloggen, så fort den er oppe og går for godt igjen! Nå skal jeg så vidt begynne å gjøre litt lekser og øve litt til en prøve, før jeg skal opp i kirka på grøtfest! Og man blir vel aldri for stor til å kle seg ut som en nissejente?


Bilde fra i fjord. julestemning!

Hva skal dere i kveld?

♥Miriam
DATO: 10.des.2011 / KLOKKESLETT: 22:22

2 kommentar(er)

Hei! Det finnes flere grunner til at ikke bloggingen har blitt prioritert den siste uka. Pcen har ikke blitt mer brukt enn til det aller nødvendigste, ettersom jeg fortsatt plages med hodepine hver dag, konstant, og ikke kan leve på smertestillende. Det er da hovedgrunnen. Ellers har ikke kameraet heller blitt tatt i bruk på en god stund. ELLERS har jeg det fint. Lover bedre blogging etterhvert som formen blir bedre.
Dagen har forresten gått til juleshopping med Andreabesta og kino med søsknene. Nå skal jeg sosialisere meg litt, og se tv med mormor og morfar! Ha en fin lørdagskveld!
DATO: 08.des.2011 / KLOKKESLETT: 21:07

1 kommentar(er)

Heihei! Kvelden har gått til å sitte barnevakt. Vi koste oss masse, og jeg fikk enda mer julestemning da dette stod på planen! Marzipan <3
DATO: 07.des.2011 / KLOKKESLETT: 20:12

2 kommentar(er)

Hodet er fortsatt ganske tungt, og beina har ikke helt lyst til å bære meg. Men det kommer seg forhåpentligvis i løpet av natten. Nå skal jeg se håndballkamp med mamma. Ha en fin kveld!♥Miriam
DATO: 07.des.2011 / KLOKKESLETT: 17:30

2 kommentar(er)

Heihei! Nå skal jeg anbefale noe jeg gjorde i gårkveld sammen med to venninner! Så dette har jeg faktisk gjort selv, og jeg skal love at julestemningen, som har vært borte i to år, kom for fullt!

Lag pepperkakehus
Spør enten kjæresten, bestevenninna, eller noen i familien om å komme på besøk. Kjøp inn pepperkakedeig, eller lag den selv, dersom du ønsker det! Begynn med å tegne hvordan dere vil at huset skal se ut. Skal det ha utbygg, se ut som en borg, en låve? Dere bestemmer! Tegn i vei, og skriv opp hvor mange dere trenger av hver form. Hvor mange vegger trenger dere? Hvilken størrelse? Et tips: Bruk linjal og pizzakutter. Kjevle ut deigen på bakepapir, så slipper du å ødelegge formen på veggen til huset når du må flytte den fra benken til stekebrettet, så blir de helt rette! 
Begynn bakingen, og sett på julemusikken. Husk å beregne veldig god tid, ettersom dette tar lenger tid enn å trykke ut med former. Når alt er ferdig stekt, og blitt avkjølet, smelt sukker, eller gjør som oss: bruk limpistol! Vi pleier som regel ikke å spise pepperkakehuset etter jul, likevel, så hvorfor ikke? Lag melis, og pynt i vei! Her er det kun fantasien som setter stopper!


Hey orange! stjal bildet fra Julie, btw.
 
De andre førjulstipsene finner dere  her og her!

Noe dere har lyst til? 
Pleier dere pynte/lage pepperkakehus? 

♥Miriam
DATO: 07.des.2011 / KLOKKESLETT: 13:15

4 kommentar(er)

Hallo! Da var min hjemme dag kommet. Våknet klokka syv, med hodebank og slapphet i hele kroppen. I skrivende stund sitter jeg usminket, under et pledd og ser på TV. Fikk nettopp fyr i peisen etter tre forsøk. Jaja, så stemmer det kanskje det de sier... Alle gode ting er tre?

Mamma kom hjem for rundt en time siden med en pose stappet med godt. Etter et par smertestillende, er hodepinen dempet. Mens jeg skriver, dør alt som finnes av flamme i peisen. fml. Godt Melinda nettopp kom hjem, så kan hun ta seg av den biffen!

Gjør dere klar for førjulstips 3, senere i dag!Flere som er syke?
Hva gjør dere i dag?

♥Miriam
DATO: 06.des.2011 / KLOKKESLETT: 10:37

3 kommentar(er)

Heihei! Nå er gruppe vår på tre stykker, Lars, Mari og jeg klare for å ta i mot tiendeklassingene! Vi skal bruke dagen på å lage en MK promo. Og forskjellen på i dag og i går er..... wait for it.... SNØ! Ikke at jeg er så sykt glad i snø da men... Julestemningen kommer i hvertfall, sakte men sikkert glidene inn!

Edit: Vi har nå fått besøk, og har vært rundt og tatt bilder av alt som går ann å ta bilde av. Vi er klare for litt effektiv indesign-jobbing, og laging av plakat. Ha en finfin tirsdag!Har dere hospitering i dag?

♥Miriam
DATO: 05.des.2011 / KLOKKESLETT: 21:49

0 kommentar(er)

Hei, og god kveld! Har ikke blitt noe blogging i dag, men gidder ikke komme med en haug av unnskyldninger, vet dere! Spilte kamp idag, og det endte med en seier over vindbjart, på fire mål. Herlig! Nå tar jeg kvelden, og gjør meg klar for nok en skoledag. Nok en tirsdag! Heldigvis med besøk fra skjønne tiendeklassinger, wihu!Hva har dere gjort i dag?

♥Miriam
DATO: 04.des.2011 / KLOKKESLETT: 19:20

4 kommentar(er)eller på sofaen... Meeeen, så må jeg øve. Ha en fin søndagskveld!

♥Miriam
DATO: 04.des.2011 / KLOKKESLETT: 17:12

1 kommentar(er)

Heihei! Da var jeg hjemme igjen, etter en kjempe koselig helg. Både kamera og lader var på plass, men det ble ikke tatt noen form for bilder med det hele helga, såå, that's too bad. Nå, etter et par ibux, prøve å komme meg opp i boblebadet og prøve å koble av litt. Skal bli deilig med litt selvpleie. Ansiktsmaske, hårkur og musikk. Søndag♥Hva gjør dere?
Liker dere søndager? 

♥Miriam
DATO: 03.des.2011 / KLOKKESLETT: 22:00

2 kommentar(er)

God kveld kjære lesere!

Nå ligger jeg henslengt i pappas alt for myke sofa, og venter spent på dagens episode av BB. Har utsatt prøvelesinga, noe pappa var mer enn enig med meg i! Score! Ellers har jeg løpt rundt som et spøkelse i hele dag, men vet dere hvordan det føles? HERLIG! Nå skal jeg legge bort pcen igjen, og nyte hvert sekund av en skolefri lørdagskveld! Kos dere, skjønne!


Er så glad for å se denne gossa igjen!

Hva gjør dere i kveld?

♥Miriam
DATO: 03.des.2011 / KLOKKESLETT: 17:03

1 kommentar(er)Gavekort på Bikbok hadde vært noe!

Ansiktsbehandling, den perfekte julegave!

Nye UGGS, mine begynner desverre å dette i fra hverandre.


Kontroll til kameraet. 

Det var det jeg vet så langt. Kommer en del 2 dersom jeg kommer på flere ting!

Hva ønsker dere dere til jul?

♥Miriam
DATO: 02.des.2011 / KLOKKESLETT: 13:58

3 kommentar(er)

Hei og hallo! Alt som var av slitte tupper er nå borte, akkurat som etterveksten, lykke! Skal straks begynne å pakke. Jeg som trodde jeg skulle få fri i helga, må plutselig dra med meg engelskboka, og presse inn litt prøvelesing i løpet av reisen. Tiltak!

Dere får ha en fin start på helga, jeg skal tilbringe min i bilen. Kun Sigrid som misunner meg akkurat der. Jaja, kos dere!Hva skal dere i kveld?

♥Miriam
DATO: 01.des.2011 / KLOKKESLETT: 21:05

1 kommentar(er)

Heisann! Det ble ikke mye til stussing av tupper i dag, gitt. Det får bli enten i morgen, eller til uka igjen. I hvertfall, så er det bare noen få ord igjen på nynorsken, før jeg kan si meg ferdig, og levere et helt døgn før fristen. 

I kveld har jeg fått sett både første episode av blåfjell, i tillegg til dagens episode av hotel cæsar. Det er så gøy for tiden! Vet det bare er torsdag i dag, men jeg kan nesten ikke vente til neste episode, som ikke er å se før på mandag! HC♥


arkiiiiiv

Hva har dere brukt kvelden på?

♥Miriam

Julekalender (link) - vinn gaver fra nelly, microsoft, dell, apple osv.
DATO: 01.des.2011 / KLOKKESLETT: 13:06

2 kommentar(er)

Hallo, hallo!

Nå sitter meg og Mari på gangen og jobber. Begge to med favorittfagene, nynorsk og engelsk. - it can only get better, sangen som nettop ble spilt av tredje gang, og det med god grunn. Prøvde å finne motivasjon et sted, og da spilte jeg av sangen til søte Amy Diamond. Vet ikke om det hjalp, men har i hvertfall skrevet en tredjedel av det jeg trenger til nå.. såe, wihu. Om ikke lenge stikker vi opp i overetasjen, og kommer ikke ned igjen før slitte tupper er borte, og Maris lugg har kommet på plass! Etter hårstussingen, tar vi en liten tur til byen, om ikke vi blåser bort kommer det nok enda et innlegg eller to senere i dag.


sød.

Hva er deres planer?
Mye skolearbeid?

♥Miriam 

Design av

hits