DATO: 24.okt.2011 / KLOKKESLETT: 20:09

5 kommentar(er)

På skolen har vi denne uka, en litt annerledes uke. Nemlig internasjonal uke, der vi blandt annet har fått besøk av en gjeng i fra Kenya som har både danset, spilt drama og sunget for oss, på onsdag skal vi se film på kino om en borgerkrig i fra Afrika, og på torsdag skal vi ha operasjon dagsverk. OD er en dag der vi skal jobbe og tjene en minstelønn på 400kr som skal sendes til Sudan. Hvert år framover skal skolen vår sende noen elever + lærere ned til Sudan som skal ned å se hvordan prosjektet går, og besøke dem. Åh, jeg har SÅ lyst til å reise ned. Nå må jeg bare sette meg ned en dag å få skrevet en søknad, og komme opp med en haug av gode argumenter. Lysten er ikke akkurat mindre etter opplevelsene og inntrykken jeg sitter igjen med etter Latvia. ah, la meg få reise!


Har dere OD?
Andre som også vil reise til Afrika?

♥Miriam
DATO: 23.okt.2011 / KLOKKESLETT: 18:36

12 kommentar(er)

Hva ser du etter hos en gutt? - er et oftestilt spørsmål, og svaret er det bare du selv som har. Jeg vet ikke hva dere tenker, men håper dere klarer å se ting i fra en annen side etter å ha lest dette.

Jeg vet selv at det er utrolig lett å gå etter utseende, ettersom det er det første man legger merke til, da det ikke står skrevet "SNILL" i alle gutters panner. Men hvor mye teller egentlig utseende? Betyr det status for deg i jenteflokken dersom du kommer med en liten Zach Efron du kan vise fram, eller var det tilfeldig at han var fin å se på? Var utseende bare et pluss, eller var personligheten et minus?

Tingene over, er punkter jeg prøver å tenke over, vri rundt og stokke om på. Til slutt ender jeg opp med spørsmål til meg selv der jeg spør: "Hva om han valgte DEG bare pga du var fin å se på? Vil han da egentlig ha MEG?" Kroppen din kan jo hvem som helst få nå til dags. Kroppen er ikke noe spesiell, det er det inni som er DEG, ikke sminka di. Er det da rettferdig å la utseende bestemme? Og, nei, jeg sier ikke at du skal la være å sminke deg, men om du finner en gutt som er verdt å ta vare på, er det en som kan komme bort til og snakke til deg og si du er fin til og med på de dagene du føler deg stygg, og gjerne går uten sminke.

Jeg vet om flere som har blitt sammen med en gutt, som utgir seg for å være verdens herligste. Disse guttene hadde utseende, og litt av personligheten helt i starten, før det ble offisielt. plutselig kommer man til det stadiet der guttene vil ha sex, og presser jenta. Gjør man da som gutten sier? Betyr utseende hans fortsatt like mye? Hva vil HAN egentlig ha av deg? Ser begge bare etter utseende? Er du villig til å langt bare pga statusen i gjengen?
 

Det var bevisst å ikke gi dere en konklusjon i slutten, for det er ikke noe rett og galt i denne sammenhengen. Det var også bevisst å gi dere flere spørsmål enn svar, for svarene deres har jeg ikke. Jeg har kun mine. Men jeg håper jo selvfølgelig at noen tenker likt som meg, og ikke lar utsiden bestemme. Eksemplet over var kun for å sette det helt på spissen, og vise tydelig hvor grensa bør gå. Det er heller ikke alle gutter som er slik, men de eksisterer de også, desverre. Om man finner en som har begge delene, da vil jeg si du er heldig, og har rett til å kalle deg "verdens heldigste jente". Likevel håper jeg det var personligheten som var det som gjorde at du sa: "ja".

Hva mener dere?
Utseende eller personlighet?

♥Miriam
DATO: 07.okt.2011 / KLOKKESLETT: 00:25

2 kommentar(er)

Ting snur seg så fort. Fra glede til sorg. Fra liv til død. Jeg sender alle varme tanker til familien og vennene. Jeg vet dere er sterke. Støtten dere vil trenge, vil dere få. Jeg kjente deg ikke, men det føltes likevel så nært. Da jeg kjørte forbi huset, sto det lys som brant for deg, og tårene presset på. Det er tydelig at du hadde mange som var glade i deg. Måtte du hvile i fred.♥ 

02.10.11

♥Miriam
DATO: 12.des.2010 / KLOKKESLETT: 11:11

6 kommentar(er)

Etter å ha hospitert på media og kommunikasjon på tangen på onsdag, sitter jeg igjen med en hel haug av tanker og inntrykk. Til dere som ikke vet hva hospitering er, så er det en dag mens man går i tiende, at man besøker videregående, og er med i undervisningen en hel skoledag.

For min del, fikk jeg mange svar på ting jeg har lurt på. Jeg har kjempe lyst til å søke meg inn på MK, og jeg har til nå mer enn høyt nok snitt, så det er ikke karakterene for min del som avgjør om jeg vil eller ikke. Det som avgjør hva jeg vil søke på er faktisk om det er mye likt som ungdomsskolen, for jeg takler egentlig ikke flere A4 skoledager med gørrkjipe fag.

Da vi var der fikk hver gruppe en oppgave. Hver gruppe bestod av to tiendeklassinger og to/tre i fra førsteåret på MK. Oppgaven vi fikk var å lage et julekort. Vi kunne gjøre som vi ville med det. Min gruppe tok bider i et studio. Bildene redigerte de i photoshop, og viste oss hvordan de gjorde. Veldig lærerikt, faktisk! Jeg synes det var kjempe gøy, men også jeg vet jo at man gjør andre ting på MK enn å ta bilder og redigere dem. Det er like mye av lyd, grafisk, video som det det er foto.

Meg og Linn, som jeg var på gruppe med, var med når de spilte inn et radioprogram som var en av oppgavene de hadde fått mens de hadde om lyd. Det virket kjempe gøy!

På en annen side så vet jeg at det er mye jobbing. Det er prosjekter hele tiden, og alltid mye å gjøre. Samtidig så sier de at det er mye "chilling" også. Når jeg velger, velger jeg ikke ut i fra om det er mye chilling eller ikke, jeg velger ut i fra hva jeg virkelig ønsker å gjøre. Og jeg har skikkelig lyst til å gå på MK, og vil prøve å få meg inn der.

MEN, det er jo alltid en ulempe og et men. Denne gangen er det hvor mye jeg må ta igjen hvis jeg skal inn på universitetet etter videregående. Om jeg ikke takler vanlig skole nå, så tror jeg i hvertfall ikke at jeg kan takle å ta ekstrafag i tillegg til det vanlige når jeg en gang skal inn på universitetet.

Det var litt av mine tanker om hvordan jeg tenker når jeg skal søke neste år, og om hvordan jeg opplevde dagen på media og kommunikasjon på Tangen.


Dette er forresten et av bildene jeg har  tatt, og jeg vet at jeg ikke er så veldig flink. Men det er en av tingene jeg vil bli bedre til fordi jeg elsker å ta bilder!

Hva skal du søke på til neste år/ hvilken linje går du?
Vært på hospitering? Hvor?
Hvordan tenker/tenkte du når du skal søke?

♥Miriam
DATO: 15.apr.2009 / KLOKKESLETT: 13:39

4 kommentar(er)

du syns kanskje at det er litt upassende å skrive om dette, men synes bare det plager noe vannvittig !
folk er så sykt tøffe over nettet, men når det kommer til at to står overfor hverandre face2face tørr de ikke stå for det de nettopp har sagt over nettet.
akkurat dette synes jeg ikke noe om, synes det er så dårlig. mener de noe som de kan komme å si face2face, er det greit, for da vet man at det er dems meninger. men hvis de i stedet sier at de ikke har sagt det og ikke kan stå for det, er det bare sykt teit!
dette ødelegger ganske mange vennskap. det viser at de man stolte på og trodde man var venn med, svikter en og bare snakker stygt til en. men når de møtes, sier den ikke et ord og sier at den aldri har sagt noe, for den tørr ikke å innrømme det. dette er noe som plager meg, og gjør meg i dårlig humør.

synes du også dette er plagsomt ?
skriv gjerne din mening, og hva du synes om denne saken.
Design av

hits