DATO: 21.des.2011 / KLOKKESLETT: 16:22

7 kommentar(er)

.. har jeg tre kjoler


.. med en del detaljer på. Da slipper jeg


.. og


.. og i stedet kan jeg bruke

.. og

.. håret skal også pyntes. Da tok jeg med

.. da blir håret fint, det tar lite tid, og kan brukes til alt.

.. sko hører jo også til. Tar med to-tre par slik at jeg har litt å velge i.

.. strømpebukser holder som regel ikke mer enn til et selskap. Pakker derfor heller for mange enn for få.

.. til slutt har jeg pakket masse undertøy, da særlig stroppeløse bher, og et par silikonstropper, dersom det skulle bli vanskelig å få ting til å henge oppe.

Det var julestæsjet mitt. Satser på noen antrekk i løpet av jula! 

Hva synes dere?

♥Miriam
DATO: 07.des.2011 / KLOKKESLETT: 17:30

2 kommentar(er)

Heihei! Nå skal jeg anbefale noe jeg gjorde i gårkveld sammen med to venninner! Så dette har jeg faktisk gjort selv, og jeg skal love at julestemningen, som har vært borte i to år, kom for fullt!

Lag pepperkakehus
Spør enten kjæresten, bestevenninna, eller noen i familien om å komme på besøk. Kjøp inn pepperkakedeig, eller lag den selv, dersom du ønsker det! Begynn med å tegne hvordan dere vil at huset skal se ut. Skal det ha utbygg, se ut som en borg, en låve? Dere bestemmer! Tegn i vei, og skriv opp hvor mange dere trenger av hver form. Hvor mange vegger trenger dere? Hvilken størrelse? Et tips: Bruk linjal og pizzakutter. Kjevle ut deigen på bakepapir, så slipper du å ødelegge formen på veggen til huset når du må flytte den fra benken til stekebrettet, så blir de helt rette! 
Begynn bakingen, og sett på julemusikken. Husk å beregne veldig god tid, ettersom dette tar lenger tid enn å trykke ut med former. Når alt er ferdig stekt, og blitt avkjølet, smelt sukker, eller gjør som oss: bruk limpistol! Vi pleier som regel ikke å spise pepperkakehuset etter jul, likevel, så hvorfor ikke? Lag melis, og pynt i vei! Her er det kun fantasien som setter stopper!


Hey orange! stjal bildet fra Julie, btw.
 
De andre førjulstipsene finner dere  her og her!

Noe dere har lyst til? 
Pleier dere pynte/lage pepperkakehus? 

♥Miriam
DATO: 03.des.2011 / KLOKKESLETT: 17:03

1 kommentar(er)Gavekort på Bikbok hadde vært noe!

Ansiktsbehandling, den perfekte julegave!

Nye UGGS, mine begynner desverre å dette i fra hverandre.


Kontroll til kameraet. 

Det var det jeg vet så langt. Kommer en del 2 dersom jeg kommer på flere ting!

Hva ønsker dere dere til jul?

♥Miriam
DATO: 27.nov.2011 / KLOKKESLETT: 16:29

4 kommentar(er)

Da var det tid for tips nr 2. Håper noen av dere fikk bruk for mitt forrige tips. Alltid gøy med tilbakemeldinger dersom dere bruker dem. Fortell gjerne hva dere gjorde, og hvordan det gikk!

Inviter til julebakst
Be venner, kusiner og fettere, eller klassen for den saks skyld over på baking. Lag kakemann- og pepperkakedeig, og ellers de sortene du måtte ønske, på forhånd, og sett dem i kjøleskapet. Ta bussen sammen hjem rett etter skolen, og sett i gang moroa! Ha på nisseluer, og knips i vei med bilder. Når dere har fått ut all energien på baking, lek og masse moro, og kakene er ferdige, sett dere ned i hver deres godstol, og se julekalenderne sammen. Både barnetv, olsenbanden og alt av kalendere dere måtte følge med på. Ha en koselig kveld sammen med de du er glad i!Noe dere kan få bruk for?

♥Miriam
DATO: 18.nov.2011 / KLOKKESLETT: 17:20

10 kommentar(er)

Hallo! Da starter jeg noe nytt her på bloggen, ettersom det nærmer seg juletider, og gradestokken viser minusgrader. Så hver uke skal jeg prøve å legge ut tips til koselige juleforberedelser eller koselige ting dere kan gjøre sammen med venninner eller familien. Egentlig mest fordi jeg er så dårlig til å prioritere slike ting selv. Hehe, håper dere også kan få bruk for noen av dem!

Samle jentegjengen
Er du typen som kanskje ikke er så flink til å be over venninner på jentekvelder? Det er jeg! Det som er lurt å begynne med, er å gjøre ferdig alt av skolearbeid og lekser i forkant, slik at du kan slappe helt av. Send rundt en melding til jentene du går mest med, alt i fra 2-10, du ser selv! Ikke si hva dere skal, bare be dem komme på jentekveld hos deg. Kjøp inn ingredienser til maten du ønsker. Taco, pizza eller lasagne er alltid slagere! Lag mat sammen, mens dere hører på julemusikk og koser dere. Tenn masse lys, fyr i peisen, finn fram pledd, og sett på en skikkelig jentefilm. Kutt opp masse grønnsaker, og lag dip i forveien som du servere jentene, og også litt godteri om du ønsker å feite opp venninnene dine litt ekstra i jula, hehe!Håper dette var noe dere kunne ta nytte av! Det er viktig å vise hvor glade man er i vennene sine, og bare en sånn liten ting, kan gjøre at noens uke blir en av de beste på lenge! 

Hvis dere bruker dette tipset, fortell gjerne hva de syntes og hva dere gjorde!
Noe dere kan få bruk for? 
Liker dere jentekvelder?
Er dere dårlige på å invitere venner over på besøk? 

♥Miriam
DATO: 30.okt.2011 / KLOKKESLETT: 18:21

4 kommentar(er)

Heihei! Nå har jeg laget et lite tips til dere som ønsker å lage deres eget gresskar, og viser dere hvordan. Mathilde og jeg lagde vårt eget til Maris halloweenfest, og det ble utrolig stilig! I tillegg er det alltid ekstra gøy når man har laget det selv! Tok bilder under hele prosessen. Det var mye enklere enn det vi hadde trodd, og resultatet ble supert!1. bruk en tusj og marker rundt stilken, i en sirkel på gresskaret. Her skal du senere ha plass til å få hånden nedi, og grave ut innholdet.

2. Bruk en skarp kniv, og kutt etter sirkelen du har laget.

3. slik ser gresskaret ut oppi, og alt dette skal ut.

4. bruk hendene, og gjerne en skje for å få ut hele kjernen i gresskaret, slik at du kun sitter igjen med en tykt skall.

5. kutt ut øyne, nese og munn slik du vil. Her er det også lurt å bruke tusjen først, slik at du har noe kutte etter. Finn ideer på nett, eller bruk vårt som modell, om du vil.

På det store bildet kan dere se vårt resultat. Veldig fornøyd!

Hva synes dere?
Noe dere kan få bruk for?
Har dere gjort det samme før?

♥Miriam 

Design av

hits