DATO: 13.06.2012 / KLOKKESLETT: 19:51

5 kommentar(er)

SÅÅÅNN! Da var jeg ferdig med alt av notater til eksamen. Nå er det bare å lese på de 18 sidene som er proppet med nærmere seks og et halvt tusen ord. Har en del timer foran meg med lesing, ja. Men det er bare å komme i gang! Håper dere får en fin kveld i hvertfall!

♥Miriam
DATO: 24.05.2012 / KLOKKESLETT: 17:27

4 kommentar(er)
I dag blogger jeg bare for min kjæreste, og fineste Mari. Gratulerer så mye med dagen! Du er den av alle de jentene jeg kjenner, med det største hjertet, den største viljen og for ikke å glemme de største talentene! Mari, du betyr så utrolig mye mer enn du aner. Du er en jeg ønsker alt godt i livet, og som jeg kan glede meg masse sammen med. Du er den jeg stoler mest på! Mari, jeg er så ufattelig, ufattelig glad i deg!
♥Miriam
DATO: 16.05.2012 / KLOKKESLETT: 19:06

6 kommentar(er)

åh, endelig kan jeg slappe av. Nå skal hverken PTF, nynorsk eller noe annet skoleprosjekt få plage meg mer. Ikke før fredag skal jeg røre en eneste bok. ah. Nå er det snart tid for å ture inn til byen og møte de beste på lovsangskonsert. Endelig kan jeg senke skuldrene, og feire syttende mai med god samvittighet! Ha en fin onsdagskveld!
Hva skal dere på 17. mai?

♥Miriam
DATO: 02.05.2012 / KLOKKESLETT: 19:22

5 kommentar(er)


Latvia, fotoprosjekt, dyreparken, jobbing, trening, bursdager, gullungen, avsluttet med sommervær. Herlig!


Hvordan var deres april?

♥Miriam
DATO: 28.04.2012 / KLOKKESLETT: 16:16

3 kommentar(er)

Blogg er jo like ustabilt som.. ja, ikke vet jeg. Er ikke bare blogg.no som har skylden for minimalt med blogging i det siste, da. I går var jeg borte fra morgen til etter midnatt, uten å være hjemom, og dagen før var det gullungen på skolen, så da gikk mye av dagen bort til det. Har forresten hatt den beste uka på skolen, på lenge! Alle dagene inneholdt kino, og tidlig avluttning.

Nå skal jeg bare skifte på sengene, før jeg skal på jobb. Er ikke hjemme før sent i kveld igjen. Er det rart helgene flyr? Jaja, ha en finfin lørdag!Hva har dere gjort de siste dagene?

Miriam
DATO: 25.04.2012 / KLOKKESLETT: 17:43

5 kommentar(er)

Heihei! Hadde vel egentlig planlagt å få trent litt i dag, men så blir det visst litt besøk, med kaker og brus her i kveld, ettersom mamma har bursdag, så det må utsettes. Men det utsettes med god samvittighet da. Styrketreninga i går var nemlig beinhard. Men godt var det, absolutt! 

Nå skal norskleksa gjøres, før huset plutselig fylles opp av gjester. Hadde jo vært kjipt å måtte bruke tiden på det i kveld. Dessuten må jeg freshe meg opp litt også før den tid. Jaja, ha en finfin onsdagskveld!Hva gjør dere i dag?

♥Miriam
DATO: 25.04.2012 / KLOKKESLETT: 14:48

4 kommentar(er)I dag er det bare ett år igjen til mamma fyller 40 år, noe som betyr at hun i dag blir 39. Gratulerer masse med dagen til min aller beste, mor, venn og rådgiver (hahahaha). Okei, det var morsomt. Hun er ikke vanskelig å ha med å gjøre, med mindre hun lager middag som inneholder kokte poteter, eller om hun prøver å dra meg med ut på gåtur mot min vilje. Stortsett er hun bare skjønn og morsom. Vi snakker stortsett om alt. Alt i fra gutter til festing og sladder. Men tusen takk for alt du gjør! Kunne overhodet ikke funnet noen bedre enn deg! Selvom du mest sannsynlig ikke skal spise noe særlig av de fire kakene du har bakt, eller lappene du har laget selv, håper jeg dagen blir perfekt, det fortjener du! Du er så flink, og jeg er så glad i deg! Jeg skjønner ikke helt hvordan du får det til, men jeg håper at jeg en gang gjør det, og at jeg blir akkurat som deg.


♥Miriam
DATO: 24.04.2012 / KLOKKESLETT: 17:04

7 kommentar(er)
En bad hair day blir fort en caps dag. Bare for å ta den helt ut, ettersom vi begynte sent, skulle på kino, og det i tllegg er veldig kaldt på skolen for tiden, rappet jeg den gode og varme skjorta til lillebror. Det hele var ikke veldig matchende, men behagelig, det var det!

Nå skal jeg om bare en stund, trene i et par timer. Senere blir det tvkveld med resten av familien. Jaja, ha en fin tirsdag!

♥Miriam
DATO: 23.04.2012 / KLOKKESLETT: 17:44

1 kommentar(er)

Heihei!

Nå skal jeg straks finne fram bakebollen, og lage brownies. Jeg får nemlig finfint besøk i kveld, av flere av de beste jentene jeg vet. Da må man jo diske opp med noe godt! Er nettopp blitt ferdig med en lekse, så endelig kan jeg slappe av resten av dagen, med god samvittighet! Morgenen startet jo ikke så helt ok, med forsoving osv. Men jeg rakk skolen, så det var null problem! Nå får jeg gå å kokkelere litt, hasta lavista!


nødstilfelle, arkivbilde.

Hva skal dere i kveld?

♥Miriam
DATO: 21.04.2012 / KLOKKESLETT: 07:38

1 kommentar(er)


Dette har jeg egentlig ikke tid til, men jaja. Dagen går stortsett til jobbing i dyreparken i dag. Kos dere, jeg må løpe!

♥Miriam
DATO: 18.04.2012 / KLOKKESLETT: 21:20

6 kommentar(er)

Heihei!

Nå sier jeg meg fornøyd med dagens innsats både på trening, og når det gjelder matteøving. Nå skal jeg ta meg et stort glass juice, kaste beina på bordet, og se paradise med de andre. I morgen blir det mattetentamen etterfulgt av årets første arbeidsdag i dyreparken. Spennende! Ha en fin kveld, skjønne!♥Miriam
DATO: 18.04.2012 / KLOKKESLETT: 19:41

4 kommentar(er)
Månedsoppramsingen fra mars ble litt sen, ettersom jeg var i Latvia i månedsskiftet. Men her er den i hvertfall.  Mars bydde på varme sommerdager, soling og masse, masse bra. Nå er vi i midten av april, og gleder meg over at sommeren kommer nærmere og nærmere for hver dag som går. Det er allerede mindre enn en måned til nasjonaldagen, og det blir første året jeg ikke går i barnetoget. wuuh, jeg gleder meg!

Hvordan var deres mars?

♥Miriam
DATO: 18.04.2012 / KLOKKESLETT: 13:38

2 kommentar(er)

Hei og god morgen? Nei, den har vært alt annet enn god. Nok om det. Nå er det snart tid for å ta litt bilder, før det bærer videre på trening. Kvelden går til matteøving. Er ikke så mye annet å fortelle. I hvertfall ikke enda. Ha en finfin onsdag, lesere!Hva gjør dere i dag?

♥Miriam
DATO: 17.04.2012 / KLOKKESLETT: 21:32

1 kommentar(er)


Dagen har bestått at pesimax drikking, matte, matte og matte sammen med Mari. Matte i alle mulige former, egentlig. Prosenter på klær på nelly, tentamensoppgaver, bloggstatistikker osv. Har også brukt en del krefter på å irritere meg over blogg.no. Men ellers har jeg det fint. Har nettopp vært å trent, og forbrent en del kalorier. Nå er det straks duket for smoothie og paradise.

Hvordan har deres dag vært?

♥Miriam
DATO: 15.04.2012 / KLOKKESLETT: 15:18

3 kommentar(er)

Heihei! Det ble dårlig med oppdateringer både på fredag og i går. Har rett og slett bare ikke hatt tid. Mye har skjedd i det siste, og det har vært sykt mye å gjøre. I dag derimot lå jeg i senga til klokka var godt over ett. Mamma prøvde alt hun kunne med å få meg opp, og det endte med at hun åpnet vinduet og lot meg ligge der i kulda. Nå har jeg stått opp, dusjet og tatt en matbit. Om ikke alt for lenge er det grillings i hagen, før jeg skal videre med en del av de fra Latviaturen. Ha en herlig søndag!

Må heller ikke glemme å gratulere Petter med dagen idag siden han er fast leser av bloggen, neeeida. Håper du koser deg massemasse i kveld!


Bursdagsbarnet!


Har dere mye å gjøre for tiden?
Hva skal dere i dag? 

♥Miriam
DATO: 12.04.2012 / KLOKKESLETT: 21:08

2 kommentar(er)

Hei! Nå er jeg hjemme etter en time med håndballtrening etterfulgt av en god økt på treningsstudio. Endelig er jeg inni rutinene igjen! Trenger litt god samvittighet etter en påske med bare junk, hehe. Ha en fin torsdagskveld!
DATO: 11.04.2012 / KLOKKESLETT: 17:52

4 kommentar(er)

Heihei! I dag ble det skole på meg også gitt, og godt var det. Det var nemlig ikke mer enn seks elever fra klassen som stilte opp på skolen i går, hehe. Men så er vi bare 10 (11) til vanlig da.. Uansett, det var greit å komme seg tilbake igjen. I morgen, allerede, er det tid for siste medieteoriprøve for dette året, så det skal bli deilig å få den overstått. Nå gjelder det bare å holde seg motivert videre, altså. Tror jeg koker meg en kopp kaffe, og setter meg ned igjen med boka, jeg. Ha en fin dag videre, fine lesere!Hva gjør dere i dag?

♥Miriam
DATO: 10.04.2012 / KLOKKESLETT: 12:00

1 kommentar(er)

Heihei! Jeg irriterte meg grønn i går fordi det ikke var jeg som hadde fri enda en dag, mens i dag irriterer det meg at jeg er syk. Jeg dro desverre med meg en influensa hjem i fra Latvia, men jeg tipper den går fort over. Selv om jeg ikke er på skolen, er det fortsatt en del som må gjøres. Har en del å pakke ut, en lekse som må gjøres, og begynne å øve til en prøve. Ellers skal jeg spise frokost og se film med de to minste nå. Ha en finfin tirsdag!Hvordan var deres påske?

♥Miriam
DATO: 30.03.2012 / KLOKKESLETT: 11:54

1 kommentar(er)

Heihei!

Bare meg og Mari som har hatt litt problemer med blogg.no i det siste? Tror de også trenger en påskeferie..... Jaja, nå er jeg i hvertfall overklar for Latviatur! Bagen er pakket, og jeg mangler kun håndbagasjen før jeg kan si meg ferdig.

I skrivende stund sitter jeg på skolen og drikker pepsi max. woho! Det gjenstår kun en og en halv time for meg på skolen, så det er ganske deilig! Filmen jeg jobber med er det heller ikke så mye igjen på, så det er enda mer deilig. Dette innlegget sugde. God påske!


Hva skal dere i påska?

♥Miriam
DATO: 29.03.2012 / KLOKKESLETT: 17:08

2 kommentar(er)

Dere vet de dagene man gruer seg til å komme hjem i fra skolen, fordi man har så mye å gjøre? De dagene man bare går rundt og surrer, og får vondt i hodet og magen av å tenke på alt som gjøres? Vel, en sånn dag hadde jeg i dag. Men da jeg plutselig hadde fått satt middagen i ovnen, og filmen ikke kan gjøres noe med før i morgen, hadde jeg plutselig mye mindre og gjøre i dag. Ikke at det er lite å gjøre.. Men mindre. I tillegg ble korøvelsen avlyst, og jeg fikk enda et par timer til gode. Men, det skal både skrives raport og pakkes før jeg kan sitte ned med god samvittighet og se TV sammen med familien.

Bildeopplasteren ville visst ikke virke, men dere overlever!

Har dere hatt en slik dag?
Hvordan har deres dag vært? 

♥Miriam
DATO: 28.03.2012 / KLOKKESLETT: 18:08

4 kommentar(er)

Heihei!

Nå tok jeg meg nettopp en liten pause fra prosjektarbeidet, og endelig begynner jeg å se en ende på det! Takk og pris! Skal prøve å gjøre meg så godt som helt ferdig i morgen, så jeg slipper stress på fredagen. Ellers så skal jeg begynne å pakke til kvelden, reiser til Latvia etter skolen på fredag, som dere kanskje har fått med dere, og det er jo alltids en del som gjøres før man kan reise bort i ti dager. En av tingene som må gjøres er å legge over musikk på iphonen, så hvis dere vil gi meg musikktips, er det helt lov!Hva gjør dere i dag?

♥Miriam
DATO: 27.03.2012 / KLOKKESLETT: 18:31

8 kommentar(er)
Nå tar jeg meg straks en løpetur med musikk i ørene. Denne gangen bare i shorts og t-skjorte! Noe så deilig!. Som oppvarming hører jeg på heidrundrende musikk på anlegget i stua og sitter på facebook, hihi. Luring.

 

Flere som skal trene i dag?

♥Miriam
DATO: 26.03.2012 / KLOKKESLETT: 17:30

1 kommentar(er)

I dag når jeg gikk ut av døra på skolen, fikk jeg den samme fine følelsen som man får når man lander i syden og skal gå ut av flyet. Det var en helt vill temperatur, og ikke mindre enn 21 grader i skyggen. La meg ut i tjue minutter etter skolen, og jeg har faktisk blitt ganske så rød i kinnene på den korte tiden! Nå skal jeg bare slappe av i og med at formen er såpass klein. Men ellers har jeg det supert, tror jeg.Hva gjør dere i dag?
Hvordan er været hos dere?

♥Miriam 
DATO: 25.03.2012 / KLOKKESLETT: 20:30

4 kommentar(er)

Heihei!

I går ble bloggen nedprioritert da jeg både tok en ekstra jobbvakt, i tillegg til overnattingsbesøk. Jeg hadde en super natt med one tree hill til klokka ble aaalt for mye, og pommes frites til nattmat. 

Nå er jeg nettopp ferdig med ei lekse, og skal fortsette one tree hill maratonet med Melinda. Ha en fin søndagskveld, lesere!Hva har dere gjort i dag?

♥Miriam
DATO: 23.03.2012 / KLOKKESLETT: 13:37

1 kommentar(er)

Heisann!

Da har jeg tilbringt en liten time på skolen, og et par i byen. Nå er jeg hjemme igjen og straks klar for lunch. Har fått jobbet litt videre med prosjektet, så det var deilig. 

Været er helt nydelig, så spørs om ikke jeg må jogge meg en tur etter jeg har spist. Ellers er det ikke så mye på agendaen idag. Skal en tur i filla i kveld, men ellers lite. I morgen blir det jobb og overnatting, så det bli koselig!


fine fredagen♥

Hva gjør dere i dag?

♥Miriam
DATO: 22.03.2012 / KLOKKESLETT: 21:36

4 kommentar(er)

God kveld!

Nå har jeg både fått jogget meg en tur, og øvelseskjørt. Levert norskoppgaven har jeg også fått gjort. Nå skal jeg se på tv og spise litt før jeg tar en dusj og deretter legger meg. Legger med et bilde jeg tok i dag, av finfine lillebror.Hva synes dere om bildet?

♥Miriam
DATO: 22.03.2012 / KLOKKESLETT: 14:34

2 kommentar(er)

Heihei! Nå ligger jeg ute i hagen og spiser jordbær. Radioen står på full guffe, og sola steker! For en dag. For et vær. For et liv!
DATO: 21.03.2012 / KLOKKESLETT: 20:59

3 kommentar(er)

Heihei!

I dag har kjøkkenet her fungert som studio, og mamma har vært intervjuobjekt. Om hun er veldig fornøyd med det vet jeg ikke akkurat.. Som om hun hadde noe valg? Det gjenstår noen småklipp til av blant annet lillebror, før jeg kan begynne med redigering. Men tror det nærmer seg, altså! wihu


fine mamma♥

Hva har dere gjort i dag?

♥Miriam
DATO: 21.03.2012 / KLOKKESLETT: 13:38

1 kommentar(er)

Hei!

I dag skjer det lite. Var ferdig på skolen etter kun to skoletimer, så jeg sluttet til lunch, noe som var helt himmelsk. Været er også nydelig, så er godt mulig at jeg må ut å løpe en tur i kveldinga. Nå jobber jeg med en framføring, før jeg skal lage middag, og deretter jobbe med filmprosjektet. Puuh.


I dag tidlig reiste denne snuppa til USA, den heldiggrisen. Jaja, GOD TUR!

Hva gjør dere i dag?
Har dere mye å gjøre på skolen for tiden?

♥Miriam 
DATO: 20.03.2012 / KLOKKESLETT: 16:47

3 kommentar(er)

Da var jeg hjemme igjen, og det første som møtte meg var et røyklagt hus og to fortvilte søsken som bare hadde stekt seg et par egg. De hadde jo verken tatt i bruk vifta eller vinduene, så det er jo klart at hele kjøkkenet var grått. Men ellers er dette en super dag! MYEMYE bedre enn (kvelden) i går, så det føles bra! Nå er det snart duket for middag her i hus, før det blir å samle seg på bråvann med bestejentene. Ha en fin kveld!Hvordan er dagen deres?

♥Miriam
DATO: 20.03.2012 / KLOKKESLETT: 08:17

3 kommentar(er)

God morgen! Nå sitter jeg og skal snart spise frokost mens jeg jobber med skisser og planlegging av en film jeg så vidt skal begynne på senere i dag. Etter det blir det å fortsette litt på norskprosjektet mitt som ble slettet, før jeg skal på skolen i ellevetiden. Skal se om jeg kan få lagt ut filmen her når den er ferdig, men det blir nok ikke før i slutten av neste uke. Ha en finfin tirsdag!Når begynner dere på skolen?

♥Miriam
DATO: 19.03.2012 / KLOKKESLETT: 20:53

3 kommentar(er)

I dag hater jeg livet. (nesten) Bare i dag. Norskframføringen jeg skal ha i morgen har sletta seg, så da er det vel bare å begynne på nytt.....  Følte bare for å slenge med dette bildet, siden jeg egentlig aldri gjør sånt. Dette er et engangstilfelle.Hvordan er deres dag?

♥Miriam
DATO: 18.03.2012 / KLOKKESLETT: 12:58

3 kommentar(er)

Hver søndag går jeg i de samme klærne. Hver søndag er rommet bombet, og krever å bli ryddet før dagen er omme. Hver søndag har jeg spart opp lekser som jeg skal kose meg med på morgenkvisten. Hver søndag spiser jeg en kjempe usunn frokost. Hver søndag blogger jeg i stedet for å gjøre leksene jeg skulle gjøre.


Ha en fin søndag, da!

Hva gjør dere på søndager?

♥Miriam
DATO: 16.03.2012 / KLOKKESLETT: 17:50

3 kommentar(er)
Nå er straks klar til å gå. Antrekket er heller ikke noe spesielt, så det gidder jeg ikke å poste. Sangen over er den fineste jeg vet, og skal synges i kveld. Mari er ikke så veldig fan, hehe, men Mari er Mari! Ha en fin fredagskveld, skjønne!

Hva skal dere i kveld?

♥Miriam
DATO: 16.03.2012 / KLOKKESLETT: 09:29

6 kommentar(er)ah, kan det ikke bare bli sommer? Jeg vil gå rundt i korte shortser, fine bikinier og bare ben. Jeg vil ligge på stranda og bli så varm at jeg blir nødt til dyppe meg i det kalde vannet. Jeg vil drikke pepsi max mens jeg leser favoritt bladene mine, og hører på fin musikk i solsteken. Jeg vil kunne kjøre scooter i bare shorts og t-skjorte. Jeg vil kjøre båt inn på fiskebrygga og spise sen middag og is med fine venner. ahh, gi meg sommer!

Hva gleder du deg til med sommeren?

♥Miriam
DATO: 15.03.2012 / KLOKKESLETT: 19:13

0 kommentar(er)

Sitter her og svitsjer mellom facebook, twitter og naturfagen. Spotify er åpent, og spiller av gammel musikk, og jeg begynner å smile når jeg gjenkjenner sangene og tenker tilbake. Har også fått  grenet litt, av one tree hill vell og merke, og øynene føles tunge og trøtte. 

 
så her ligger jeg sånn halvveis og kauuser meg, hehehe! pena

Hva gjør dere?

♥Miriam
DATO: 15.03.2012 / KLOKKESLETT: 16:13

3 kommentar(er)
Heihei!

Da var middagen unnagjort, og jeg sitter klar med leksene. Har en del som skal gjøres før helga, så det er vel bare å begynne. Når jeg er ferdig, skal jeg belønne meg selv med en episode one tree hill, uansett om jeg er flink eller ikke. hehe, luringen. Ellers er det lite moro som skjer her i heimen, eller vi har jo familiebesøk da, men sånn generelt, lite, som sagt.

Hva skal dere i dag?

♥Miriam
DATO: 14.03.2012 / KLOKKESLETT: 18:41

6 kommentar(er)

Heihei! 

Nå er jeg nydusjet og straks klar for kino med tre fine. Bussen går om en time, så det er bare å henge i med sminking og lekser før den tid. ehh. Jaja, dere får ha en finfin onsdagskveld, alle sammen!Skal dere noe spesielt i kveld?

♥Miriam
DATO: 14.03.2012 / KLOKKESLETT: 16:16

4 kommentar(er)

Heisann!

Da var jeg hjemme fra skolen, og har en del planer for resten av dagen. Først og fremst er det lekser og skolearbeid som skal gjøres, før jeg skal, eller rettere sagt MÅ ta meg en løpetur, og deretter blir det enten kino eller håndballkamp. Det sunne livet mitt har forresten begynt for alvor nå, og det går framover faktisk! Wihu.Hva skal dere i dag?

♥Miriam
DATO: 12.03.2012 / KLOKKESLETT: 19:01

5 kommentar(er)

Da jeg gikk lei av å lese til prøve, som jeg egentlig føler jeg kan det meste til, inviterte jeg Andrea, stakkars, som nettopp hadde kommet seg til Lund, tilbake til Andøya. Vi skal gå en tur, og for min del er det vel bare mest fordi jeg både savner henne, og har et vanvittig behov for å få ut litt tanker og følelser osv. Skal bli deilig å få lettet litt på sinnet, hehe. Håper det ikke bare er min kjeft som går i ett da, slik den pleier, men at hun også får sagt det hun vil. Og det er vel bare et pluss med litt bevegelse, det har vel ingen vondt av!


Lånte bildet av Andrea.

Hva skal dere i kveld?

♥Miriam

Design av

hits