DATO: 02.06.2012 / KLOKKESLETT: 10:42

7 kommentar(er)

æææ! Nå skal jeg bare spille en treningskamp, om noen timer, før jeg skal hjemom og hente kofferten, og rett til flyplassen. Klokka ni i kveld går flyet vårt til Tyrkia, wiii! Gleder meg supermasse til en uke med sol og ferie! wihuCYA

♥Miriam
DATO: 10.04.2012 / KLOKKESLETT: 15:31

3 kommentar(er)Jeg sitter her og ser gjennom bildene fra turen. Det har vært en helt utrolig opplevelse, og jeg håper alt bare utvikler seg, og blir enda større her hjemme. Sykt mange folk har blitt møtt av Gud på turen, og folk har grenet flere liter med tårer. De vi har bedd for har bare vist så sykt takknemlighet. Vi har delt ut mat, klær og leker som vi har til overs, og sett hvordan de lyser opp av ett par fotballsokker fra Gimletroll. Nei, det har vært helt utrolig. Jeg gleder meg allerede til neste år, og har store forventninger til hva som kommer til å skje i løpet av dette året.

♥Miriam
DATO: 25.01.2012 / KLOKKESLETT: 16:24

7 kommentar(er)

I disse dager, der toppbloggere og en haug av andre bestiller sydenturer oftere enn de skifter sokker, skal jeg ikke si at jeg ikke er misunnelig, for det er jeg! Derfor har Melinda og jeg allerede bestemt oss for en ny Londontur, i løpet av neste vår. Da har jeg fyllt atten, og kan ikke si annet enn at jeg gleder meg! Meg og Melinda på tur, da snakker vi shopping, soving og spising, all day long. wohoo!Hørtes det ikke gøy ut?
Har du vært i London?

♥Miriam 
DATO: 24.01.2012 / KLOKKESLETT: 19:38

2 kommentar(er)

I fjord påske brukte jeg ferien i Latvia, sammen med 40 andre ungdommer fra menigheten, og i år igjen er jeg klar for tur. Jeg gleder meg masse, både til å ta nye bilder der ifra, oppleve enda mer, og være sammen med de beste. Slenger med noen bilder fra i fjord, og dere kan lese mer om intrykkene etter turen her, på min gamle blogg.Har du vært på en liknende tur?

♥Miriam
DATO: 11.10.2011 / KLOKKESLETT: 22:13

4 kommentar(er)

This is for you my darling. Haha, du som sa jeg skulle, så du har deg selv å takke min venn! 

♥Miriam
DATO: 06.10.2011 / KLOKKESLETT: 14:19

6 kommentar(er)

Da var jeg tilbake i kåken. Huset flyter av ting og tang. Det var helt strøkent da vi kom hjem, men alt det som en gang lå i koffertene, ligger nå på alle bord, krakker, hyller og gulv. Kameraet skal jeg straks legge på lading, så dere kanskje kan få se første delen av innkjøpene i løpet av dagen. Jeg kunne kjøpt så mye mer, de hadde så mye fint! Ah, jeg skal definitivt tilbake!Vil dere se innkjøpene?
Har dere hatt en fin ferie så langt?
Vært i London?

♥Miriam 
DATO: 01.10.2011 / KLOKKESLETT: 09:49

8 kommentar(er)

Heihei!

Da er det en time til vi kjører til flyplassen. Åtte timer til flyet går. Ti timer til vi lander. Tolv timer til vi sitter på hotellet. Fem dager til jeg skriver til dere neste gang, med mindre vi kommer til en internettkafé, noe jeg tviler sterkt på. Men jeg skal prøve å hele tiden oppdatere på twitter, så dere kan følge meg; Miriambuu. Vi blogges! Ha en konge ferie!Hva skal dere i ferien?
Noe jeg MÅ se mens jeg er i London? 

♥Miriam
DATO: 20.09.2011 / KLOKKESLETT: 17:31

10 kommentar(er)

Åh, nå er det ikke lenge til! I kveld skal vi til våre reisevenninner å planlegge Londonturen vi skal på om under to uker. Bare, mamma, Melinda, tre andre jenter og meg. Jeg har ikke ord på hvor mye jeg gleder meg! Fornye garderoben min, skal jeg også. Åhr, can't wait!Vært i London før?
Skal dere reise i høstferien?

♥Miriam

Design av

hits